2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yazdıklarını okurken gözümün önüne getirdim de sinir oldum yaaa.Ne gıcık insanlar var,tersleyiveririm benn hiç susmam.Zaten canım burnumda olacak.

Kayınpederim dedin dimi? Yanlış okumuyorummm

[/QUO
Evet gercekten de cok yorgunum yarin 36 bitiyo ins.
Yeri de daralmış olabilir zaten doğum yaklaştıkça hareketleri de azalıyormuş tedirginsen sağlık ocağına bir uğra istersen kalbini dinlersin bebeğinin için de rahatlamış olur :)

Ay çok uygunmuş hangi şehirdesiniz siz orada mı doğursam ne [/QUOTE]

Canım Aydın'da yaşıyorum ben. :)

Nerede bu ne kadar ucuz ? yani hangi ilde :)

Aynen öyle ; doğurmayan da öyle dr.um edasıyla dolanıyor , mübarek bilmedikleri de yok . Ben de hamilelikle beraber okudum , sordum ; öğrendiklerimi kaynakları ile söylüyorum , ben bilemem böyleymiş ne kadar doğru diyorum ama onların dedikleri kati , kesin doğrular .
Hatta yeri gelir dr. bilmez bunları nerden bilecek derler . E madem o bilmiyor ben sana geleyim muayene için desem ben seni doğurturum bile der yani :)

Ay ben bir kaç öncesine kadar ikinciyi hemen düşünüyordum ama şimdi tek çocuk mu olsa diye düşünüyorum çok karışığım bu aralar

Valla canım bana da herkes 1 tanesine bak da ondan sonra görürüz biz seni diyorlar. Ben tek olmasını istemiyorum. dertleşeceği bir kardeşi olsun. Tabi Rabbim verirse bir tane daha yapacağım bu 2 yaşına girdimi hamile kalsam onuda nisan gibi filan doğururum diyorum:)

[/QUOTE]

Canım Aydın'da yaşıyorum ben. :)[/QUOTE]

Ay çok uzaksınız gelene kadar yolda doğururum ben sanırım neyse yerime oturayım Aydın'ın meşhur meyvessssiiiiiiii bayılırım bayılırımmmmm

cnm doğum fotorafcıları arastıryorum bende ıstanbulda 750 -650 den aşşagı yok kamera dahıl napcam sastım bnde .İstanbul dışında değişio olabılır fıyatalar tbı

Ne kadarlık evlisin canım :) Bende 2 den fazla düşünmüyorum ama ikiz olursa süper olur bir kız bir erkek :) ben yaş aralığının çok fazla olunca kıskançlık olacağından korkuyorum o yüzden çok aklı ermeden kardeş yapayım diyorum :)

ben kızımı kardeş sevgisinden kesinlikle yoksun bırakmamamyı düşünyrm.. ben abilerime çok düşkünümm onlarda bana aynı şekilde. ve 2. yide çok ara vermeden istiyrm açıkçası.. hem arkadaş gibi olsnlarr daha güzell

Allah razı olsun annelerimizden valla . İnşallah bizlerde çocuklarımız için iyi anneler olabiliriz .
Hatta imkan olsa da şimdiden gelse diyorum :) Nazımız anneye geçiyor işte ; şartsız , beklentisiz olarak nazı çeken anne çünkü :)

ay bak gıne cınlerım tepeme çıktııııı su sezeryan ıle doğum yapcam dıyınce ınsanların yorumlarına fıtık olmamak elde degıl daha öncede yazmıştım bende bole bı sıkayetımı bı akrabamız ablamızın kocası yorum yapmıştı ya saka gıbı neymıs annelık geçmiomuş anneyee normal doğum olmassa dıe bıle yorum yapmısstı adam ya bu yorumu yapan şeytan dedı senmı tasıosun ıcınde die ama diemıyor ınsannn .susup kalıosun nedir bu ınsanalr bole yaa sızene kardeşim kım nasıl dogruosa doğruyor o cocugu ıcınde buyuttugu görünmiyorda nasıl dogurduguna bakıyorlar....yazık vala

inş.canım bizde cok ii anneler oluruz...
ben çağırsam hemencik gelir ama bende babama kıyamıyorum tek kalmasın simdiden ...9 temmuzda belki doğum tarihi belli olursa yani sezeryana karar verirsek ozaman cağırırımm annişii

canım kayınvalidem yanımda yardımcı oluyor çok şükür. ama ben çok minik diye gözümün önünden ayıramıyorum ki... cumartesi belki biraz çıkarım yakına bir yerlere.

canım sitem değil benim ki. cidden çok yorgunum. 7 hazirandan 21 hazirana hastane süreci, zor bir doğum ve akabinde kilo aldırmaya çalışmak, az uyku. Allah ın gücüne gitmesin sadece yorgunum. hem ruhsal hem de bedenen...
dayanıyorum canım dayanıyorum, elimden geleni yapıyorum ...

Amin inşallah. Darısı başınıza.

inşallah canım. biraz hava alsam iyi olacak gerçekten gözümün önünden ayırmayı başarabilirlerse :)

ah güzelim ya öyle tükenmemem lazım ama inan bebeği kucağıma alınca herşey bambaşka oldu. her saniyem onunla geçsin istiyorum ama ruhen ve bedenen de tükeniğim farkındayım ama napim olmuyor rahatlayamıyorum. en azından 2.5 kiloyu geçse biraz rahatlıcam herhalde. bu arada evlilik yıldönümün kutlu olsun canım.

amin inşallah.

robot oldum valla robocop :)

canım o dediklerinin hepsini tüm hücrelerime, enerjimin son kırıntısına kadar yapıyorum inan... çok zor...

kızlar bir de ikizler ikizler dediniz öyle dengesiz böyle dengesiz dediniz ben yandım :) benim kızçenin hem burcu hem de yükselen burcu ikizler oldu :))) ben oğlak bakalım anlaşabilecekmiyiz.

Son düzenleme:
Maşallah canım sen bayağı geç düşünüyorsun ikinciyi :) ben arkadaş olsunlar hem diye erken düşünüyorum tabi şartlar birde bakalım Rabbim nasip edecek mi ?

Bende en az 2 en fazla 4 diyorum :)

Kesinlikle insanın kardeşi ne kadar kötüde olsa kardeş kardeştir. et tırnaktan ayrılır mı :)

Kardeşin yeri ayrı tabi biz 3 kardeşiz çok güzel ama bakmak zor hem de ben çalışıyorum bebeğimi de işe getirmeyi planlıyorum hamile kalırsam onla ilgilenemem sanki başka birilerine emanet etmek de istemiyorum ...

Ohhhooo eşimin ailesinde senin doktorların esas profesörü var yahu her konuda bilgisi var her konuda ama , sayayım efendim "alyuvarlakları (?) biliyor sonraaa inci takıları bir kaç yıl yanyana saklarsan kendiliğinden çoğalacaklarını biliyor üstelik bunlar kesin ve net bilgiler, sonraaa çevresindeki insanların neden boşandıklarını biliyor aile içi mesele bile olsa kendisi biliyordur ,kim kimle sevgili olmuş neler yapmışlar nasıl ve ne zaman ayrılmışlar biliyor , hangi yemeğin nasıl yapılacağını biliyor ve öğretiyor ki 3 yıldır yemek pişirdiğini görmedim Haa bilmediği şey mi ? vitrinden çıkarılan benim bayıldığım likörümün bardakla içilmesi gerektiğini bilmiyor ağzına dikiyor şişeyi

Nice sağlıklı , huzurlu , mutlu seneleriniz olsun eşlerinizle , doğacak güzel bebeklerinizle .
Baş başa geçireceğiniz son evlilik yıldönümü ; umarım eşler sürpriz yapar en azından yemek derdinden kurtarır sizleri :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…