2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet sanırım o kilo bu kilo :) ama güzel bişey zayıf hamile kalmak şimdi aynı senin gibi bi göbüş var oda dogumda gittimi oh ne ala memleket. ben xs dum diyorum şimdi normal bi insan oldum doğumdan sonra s beden kalsam daha fazla zayıflamasam diye dua ediyorum

benimde annemler uzak 3 vasita gitmeye kalksam...arabada kullansam 2 saat trafik karsiya gecmek olum istanbulda araba kullanmak olum zaten....calisan kadin olmak daha iyi yaa bence...eskiden calisiyodum hersey duzenliydi yemegim temizligim...evde olunca insan biraz saliyomu nee

pzarda bayildinmi ( bende simdi tam pazara gitmeye hazirlaniodum bak korktum simdi esimde gitme cikma evden diye korkutuyo beni yalniz cikma artik diyo...bisey olmaz heralde ya nolcakki

Kızlar geçen hafta doğum yapan bi arkadaşın fotoğrafını gördüm az önce facebook' ta şok oldum :) Eşi çekmiş fotoğrafı yatakta uyuyorlar oğluşuyla kadının üstünde hırka var O kadar üşünüyor mu hakkaten ya?

aynen bende xs dum.. giydiğim hiç bişi yakışmıyodu. tahta gibiydim şuanda ideal kilodayız ama kemiklerimiz bu kiloya alışkın olmadığı için bacaklarım ve ayaklarım çok ağrıyor. sabah kalktığımda ayağa basmak işgence malesef.. alıştık mı göbek gidip kiloda kaldı mı tamamdır bu iş :)

Günaydın kızlar biz doktordan geldik çok memnun kaldım yeni doktorumdan epey konuştuk kilomu çok beğendi şeker düzenim için tebrik etti , yalnız biraz stresli olduğum için rahatlatmaya çalıştı iyi geldi bana Figen Hanım :) Bebeğim 2040 gr olmuş az kilo almış ama doktorum çok iyi dedi. Sabah eşim de doktora geldi ama inatçı oğlum göstermedi yüzünü kıçını döndü uyudu ... Kafası da bir hafta önden gidiyormuş doğum tarihimiz de 14 ağustos gibi görünüyor bir aksilik çıkmazsa :)

bu arada bugun bizim evlilik yildonumumuz 3 yil bitti zaman su gibi akip geciyor valla napsam acaba kocama aksama surpriz hic halimde yok
Mutlu yıllar canım bu yıl bırak da eşin bir sürpriz yapsın değil mi
Canım Allah kolaylık versin az kaldı biz de bir ay sonra böyle yorulmaya başlayacağız

Günaydın kızlar :)
bugün evlilik yıl dönümü olan arkadaşlar varmış eşleri ve bebişleri ile birlikte nice seneleri olsun inşallah :)

Son düzenleme:
Merhabalarr kızlar... Bizde planlı sezaryan olacağız. O yüzden tarihimizi bir hafta öne aldık.. Kızım maşaallah bugün çok hareketli... İşe gitmeyince evde vakit geçmiyor sanki bana ya.. Ben de kışlık tariflere baktım... Bu sene kızıma organik şeyler yedirmem lazım, her seyde katkı maddesi var ve çok zararlı... Ajvar, Domates salçası, biber salçası, taze fasulye (tarhanayı annem yapacak) yapmaya karar verdim.. Seneye de inşaallah bahçe yapmak istiyorum, her şey organik organik miss gibi tadına vararak yeriz.:44: başka fikri olan var mı

Ben de bu yaz bolca konserve yapmayı planlıyorum domates fasülye falan çok işe yarıyor kış aylarında hem de bebek varken 5 dakikada yemeğimiz de hazır olmuş olur

Ben de bu yaz bolca konserve yapmayı planlıyorum domates fasülye falan çok işe yarıyor kış aylarında hem de bebek varken 5 dakikada yemeğimiz de hazır olmuş olur

Yalnız şöyle bi sıkıntımız var, konserve zamanı, sebzeler ucuzlayınca bizim minnaklar daha 15 günlük-1 aylık olacak Becerebilir miyiz ki

bu arada bugun bizim evlilik yildonumumuz 3 yil bitti zaman su gibi akip geciyor valla napsam acaba kocama aksama surpriz hic halimde yok

Tesadüfe bak bizim de evlilik yıldönümümüz. Benim de hiçbişey yapasım yok halimin olmamasından değil kocama kırgınım...

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun şekerler. Bırakın bu sene kocalar sürpriz yapsın Yapmayanalra da küsün burunlarından getirin. Ben çok severim özel günleri kutlamayı ama eşim hiç sevmez

Günaydın kızlar,

Ya bişey soyluycem benim kızın hareketleri çok azaldı. 3 gündür 10-15 tekme anca atıyor. Onceden o kadar Hareketliydi ki sayamiyordum yeri daraldı galiba. Zaten karnım benim çok büyümedi. Ama üst bacakların masalları var. İlk kez bu kadar dengesiz kilo aldım

günaydın anneler bugünden itibaren bende izinliyim artık evdeyim bol bol muhabbete katılabilirim artık dün e bebekle ilğili konuşmalar geçmiş tesadüfe bakın ki dün e bebek mağazasını gördüm çok çeşit var istanbul bayrampaşa forumdaydı bilenler gidebilir. alt kat olduğu gibi çocuk mağazaları herşey var ve söylediğiniz gibi e bebek piyasadan ucuz değil şöyle bir göz gezdirdim :) doğum alışverişinin çoğunu hallettim sayılır en azından kızımın kıyafetleri ve benim gecelik ve pijama takımım hazır:) bebek arabamızıda aldık babamız sağolsun :) bir beşik olayı ile emzik biberon ateşölçer gibi şeyler kaldı onlarada bakınca insanın kafası karışıyor ne kadar çok çeşit var bir emziğı almak bu kadar mı zor oluyormuş dün baktım damaksız yarı damaklı damaklı emzik dedi dondum kaldım ya altı üstü emzik bu kadar mı çeşit olur dedim ki emziği bile araştırıp liste yapıp markası modeliyle öyle çıkıp almak gerekiyor acemilik çok kötü (

Yalnız şöyle bi sıkıntımız var, konserve zamanı, sebzeler ucuzlayınca bizim minnaklar daha 15 günlük-1 aylık olacak Becerebilir miyiz ki

Canım yalnız olmayacağız ya yardıma gelenler boş boş oturmasın değil mi bir de burası sizin oralardan daha sıcak olduğu için sebzeler epey ucuzladı sanırım bu konuda avantajlıyız

bende bende şimdi son ses dinliyorumm süper ötesii bi şarkııı sağoll tatlış hatırlattın

de canım yaa robot değilizkiii dayanamadığımız tükendiğimiz anlar olucak elbett ...canım 1saat bile olsa eşini alıp bi hava almaya cık derim temiz hava eşinle başbaşa olmak ii gelicek bi köpüklü kahve sessizlik bi deniz yada orman havasııı

köpişinin düzelmesinee cok sevindim canımmm demek kardeşinii özlemişş kıyamam ben ona yaabence göbişlerr şahaneee popodada bişiyy yok süper görünüyosunnn

Tesadüfe bak bizim de evlilik yıldönümümüz. Benim de hiçbişey yapasım yok halimin olmamasından değil kocama kırgınım...

güzeller ikinizinde yıldönümünüz kutlu olsun nice nice senelereeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…