- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #38.921
Hoşgeldin canım tabi ki herkese yerimiz var dur ben göbeğimi çekeyim biraz hehh şöyle geç
İkinci bebeğim olduğu için tecrübelerime dayanarak söylüyorum , illa olması gereken bir şey değildir sallanan koltuk , evinde rahat ettiğin her köşede emzirebilirsin meleğini. 300 tl de az para değil , ben olsam başka bir ihtiyacım için kullanırdım sanırım :) ama yine de karar senin..
yaaaaa ben senin göbeğini de içindeki Arruş'umu da yeriiiimmmm kuzum yaa
Hoşgeldin:))) Aslında derdim gece uyanınca onda emzirmek. Yatakta otururken emzirirsem ve uykudan çocuğun üstüne göğsüm gelirde boğulursa diye korkuyorum. Allah korusun
Çok teşekkür ederiz Denizimle birlikte geldik o halde :)
doğumdan sonra korse giycekmisiniz kızlar...ben LCW de korse gördüm acaba iyimidir yeni koleksiyon dioo bakan oldumuu...
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Korse - Pink
Ne kadarlık evlisin canım :) Bende 2 den fazla düşünmüyorum ama ikiz olursa süper olur bir kız bir erkek :) ben yaş aralığının çok fazla olunca kıskançlık olacağından korkuyorum o yüzden çok aklı ermeden kardeş yapayım diyorum :)
Ben çarşaf sarıcamGayet ciddiyim bu konuda RED den duymuştum esnemediği için daha iyiymiş. Tabi zor da gelebilir yazın sıcağında :) Bi doğurayım da düşüncez artık
10 aylik evliyim canim :) aslinda haklisin arada yas farki az olunca hem kiskanclik olmaz hem de ikisi birlikte büyür. Ama oyle yoruldum ki uzun sure cesaret edemeyecegim sanirim.ki bu yorgunluklar bebek olunca az bile kalacak.. zaten önce bu minnoslari alalim kucagimiza gerisi allah kerim :)
Ben çarşaf sarıcamGayet ciddiyim bu konuda RED den duymuştum esnemediği için daha iyiymiş. Tabi zor da gelebilir yazın sıcağında :) Bi doğurayım da düşüncez artık
ayy nerde bu kocişş yaa bugün gıcığım yaa sanırım kocişee sarıcammbi arayıp sormadıı sabahtan beriii
şişşşt kocişe sarmak filan yok :)ayy nerde bu kocişş yaa bugün gıcığım yaa sanırım kocişee sarıcammbi arayıp sormadıı sabahtan beriii
Ben çıkıyorum kızlar bakalım bu akşam nasıl geçecek
Ben çıkıyorum kızlar bakalım bu akşam nasıl geçecek
eyvah eyvahh yandı seninki deseneniye sen aramıyosun kuzum :) ara da ne durumda olduğunu gelmeden önce anlasın ona göre gardını alsın adamceğiz
şişşşt kocişe sarmak filan yok :)
Hadi bakalım yarın güzel haberler bekliyoruz senden :)
yandıkii ne yandıı çıraa gibiiararım ama niyet sarmak oluncaa aramıyımm diyomm cok fenayımm zavallı kocişş haberi yok bişeyden bişeyde olduğu yok yaa bilmiyoo delii karısı kendi kendine dellendiii kıyamam bee gelincee herşey süt liman olurr tabi beni gezmelere götürürseee
tımam tımam kaşınma diosunn yanee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?