2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldin:))) Aslında derdim gece uyanınca onda emzirmek. Yatakta otururken emzirirsem ve uykudan çocuğun üstüne göğsüm gelirde boğulursa diye korkuyorum. Allah korusun

yaaaaa ben senin göbeğini de içindeki Arruş'umu da yeriiiimmmm kuzum yaa

Al ye teyzesi zaten bugün çok yaramazlık yaptı bir türlü göstermedi yüzünü ultrasonda İskenderun da olsaydık yüzünü yaslardı karnıma ama burda olduğumuz için iyice saklandı şebek Kızlar biz çıkıyoruz artık mesai bitti nihayet artık yemek telaşı başlayacak güzel bir yemek yapayım da keyfim yerine gelsin hepinizi öptük ... Funda Arda'mı da seni de çok öpüyoruz oğlumla :))

Bu arada az önce bir arkadaşımı daha mevsimi gelmemiş bir meyve isteyerek fena strese soktum çok eğlendim siz de deneyin fena panikliyorlar

Hoşgeldin:))) Aslında derdim gece uyanınca onda emzirmek. Yatakta otururken emzirirsem ve uykudan çocuğun üstüne göğsüm gelirde boğulursa diye korkuyorum. Allah korusun

İlk bebek değil mi :)
İnan ki bebeğin doğunca göreceksin , o kadar algıların açık bir anne olacaksın ki sen bile kendine şaşıracaksın.
Bazen o sallanan sandalyeye gitmek için halin kalmayacak , yatağın da emzirmek kolayına gelecek.
Ama dediğim gibi için de kalmasın arzu ediyorsan al :)

Ya kızlar gülmeyin ama bir şey söyleyeceğim size ben evlenmeden hatta hamile kalmadan önce erkek gibi kızdım annemlerin çamaşır makinasını ve kendi çeyizimin bir çok eşyasını taşıdım ama şimdi gel gör ki bir soda kapağını açamıyorum hani şu çevirince açılanlar var ya onu açılmıyor ya

10 aylik evliyim canim :) aslinda haklisin arada yas farki az olunca hem kiskanclik olmaz hem de ikisi birlikte büyür. Ama oyle yoruldum ki uzun sure cesaret edemeyecegim sanirim.ki bu yorgunluklar bebek olunca az bile kalacak.. zaten önce bu minnoslari alalim kucagimiza gerisi allah kerim :)

Evet canım haklısın hele sağ salim bu bebişlerimize kavuşalım ikinciyi sonra düşünürüz :)

Ben çarşaf sarıcam Gayet ciddiyim bu konuda RED den duymuştum esnemediği için daha iyiymiş. Tabi zor da gelebilir yazın sıcağında :) Bi doğurayım da düşüncez artık

valla o da iyiymişş canım ama cok kalın olmazmıı belli olurr :44:
sıcaklarda zor olcakk valla onu sar korse giyyama korse giyersem cıkarmam idare edicezz göbişlerin erimesii içinn sauna etkisi yaparr

Ben çarşaf sarıcam Gayet ciddiyim bu konuda RED den duymuştum esnemediği için daha iyiymiş. Tabi zor da gelebilir yazın sıcağında :) Bi doğurayım da düşüncez artık

aynennn. bende şal sarmayı düşünyrmmm. büyük geniş bir şalım var onu bağlayacmm. korse aldımm ama esnediğini konuşulmuştu burda o yüzden vazgeçtimm. en güzeli eski usul, anam babm usulu çarşaf bağlamak.( yada şal :) )

eyvah eyvahh yandı seninki desene niye sen aramıyosun kuzum :) ara da ne durumda olduğunu gelmeden önce anlasın ona göre gardını alsın adamceğiz

yandıkii ne yandıı çıraa gibiiararım ama niyet sarmak oluncaa aramıyımm diyomm cok fenayımm zavallı kocişş haberi yok bişeyden bişeyde olduğu yok yaa bilmiyoo delii karısı kendi kendine dellendiii kıyamam bee gelincee herşey süt liman olurr tabi beni gezmelere götürürseee

şişşşt kocişe sarmak filan yok :)

Hadi bakalım yarın güzel haberler bekliyoruz senden :)

tımam tımam kaşınma diosunn yanee

Aynen nasılda anlaşıyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…