- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #38.821
Ay deliiiiiiiiiii olucaaaaaaaaaammmm yaa !! Sezeryan olucam diyorum neden normal değil, normal daha sağlıklı şimidi herkes seezeryan yapıyor diyip duruyorlar. Sizeee neee yaa !! Beden benim karar benim, en başından normal istiyordum ama nerededen bilebilirdik çocuğun iri olacağını. Doktorum bile 37 haftada gel bir bakalım karar veririz dedi kiiii ultrasyona baktı çocuk kocaman zaten normal doğum olmaz dedi. Millete açıklama yapmaktan sıkıldım, çocuk iri diyince kaç kilo kiiii diyolar be manyaklar çocuk uzun boylu kilosuda var herkesede söylemek istemiyorum nazara gelecek diye. Çok bunaldım kızlar yaaa ! Aşağıdan çıkıp kıçıma kadar keseceklerine vajina yalpak gibi olacağına o sancıyla saatlerce acı çekip sonra sezeryana alınacağıma böyle karar verilsin daha iyi. Öffffff !
Ay deliiiiiiiiiii olucaaaaaaaaaammmm yaa !! Sezeryan olucam diyorum neden normal değil, normal daha sağlıklı şimidi herkes seezeryan yapıyor diyip duruyorlar. Sizeee neee yaa !! Beden benim karar benim, en başından normal istiyordum ama nerededen bilebilirdik çocuğun iri olacağını. Doktorum bile 37 haftada gel bir bakalım karar veririz dedi kiiii ultrasyona baktı çocuk kocaman zaten normal doğum olmaz dedi. Millete açıklama yapmaktan sıkıldım, çocuk iri diyince kaç kilo kiiii diyolar be manyaklar çocuk uzun boylu kilosuda var herkesede söylemek istemiyorum nazara gelecek diye. Çok bunaldım kızlar yaaa ! Aşağıdan çıkıp kıçıma kadar keseceklerine vajina yalpak gibi olacağına o sancıyla saatlerce acı çekip sonra sezeryana alınacağıma böyle karar verilsin daha iyi. Öffffff !
Off boyle gunlerde cok sinirlerim bozuluyo ne yapacagimi bilemiyorum sabah 6 dan beri uyanikyim ve bebegim bir kere bile kimildamadi bir kere tekMe atsa yuzumde gulucukler acmaya yetecek(
Kızlar bebeğinize emzik vermeyi düşünüyor musunuz ?
ben hem ne yapcağımı bilmiyorum hemde bilsemde yapamayacağımı biliyorummmmmmmm
bugünn bu tembellik nerden geldii onuda bilmiyorummkocişş gelsinde bi markete gidelimmm cok sıkıldım yaaa
Ah bu insanlar ; ben de deli olmamak için çabaladım hatta çok çabaladım :)
Şimdi umursamıyorum baktım üstüme üstüme geliyor ; konu değiştiriyorum baktım yine devam ediyor en son sanana bile diyorum .
Sanane arkadaş kaç kilo ise kaç kilo sanki o karar verecek gerçi ona da konuşurlar ''yok yok çok kilolu değil sen normal yap dr.un bilememiş başka dr.a git'' bile derler bu tür insanlar :)
Sanki normal doğum da dikiş yok artık orayı da kesiyorlar ha orası ha karnım sanane arkadaş !!!
ben de ilk defa duydum bununeyse bir kereden bir şey olmaz heralde
Aynı durum
Hatta akşam dışarıda yesek de bugünü kurtarsam isteğindeyim .
Geçen aylarda da ara ara böyle oldum ; sağolsun annem yemekler yapıp dondurmuş Ankara'dan gönderdi 2 hafta idare etti ; ağır yemeklerdi de istesem yapamam .2-3 kez gönderdi , şimdi durumu desem yine yapar ama o da rahatsız yormak istemiyorum , şöyle hokus pokus ile dolap tencere tencere yemek dolsa da yemek yapma derdi olmasa :)
Bu millet adam olmazzzzzzz
ıyı barı bı tek ben degılmısım kızlar sıcaklarmı ney bılmıyorum bende:44: ama sımdı yemek aramıyorum sagdece bebek beslensın dıe yıyorum bısıler sabk yumurta peynır kavaltı sonra ara ara cevız mevız meyve sut ara oğun bıs atıstırıom aksam yemgı hele hıc yapamıom yesemde sısıom dıe yıyesım gelmiyor artık yapacak güçte yok ztn napcaz bılmıyorum valaa umarım bebısler beslenıodurr...
Papatya
Canım bir şeyler atıştır üstüne de soğuk su iç sonra karnını şişirerek derin derin nefes al o zaman kıpırdamaya başlar :)
Bir kere bile mi? Emin misin? Rahat uzanıp biraz dinle bakalım, 10 hareketi 1 saat içinde sayamazsan doktoruna bi görün...
Sakın ol öncelikle stres yaparsan hareketleri hissetmen daha da gecikebilir .
Tatlı bir şeyler ye , sol yanına yat ve bekle ama sakın şekilde stres yapmadan , emin ol annesi iletişime geçecek yavrun seninle , uyuyordur , uyanır annesini meraklandırmaz :)
Canım gçen haftalarda bende de oldu,tüm gün kımıldamadı gibi geldi. En sonunda eşime söyledim beraber kızımızı biraz taciz ettik, sonunda bizim dürtüklemelerimizden rahatsız olup kımıldamıştı. O kımıldayınca bir ağladım bir ağladım. Çok korkmuştum.
aynen bende diorum kociş arasada bişiy yapma aşkitoo dese dışarı cıkıp yemek yesek sonra market alışverişi yapsak ne süperr olurduuu hayalindeyim inş. gercek olurr
annelerimizi Allah başımızdan eksik etmesin canım yaa kışın o bulantılarımda hiç usanmadan yaptı yiyemedim ağzımdan acaba şu olsa yermiyim lafı cıksaa hemen koşup alır yapardııı canım benim yaa 1 ay öncede yanımdaydııı mis mis yemekleriylee rahat ettirdi bizi....şimdide birine cok ihtiyacım var kendime yetemiyorummm ...doğum tarihimiz belli olsa anneme hemen gel dicemm
delirme canım kismeye açıkmlama yapmak zorunda değilsin.
ne acayip insanlar yaa sanane nasıl doğurcağımdan ...çok biliyolarr onlar bide bu tiplerin tanıdıklarıı hic bitmez bizim falanın kızı normal doğurdu ayy hemen ayaklandıı sezeryanda ölee vik vik vikkkkkkkbırakın isteyen istediği gibi doğursun senin demenlemii .
hic kafanı yorma canım aldırış etme böle insanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?