2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy alıntıma cvp vermemişim yaa
benim annemle babam sağolsun konserve uzmanı her sene onlar yapar bizlerede verirlerr ama nasıl kolaylıkk valla kışın cok rahat ediyoo insan....
tarhana ,menemenlik ,domates suyu,domates sosu,fasulye ,barbunya,erişte...
bide doğal meyve suyu yapar babam her meyveden ...bide meyve kurusu

öyle valla gidip gelip görenler hep aşık oluyor...bende doğuştan sevdalıyım eşim karadenizli değil ama onuda götürdüm oda çok sevdi inşallah oğlumuda götürücem.temmuz ayına girdik ve antalya yanıyor ama şimdi uzungölde hava ohhhh missss serin serin...usul usulda yağmur...

yine gidersiniz inşallah gidemeyip göremeyen arkadaşlarında bigün yolu düşerse şiddetle tavsiye ederim cennetten bi köşe görmek isteyenlere canlı örnek

Maşallah sizinkilere çok şanslısın ... Doğal meyve suyunu nasıl yapıyor baban kışlık mı hazırlıyor onu da ?? Başka sorum yok

aman bu halinle araba kullanma zaten evet calışrkende zaman akıp geciyo o zamanda vakit geciyo kendime aileme vakit ayramyom diye vicdan yapıyosun özeldeydm ben devlet işi olsa baska olur tabi

benimde en çok görmek istediğim yerler arasındaaa canım yaa bu yaz gidicektik eşimlee bizde cok istiyodum ben ama bebiş gelinceee kaldıı inş.. seneye bol bol gezerizzz kızçemizleeeeaynen nasıl serindirr şimdi oralarrr tam yazlık yeer

Maşallah sizinkilere çok şanslısın ... Doğal meyve suyunu nasıl yapıyor baban kışlık mı hazırlıyor onu da ?? Başka sorum yok

evet canım o yönden cok sanslıyızzzvalla canım meyvelerii bahçemizden topluyo zaten erik suyu seftali kayısı bide karadut bunlarınkini yapıyor...mesela kayısı kocaman kazanı var babamın ona ayıklıyooo dometes kaynatır gibi kaynatıyooo öle ikiye üçe bölüyoo sonra sıcak sıcak kavanozlara dolduruyooo kapakları her yıl yeniliyoki hava almasın doldurup ters ceviriyooobabamda seker olduğu için seker koymuyo hicbirine biz yaparken isteğe bağlı seker koyup blenderdan geciriyoruz bide sulandırıyosun cok az katı olursaa bu şekildeeinş. anlatabilmişimdirrr....
istersen normal yoğurtla falanda tüketebilirsin meyveli yoğurt falan kışın hep yedim ben kızceme yarasın diyeee

pzarda bayildinmi ( bende simdi tam pazara gitmeye hazirlaniodum bak korktum simdi esimde gitme cikma evden diye korkutuyo beni yalniz cikma artik diyo...bisey olmaz heralde ya nolcakki

evet ilk zamanlrdı tansiyonm dustu allahtn annem vardı yanımda yoksa ne yaprdm bilmem bence gunesliken cıkma tansiyonun oynr falan ama aksama dogru cık havada almış olursn

Ayy ben de denemeliyim bu yaz şekersiz olması da çok iyiymiş teşekkür ederim canım

KIslar ben geldim bana iyi Dilek ve dua gönderen arkadaslarıma teşekkür ederim Halim ve durumum su anda iyi onun ihalesi vardı sehir dısında bende ablamlardayim su anda sıkıntı yok

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun şekerler. Bırakın bu sene kocalar sürpriz yapsın Yapmayanalra da küsün burunlarından getirin. Ben çok severim özel günleri kutlamayı ama eşim hiç sevmez

Tam da öyle yapmayı düşünüyorum bişeyler planlasın yoksa fina olacak

Aynısını yaşadım yaa bi geçtim emzik reyonunun karşısına yarım saat baktım baktım baktım... Emzik almak aklımda yoktu o yüzden araştırmamıştım annem alalım dediği için aldım aventin 0-6 ay için yazan şeffaf emziklerinden.

Babanı çok sevdim :) ne güzel uğraşıyomuş valla adam Ellerine kollarına sağlık miss gibi sağlıklı doğal meyve suyu...

bayılır babam öle seylerle uğraşmayaa zatennn durduğu yerde duramaz emekli olunca kendini bu işlere verdiiicanım babam yaa yapsın yedirsinn cok severrrözledim valla cok finaaa

evet ilk zamanlrdı tansiyonm dustu allahtn annem vardı yanımda yoksa ne yaprdm bilmem bence gunesliken cıkma tansiyonun oynr falan ama aksama dogru cık havada almış olursn

gittim geldim bile cnm simdi kurtlanmistim dedim bi cikayim ama cok sicak gercekten....bu arada yeni ekmekleri gordunuzmu kizlar ben ekmek aldimda az once donerken cok kucukler yaaa oyuncak gibi

yok muayene olmadı..sadece dediği 36.haftadan sonra normal doğum süreci giriyor..o zamana kadar atlatalım dedi..ondan istirahattayım...senin dde Allah kolaylık versin çalışıyorsun sanırım...inş vakti gelene kadar beklelerler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…