- 15 Temmuz 2006
- 757
- 11
- 623
- 41
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #38.861
bizim toplumumuzdaki herkesin herşeye karışma hakkını kendinde hissetmesine sinir oluyorum...
alan memmun satan memmun yani sizene..
ne haddinize. bilicanlık yaptıkları yetmiyormuş gibi bide niye öyle niye böyle.
üzülme canım ya doktorum öyle uygun gördü de bitsin gitsin.şimdi bunların lafını yapanlar yarında doğumdan sonra yok sezeryan oldun bak gördün mü sütün az ay bu çocukta sezeryanlıya hemen hasta oluyor normal olsa böyle olmazdı vs.vs. şimdiden koy mesafeni yoksa çok uğraşırsın doğumdan sonra piskoloji önemli yani...
Ayyy bu konuda maşallah en şanslınız benimdir herhalde kızlar. Hamile kaldığımdan beri neredeyse her akşam kayınvalidemlerde yiyoruz yemekleri. Bir gün gitmeyince üzülüyorlar. Dün eşim rahatsızdı,gitmedik. Kayınpederim hemen aradı istersenz geleyim yemeğinizi yapıp gideyim dedi. Allah razı olsun valla...
Yeri de daralmış olabilir zaten doğum yaklaştıkça hareketleri de azalıyormuş tedirginsen sağlık ocağına bir uğra istersen kalbini dinlersin bebeğinin için de rahatlamış olur :)[/QUO
Evet gercekten de cok yorgunum yarin 36 bitiyo ins.
Ben tutmayı planlıyorum
AÇIKLAMA: Sabah Hastaneye Yatışınız Yapıldıktan Sonra Odadaki Hazırlıklarınızla
Çekime Başlıyoruz. Doğuma Gidişiniz, Bebeğinizin Ameliyathane veya Doğumhanede
Dünyaya Gelişi, ilk Muayeneleri, Sizinleilk Buluşması, Babayla Tanışma, Odaya Alındığında Diğer Aile Üyelerinin Yaşadığı Coşku, Sevinç ve Özel Aile Çekimleriyle Son Buluyor.
PAKET İÇERiği:
- Çekilen Tüm Fotoğraflarınızın Orijinal Boyutlu Hallerinin Olduğu DVD, *** ( En Büyük Avantajınız )
- 30 x 21 cm Panaromik Baskılı Foto Kitap,
- 1 Adet 30 x 42 cm boyutlarında Poster
FiYATI:
Nakit: 295 TL
Hep diyorum işte iki çocuk doğuran prof. sanıyor kendini. Bende sezeryan istiyorum,herkesin düşüncelerine de saygılıyım. Ama onlar da bana saygı duysun. Aşşağıdan küçücük bir kesiktense karnımı boydan boya yardırırım daha iyi. Bu benim tercihim,kime ne....
Kayınpederim dedin dimi? Yanlış okumuyorummm
Ay ben bir kaç öncesine kadar ikinciyi hemen düşünüyordum ama şimdi tek çocuk mu olsa diye düşünüyorum çok karışığım bu aralar
Kızlar doğum fotoğrafçısı tutmayı düşünüyor musunuz biz dün biriyle görüştük hastanemizle anlaşmalı olan biri ... Hamilelik çekimi, doğum çekimi, oda süsü, kapı süsü, 50 adet bebek şekeri, balonlar falan tamamı 1000 lira dedi sadece 80 fotoluk albüm en az 650 lira tutuyormuş siz araştırdınız mı ??
Nerede bu ne kadar ucuz ? yani hangi ilde :)
ben en az 3-4 yıl düşünmüyorum canım dediğin gibi benim de plansız değil ama çok erken oldu.daha evliliğimi anlamadan bir baktım bebek bekliyorum :) o yüzden ilk çocuğumla doya doya ilgilenmek istiyorum.2 den fazla da düşünmüyorum. tabi nasip kısmet :)
Sen yazınca aklıma soru geldi bak :) Öncelikle bebişine maşallah :) ben kıyafet işini çok abartmışım :) 3 makina yıkadım :) ağız mendili 40 taneden fazla idi düşün yani. habire almışım aldıklarımı açınca şok oldum :) kocam kartını bana ver bakayım dedi dün akşam. çamaşırlarını yıkadım bebişimin adamcağız görünce şok oldu. veremem dedim daha eksiklerim var :) eksiklerde banyo ürünleri pişik kremi filan :)
Uff çenem düştü he
soru soracaktım ilk bebeği olanlar ikinciyi düşünüyor musunuz ? düşünüyorsanız ne kadar süre sonra yapmayı planlıyorsunuz. Benim bu bebiş plansız oldu bakalım diğerini düşünüyorum ama zaman konusunda tereddütlüyüm biraz :)
Canım Aydın'da yaşıyorum ben. :)
Canım yanlış okumadın,kayınpederim ahçı benim :)
aynen bende diorum kociş arasada bişiy yapma aşkitoo dese dışarı cıkıp yemek yesek sonra market alışverişi yapsak ne süperr olurduuu hayalindeyim inş. gercek olurr
annelerimizi Allah başımızdan eksik etmesin canım yaa kışın o bulantılarımda hiç usanmadan yaptı yiyemedim ağzımdan acaba şu olsa yermiyim lafı cıksaa hemen koşup alır yapardııı canım benim yaa 1 ay öncede yanımdaydııı mis mis yemekleriylee rahat ettirdi bizi....şimdide birine cok ihtiyacım var kendime yetemiyorummm ...doğum tarihimiz belli olsa anneme hemen gel dicemm
Allah razı olsun annelerimizden valla . İnşallah bizlerde çocuklarımız için iyi anneler olabiliriz .
Hatta imkan olsa da şimdiden gelse diyorum :) Nazımız anneye geçiyor işte ; şartsız , beklentisiz olarak nazı çeken anne çünkü :)
canım kayınvalidem yanımda yardımcı oluyor çok şükür. ama ben çok minik diye gözümün önünden ayıramıyorum ki... cumartesi belki biraz çıkarım yakına bir yerlere.Ah canim kıyamam bizde ağrıdan sancıdan uyuyamiyoruz bosver ya bugünlerde geçecek öyle böyle derken büyüyecekler . Arada Elif ecenin bakımını bir kac sakatlığını baskası üstlense yokmu biri . Sende dışarı çık kahve iç arkadaşlarımla buluş olmaz mı rahatlarsin biraz .
canım sitem değil benim ki. cidden çok yorgunum. 7 hazirandan 21 hazirana hastane süreci, zor bir doğum ve akabinde kilo aldırmaya çalışmak, az uyku. Allah ın gücüne gitmesin sadece yorgunum. hem ruhsal hem de bedenen...Herkese günaydın canlarım.MEDVECEZİR,canım sitem etmekte haklısın,çocuk büyütmek hiç kolay değil,bunu bizde tahmin ediyoruz zaten ama çok güçlü durup bizleri korkutmayacağım diye de bu kadar polyannalık yapma.biz birbirimize destek için buradayız.içinden ne geçiyorsa yaz,biz de geçeceğiz bu yollardan.RÜZGARALDIM,bişeylerin düzeliyor olmasına çok sevindim canım ya,tabiki isteklerini kabul etmeden hemen yumuşama ve kararlı dur.şu 10 gününü kahretti,umarım yola gelmiştir biraz.NARİNNAZENİN,kolay gelsin canım sana ya,keşke şu son haftalarını evde dinlenerek geçirebilseydin ama hatırladığım kadarıyla babanın işyerinde çalışıyordun,en azından çok kıyamaz baban sana.Sende Bursa'lısın benim gibi,dikkat et hemşom kendine.hepinizi kocamaaaaaan öpüyorum canlarım..çoooooook güzel bir gün olsun hepimize.kızancıklar üzmesin analarını
dayanıyorum canım dayanıyorum, elimden geleni yapıyorumGünaydın tombik fıstıklar :)
Geçmiş olsun...
Canım son aydayız çoğumuz, yürüyecek hali bırak koltuktan kalkışım 10 dakka sürüyor benimKi 12 kilo aldım sadece, bu kadar ağırlaşacağımı tahmin etmiyordum. Bu ay bitir sen bütün işlerini.
İlk defa şikayet ediyorsun, senin insan olmadığını düşünmeye başlamıştıkGeçecek canım, geçecek... dayan...
Amin inşallah. Darısı başınıza.annelerine ve meleklerine günaaydınlarrr.. bu gece kaç defa kalktım uykudan bilmiyorum ama neyse biraz almışım uykumu şimdide kan ilacını içtim onu bekliyorum kahvaltı için daha 40 dk var
nice yıllara inşallah aramızda bie hafta var sanırm...seneye bebişlerimizle kutlamayıda nasip etsin Rabbim..
Allah yardımın olsun canım.. bizlerde görecegiz o günleri hiç uzak degil hemde yavaş yavaş başlar bizim ağustos böcükleride gelmeye... İnşallah gazsız sakin uyuyan bebişlerimiz olur...
inşallah canım. biraz hava alsam iyi olacak gerçekten gözümün önünden ayırmayı başarabilirlerse :)Hakikaten zor bir dönem haklısın ; hem doğum öncesi hem sonrası ama sen güçlüsün nasıl doğum öncesi yaşadıkların bitti hallettiysen bugünlerde geçecek , rahatlayacaksın ; şu an fırsat buldukça eminim bu çok zor ama 5 dakika bile olsa dışarı çıkmasan da balkon ya da pencereden hava al , sakın içeri kapanma , bu bile azıcık da olsa iyi hissetmeni sağlayacak .
İş , yemek yapma vs. biraz boşla , bebeğin uyuduğunda uyuyamasan bile uzan vücudu dinlendir .
İnşallah yanında yardımcı olan birileri vardır büyüklerden .
İnşallah en kısa zamanda toparlanacaksınız hep beraber .
ah güzelim ya öyle tükenmemem lazım ama inan bebeği kucağıma alınca herşey bambaşka oldu. her saniyem onunla geçsin istiyorum ama ruhen ve bedenen de tükeniğim farkındayım ama napim olmuyor rahatlayamıyorum. en azından 2.5 kiloyu geçse biraz rahatlıcam herhalde. bu arada evlilik yıldönümün kutlu olsun canım.Geçmemiş oluyo evet canım raporunu verebilir :)
Evet ben de anlamadım canım bu kız çok kafasına göre takılıyor canı isterse alıyor kiloları birden bu kadar artması gerçekten şaşırttı bizi :) Ye teyzesi minik buzağım o benim
Canım çok yorucu bir dönemden geçtin normaldir böyle olman. O kadar hastanede kaldın uykusuz stresli zamanlar geçirdin ha geldi ha gelecek derken birden çıkageldi kızın. Küçük bebek mutlaka daha farklı bakım istiyordur. Daha sık emzirmek, mama hazırlamak gerekiyor. Tüm sorumluluğu kendin üstlenmemeye çalış o kadar güçlü olmak zorunda değilsin tüketme kendini sal biraz tatlım bebeğinin anneye ihtiyacı var ama kesinlikle mutlu bir anneye
amin inşallah.günaydın kızlar... köpeğimin yemek yememesinden şikayet etmiştim geçen gün.. kızım meğerse teyzesinin hasretini çekiyormuş.. dün o gelince yemeğini yedi çok mutlu oldum.. bu arada kardeşimde bana özendi.. karnına yastık koyduyüzümü saklamak istemezdim ama inanın görmek istemezsiniz o halimle ağzım burnum yüzüm şişmiş saçlar berbat korkitmim dedim.. bu arada benim göbek önden popoda baya geriden gidiyor.. 3 hafta önce 15 kilodaydım tartıya çıkmaya korkuyorum Eki Görüntüle 747644
canım benim kıyamamherşey çok güzel olucak.. Allah ım sana sabır ve güç versin
robot oldum valla robocop :)bende bende şimdi son ses dinliyorumm süper ötesii bi şarkııı sağoll tatlış hatırlattın
de canım yaa robot değilizkiii dayanamadığımız tükendiğimiz anlar olucak elbett ...canım 1saat bile olsa eşini alıp bi hava almaya cık derim temiz hava eşinle başbaşa olmak ii gelicek bi köpüklü kahve sessizlik bi deniz yada orman havasııı
köpişinin düzelmesinee cok sevindim canımmm demek kardeşinii özlemişş kıyamam ben ona yaabence göbişlerr şahaneee popodada bişiyy yok süper görünüyosunnn
güzeller ikinizinde yıldönümünüz kutlu olsun nice nice senelereeeeeeeeeee
Selam canlar, şu meşhur pelvis ağrısından ben de nasibimi aldım. Dün dayanılır şekilde ağrıyordu bugün ise yürütmüyor bebek doğum kanalına mı giriyor nedir anlamadım. Sanırım baskıyı artırdı bu da ağrıya yol açtı. Belimde de oldukça şiddetli bir ağrı var bu yüzden sabahtan beri yatıyorum. Doğum ağrısı gibi düzenli girip çıkan sancılar yok bu konuda rahatım ama sanırım vücudum baskıya adapte olmaya çalışıyor. Yeterince dinlendiğimde geçeceğinden eminim. Geçmezse de artık son çare doktorumu arıycam:) Merak etmeyin diye bir uğradım. Doğurmam daha)
Medcezir canım çok sıkıntılı bir dönem olduğunun farkındayım ama bebiş biraz toparlayana kadar dayanmak durumundasın ve Allah'ın onu sana bağışlamış olmasına dua etmelisin. Yakında normal ebatlara kavuşacak ve rahat nefes alacağından eminim.
Günebakan ve güneşim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun kızlar eşleriniz sizin için bişeyler yapacaktır bence
Hera harika görünüyosun, köpeğinin yeniden yemeye başlamasına çok sevindim:)))
Öpüyorum herkesi kızlar. Sonra yine uğrarım, ciddi bişey yok emin olun sadece dinlenerek geçireceğim bir ağrı
Maşallah canım sen bayağı geç düşünüyorsun ikinciyi :) ben arkadaş olsunlar hem diye erken düşünüyorum tabi şartlar birde bakalım Rabbim nasip edecek mi ?Ayy şimdi bazı kızlar bana kızacak ama... Ben kızım 8 yaşına geldiğinde düşünüyorum... Tüm bebekliğini, ilk çocukluğunu, ve okul alışkanlığı açısından( 1. sınıfı bitirsin)ilgilenmek ona zaman ayırmak istiyorum... Kardeşi olduğu zaman ablalık bilincinde olur, anneciğine yardım ederikiden fazlada düşünmüyorum
evet canım sağolsunlarr yapıyolar bizede afiyetle yemek kalıyooo
şu an sadece bebişimi sağlıkla kucaklamak istiyorum 2. bebişi düşünüyorum ama ne zaman bilmiyorummmhayırlısı ama 4 sene falan beklerim sanırım
evet fena geliyolarrrr canım sağdan sağdannnbugünde kendimi çirkin ve huysuz hissediyorum
ben kızımı kardeş sevgisinden kesinlikle yoksun bırakmamamyı düşünyrm.. ben abilerime çok düşkünümm onlarda bana aynı şekilde. ve 2. yide çok ara vermeden istiyrm açıkçası.. hem arkadaş gibi olsnlarr daha güzell
Kardeşin yeri ayrı tabi biz 3 kardeşiz çok güzel ama bakmak zor hem de ben çalışıyorum bebeğimi de işe getirmeyi planlıyorum hamile kalırsam onla ilgilenemem sanki başka birilerine emanet etmek de istemiyorum ...Valla canım bana da herkes 1 tanesine bak da ondan sonra görürüz biz seni diyorlar. Ben tek olmasını istemiyorum. dertleşeceği bir kardeşi olsun. Tabi Rabbim verirse bir tane daha yapacağım bu 2 yaşına girdimi hamile kalsam onuda nisan gibi filan doğururum diyorum:)
Aynen öyle ; doğurmayan da öyle dr.um edasıyla dolanıyor , mübarek bilmedikleri de yok . Ben de hamilelikle beraber okudum , sordum ; öğrendiklerimi kaynakları ile söylüyorum , ben bilemem böyleymiş ne kadar doğru diyorum ama onların dedikleri kati , kesin doğrular .
Hatta yeri gelir dr. bilmez bunları nerden bilecek derler . E madem o bilmiyor ben sana geleyim muayene için desem ben seni doğurturum bile der yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?