2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar bişi dicem ben hiç ninni bilmiyorum dandini dandini dastane danalar girmiş bostana...başkada yok :17: çok hevesleniyorum ninniler söyleyecek bebeğini uyutanlara... pöffff napsak ki benim oğlan ninnisiz mi büyücek :17::43:

Canım bende ilk bebegimde ninni bulayım dedim,hatta 1 ninni cd si aldım , aman ne kadar hüzünlü seyler , off icim şişti, sonra uyduru uyduruverdim valla :1:

Belki hatırlarsınız geçen hafta yazmıştım plesenta rahim ağzını kapattığından belki rahim alınabilirmiş diye...
Bugün üniversite hastanesine gittim, kadın ultrasonu açar açmaz doğumda rahmini almamız gerek, yoksa çok aşırı kan kaybı olur dedi... Özel hastanede sakın yaptırma dedi... 37. hafta alacak sanırım... Ağustosu bekleyemeyeceğz...
Canım hangi sehirdesin, bence Ankara veya istanbulda büyük unv. Hastanelerinde deneyimli Prof. Lara git derim, belki rahim almadan halledebilecek Dr lar vardır , en azından 2.,3. Görüş al derim , nacizane fikrim.. Cok cok gecmiş olsun

bende dr. browns doğal akış biberondan aldım inşallah memnun kalırız

Eklentiler

• $lDRB-DB161_1.webp
    $lDRB-DB161_1.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 37
zaman geçmiyor gibi sanki yarım kontrolümüz var bakalım ne olacak çok heyecanlıyım doğum şeklini konuşacağız ben epilepsi hastasıyım nörolog sezeryan önerdi ama son kararıda kadın doğumcun karar verecek dedi bakalım artık

Canım bunda bizim yardım edebileceğimiz bişey yok. Doktora bile söylesen görmeden bişey diyemez. Dermatoloğa göster isilik olabilir, pityriasis rosea yani sıkıntıdan gül hastalığı olmuş olabilir, dermatit olmuş olabilir, olabilir de olabilir. Hadi doğru doktora geçmiş olsun.

ben hamileliğimin 3. ayında geçirdim gül hastalığını yaklaşık 1 ay sürdü bence de doktora gitmelisin çünkü dermatolog bana sedefe dönüştürebilir dedi ben kortizonlu kremler ve haplar kullanadım biodermanın kremini sabununu kullandım ama sakın önemsememezlik yapmayın.ben ilk 4 ayı çok sıkıntılı geçirdim sıkıntıdan oldu umarım geçer ve umarım önemsiz bişeydir geçmiş olsun.

meraba anneler
size bişey sorucam
yengem hamile bugün 31+ 6 dı doktor kontrolü var
eymenimiz 2 kg boyuda 41 cm
bana oglanın boyu kısa gibi geldi sanki
diğer yengemde hamile onun 27+0 da 37 cm di
31 haftalıkta 41 cm normalmi abiside 51 cm doğdu bende 51 kardeşim 52 bizim aile standartları uzun
bu kısamı olcak acaba.hoş sağlıklı olması önemlide merak işte :))

Günaydın canım.. Ben 74 ile hamile kaldım, 66'ya düştüm (ilk üç ay). Şuan 74.8 kiloyum :31::32:[/QUOTE]

Ben ilk 3 ay da 4 kilo almıştım. Sen ne güzel hiç kilo almadan bitiriyorsun. Kıskandım valla :) :)

kızlar starcity avm de chicco nun fabrika satış mağazası var geçen süper indirim yakaladım :D
26 milyonluk chicconun biberonu 10 milyona aldım
14 tl olan chicco emziğide 7 milyona :)
daha sonra gittiğimde kalmamıştı yolunuz düşerde bakın sizde indirimli şeyler oluyo

offfffffffffffffffffffffff şimdi Uzungölde olsam keşke.. serin püfür püfür...

akşamada kemençe eşliğinde horon gerçi ben oynamam hamile halimde ama olsun bi başka olurdu yayla havası...

memleketimin havasını suyunu özledim...

inşallah seneye yazın ordayız...uzungöl bi sevda benim için ayrı bi cennet...

iliklerime kadar huzuru hissediyorum orda mis gibi havasını içime çektikçe sanki yeniden doğuyorum...
gözümü kapatıp orda olduğumu hayal edince bile tüylerim diken diken oluyor offfff offfffffffff
:16:

ya bu catlaklar dogumdan sonra gececek demi gececek demiiiiiiiiiiiiiii evet gececek demi:( :)neyse melegm için deger ya kusum benm totosunu ısırdıgm

Cnm benim doktorum son ay oluşan çatlaklar kalıcı olmayabilir dedi. Yani 6. - 7. Aylardan itibaren oluşanlar çok iz bırakıyormuş

Cnm benim doktorum son ay oluşan çatlaklar kalıcı olmayabilir dedi. Yani 6. - 7. Aylardan itibaren oluşanlar çok iz bırakıyormuş

ay ya benımde son bi haftadır göbekk deliğimin etrafında ve karnımın altında çatlaklar oluşmaya başladı sanki of karnım o kadar gerginki senin doktorun biraz olsun içimi rahatlattı canım saol paylaşımın için

Geçmişi anca bitirdim kızlar hemen hemen tüm eksiklerimi tamamladım :) e bebekten aldığım dönencede geldi. karyolamızda ayın 8 de filan gelecek dün akşam sadece battaniyelerini yıkadım kızçemin :) bu akşamda beyazlarını yarında renklilerini yıkıcam sonra ütüye başlıcaz görümcem ile :) dolap içi kapitoneleri var zaten kıyafetleri koyduğumda üstlerinide örtü örteceğim toz olmasın :) her yer mis gibi dalin kokuyor :)

ben 47 ile başladım, boy 1.60
şimdi 68 kiloyum.
eşim sen 70i bulacaksın demişti, doğru tahmin etmiş sanırım, şimdi 70i geçmeyeyim diye uğraşıyorum. doktorum tehdit etti resmen:):):) 1 gr biile almayacaksın dedi.
isanların gazına geldim, hala sadece göbeğin var diyolrar, çok kilo almadın falan gibi yorumlar yapıyorlar:):):)
ama bence bu 21 kilo sadece göbek olayı değil baya almışım ben, göbeğimdeki ufaklık zaten daha 2 kilo bile değil, 2 kiloda suyu falan olsa 4 kilocuk onun bana ağırlığı, geri kalan benim hepsi benim kilom:):):)

Aynen bana da kilo almamışsın diye diye gaza getiriyolar bi de bu hafta 4 serum yedim o da kilo olacak bana oh. Artık bol bol emzirip vericez napalım :) :)

ay ya benımde son bi haftadır göbekk deliğimin etrafında ve karnımın altında çatlaklar oluşmaya başladı sanki of karnım o kadar gerginki senin doktorun biraz olsun içimi rahatlattı canım saol paylaşımın için

Rica ederim cnm :) benimde göbeğimin çevresi nası gergin göbek deliğim açılacak gibi oluyorum son haftalarımız diye böyle heralde

https://www.youtube.com/watch?v=JRQrZJlof_4 şu linktekini çok beğeniyorum ben bile uyurum bunda ilk bunu öğreneyim bari.annelerin sesi kötü olmaz canım yani kötü olsa bile bebişin için senin sesinden güzeli yok merak etme bence öğrenelim nerden başlasak kar...:9:

Yum usulca gözlerini
Uzat üşümüş ellerini
Sakla o masum yüreğini
Zaman gibi sessiz uyu bu dünya dipsiz bir kuyu

Pamuktan kalbin solmadan
Hayat yüzüne vurmadan
Uyu yavrum uyu bu dünya dipsiz bir kuyu
Uyu melek yüzlüm uyu bu dünya dipsiz bir kuyu

Muhteşemmmmm

Çok duygulandım ben ya....................
İtiraf ediyim ağlıyorum ninniyi dinlerken

Rica ederim cnm :) benimde göbeğimin çevresi nası gergin göbek deliğim açılacak gibi oluyorum son haftalarımız diye böyle heralde

evet canım ya göbek deliğim dışarı fırladı resmen şu son haftalarda oldu ne olduysa çatlak falan olmadı diye sevınıyodum ama napalım bu dünyaya bi evlat getırıyoruz sonuçta çatlayacaksada çatlayacak artık:49:

evet canım ya göbek deliğim dışarı fırladı resmen şu son haftalarda oldu ne olduysa çatlak falan olmadı diye sevınıyodum ama napalım bu dünyaya bi evlat getırıyoruz sonuçta çatlayacaksada çatlayacak artık:49:

benım karnım hala 5-6 aylık cok fazla buyumedi görenler kucuk sanıyo

Back
X