- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #38.761
Selam canlar, şu meşhur pelvis ağrısından ben de nasibimi aldım. Dün dayanılır şekilde ağrıyordu bugün ise yürütmüyor bebek doğum kanalına mı giriyor nedir anlamadım. Sanırım baskıyı artırdı bu da ağrıya yol açtı. Belimde de oldukça şiddetli bir ağrı var bu yüzden sabahtan beri yatıyorum. Doğum ağrısı gibi düzenli girip çıkan sancılar yok bu konuda rahatım ama sanırım vücudum baskıya adapte olmaya çalışıyor. Yeterince dinlendiğimde geçeceğinden eminim. Geçmezse de artık son çare doktorumu arıycam:) Merak etmeyin diye bir uğradım. Doğurmam daha)
Medcezir canım çok sıkıntılı bir dönem olduğunun farkındayım ama bebiş biraz toparlayana kadar dayanmak durumundasın ve Allah'ın onu sana bağışlamış olmasına dua etmelisin. Yakında normal ebatlara kavuşacak ve rahat nefes alacağından eminim.
Günebakan ve güneşim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun kızlar eşleriniz sizin için bişeyler yapacaktır bence
Hera harika görünüyosun, köpeğinin yeniden yemeye başlamasına çok sevindim:)))
Öpüyorum herkesi kızlar. Sonra yine uğrarım, ciddi bişey yok emin olun sadece dinlenerek geçireceğim bir ağrı
Selam canlar, şu meşhur pelvis ağrısından ben de nasibimi aldım. Dün dayanılır şekilde ağrıyordu bugün ise yürütmüyor bebek doğum kanalına mı giriyor nedir anlamadım. Sanırım baskıyı artırdı bu da ağrıya yol açtı. Belimde de oldukça şiddetli bir ağrı var bu yüzden sabahtan beri yatıyorum. Doğum ağrısı gibi düzenli girip çıkan sancılar yok bu konuda rahatım ama sanırım vücudum baskıya adapte olmaya çalışıyor. Yeterince dinlendiğimde geçeceğinden eminim. Geçmezse de artık son çare doktorumu arıycam:) Merak etmeyin diye bir uğradım. Doğurmam daha)
Medcezir canım çok sıkıntılı bir dönem olduğunun farkındayım ama bebiş biraz toparlayana kadar dayanmak durumundasın ve Allah'ın onu sana bağışlamış olmasına dua etmelisin. Yakında normal ebatlara kavuşacak ve rahat nefes alacağından eminim.
Günebakan ve güneşim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun kızlar eşleriniz sizin için bişeyler yapacaktır bence
Hera harika görünüyosun, köpeğinin yeniden yemeye başlamasına çok sevindim:)))
Öpüyorum herkesi kızlar. Sonra yine uğrarım, ciddi bişey yok emin olun sadece dinlenerek geçireceğim bir ağrı
bebisim hergun hickiriyo 20 dk falan sizinde bu kadar sık oluyomu kizlar
nasıl anlıyorsun ???????
evet sanırım o kilo bu kilo :) ama güzel bişey zayıf hamile kalmak şimdi aynı senin gibi bi göbüş var oda dogumda gittimi oh ne ala memleket. ben xs dum diyorum şimdi normal bi insan oldum doğumdan sonra s beden kalsam daha fazla zayıflamasam diye dua ediyorum
nasıl anlıyorsun ???????
bebisim hergun hickiriyo 20 dk falan sizinde bu kadar sık oluyomu kizlar
nasıl anlıyorsun ???????
gunebakan gunesm evlikik yildonumlernz kutlu olsun..cepten griyrm herseyi takio edemiyrm. bnm esmde tam zitti helencim tanisma nisan evlilik ne vrsa kutlar bseyler ypar.arada bi siir yazr ki bn bc romantik degilimdr siirdende pek anlamam...bzdede ben odunum biraz
canım 20 dk sürmese de 5 - 10 sürüyor ve hemen hemen her gün hıçkırıyor. çok canım sıkılıyor o hıçkırırken sanki rahatsız oluyormuş gibi hissediyorum :)
anlamamak mumkun degil cnm baktiginda bile gorunuyo gobegin tik tik tik atiyo esit araliklarla yani vurma olsa oyle ayni hiz ve aralikta vuramaz imkansiz..
bu arada bebek yatağı alan var mı? nasıl bişey alacağıma karar veremedim, yorumlar farklı farklı :26:
aynen öyle canım.. Tura çıkmadan Önce bir kez gidelim bı daha Allah Kerim gitmeyiz herhalde dıyorduk... Ama gittikten sonra ilk fırsatta tekrar gideceğimiz yer dedik.. Ama bu sefer daha doğayla iç ice olan özellikle batı Karadeniz'i ve yaylaları kapsayan bı tür istiyoruz oğlanı bı dünyaya getirelim büyütelim o zaman inşallah....öyle valla gidip gelip görenler hep aşık oluyor...bende doğuştan sevdalıyım eşim karadenizli değil ama onuda götürdüm oda çok sevdi inşallah oğlumuda götürücem.temmuz ayına girdik ve antalya yanıyor ama şimdi uzungölde hava ohhhh missss serin serin...usul usulda yağmur...
yine gidersiniz inşallah gidemeyip göremeyen arkadaşlarında bigün yolu düşerse şiddetle tavsiye ederim cennetten bi köşe görmek isteyenlere canlı örnek
bende aynı seylerı hıssedıyorum mylovelhıçkırık gecene kadr huzursuz oluom sankı rahatsız oluomus gıbı dusunuorum gecınce bebegım rahatladı gıbı gelıo ..ahh ah analık böyle bıseyyy dmeekkiii
Bende bir yandan vereyim bir yandan da alışmasın diyorum görümcemin kızı 2,5 yaşında bırakmadı gerçi bıraktırmak için görümcem henüz birşey yapmıyor. galiba zamanı gelince bırakır diye düşünüyor:) Teyzemin torunu hala kullanıyor 9 yaşında :) abimin kızı 2 yaşında bıraktı birinde görse çıkar onu kaka o diyor :) yani hala bilinç altında var çocuğun emzik :)
Cucu bende senin gibi sansliyim.. Babamin bahçesi var salça konserve vs. Pek düşünmeyiz ananem annem teyzem yaparlar sagolsunlar.. Meyve suyunu da kayinvalidemle Cok yaptık gecen sene kayısı erik boldu bu sene pek yok...ayy alıntıma cvp vermemişim yaa
benim annemle babam sağolsun konserve uzmanı her sene onlar yapar bizlerede verirlerr ama nasıl kolaylıkk valla kışın cok rahat ediyoo insan....
tarhana ,menemenlik ,domates suyu,domates sosu,fasulye ,barbunya,erişte...
bide doğal meyve suyu yapar babam her meyveden ...bide meyve kurusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?