- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #38.881
Kardeşin yeri ayrı tabi biz 3 kardeşiz çok güzel ama bakmak zor hem de ben çalışıyorum bebeğimi de işe getirmeyi planlıyorum hamile kalırsam onla ilgilenemem sanki başka birilerine emanet etmek de istemiyorum ...
Ohhhooo eşimin ailesinde senin doktorların esas profesörü var yahu her konuda bilgisi var her konuda ama , sayayım efendim "alyuvarlakları (?) biliyor sonraaa inci takıları bir kaç yıl yanyana saklarsan kendiliğinden çoğalacaklarını biliyor üstelik bunlar kesin ve net bilgiler, sonraaa çevresindeki insanların neden boşandıklarını biliyor aile içi mesele bile olsa kendisi biliyordur ,kim kimle sevgili olmuş neler yapmışlar nasıl ve ne zaman ayrılmışlar biliyor , hangi yemeğin nasıl yapılacağını biliyor ve öğretiyor ki 3 yıldır yemek pişirdiğini görmedimHaa bilmediği şey mi ? vitrinden çıkarılan benim bayıldığım likörümün bardakla içilmesi gerektiğini bilmiyor ağzına dikiyor şişeyi
Burada kamera yok bir kişi girebiliyor çekime o da ya fotoğraf makinası ya da kamera kullanıyor işte bakalım napıcaz eşim hemen tamam olur dedi de ben yine de beklemedeyim ...cnm doğum fotorafcıları arastıryorum bende ıstanbulda 750 -650 den aşşagı yok kamera dahıl napcam sastım bnde .İstanbul dışında değişio olabılır fıyatalar tbı
Ne kadarlık evlisin canım :) Bende 2 den fazla düşünmüyorum ama ikiz olursa süper olur bir kız bir erkek :) ben yaş aralığının çok fazla olunca kıskançlık olacağından korkuyorum o yüzden çok aklı ermeden kardeş yapayım diyorum :)
Kardeşin yeri ayrı tabi biz 3 kardeşiz çok güzel ama bakmak zor hem de ben çalışıyorum bebeğimi de işe getirmeyi planlıyorum hamile kalırsam onla ilgilenemem sanki başka birilerine emanet etmek de istemiyorum ...
Ohhhooo eşimin ailesinde senin doktorların esas profesörü var yahu her konuda bilgisi var her konuda ama , sayayım efendim "alyuvarlakları (?) biliyor sonraaa inci takıları bir kaç yıl yanyana saklarsan kendiliğinden çoğalacaklarını biliyor üstelik bunlar kesin ve net bilgiler, sonraaa çevresindeki insanların neden boşandıklarını biliyor aile içi mesele bile olsa kendisi biliyordur ,kim kimle sevgili olmuş neler yapmışlar nasıl ve ne zaman ayrılmışlar biliyor , hangi yemeğin nasıl yapılacağını biliyor ve öğretiyor ki 3 yıldır yemek pişirdiğini görmedimHaa bilmediği şey mi ? vitrinden çıkarılan benim bayıldığım likörümün bardakla içilmesi gerektiğini bilmiyor ağzına dikiyor şişeyi
kızlar bir de ikizler ikizler dediniz öyle dengesiz böyle dengesiz dediniz ben yandım :) benim kızçenin hem burcu hem de yükselen burcu ikizler oldu :))) ben oğlak bakalım anlaşabilecekmiyiz.
Burada kamera yok bir kişi girebiliyor çekime o da ya fotoğraf makinası ya da kamera kullanıyor işte bakalım napıcaz eşim hemen tamam olur dedi de ben yine de beklemedeyim ...
Canım kıskançlığı insanlar aşılıyor çocuğa benim kardeşim doğduğunda 4 yaşındaydım kesinlikle kıskanmadım annem sevgi aşıladı hep bana kardeşimi eve getirdikleri gün o kalabalıkta biri papucun dama atılacak falan demişti çocuk aklımla ne diye papucumu dama atacaklar diye düşünmüştüm diğer kardeşim doğduğunda eşşek kadardım 15 yaşında onu da hiç kıskanmadım önemli olan anne babanın ilk çocuğa yaklaşımı sen doğru anlatırsan doğru dürüst bir insan olur ... Aaa bir de çevre faktörü var onu da es geçmemek lazım ...
Hıııım ordinaryüs prof . olmuş :)
Her konuda ihtisas yapmış mühim insan , gerçi bunlardan her sülaleye bir tane vermişler ki aman başları sıkışınca yardımcı olsun .
Mimari , tıp , sosyoloji , psikoloji aklına ne gelirse her dalda ihtisası tamdır , onun lafının üstüne laf söylenmez .
Likör bardakla mı içilir yahu ; üstat şişeyi ağzına dikiyorsa doğru odur ; yanlışını düzelt sen de :):)
Nice sağlıklı , huzurlu , mutlu seneleriniz olsun eşlerinizle , doğacak güzel bebeklerinizle .
Baş başa geçireceğiniz son evlilik yıldönümü ; umarım eşler sürpriz yapar en azından yemek derdinden kurtarır sizleri :):)
Bende kıskanç değilimdir kimseyi kıskanmam eşimden başka oda öyle hastalıklı boyutta değil :) Ama çevreden çekiniyorum.
Aydın merkez mi? Benim babam Karacasudan :)
Çevre etkiliyor örnek ;benim en küçük kardeşim kuzenimizi kıskanır . Kuzenim de teyzemin tek kızıdır birlikte büyük kardeşimden 5 yaş büyüktür. Kardeşim fena yaramazdır kuzenim de tam tersi gıkı çıkmaz annem kardeşime kızdığında "herkes bana kızıyor kimse Diloşa kızmıyor" diye ortalığı ayağa kaldırır deli
İşte canım :) benim abimin kızı bana düşkün ben evlendim başka şehre geldim telde filan konuşuruz annemlere gitsem kucağımdan inmez ama yengem artık halanın da bebeği var seni çok sevemeyecek veya sana bişi alamayacak gibi şeyler diyor kızına :) ben ise ona kardeşin olacak oyuncaklarını paylaşacaksınız vs diyorum ( kendi kardeşi de olacak ) kendine oyuncak alınca benim kızımada kardeşine al diyorum.
Merkezdeyim cnm,karacasu bize biraz uzak sanırım.
Evet merkezdeyseniz baya uzak :) Hiç gitmediysen git oraya mutlaka aydınlı değilsin galiba?
maşallah ya topik coşmuş bugun 31 kişi var diyo :)
çenelerde bi düşmüş oku oku ancak bitti markete gittim geldim biraz kestirdim başım ağrıyor diye sonrada hazır iç vardı dolma sardım attım buzluğa yarında evim temizlenicek inşallah hafta sonuda annanemize gidicez
herşey güzel olacak senle olunca niyeyse yazarken bu şarkı döküldü dilimden ayy minik kuşum geldi aklıma onun için bu şarkı :)
Afyon Dinarlıyım canım ama 11 yıldır Aydında yaşıyorum. Karacasu'ya gitmedim hiç ama çok güzel bir yer olduğunu duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?