- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #38.841
slmm kızlar. bugün kontrole gittim, kzım çok iyiymişş.2700 olmuş :) herşey normalmişş ama bundan sonra her hafta gidecekmişimm kontrole doktorum öle dedi. ahh birde ultrason cihazı güzel olsa da kızımı görebilsemm ne güzel olacakkk. m.ö kalma bir makina doktor bile zor görüyr garibimmmbirde bir tanıdığımz doğum yapmış dün hastanede haberim oldu gidip bebiş sevdimm azıcıkkk. çokk tatlıydı ama işleri zor valla 7 yaşında bir ablası var bebişinn ve durum vahimm. abla kıskanıyr galibaa hiç ayrılmıyr yanından annesinin ve ebbğin memeyi bile o sokuyr bebğin ağzına.. allahtan benimm ilk diye düşündümm birannn DDD
Ben kilolu hamile kaldigim icin dr gunde bir iki kere hissetsen yeter dedi yani o bir saate on hareket bende oyle sayma cok zor karnim genis ve sizler gibi cok fazla hissetmiyorum ama yemkten sonra falan muhakkak kimildiyodu bende stres yaptim ondan galiba birde sabahtir konsoloslukta ugrastik dun gittik aksam dorde kadar bilgiseyarlar islemler cokmus her an acilabilir dediler diye bekledik bosuna bugun gittik kac saat yine bekledik birde dun aksam cok heves ettim kendi tarhanami evde yapmak icin onun ununu katip yogurmaliydim yaptim.ve cok yoruldum iki gundur yorgunum acaba ondan mi diyorum
ayy alıntıma cvp vermemişim yaa
benim annemle babam sağolsun konserve uzmanı her sene onlar yapar bizlerede verirlerr ama nasıl kolaylıkk valla kışın cok rahat ediyoo insan....
tarhana ,menemenlik ,domates suyu,domates sosu,fasulye ,barbunya,erişte...
bide doğal meyve suyu yapar babam her meyveden ...bide meyve kurusu
Kızlar bebeğinize emzik vermeyi düşünüyor musunuz ?
Kızlar doğum fotoğrafçısı tutmayı düşünüyor musunuz biz dün biriyle görüştük hastanemizle anlaşmalı olan biri ... Hamilelik çekimi, doğum çekimi, oda süsü, kapı süsü, 50 adet bebek şekeri, balonlar falan tamamı 1000 lira dedi sadece 80 fotoluk albüm en az 650 lira tutuyormuş siz araştırdınız mı ??
slmm kızlar. bugün kontrole gittim, kzım çok iyiymişş.2700 olmuş :) herşey normalmişş ama bundan sonra her hafta gidecekmişimm kontrole doktorum öle dedi. ahh birde ultrason cihazı güzel olsa da kızımı görebilsemm ne güzel olacakkk. m.ö kalma bir makina doktor bile zor görüyr garibimmmbirde bir tanıdığımz doğum yapmış dün hastanede haberim oldu gidip bebiş sevdimm azıcıkkk. çokk tatlıydı ama işleri zor valla 7 yaşında bir ablası var bebişinn ve durum vahimm. abla kıskanıyr galibaa hiç ayrılmıyr yanından annesinin ve ebbğin memeyi bile o sokuyr bebğin ağzına.. allahtan benimm ilk diye düşündümm birannn DDD
Herkes bilmese olmaz canım :) Valla benim doktor o an nasıl gelmek isterse o şekil olacak dedi. Yengem ilk doğumunu normal yaptı. şimdi oda hamile 4 aylık :) sezeryan istiyorum diyor. ve doktora ilk kontrole gittiğinden beri sezeryan demiş doktor normal olursa normal yaparsın demiş yengem hayır dedi. sezeryan istiyorum dedi doktorunu bile değiştirdi bu yüzden :)
Ablamı ( görümcemi) da normal diye bekletmişler 1 gece yatmış hastanede açıklık yok bebeğin kalp atışları zayıflamış hemen sezeryana almışlar.
Yani herşey o gün belli olacak :) bebek iri der doktor normal olmaz der bir bakmışsın ki kendi sancısı ile kolayca bir doğum olur hani bir avazda derler ya belkide öyle olur.
Ya da her şey normaldir ama bebiş alttan gelmek yerine üstten gelmeyi seçmiştir :) bilemeyiz. Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın.
Soylemeyim dedim duramiycam. Büyük ulema , her konu hakkında yetkili ve bilgili kisi fetva verdi ya. Tamam artık aksi katı suretle düşünülemez.
Canım yorgunluktan da hareketleri azalabilirr kaç haftalıksın sen ?[/QUO
Evet gercekten de cok yorgunum yarin 36 bitiyo ins.
hosgeldinn canımmm...
bende bazen cok gereksiz yoruyorum kendimii sonrada kızıyorum yap yap hep aynııı
benimde içim cok tuhaf canım yaa bi içim içime sığmıyooo bi zaman su gibi akıp geciyooo ,bazen zaman duruyoo sankiii
sanırım artık meleğime kavuşmak istiyorum bi uyuyup uyansam bütün tantana bitmiş,meleğimle kocişimle evimizde bulmak istiyorum kendimiii ...
o günlerde gelicekk Allahın izniylee
ama bazenn cok sıkıcı oluyoo herşey bende bugün cok sıkılıyorumm evde tek olmakta baydıı beniii yineee
Canım kendini yorma nolur kendini çok zorlayınca sonuçlarının neler olabileceğini gördün burda zaten dikkatli ol son haftalar artık ... O yorgunluk da böyle sinir yapabilir dinlen geçer umarım ...
Arasta da rahatsızmış zaten geçmiş olsun canım bol bol dinlenin kendinizi ihmal etmeyinnnnnnn...
Ayyy bu konuda maşallah en şanslınız benimdir herhalde kızlar. Hamile kaldığımdan beri neredeyse her akşam kayınvalidemlerde yiyoruz yemekleri. Bir gün gitmeyince üzülüyorlar. Dün eşim rahatsızdı,gitmedik. Kayınpederim hemen aradı istersenz geleyim yemeğinizi yapıp gideyim dedi. Allah razı olsun valla...
Herkes bilmese olmaz canım :) Valla benim doktor o an nasıl gelmek isterse o şekil olacak dedi. Yengem ilk doğumunu normal yaptı. şimdi oda hamile 4 aylık :) sezeryan istiyorum diyor. ve doktora ilk kontrole gittiğinden beri sezeryan demiş doktor normal olursa normal yaparsın demiş yengem hayır dedi. sezeryan istiyorum dedi doktorunu bile değiştirdi bu yüzden :)
Ablamı ( görümcemi) da normal diye bekletmişler 1 gece yatmış hastanede açıklık yok bebeğin kalp atışları zayıflamış hemen sezeryana almışlar.
Yani herşey o gün belli olacak :) bebek iri der doktor normal olmaz der bir bakmışsın ki kendi sancısı ile kolayca bir doğum olur hani bir avazda derler ya belkide öyle olur.
Ya da her şey normaldir ama bebiş alttan gelmek yerine üstten gelmeyi seçmiştir :) bilemeyiz. Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın.
Kızlar doğum fotoğrafçısı tutmayı düşünüyor musunuz biz dün biriyle görüştük hastanemizle anlaşmalı olan biri ... Hamilelik çekimi, doğum çekimi, oda süsü, kapı süsü, 50 adet bebek şekeri, balonlar falan tamamı 1000 lira dedi sadece 80 fotoluk albüm en az 650 lira tutuyormuş siz araştırdınız mı ??
Sen yazınca aklıma soru geldi bak :) Öncelikle bebişine maşallah :) ben kıyafet işini çok abartmışım :) 3 makina yıkadım :) ağız mendili 40 taneden fazla idi düşün yani. habire almışım aldıklarımı açınca şok oldum :) kocam kartını bana ver bakayım dedi dün akşam. çamaşırlarını yıkadım bebişimin adamcağız görünce şok oldu. veremem dedim daha eksiklerim var :) eksiklerde banyo ürünleri pişik kremi filan :)
Uff çenem düştü he
soru soracaktım ilk bebeği olanlar ikinciyi düşünüyor musunuz ? düşünüyorsanız ne kadar süre sonra yapmayı planlıyorsunuz. Benim bu bebiş plansız oldu bakalım diğerini düşünüyorum ama zaman konusunda tereddütlüyüm biraz :)
hergün olmasada arada bir ii olurdu canım ...Allah razı olsun valla kayınvalidenden...
bizim kimsecikler yokki eşimin aileside memlekette benim ailemde baska sehirde ...bazen cok daralıyorum
Ayyy bu konuda maşallah en şanslınız benimdir herhalde kızlar. Hamile kaldığımdan beri neredeyse her akşam kayınvalidemlerde yiyoruz yemekleri. Bir gün gitmeyince üzülüyorlar. Dün eşim rahatsızdı,gitmedik. Kayınpederim hemen aradı istersenz geleyim yemeğinizi yapıp gideyim dedi. Allah razı olsun valla...
Ay deliiiiiiiiiii olucaaaaaaaaaammmm yaa !! Sezeryan olucam diyorum neden normal değil, normal daha sağlıklı şimidi herkes seezeryan yapıyor diyip duruyorlar. Sizeee neee yaa !! Beden benim karar benim, en başından normal istiyordum ama nerededen bilebilirdik çocuğun iri olacağını. Doktorum bile 37 haftada gel bir bakalım karar veririz dedi kiiii ultrasyona baktı çocuk kocaman zaten normal doğum olmaz dedi. Millete açıklama yapmaktan sıkıldım, çocuk iri diyince kaç kilo kiiii diyolar be manyaklar çocuk uzun boylu kilosuda var herkesede söylemek istemiyorum nazara gelecek diye. Çok bunaldım kızlar yaaa ! Aşağıdan çıkıp kıçıma kadar keseceklerine vajina yalpak gibi olacağına o sancıyla saatlerce acı çekip sonra sezeryana alınacağıma böyle karar verilsin daha iyi. Öffffff !
soru soracaktım ilk bebeği olanlar ikinciyi düşünüyor musunuz ? düşünüyorsanız ne kadar süre sonra yapmayı planlıyorsunuz. Benim bu bebiş plansız oldu bakalım diğerini düşünüyorum ama zaman konusunda tereddütlüyüm biraz :)
Ben tutmayı planlıyorum
AÇIKLAMA: Sabah Hastaneye Yatışınız Yapıldıktan Sonra Odadaki Hazırlıklarınızla
Çekime Başlıyoruz. Doğuma Gidişiniz, Bebeğinizin Ameliyathane veya Doğumhanede
Dünyaya Gelişi, ilk Muayeneleri, Sizinleilk Buluşması, Babayla Tanışma, Odaya Alındığında Diğer Aile Üyelerinin Yaşadığı Coşku, Sevinç ve Özel Aile Çekimleriyle Son Buluyor.
PAKET İÇERiği:
- Çekilen Tüm Fotoğraflarınızın Orijinal Boyutlu Hallerinin Olduğu DVD, *** ( En Büyük Avantajınız )
- 30 x 21 cm Panaromik Baskılı Foto Kitap,
- 1 Adet 30 x 42 cm boyutlarında Poster
FiYATI:
Nakit: 295 TL
Sen yazınca aklıma soru geldi bak :) Öncelikle bebişine maşallah :) ben kıyafet işini çok abartmışım :) 3 makina yıkadım :) ağız mendili 40 taneden fazla idi düşün yani. habire almışım aldıklarımı açınca şok oldum :) kocam kartını bana ver bakayım dedi dün akşam. çamaşırlarını yıkadım bebişimin adamcağız görünce şok oldu. veremem dedim daha eksiklerim var :) eksiklerde banyo ürünleri pişik kremi filan :)
Uff çenem düştü he
kim o kimmm muz cumhuriyeti devlet başkanı mı Lütfen ya tüm vajinaların genel sorumlusu o yetkileri arasında geçiyo iç tüzükte
Ay ne güzel, şanslısın canımm :)
Evett tabiki.. Bizim doktor philips avent önerdi aldık, ordiontik mi ne öyle bişi..
Uff çenem düştü he
hoşbulduk kuzum.. haklısın bazen geliyorlar öyle işte.. dengesizlik diz boyu anacım ama valla kendi kendimi çekemiyorum böyle olunca yahuu
evet canım bikaç kere gördüm sonuçlarını ama akıllanmadım galiba :/ aslında gerçekten çok da fazla bişey yapmadım ama gelemiyoruz demek ki artık azıcık iş yapmaya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?