- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #39.101
Arkadaşlar,
Sizin de kasıklarınızda ağrı oluyor mu? Kasıklarımdaki her iki kemiklerde de sani bisiklet sürmüş gibi ağrı var.. Özellikle sabah kalkarken çok fazla oluyordu şimdi yürürken dahi olmaya başladı.. Bu bebeğin doğum kanalına girdiğinin göstergesidir deniyor. 36. Haftadayım sizde de başladı mı yoksa erken doğum işareti mi acaba??
kızlar birşey sormak istiyorum.benim bebeğim dün çok hareketliydi bugün daha az hareket ediyor.siz de yaşıyormusunuz böyle bişey.
selam canlarımsize bir cee eee yapıp çıkıcam yapmam gereken şeyler var çünküüü.. bugün yatılı misafirim geliyor 4 günlüğüne. kocişin en yakın arkadaşıyla sevgilisi bizde kalacak.
dün gece çok fazla kasık ağrım oldu..korktum, ağladım, oğlumla konuştum annecim daha çok erken, şu an içimde olman senin için en güzeli,nolur acele etme gelmek için dedimsaat 4 buçuğu buldu uyumam.. şimdi biraz daha iyiyim ama ağrı az da olsa sabit bir şekilde duruyor. sanırım başının kanala girmesiyle alakalı bu ağrı. ya da enfeksiyondan bilemiyorumm... :26:
canım kocam da sabah kalktı evi süpürdü sildi Allah razı olsunben çok da rahat duramadım gerçi peşinden bakıp durdum temiz oldu mu yerler falan diye adam da diyo bak yaa hem yapıyoruz hem de beğenmiyo yok yok beğendim devam et dedim
öyle işte kızlar.. arada uğrarım yine..öpüyoruz sizi oğlumlaaaa
Canım bebeğine ilgili hersey yolunda görünüyor senin adına çok sevindim. Epidural normal doğum istiyorum ben de umarım bir sorun olmaz.
Buarada doktor magnezyum toz dan (suda eriyen) kullanmanı istedi mi? Ben 2 aydır düzenli içiyorum erken doğum riskini ve kasılmaları azalttığını mutlaka içmem gerektiğini belirtmişti..
kızlar birşey sormak istiyorum.benim bebeğim dün çok hareketliydi bugün daha az hareket ediyor.siz de yaşıyormusunuz böyle bişey.
Arkadaşlar el ve ayaklar da şişme sorununu yaşıyormusunuz , ben hala çalışıyorum oturarak çalıştığım için ayaklarım davul gibi oluyor , doktorum eğer eve geçip dinlendiğin de şişme iniyorsa sorun yok diyor.
Karnım çok büyümedi gibi geliyor bana bu sıralar , sizin yazdıklarınızı okuyorum benımle aynı haftada bebekleri 2 kg ye gelmiş annelerimiz var bizim ki 30 haftada 1350 idi ..normal diyor dr ama..insan yine de bir işkilleniyor.
İlk gebeliğim de 26 kg almıştım , bu bebeğim de henuz 9 kg deyım belki karnımın kucuk olması bu yuzden diyorum..
gunebakancm bnm kizm biraz aceleci anneside oyleymis onun
bebekkafa bnm durumum biraz farkli ailemde erken dogum hikayesi var bnde risk altndaym nidilat kullaniyrm doktorum erken gelicegini soyluyo kizmn ciger gelistirici bile oldm.suan bsey yok ama belli degil.riske atmick doktorum 37 ye grmis terchmz ama 36da olabilir bde bnm kiz hepimizi yaniltr 40 hfta dururmus
benim ayaklar 6 aydan beri şişiyor canım alıştım artık 29 haftamda 1 hafta rapor almıştım ayaklarım hep uzanmaktan yatmaktan inmişti bu defa da acaba ayaklarımda problemmi var çokmu küçüldü dedim ayaklarımın eski halini unutmuşumtahlil yapıyorlar şişme için protein ile alakalı eğer temiz çıktıysa şişmelerine aldırma bebişler doğmadan geçmez doktorum hiç kafana takma diyor :)
teşekkür ederim canım...Allah'a şükür bebeğim iyi evet...
canım ben de 1 haftadır kullanıyorum magnezyum..çok şiddetli kramplar oldu bacaklarımın arka taraflarında sabahları..ayy acı içinde kıvranıyordum bi de eşim de işe gitmiş oluyordu,o olsa hemen geriye itiyordu bacağımı düzeliyordu ama bütün gün de acıyordu bacağım...neyse işte dr.a söyleyince verdi mag.kullanıyorum 1 haftadır...
bazen öyle oluyor,her gün aynı olmuyolar :)
sadece sabahları ellerim şişiyor biraz o da gün içinde geçiyor...onun dışında hiç bi yerim şişmedi çok şükür..yüzüm gözüm hamilelik öncesiyle aynı..herkes maşallah hiç hamile gibi değilsin diyorama karnım çok büyük,millet bugün yarın doğurcam sanıyo :))büyük ,yukarda ve sivri...bu nedenle de erkek bu diyolar devamlı,kız diyince şaşırıyolar :) ben de erkek gibi bi kızım olacak demek ki diyorum,anası gibi delüğanlı
senin aldığın kiloyla bebeğin ilgisi yok cnm takılma bunlara...önemli olan bebeğin sağlıklı olması,zayıfta doğsa üzülme...2 buçuğun altında olmadığı sürece sorun olmaz
aa anladım kuzum...Allah yardımcınız olsun...merak etme ama bişey olmaz zaten...demek genetik bi durum..hayırlısı olsun tatlım..:)
Canım her zaman aynı oranda hareket etmiyor artık büyüdü böcükler daha az hareket etmeleri normal sanırım
Bu sabah bende de ağrı oldu böyle idrarını çok çok tutarsın da en son acır ya öyle bir acı ama benim bebeğim ters duruyor kafası yukarda halen belki seninki doğuma hazırlanıyordur artık sonlara yaklaştık iyice ondandır belki ...
Kizlar berbat bi ruya gordum cok korktum yani hala soktayim ruyamda oglum dogmus emzirmeye calisiyofum emmiyo gogsumle oynaxip guluyo ama hic emmiyo beni acliktan olecek korkusu sariyo sonra sirtini ovaliyorum belki gagi vardir diye yok olmuyo altini aciyorum heralde kabiz diyorum karnina sirtina yagla masaj yapiyorum o kadar hareketliki birakmiyo ve cok zayif uzun boyu var kendime dusunuyorum boyu kac ki hastanede soylemediler diye altini baglayip yere koyuyorum bi bakiyorum nefesiz kaliyo bovuluyo hemen elime aliyorum agzina lego koymus hani varya kucuk kucuk parcalar neyse elimi hemen agzina atkp cikariyorum o bi tane daha atiyor ben yine cikariyorum ama elimi bogazini icine kadar sokuyorum oldu diyorum nefessiz kaliyyo bi yandanda imdat diye bagiriyorum ama oda ben cikardikca tekrar agzina atixo nefessiz kaliyor
Allahim cok kotuydu kizlar cok korktum hayir olur insallah
Derincim benim haftam senden geri olduğu için belirti mi bilmiyorum.seninle aynı haftadaki arkadaşlar cevaplar zaten ama ben erken doğum belirtisi olsaydı başka şeylerde olurdu diye düşünüyorum.şu meşhur nişan gelirdi yada az çok bir kanaman olurdu heralde.doğum bilmediğimiz bir durum olduğu için herşeyden işkillenip korkuyoruz.mesela bende geçen hafta bence doğuruyordum ama öyle basit değilmiş işte.istersen azıcık bekle ama çok değil sonra doktorunu ara istersen.geçmiş olsun canım
Kizlar berbat bi ruya gordum cok korktum yani hala soktayim ruyamda oglum dogmus emzirmeye calisiyofum emmiyo gogsumle oynaxip guluyo ama hic emmiyo beni acliktan olecek korkusu sariyo sonra sirtini ovaliyorum belki gagi vardir diye yok olmuyo altini aciyorum heralde kabiz diyorum karnina sirtina yagla masaj yapiyorum o kadar hareketliki birakmiyo ve cok zayif uzun boyu var kendime dusunuyorum boyu kac ki hastanede soylemediler diye altini baglayip yere koyuyorum bi bakiyorum nefesiz kaliyo bovuluyo hemen elime aliyorum agzina lego koymus hani varya kucuk kucuk parcalar neyse elimi hemen agzina atkp cikariyorum o bi tane daha atiyor ben yine cikariyorum ama elimi bogazini icine kadar sokuyorum oldu diyorum nefessiz kaliyyo bi yandanda imdat diye bagiriyorum ama oda ben cikardikca tekrar agzina atixo nefessiz kaliyor
Allahim cok kotuydu kizlar cok korktum hayir olur insallah
Can Sıkıntısından Öleceğim Sanki.. Sıkıntıdan Doktorları İzliyorum Durum O Kadar Vahim
benm dr günümde 15 temmuz...daha çok war günüm belli olur heralde o zmn takwimimide değiştiricem gün sayıcazz :)
Mrb kızlar ,bizim de günümüz belli artık 15 ağustosa gün verdi dr. miniğim de 2 kilo 157 g olmuş maşallah,ddrumuz biraz iri bir bebek dedi , ben de hep kilosu iyi olsun diye dua ediyorum zaten ele avuca rahat gelsin diye,hayırlısı artık.çok kasılmalarım oluyor gün içinde sizin de öyle mi ?dr a söyledim gün içinde artık 20-30 kez yaşarsın gebeliğin getirisi bunlar dedi .bu arada artık iyice ağırlaştığımı hissediyorumn yürüyüşüm bile değişti son aylar daha sıkıntılı imiş rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
derinn günümüz aynı bu bebişler erken gelicek galiba
35 haftamıza gırdıkkkbu arada ; kaldı 27 gun dogumaaaa
canım banada doktorum 1agustos alırız bebeği dedi şimdi ben takvımımı ona gore mı degışiyim gun sayayaım .bılemedım yoksa sat'a gore kalsın gelısımımı takıp edıyım şaşırdım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?