- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #38.741
bayılır babam öle seylerle uğraşmayaa zatennn durduğu yerde duramaz emekli olunca kendini bu işlere verdiiicanım babam yaa yapsın yedirsinn cok severrr özledim valla cok finaaa
Benim babam da çok beceriklidirEline böyle meyve bahçesi falan geçse eminim böyle şeyler yapar. Adam sürekli hareket halinde ya kendine de çok bakar şeker hastası yürüyüşleri yemeği hep düzenlidir... 63 yaşında ama hiç göstermez yaşını :) Geçende doktor bile şaşırmış en fazla 50 gösteriyosun diyomuş babama bizimkinin ağzı kulaklarda tabi
2011 sizin ozaman kutlarim cnm bence bu gun tam barisma zamani kus girilmez yeni seneye ama tabi hatirlamazsa giriledebilir :) durumlari bilmiorum pek yorum yapmiyim simdi..bakalim bizimkisi hatirliycakmi erken gelse bari
ben dusunuyorum cnm veren arkadaslarim cok rahat ettiler...birde emme onemliymis bebekler icin
Günaydın kızlar,
Ya bişey soyluycem benim kızın hareketleri çok azaldı. 3 gündür 10-15 tekme anca atıyor. Onceden o kadar Hareketliydi ki sayamiyordum yeri daraldı galiba. Zaten karnım benim çok büyümedi. Ama üst bacakların masalları var. İlk kez bu kadar dengesiz kilo aldım
öyle valla gidip gelip görenler hep aşık oluyor...bende doğuştan sevdalıyım eşim karadenizli değil ama onuda götürdüm oda çok sevdi inşallah oğlumuda götürücem.temmuz ayına girdik ve antalya yanıyor ama şimdi uzungölde hava ohhhh missss serin serin...usul usulda yağmur...
yine gidersiniz inşallah gidemeyip göremeyen arkadaşlarında bigün yolu düşerse şiddetle tavsiye ederim cennetten bi köşe görmek isteyenlere canlı örnek
sağol canım...alla alla bana nie rapor vermiyolar yayarın tekrar doktoruma gidicem..söyleyim bakim ne diycekk
Kızlar bebeğinize emzik vermeyi düşünüyor musunuz ?
bebisim hergun hickiriyo 20 dk falan sizinde bu kadar sık oluyomu kizlar
Benim duygusal ötesi kocam geceden kutladı canım :) Saat 12yi geçince yatakta nice senelere diye öptü beni ama ben hala soğuktum. Kırgınlığımın sebebi çok karışık küs değilim ama içimden onun için bir şey yapmak da gelmiyor.
aynıı benim babamdaa ölee kendine cok bakar benim babacımda şeker hastası ama öle dikkatlidirkiii yemesine içmesine sporuna yürüyüşüne ....canım benim yaa Allah başımızdan eksik etmesin ailelerimizi
Aminn canım amin babam benim kıymetlim :) Kızım da babası için böyle düşünsün böyle sevsin inşallah
Cnm şimdi gördüm benimde başıma geldi.
Salı günü sancım vardı işte Çarşamba gittim sancı geçmeyince nst ye bağladılar ve hemen hastaneye yatırdılar. C.tesi ye kadar kaldım. 4 serum ve 2 de serum benzeri bi ilaç koldan takıldı. Şimdi sancılarımı kontrol ediyorum sıklaşırsa gidicem. Merak etme sadece iyi dinlen. Bol su iç
gecenin bu vaktinde diş ağrısı çekmekten harap olmuş durumdayım 2 tane dolgum vardı onlar tüm hamileliğim boyunca sızladı ama bu gece resmen ağlattılar beni yarın sabah ilk iş dişçiye gideceğim.bugün doktorla randevum vardı 16 temmuzda nst ve çatı muayenem var 11 ağustos olan doğum tarihimizde 20 temmuzdan sonra gece gündüz hazırlıklı olacağıza döndü.daha ben doğum çantamı bile hazırlayamadım okadar yoğun geçiyor ki günler hergün bişiy çıkıyor işe gitmeyede devam ediyorum artık iyice sinirlerim bozuldu buraya da uğrayamıyorum ugrasamda sızlanıp sıkıntılarımız yazıp sizleri üzmek istemiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
gunaydin kizlar...bugun yine yalniziz kizimla ufff cok zor evde vakit gecmiyor sizler neler yapiosunuz ya....etrafimda oturan hic arkadasimda yok inanilmaz sıkıliyorum(( bi tane 78 yasinda teyze var arada ona gidiyorum bi tek 1 saat oturup geliyorum...yalnizlik cok zor sabah sabah bunalimdayim :)
kızlar bu kasılma ağrıları yada erken doğum ağrıları denilen şey nasıl bişey hissedememe gibi bir şansımız varmı bu gün sabah kalkınca belim ağrıdı ve sanki üşütmüşümde karnım ağrıyormuş gibi bir ağrı vardı biraz yattım ve geçti böle bişeymi acaba
Selam canlar, şu meşhur pelvis ağrısından ben de nasibimi aldım. Dün dayanılır şekilde ağrıyordu bugün ise yürütmüyor bebek doğum kanalına mı giriyor nedir anlamadım. Sanırım baskıyı artırdı bu da ağrıya yol açtı. Belimde de oldukça şiddetli bir ağrı var bu yüzden sabahtan beri yatıyorum. Doğum ağrısı gibi düzenli girip çıkan sancılar yok bu konuda rahatım ama sanırım vücudum baskıya adapte olmaya çalışıyor. Yeterince dinlendiğimde geçeceğinden eminim. Geçmezse de artık son çare doktorumu arıycam:) Merak etmeyin diye bir uğradım. Doğurmam daha)
Medcezir canım çok sıkıntılı bir dönem olduğunun farkındayım ama bebiş biraz toparlayana kadar dayanmak durumundasın ve Allah'ın onu sana bağışlamış olmasına dua etmelisin. Yakında normal ebatlara kavuşacak ve rahat nefes alacağından eminim.
Günebakan ve güneşim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun kızlar eşleriniz sizin için bişeyler yapacaktır bence
Hera harika görünüyosun, köpeğinin yeniden yemeye başlamasına çok sevindim:)))
Öpüyorum herkesi kızlar. Sonra yine uğrarım, ciddi bişey yok emin olun sadece dinlenerek geçireceğim bir ağrı
Selam canlar, şu meşhur pelvis ağrısından ben de nasibimi aldım. Dün dayanılır şekilde ağrıyordu bugün ise yürütmüyor bebek doğum kanalına mı giriyor nedir anlamadım. Sanırım baskıyı artırdı bu da ağrıya yol açtı. Belimde de oldukça şiddetli bir ağrı var bu yüzden sabahtan beri yatıyorum. Doğum ağrısı gibi düzenli girip çıkan sancılar yok bu konuda rahatım ama sanırım vücudum baskıya adapte olmaya çalışıyor. Yeterince dinlendiğimde geçeceğinden eminim. Geçmezse de artık son çare doktorumu arıycam:) Merak etmeyin diye bir uğradım. Doğurmam daha)
Medcezir canım çok sıkıntılı bir dönem olduğunun farkındayım ama bebiş biraz toparlayana kadar dayanmak durumundasın ve Allah'ın onu sana bağışlamış olmasına dua etmelisin. Yakında normal ebatlara kavuşacak ve rahat nefes alacağından eminim.
Günebakan ve güneşim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun kızlar eşleriniz sizin için bişeyler yapacaktır bence
Öpüyorum herkesi kızlar. Sonra yine uğrarım, ciddi bişey yok emin olun sadece dinlenerek geçireceğim bir ağrı
bebisim hergun hickiriyo 20 dk falan sizinde bu kadar sık oluyomu kizlar
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun şekerler. Bırakın bu sene kocalar sürpriz yapsınYapmayanalra da küsün burunlarından getirin. Ben çok severim özel günleri kutlamayı ama eşim hiç sevmez
büyüyüp de yerleri daralınca hareketlerinin azalması normal diye biliyorum ben canım.
ben eşime oralarda aşık oldum, aşkımızın ilk zamanlarıydı :) o yüzden ayrı bir severim ben oraları.
canım senin çoktaaan çalışabilir raporu alman lazımdı. yada çalışmak istemiyosan da çalışamaz. ben alalı 3 hafta oldu.
ben ne olur ne olmaz diye bi tane aldım, eğer çok huysuzlanırsa deniycem. komple bir nesil emzikle büyüdük var mı damağında sorun olan?
oluyo canım, ben bebeğimin başının aşağıda olduğunu öyle anlamıştım. doktor da doğruladı. bazen daha sık bazen daha seyrek olsa da hergün hışkırıyor kuzum benim.[/QUOT çalışabilir raporumu aldımda çalışamaz raporumu almaya gittiğimde geçen hafta doktorum rapor yerine numaralar yazılı bi kağıt verdi canım...bu numaraları muhsebene vericeksin giriş yapıcak otamatik olarak onaylanıcak dedi..muhasebeciye verdim o da yapamadı rapor vermesi filan lazım dedi bende anlamadım vallahi ya...yarın tekrar gidicem bakalım konuşayım doktorumla:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?