2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oyy maşallah güzel kızına
olsun zaten kavuşmanıza cok az kalmışşş canım canlı canlı görüceksin minnoşunuu
kilosuda cok iyiymişş...
2.çocukta cok dikkatli olmak lazım bu fikre alıştırmak lazım abiyi yada ablayı zor

Canım yorgunluktan da hareketleri azalabilirr kaç haftalıksın sen ?

Ay ne güzel, şanslısın canımm :)

Kızlar bebeğinize emzik vermeyi düşünüyor musunuz ?

Evett tabiki.. Bizim doktor philips avent önerdi aldık, ordiontik mi ne öyle bişi..

Canım bizde tutacağız . Ama fiyat almadım daha hastanenin anlaşmalı olduğu bir foto. var. Alınca söyleriz. Senin paket çok iyi geldi bana fiyat olarak ama burası istanbul hersey bilmem kac katı. Diğer sehirlerdeki arkadaslar fiyat hakkında yorum yapsa daha iyi sanırım

Sen yazınca aklıma soru geldi bak :) Öncelikle bebişine maşallah :) ben kıyafet işini çok abartmışım :) 3 makina yıkadım :) ağız mendili 40 taneden fazla idi düşün yani. habire almışım aldıklarımı açınca şok oldum :) kocam kartını bana ver bakayım dedi dün akşam. çamaşırlarını yıkadım bebişimin adamcağız görünce şok oldu. veremem dedim daha eksiklerim var :) eksiklerde banyo ürünleri pişik kremi filan :)

Uff çenem düştü he
soru soracaktım ilk bebeği olanlar ikinciyi düşünüyor musunuz ? düşünüyorsanız ne kadar süre sonra yapmayı planlıyorsunuz. Benim bu bebiş plansız oldu bakalım diğerini düşünüyorum ama zaman konusunda tereddütlüyüm biraz :)

Haklısın canım benim de bir arkadaşım vardı 11 yıldır bebek için uğraşıyorlardı 2 düşüğü oldu çok zor zamanlar geçirdi . En sonunda hamile kaldı zor bir gebelikti kanamalı riskli falan ama bebek tutundu yaşama doktoru kesinlikle sezaryen yapıcaz dedi 36. haftasında beli falan ağrımaya başlamış gece acile gitmişler eşiyle 8 cm açılması olmuş bebek gelmeye hazır acilen normal doğum yaptı şimdi ikisi de gayet sağlıklı maşallah ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor hayırlısı olsun ...

Soylemeyim dedim duramiycam. Büyük ulema , her konu hakkında yetkili ve bilgili kisi fetva verdi ya. Tamam artık aksi katı suretle düşünülemez.

kim o kimmm muz cumhuriyeti devlet başkanı mı Lütfen ya tüm vajinaların genel sorumlusu o yetkileri arasında geçiyo iç tüzükte

hoşbulduk kuzum.. haklısın bazen geliyorlar öyle işte.. dengesizlik diz boyu anacım ama valla kendi kendimi çekemiyorum böyle olunca yahuu

evet canım bikaç kere gördüm sonuçlarını ama akıllanmadım galiba :/ aslında gerçekten çok da fazla bişey yapmadım ama gelemiyoruz demek ki artık azıcık iş yapmaya..

hergün olmasada arada bir ii olurdu canım ...Allah razı olsun valla kayınvalidenden...
bizim kimsecikler yokki eşimin aileside memlekette benim ailemde baska sehirde ...bazen cok daralıyorum

olmaz valla bilmiş cok memlekette
öle tabii canım kimisi karar veriyor sezeryan istiyo belki korkuları var belki bi hastalığı var kimiside normal tercih ediyo ama son dakika olmuyoo bi sebepten....bunaa neden yorum katıyolarr onu anlamıyorumm...
sağlıkla gelsinde minişimm

Ben tutmayı planlıyorum
AÇIKLAMA: Sabah Hastaneye Yatışınız Yapıldıktan Sonra Odadaki Hazırlıklarınızla
Çekime Başlıyoruz. Doğuma Gidişiniz, Bebeğinizin Ameliyathane veya Doğumhanede
Dünyaya Gelişi, ilk Muayeneleri, Sizinleilk Buluşması, Babayla Tanışma, Odaya Alındığında Diğer Aile Üyelerinin Yaşadığı Coşku, Sevinç ve Özel Aile Çekimleriyle Son Buluyor.

PAKET İÇERiği:
- Çekilen Tüm Fotoğraflarınızın Orijinal Boyutlu Hallerinin Olduğu DVD, *** ( En Büyük Avantajınız )
- 30 x 21 cm Panaromik Baskılı Foto Kitap,
- 1 Adet 30 x 42 cm boyutlarında Poster

FiYATI:
Nakit: 295 TL

Ay ben bir kaç öncesine kadar ikinciyi hemen düşünüyordum ama şimdi tek çocuk mu olsa diye düşünüyorum çok karışığım bu aralar

hergün olmasada arada bir ii olurdu canım ...Allah razı olsun valla kayınvalidenden...
bizim kimsecikler yokki eşimin aileside memlekette benim ailemde baska sehirde ...bazen cok daralıyorum

Allah yardımcın olsun canım,yakınında bir destekçinin olması o kadar iyi geliyor ki.

Bende evlenir evlenmez hamile kaldığım için kayınvalidemlerle beraber yiyoruz :) çok nadirdir kendi evimizde yediğimiz :) şimdide annem ile babam yurtdışına gittiler gezmeye :) ablam ( görümcem ) evde öğretmen kendisi o yapıyor orada yiyoruz :) ben işten gidiyorum sofra hazır olmuş oluyor arıyor ne zaman çıkacaksınız emel diye :) Allah razı olsun valla gündüzde işyerinde kociş ile dışarıdan yiyoruz :)

bizim toplumumuzdaki herkesin herşeye karışma hakkını kendinde hissetmesine sinir oluyorum...
alan memmun satan memmun yani sizene..
ne haddinize. bilicanlık yaptıkları yetmiyormuş gibi bide niye öyle niye böyle.

üzülme canım ya doktorum öyle uygun gördü de bitsin gitsin.şimdi bunların lafını yapanlar yarında doğumdan sonra yok sezeryan oldun bak gördün mü sütün az ay bu çocukta sezeryanlıya hemen hasta oluyor normal olsa böyle olmazdı vs.vs. şimdiden koy mesafeni yoksa çok uğraşırsın doğumdan sonra piskoloji önemli yani...

ben en az 3-4 yıl düşünmüyorum canım dediğin gibi benim de plansız değil ama çok erken oldu.daha evliliğimi anlamadan bir baktım bebek bekliyorum :) o yüzden ilk çocuğumla doya doya ilgilenmek istiyorum.2 den fazla da düşünmüyorum. tabi nasip kısmet :)

[/QUO
Evet gercekten de cok yorgunum yarin 36 bitiyo ins.[/QUOTE]
Yeri de daralmış olabilir zaten doğum yaklaştıkça hareketleri de azalıyormuş tedirginsen sağlık ocağına bir uğra istersen kalbini dinlersin bebeğinin için de rahatlamış olur :)

Ay çok uygunmuş hangi şehirdesiniz siz orada mı doğursam ne

Ayy şimdi bazı kızlar bana kızacak ama... Ben kızım 8 yaşına geldiğinde düşünüyorum... Tüm bebekliğini, ilk çocukluğunu, ve okul alışkanlığı açısından( 1. sınıfı bitirsin)ilgilenmek ona zaman ayırmak istiyorum... Kardeşi olduğu zaman ablalık bilincinde olur, anneciğine yardım eder ikiden fazlada düşünmüyorum

Ay ne güzel, şanslısın canımm :)

Evett tabiki.. Bizim doktor philips avent önerdi aldık, ordiontik mi ne öyle bişi..

evet canım sağolsunlarr yapıyolar bizede afiyetle yemek kalıyooo

şu an sadece bebişimi sağlıkla kucaklamak istiyorum 2. bebişi düşünüyorum ama ne zaman bilmiyorummm hayırlısı ama 4 sene falan beklerim sanırım

evet fena geliyolarrrr canım sağdan sağdannnbugünde kendimi çirkin ve huysuz hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…