- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #38.781
Kızlar bende de bebek erken gelecek değil de, gününü geçecek korkusu var nedense. 41. haftaya uzayacak diye korkuyorum. inşallah korktuğum gibi olmaz.
ben graco nun şu modelini aldım yanımda yatırmak için. her yere taşırken de pratik olur diye düşündüm. ayriyeten de çocuk odası dizdim. 1 yaşına gelince odasına geçiririm miniğimi.
Eki Görüntüle 747897
Kızlar bebeğinize emzik vermeyi düşünüyor musunuz ?
Emzik önemli bir konu öncelikle anne sütünü yeterince alan bebeklere illa emzik vermek gerekmez ama emzik bebeğin doğal emme içgüdüsünü tatmin ettiği için bir de sakileşleşirip güven verdiği için önemlidir Emzik verilse de en geçir yıla kadar bıraktırımalı diye düşüüyorum çünkü hem damak yapısını bozuyor hem de konuşmayı geciktiriyor ayrıca bana hijyenik de gelmiyor 9 yaşında bir çocuğun emzik kullanması çok yanlış gelişimi açısından bu çocuk sıkıntı yaşayabilr yazık
Selam canlar, şu meşhur pelvis ağrısından ben de nasibimi aldım. Dün dayanılır şekilde ağrıyordu bugün ise yürütmüyor bebek doğum kanalına mı giriyor nedir anlamadım. Sanırım baskıyı artırdı bu da ağrıya yol açtı. Belimde de oldukça şiddetli bir ağrı var bu yüzden sabahtan beri yatıyorum. Doğum ağrısı gibi düzenli girip çıkan sancılar yok bu konuda rahatım ama sanırım vücudum baskıya adapte olmaya çalışıyor. Yeterince dinlendiğimde geçeceğinden eminim. Geçmezse de artık son çare doktorumu arıycam:) Merak etmeyin diye bir uğradım. Doğurmam daha)
Medcezir canım çok sıkıntılı bir dönem olduğunun farkındayım ama bebiş biraz toparlayana kadar dayanmak durumundasın ve Allah'ın onu sana bağışlamış olmasına dua etmelisin. Yakında normal ebatlara kavuşacak ve rahat nefes alacağından eminim.
Günebakan ve güneşim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun kızlar eşleriniz sizin için bişeyler yapacaktır bence
Hera harika görünüyosun, köpeğinin yeniden yemeye başlamasına çok sevindim:)))
Öpüyorum herkesi kızlar. Sonra yine uğrarım, ciddi bişey yok emin olun sadece dinlenerek geçireceğim bir ağrı
içine nasıl bir yatak aldın canım? sanki şiltesi ince, yetmez gibi.Kızlar bende de bebek erken gelecek değil de, gününü geçecek korkusu var nedense. 41. haftaya uzayacak diye korkuyorum. inşallah korktuğum gibi olmaz.
ben graco nun şu modelini aldım yanımda yatırmak için. her yere taşırken de pratik olur diye düşündüm. ayriyeten de çocuk odası dizdim. 1 yaşına gelince odasına geçiririm miniğimi.
Eki Görüntüle 747897
Aynı korku bende de var :) Birde ben hamile iken manda yoğurdu yedim. Bunu söylediğimde herkes 10 ayda doğurursun dedi. Mandalar 10 ayda doğuruyor ya hahahah
İlk söyleyende kendi annemdi neden yedin 10 ayda doğurda gör dedi :) ( saçma buluyorum ama yinede içimde bir acaba var ? )
Cucu bende senin gibi sansliyim.. Babamin bahçesi var salça konserve vs. Pek düşünmeyiz ananem annem teyzem yaparlar sagolsunlar.. Meyve suyunu da kayinvalidemle Cok yaptık gecen sene kayısı erik boldu bu sene pek yok...
Off kızlar dünden beri yemeklerden o kadar çok geriliyorum ki karnım patlayacak sanıyorum bir de yemekten hemen sonra öyle tatlı bir uyku ve yorgunluk hissi oluyor ki siz de böyle misiniz ?
ilk bir ay kesinlikle önermiyorlar emziği bende o yüzden zorda kalmazsam düşünmüyorum nasipse
uyku arkadaşı olarak uyutmak için vermeyi düşünüyorum verilmediği zaman çocuk elini emiyormuş. en geç iki yaşında bıraktırın sonra bırakmıyorlarmış bi yerde okdum geçenlerde
şimdiden ahkam kesmek kolay ama yaşayınca bakalım neler olacak :)
içine nasıl bir yatak aldın canım? sanki şiltesi ince, yetmez gibi.
Damak yapısını bozmayan emzikler var :) Ayrıca doktor 3 yaşına kadar bırakabilir dedi 3 yaşından sonra damak ve dişler tam oturuyormuş. :) Valla neler yaptılar bırakmadı. çok emmiyor ama ara sıra emiyor. hatta kendi eczaneye gidip anne kardeşim bunu daha çok seviyor diyor :) yani kendine alamıyor utancından :) bahane sunuyor kardeşi de yok :)
ben aldım chicco physio orthodontic bir çok kişi bunu önerdi. :) araştırdım güzeldi aldım ama verip vermeme konusunda tereddütlüyüm. İnşallah sütümüz bol olur bebeklerimiz emer de yalancı emziğe gerek kalmaz.
ay çok hoşsun tatlım ilk kez duydum manda yoğurdu yiyince 10 ayda doğurulduğunu :) Bakalım tutacakmı bu teori çok merak ettim
[/QUOT çalışabilir raporumu aldımda çalışamaz raporumu almaya gittiğimde geçen hafta doktorum rapor yerine numaralar yazılı bi kağıt verdi canım...bu numaraları muhsebene vericeksin giriş yapıcak otamatik olarak onaylanıcak dedi..muhasebeciye verdim o da yapamadı rapor vermesi filan lazım dedi bende anlamadım vallahi ya...yarın tekrar gidicem bakalım konuşayım doktorumla:44:
bi de nerden aldınız, markası ne diye sorsam çok mu olur acaba :)Biz de park yatak aldık, içine de bi tarafı viscon, bi tarafı pamuklu yatak altık.
Off kızlar dünden beri yemeklerden o kadar çok geriliyorum ki karnım patlayacak sanıyorum bir de yemekten hemen sonra öyle tatlı bir uyku ve yorgunluk hissi oluyor ki siz de böyle misiniz ?
bi de nerden aldınız, markası ne diye sorsam çok mu olur acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?