2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende çalışıyorum iş kendi işimiz ama bebişlerime kendim bakmak istiyorum :) hava güzelken yine geliriz işe ama eşim yanına eleman alacak mecburen :)

cnm doğum fotorafcıları arastıryorum bende ıstanbulda 750 -650 den aşşagı yok kamera dahıl napcam sastım bnde .İstanbul dışında değişio olabılır fıyatalar tbı
Burada kamera yok bir kişi girebiliyor çekime o da ya fotoğraf makinası ya da kamera kullanıyor işte bakalım napıcaz eşim hemen tamam olur dedi de ben yine de beklemedeyim ...

Canım kıskançlığı insanlar aşılıyor çocuğa benim kardeşim doğduğunda 4 yaşındaydım kesinlikle kıskanmadım annem sevgi aşıladı hep bana kardeşimi eve getirdikleri gün o kalabalıkta biri papucun dama atılacak falan demişti çocuk aklımla ne diye papucumu dama atacaklar diye düşünmüştüm diğer kardeşim doğduğunda eşşek kadardım 15 yaşında onu da hiç kıskanmadım önemli olan anne babanın ilk çocuğa yaklaşımı sen doğru anlatırsan doğru dürüst bir insan olur ... Aaa bir de çevre faktörü var onu da es geçmemek lazım ...

Hıııım ordinaryüs prof . olmuş :)
Her konuda ihtisas yapmış mühim insan , gerçi bunlardan her sülaleye bir tane vermişler ki aman başları sıkışınca yardımcı olsun .
Mimari , tıp , sosyoloji , psikoloji aklına ne gelirse her dalda ihtisası tamdır , onun lafının üstüne laf söylenmez .
Likör bardakla mı içilir yahu ; üstat şişeyi ağzına dikiyorsa doğru odur ; yanlışını düzelt sen de :):)

kızlar bir de ikizler ikizler dediniz öyle dengesiz böyle dengesiz dediniz ben yandım :) benim kızçenin hem burcu hem de yükselen burcu ikizler oldu :))) ben oğlak bakalım anlaşabilecekmiyiz.

Canım inşallah çok yakın zamanda 2,5'u da 3'ü de görecek. Annesi iyi olsun ki kızına daha iyi baksın dimi Gözünün önünden ayırmak istememen çok normal. Bence günlük 15 dak babanneye bırakabilir myiim diye bi düşün. Sadece 15 dak. Bi çık yürü azıcık kendine gelirsin biraz. Baktın rahatlatıyor seni yarım saat yaparsın. Ya da o uyuduğu zaman sen de uyuyabilsen keşke. Her şey çok güzel olacak biz senin tecrübelerinden faydalanacağız. İkizler ile oğlaklar iyi anlaşır diye biliyorum ben ayrıca:)

Bende kıskanç değilimdir kimseyi kıskanmam eşimden başka oda öyle hastalıklı boyutta değil :) Ama çevreden çekiniyorum.

Haklısın daha ondan öğreneceğim çok şey varrrr ... Valla haklısın her aileye bir tane numune veriyorlar eğlence olsun diye

Teşekkürler canım. Kesinlikle kurtarması lazım ben bugün hayatta yemek yapmam :) İşten erken çıkabilirse belki gelip beni de alır

Bende kıskanç değilimdir kimseyi kıskanmam eşimden başka oda öyle hastalıklı boyutta değil :) Ama çevreden çekiniyorum.

Çevre etkiliyor örnek ;benim en küçük kardeşim kuzenimizi kıskanır . Kuzenim de teyzemin tek kızıdır birlikte büyük kardeşimden 5 yaş büyüktür. Kardeşim fena yaramazdır kuzenim de tam tersi gıkı çıkmaz annem kardeşime kızdığında "herkes bana kızıyor kimse Diloşa kızmıyor" diye ortalığı ayağa kaldırır deli

İşte canım :) benim abimin kızı bana düşkün ben evlendim başka şehre geldim telde filan konuşuruz annemlere gitsem kucağımdan inmez ama yengem artık halanın da bebeği var seni çok sevemeyecek veya sana bişi alamayacak gibi şeyler diyor kızına :) ben ise ona kardeşin olacak oyuncaklarını paylaşacaksınız vs diyorum ( kendi kardeşi de olacak ) kendine oyuncak alınca benim kızımada kardeşine al diyorum.

Medvecezircim toparlanıcak tabiki bıdık ablamız :) Bizimkiler doğana kadar 3 kiloyu bile geçer annesi sen stres yapma.

Allahım seyyahcım iyi dayanıyorsun valla. Sen bişey diyebildin mi bilmiyorum ama ben sesimi de çıkaramaz iyice delirirdim heralde. Ama her ailede var böyle numuneliklerden malesef

Ay bilmiyorum artık benim kaynımın kızı da hem eşime hem de bana fena düşkün onlara gittiğimizde kucağımızdan inmez 5 yaşında ama annesi hep onun yanında işte sizin bebeğiniz çok kıskanacak sizi paylaşamaz falan diyor çocuğun duymadığını mı sanıyor artık ne sanıyorsa canımı sıkıyor biraz yani kıskançlık bazen kötü sonuçlar doğurabilir. Benim dayımın kızı ben doğunca annemi paylaşmak istememiş beni kaptığı gibi balkondan atmaya çalışmış bebekken

maşallah ya topik coşmuş bugun 31 kişi var diyo :)
çenelerde bi düşmüş oku oku ancak bitti markete gittim geldim biraz kestirdim başım ağrıyor diye sonrada hazır iç vardı dolma sardım attım buzluğa yarında evim temizlenicek inşallah hafta sonuda annanemize gidicez
herşey güzel olacak senle olunca niyeyse yazarken bu şarkı döküldü dilimden ayy minik kuşum geldi aklıma onun için bu şarkı :)

oyy masallah bu ne hamaratlık böle canım...
benimde markete gitmem lazım ama kocişi beklicem alıcaklarımı tek başıma taşıyamam
yemekte yapmadım kociştende ses seda yok ufffff daraldım bugün ya neden böleyimkiii düzelmek istiyorummmmmmmmmm

Afyon Dinarlıyım canım ama 11 yıldır Aydında yaşıyorum. Karacasu'ya gitmedim hiç ama çok güzel bir yer olduğunu duydum.

Oooo Aydınlı olmuşsun sen artık canım :) Aydının sıcağı da fenadır şimdi. Karacasu yaylası var orda hava serin oluyo özellikle akşamları... Ben sanırım 3 yıldır hiç gitmedim

kızlar bu arada bildirmek istedim.. numarasını veren arkadaş sayımız 16'ya ulaşmıştır.. "Alo Sizi Merak Ettik" Servisimiz yeni katılımlara her zaman açıktır.. kamuoyuna saygıyla arz olunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…