2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu millet adam olmazzzzzzz

Canım niye açıklama yapıyorsun ki benim annem ve eşim dışında bir de siz kimse bilmiyor sezaryen olacağını kimseyi ilgilendirmez... Soranlara hayırlısıyla doğsun da bebeğim sağlıklı olsun da gerisi önemli değil diyorum haklısın diyorlar konu kapanıyor

Off boyle gunlerde cok sinirlerim bozuluyo ne yapacagimi bilemiyorum sabah 6 dan beri uyanikyim ve bebegim bir kere bile kimildamadi bir kere tekMe atsa yuzumde gulucukler acmaya yetecek (

Canım gçen haftalarda bende de oldu,tüm gün kımıldamadı gibi geldi. En sonunda eşime söyledim beraber kızımızı biraz taciz ettik, sonunda bizim dürtüklemelerimizden rahatsız olup kımıldamıştı. O kımıldayınca bir ağladım bir ağladım. Çok korkmuştum.

Ah bu insanlar ; ben de deli olmamak için çabaladım hatta çok çabaladım :)
Şimdi umursamıyorum baktım üstüme üstüme geliyor ; konu değiştiriyorum baktım yine devam ediyor en son sanana bile diyorum .
Sanane arkadaş kaç kilo ise kaç kilo sanki o karar verecek gerçi ona da konuşurlar ''yok yok çok kilolu değil sen normal yap dr.un bilememiş başka dr.a git'' bile derler bu tür insanlar :)
Sanki normal doğum da dikiş yok artık orayı da kesiyorlar ha orası ha karnım sanane arkadaş !!!

ben hem ne yapcağımı bilmiyorum hemde bilsemde yapamayacağımı biliyorummmmmmmm
bugünn bu tembellik nerden geldii onuda bilmiyorumm kocişş gelsinde bi markete gidelimmm cok sıkıldım yaaa

Aynı durum
Hatta akşam dışarıda yesek de bugünü kurtarsam isteğindeyim .
Geçen aylarda da ara ara böyle oldum ; sağolsun annem yemekler yapıp dondurmuş Ankara'dan gönderdi 2 hafta idare etti ; ağır yemeklerdi de istesem yapamam .2-3 kez gönderdi , şimdi durumu desem yine yapar ama o da rahatsız yormak istemiyorum , şöyle hokus pokus ile dolap tencere tencere yemek dolsa da yemek yapma derdi olmasa :)

delirme canım kismeye açıkmlama yapmak zorunda değilsin.
ne acayip insanlar yaa sanane nasıl doğurcağımdan ...çok biliyolarr onlar bide bu tiplerin tanıdıklarıı hic bitmez bizim falanın kızı normal doğurdu ayy hemen ayaklandıı sezeryanda ölee vik vik vikkkkkkk bırakın isteyen istediği gibi doğursun senin demenlemii .
hic kafanı yorma canım aldırış etme böle insanlara

Hep diyorum işte iki çocuk doğuran prof. sanıyor kendini. Bende sezeryan istiyorum,herkesin düşüncelerine de saygılıyım. Ama onlar da bana saygı duysun. Aşşağıdan küçücük bir kesiktense karnımı boydan boya yardırırım daha iyi. Bu benim tercihim,kime ne....

canım bizim milletimiz böyle her şeye diyecek bir sözleri bulunur. sen boşver kimseye açıklama yapma. sezeryan mı normal mi diye soranlara da duruma göre hayırlısı falan de geçiştir. yoksa cevap vermeye kalkınca ancak sinirlerini hoplatıyorlar insanların.

Slm kızlar.. Okuyup öyle yazıyım diyorum ama yetişemiyorum. Bi taraftan ev hâli sağı solu topla çamaşır as falan.. Offf sıkılıyorum evde. Hep dışarlarda olasım var eksiklerde hiç bitmiyor buarada. Dolabını yerleştirince sanki çok az geldi kızımın kıyafetleri püf. Takviye bişeyler almak lazım herhalde. Sepet beşiğini de almadık henüz... Öfffffffffffffggg

slmm kızlar. bugün kontrole gittim, kzım çok iyiymişş.2700 olmuş :) herşey normalmişş ama bundan sonra her hafta gidecekmişimm kontrole doktorum öle dedi. ahh birde ultrason cihazı güzel olsa da kızımı görebilsemm ne güzel olacakkk. m.ö kalma bir makina doktor bile zor görüyr garibimmm birde bir tanıdığımz doğum yapmış dün hastanede haberim oldu gidip bebiş sevdimm azıcıkkk. çokk tatlıydı ama işleri zor valla 7 yaşında bir ablası var bebişinn ve durum vahimm. abla kıskanıyr galibaa hiç ayrılmıyr yanından annesinin ve ebbğin memeyi bile o sokuyr bebğin ağzına.. allahtan benimm ilk diye düşündümm birannn DDD

aynen bende diorum kociş arasada bişiy yapma aşkitoo dese dışarı cıkıp yemek yesek sonra market alışverişi yapsak ne süperr olurduuu hayalindeyim inş. gercek olurr
annelerimizi Allah başımızdan eksik etmesin canım yaa kışın o bulantılarımda hiç usanmadan yaptı yiyemedim ağzımdan acaba şu olsa yermiyim lafı cıksaa hemen koşup alır yapardııı canım benim yaa 1 ay öncede yanımdaydııı mis mis yemekleriylee rahat ettirdi bizi....şimdide birine cok ihtiyacım var kendime yetemiyorummm ...doğum tarihimiz belli olsa anneme hemen gel dicemm

ben de yalnızken asla yemek yiyemem. sadece geçiştirirm bir şeylerle.. izne çıkınca ne yapacağım onu düşünüyorum. iş yerinde yine kalabalık arkadaşlarla öğlen ve kahvaltımı eksiksiz yapıyorum evdeyken canım hiçbir şey istemeyecek. ceviz ve bademden de nefret ettim artık gün boyu karpuz yerim galiba. hem çok seviyorum hem bu sıcaklarda bir tek o hararetimi alıyor :)

Papatya

Canım bir şeyler atıştır üstüne de soğuk su iç sonra karnını şişirerek derin derin nefes al o zaman kıpırdamaya başlar :)

Bir kere bile mi? Emin misin? Rahat uzanıp biraz dinle bakalım, 10 hareketi 1 saat içinde sayamazsan doktoruna bi görün...

Ben kilolu hamile kaldigim icin dr gunde bir iki kere hissetsen yeter dedi yani o bir saate on hareket bende oyle sayma cok zor karnim genis ve sizler gibi cok fazla hissetmiyorum ama yemkten sonra falan muhakkak kimildiyodu bende stres yaptim ondan galiba birde sabahtir konsoloslukta ugrastik dun gittik aksam dorde kadar bilgiseyarlar islemler cokmus her an acilabilir dediler diye bekledik bosuna bugun gittik kac saat yine bekledik birde dun aksam cok heves ettim kendi tarhanami evde yapmak icin onun ununu katip yogurmaliydim yaptim.ve cok yoruldum iki gundur yorgunum acaba ondan mi diyorum

arkadaşlar beşik aldınızmı yaa?biz bitürlü karar veremiyoruz,mobilya beşikmi alsak yoksa park yatakmı?hangısını tercih ettiniz?önerebileceğiniz güvenli bir site varmı?

Ayyy bu konuda maşallah en şanslınız benimdir herhalde kızlar. Hamile kaldığımdan beri neredeyse her akşam kayınvalidemlerde yiyoruz yemekleri. Bir gün gitmeyince üzülüyorlar. Dün eşim rahatsızdı,gitmedik. Kayınpederim hemen aradı istersenz geleyim yemeğinizi yapıp gideyim dedi. Allah razı olsun valla...

Kızlar doğum fotoğrafçısı tutmayı düşünüyor musunuz biz dün biriyle görüştük hastanemizle anlaşmalı olan biri ... Hamilelik çekimi, doğum çekimi, oda süsü, kapı süsü, 50 adet bebek şekeri, balonlar falan tamamı 1000 lira dedi sadece 80 fotoluk albüm en az 650 lira tutuyormuş siz araştırdınız mı ??

Herkes bilmese olmaz canım :) Valla benim doktor o an nasıl gelmek isterse o şekil olacak dedi. Yengem ilk doğumunu normal yaptı. şimdi oda hamile 4 aylık :) sezeryan istiyorum diyor. ve doktora ilk kontrole gittiğinden beri sezeryan demiş doktor normal olursa normal yaparsın demiş yengem hayır dedi. sezeryan istiyorum dedi doktorunu bile değiştirdi bu yüzden :)

Ablamı ( görümcemi) da normal diye bekletmişler 1 gece yatmış hastanede açıklık yok bebeğin kalp atışları zayıflamış hemen sezeryana almışlar.

Yani herşey o gün belli olacak :) bebek iri der doktor normal olmaz der bir bakmışsın ki kendi sancısı ile kolayca bir doğum olur hani bir avazda derler ya belkide öyle olur.

Ya da her şey normaldir ama bebiş alttan gelmek yerine üstten gelmeyi seçmiştir :) bilemeyiz. Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…