2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bayılır babam öle seylerle uğraşmayaa zatennn durduğu yerde duramaz emekli olunca kendini bu işlere verdiiicanım babam yaa yapsın yedirsinn cok severrrözledim valla cok finaaa

Benim babam da çok beceriklidir Eline böyle meyve bahçesi falan geçse eminim böyle şeyler yapar. Adam sürekli hareket halinde ya kendine de çok bakar şeker hastası yürüyüşleri yemeği hep düzenlidir... 63 yaşında ama hiç göstermez yaşını :) Geçende doktor bile şaşırmış en fazla 50 gösteriyosun diyomuş babama bizimkinin ağzı kulaklarda tabi

kızlar bu kasılma ağrıları yada erken doğum ağrıları denilen şey nasıl bişey hissedememe gibi bir şansımız varmı bu gün sabah kalkınca belim ağrıdı ve sanki üşütmüşümde karnım ağrıyormuş gibi bir ağrı vardı biraz yattım ve geçti böle bişeymi acaba

aynıı benim babamdaa ölee kendine cok bakar benim babacımda şeker hastası ama öle dikkatlidirkiii yemesine içmesine sporuna yürüyüşüne ....canım benim yaa Allah başımızdan eksik etmesin ailelerimizi

2011 sizin ozaman kutlarim cnm bence bu gun tam barisma zamani kus girilmez yeni seneye ama tabi hatirlamazsa giriledebilir :) durumlari bilmiorum pek yorum yapmiyim simdi..bakalim bizimkisi hatirliycakmi erken gelse bari

Benim duygusal ötesi kocam geceden kutladı canım :) Saat 12yi geçince yatakta nice senelere diye öptü beni ama ben hala soğuktum. Kırgınlığımın sebebi çok karışık küs değilim ama içimden onun için bir şey yapmak da gelmiyor.

ben dusunuyorum cnm veren arkadaslarim cok rahat ettiler...birde emme onemliymis bebekler icin

Bende bir yandan vereyim bir yandan da alışmasın diyorum görümcemin kızı 2,5 yaşında bırakmadı gerçi bıraktırmak için görümcem henüz birşey yapmıyor. galiba zamanı gelince bırakır diye düşünüyor:) Teyzemin torunu hala kullanıyor 9 yaşında :) abimin kızı 2 yaşında bıraktı birinde görse çıkar onu kaka o diyor :) yani hala bilinç altında var çocuğun emzik :)

büyüyüp de yerleri daralınca hareketlerinin azalması normal diye biliyorum ben canım.

ben eşime oralarda aşık oldum, aşkımızın ilk zamanlarıydı :) o yüzden ayrı bir severim ben oraları.

sağol canım...alla alla bana nie rapor vermiyolar yayarın tekrar doktoruma gidicem..söyleyim bakim ne diycekk

canım senin çoktaaan çalışabilir raporu alman lazımdı. yada çalışmak istemiyosan da çalışamaz. ben alalı 3 hafta oldu.

Kızlar bebeğinize emzik vermeyi düşünüyor musunuz ?

ben ne olur ne olmaz diye bi tane aldım, eğer çok huysuzlanırsa deniycem. komple bir nesil emzikle büyüdük var mı damağında sorun olan?

bebisim hergun hickiriyo 20 dk falan sizinde bu kadar sık oluyomu kizlar

oluyo canım, ben bebeğimin başının aşağıda olduğunu öyle anlamıştım. doktor da doğruladı. bazen daha sık bazen daha seyrek olsa da hergün hışkırıyor kuzum benim.

icinden gelmiyorsa yapma cnm bosver o senin icin biseyler yapsin madem oyle kirdiysa seni gonlunu almayida bilsin

aynıı benim babamdaa ölee kendine cok bakar benim babacımda şeker hastası ama öle dikkatlidirkiii yemesine içmesine sporuna yürüyüşüne ....canım benim yaa Allah başımızdan eksik etmesin ailelerimizi

Aminn canım amin babam benim kıymetlim :) Kızım da babası için böyle düşünsün böyle sevsin inşallah

Selam canlar, şu meşhur pelvis ağrısından ben de nasibimi aldım. Dün dayanılır şekilde ağrıyordu bugün ise yürütmüyor bebek doğum kanalına mı giriyor nedir anlamadım. Sanırım baskıyı artırdı bu da ağrıya yol açtı. Belimde de oldukça şiddetli bir ağrı var bu yüzden sabahtan beri yatıyorum. Doğum ağrısı gibi düzenli girip çıkan sancılar yok bu konuda rahatım ama sanırım vücudum baskıya adapte olmaya çalışıyor. Yeterince dinlendiğimde geçeceğinden eminim. Geçmezse de artık son çare doktorumu arıycam:) Merak etmeyin diye bir uğradım. Doğurmam daha )

Medcezir canım çok sıkıntılı bir dönem olduğunun farkındayım ama bebiş biraz toparlayana kadar dayanmak durumundasın ve Allah'ın onu sana bağışlamış olmasına dua etmelisin. Yakında normal ebatlara kavuşacak ve rahat nefes alacağından eminim.

Günebakan ve güneşim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun kızlar eşleriniz sizin için bişeyler yapacaktır bence

Hera harika görünüyosun, köpeğinin yeniden yemeye başlamasına çok sevindim:)))

Öpüyorum herkesi kızlar. Sonra yine uğrarım, ciddi bişey yok emin olun sadece dinlenerek geçireceğim bir ağrı

ewt bol bol su içiyorum hepimize Allah kolaylık versinnn....

amin...diş ağrısı bence sıkıntıdan benimde bazen uyutmuyor..Allah yardımcımız olsun...

ewde vakit geçmemmesini birde bana sor 9 aydrı ewi bekliyorum şu 2 haftada sıkıtı ile hiç geçmek bitmedi..ama bu site ile yeni tanıştım yazılanları okuyup vakit geçiriyorum..

biraz öle bişi sanırım ben de hiç bişi hissetmedim ama nts bildi..dediklerine göre dinlenince geçiyorsa yalancı sancı...Allah yardımıcımız olsunn...

Gecmis olsun canım dinlen iyiles yine gel :)

Geçmiş olsun canım hadi dinlen bakalım sana izin verdik ama bizi habersiz bırakma olur mu

dikkat et arastacim bol bol sivi tuket o agrilar hepimizde basladi sanirim hadi hayirlisi kizlar biraz erken geliomus dediler bana o yuzdende bende hep tetikteyim...iyi dinlenmeler sana bizde birazdan uyuycaz kizimla...

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun şekerler. Bırakın bu sene kocalar sürpriz yapsın Yapmayanalra da küsün burunlarından getirin. Ben çok severim özel günleri kutlamayı ama eşim hiç sevmez

gunebakan gunesm evlikik yildonumlernz kutlu olsun..cepten griyrm herseyi takio edemiyrm. bnm esmde tam zitti helencim tanisma nisan evlilik ne vrsa kutlar bseyler ypar.arada bi siir yazr ki bn bc romantik degilimdr siirdende pek anlamam...bzdede ben odunum biraz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…