2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arasta ve mutluluk çok geçmiş olsun her ikinize de.

aynen bende uyandıktan sonra ellerim uyuşuk zor kapatıp açıyorum sonra geçio..dr da normal demişti..su tutulmasındanmış sanırım[/QUOTE]

ben 2 haftadır falan çekiyorum bu sıkıntıyı günde 3 lt sudan daha fazla içince ve çok terleyince açıp kapatırken rahatlıyorum ama gece hep uyuşukluk yaşıyorum,tamamen ödemden kaynaklanıyormuş dr bacaklarıma falan baktı şişliğin korkulacak düzeyde değil dedi ellerindeki rahatsızlıklar da doğumdan sonra hep geçecek dedi.

Hergün var bende o ağrı. Çatı açılıyor yavaş yavaş. Ondan oluyormuş. Yürürken hep oluyor artık. Alıştım ben artık, ıh ıh diye geziyorum evde :)

kızlar birşey sormak istiyorum.benim bebeğim dün çok hareketliydi bugün daha az hareket ediyor.siz de yaşıyormusunuz böyle bişey.

Suları da yerleri de azaldı, napsın garipler

Canım geçmiş olsun, ağlayacak kadar çok olduysa doktoruna bi görün istersen ne olur ne olmaz. Misafir zamanlaması kötü olmuş, dinlenseydin daha iyi olurdu bea

teşekkür ederim canım...Allah'a şükür bebeğim iyi evet...

canım ben de 1 haftadır kullanıyorum magnezyum..çok şiddetli kramplar oldu bacaklarımın arka taraflarında sabahları..ayy acı içinde kıvranıyordum bi de eşim de işe gitmiş oluyordu,o olsa hemen geriye itiyordu bacağımı düzeliyordu ama bütün gün de acıyordu bacağım...neyse işte dr.a söyleyince verdi mag.kullanıyorum 1 haftadır...

kızlar birşey sormak istiyorum.benim bebeğim dün çok hareketliydi bugün daha az hareket ediyor.siz de yaşıyormusunuz böyle bişey.

bazen öyle oluyor,her gün aynı olmuyolar :)

sadece sabahları ellerim şişiyor biraz o da gün içinde geçiyor...onun dışında hiç bi yerim şişmedi çok şükür..yüzüm gözüm hamilelik öncesiyle aynı..herkes maşallah hiç hamile gibi değilsin diyor ama karnım çok büyük,millet bugün yarın doğurcam sanıyo :))büyük ,yukarda ve sivri...bu nedenle de erkek bu diyolar devamlı,kız diyince şaşırıyolar :) ben de erkek gibi bi kızım olacak demek ki diyorum,anası gibi delüğanlı

senin aldığın kiloyla bebeğin ilgisi yok cnm takılma bunlara...önemli olan bebeğin sağlıklı olması,zayıfta doğsa üzülme...2 buçuğun altında olmadığı sürece sorun olmaz

aa anladım kuzum...Allah yardımcınız olsun...merak etme ama bişey olmaz zaten...demek genetik bi durum..hayırlısı olsun tatlım..:)

Merhaba Anne adayları bende 2012 mayıs annesiyim nisanda bekledim mayısta doğdu kızım hamilelik çok güzel ama annelik ayrı güzel
kızım doğmadan şekerlerini ben yapmıştım ve bir karar verdim yaptığım şekerlerimi sunmaya sizde bi incelerseniz beğenirseniz yardımcı olmaya çalışırım hiç olmadı fikir alışverişinde bulunabiliriz
Allah kolay doğumlar versin hepinize

https://www.facebook.com/elifin.sekerleri.1?fref=tck

SELAM KIZLAR

bu gece gördüğüm rüyalar resmen uzun metrajlı film tadındaydı
hatta bir ara tuvalete kalktım yatağıma dönüp tekrar uyuduğumda rüyama kaldığım yerden devam ettim
malum artık yatıyoruz doğum, kalkıyoruz doğum en sonunda rüyalarımıza da giriyor

bu geceki 1. bölümde, rüyamda önce doğum için hastaneye gidiyordum ve ara ara sancılanıyordum...
hatta bir ara kanamam oluyordu

2. bölümde ise doktorum tahlil sonuçlarıma bakıyor ve bir anormallik görüp beni içeri çağırıyor
sonra bir saniyelik kesinti ve ve doğum yapmışım yatıyorum yoksa sezeryanmı oldum bebeğim nerde diyorum
doktorum gülerek çok güzel bir doğum oldugunu 4 kilonun üzerinde bir bebek olduğunu söylüyor
ve bebeğim yanıma geliyor tosuncuk öyle tatlıydı kii bir sarıldım saçlarının yumuşaklığını bile resmen hissettim inanılmaz bişeydi...
RABBİM MELEKLERİMİZİ SAĞLIKLA SIHHATLE KUCAĞIMIZA ALMAMIZI NASİP ETSİN (amin)

:) Teşekkür ederim moral oldun bana eksik olma bynsu..

Teşekkür ederim bebekafa.. ayın 9 da kontrol var o zamana kadar bıraz daha bekleyeceğim merakla..

bu son ay cok enteresan geçiyoo ya insan napcağını bilemiyooo:44:acabalarla dolu bi ay acaba ne zaman doğar, acaba şunu yapsammı daha erkenmii ,şunuda alsammı ,hazırlıksız yakalanma korkusu tuhaflıklar yarım yırtık uykularr,her anımız doğum olan bi süreç
çok garip önceki aylardaa yapılcak testler daha şusu var şunu almadım telaşıı ....
şimdii herşey hazırr sadece seni bekliyoruzzz minişimmm
sanırım kavuşmaa arzusuylaa yanıp tutuşuyorumm buda beni gergin yapıyooooo
sizde bölemi hissediyosunuzz güzellerrr:44:

Kizlar berbat bi ruya gordum cok korktum yani hala soktayim ruyamda oglum dogmus emzirmeye calisiyofum emmiyo gogsumle oynaxip guluyo ama hic emmiyo beni acliktan olecek korkusu sariyo sonra sirtini ovaliyorum belki gagi vardir diye yok olmuyo altini aciyorum heralde kabiz diyorum karnina sirtina yagla masaj yapiyorum o kadar hareketliki birakmiyo ve cok zayif uzun boyu var kendime dusunuyorum boyu kac ki hastanede soylemediler diye altini baglayip yere koyuyorum bi bakiyorum nefesiz kaliyo bovuluyo hemen elime aliyorum agzina lego koymus hani varya kucuk kucuk parcalar neyse elimi hemen agzina atkp cikariyorum o bi tane daha atiyor ben yine cikariyorum ama elimi bogazini icine kadar sokuyorum oldu diyorum nefessiz kaliyyo bi yandanda imdat diye bagiriyorum ama oda ben cikardikca tekrar agzina atixo nefessiz kaliyor

Allahim cok kotuydu kizlar cok korktum hayir olur insallah

Belki canım, ama benim hissettiğim ağrı kemik ve kaslarda daha çok..

Allah hayra yorsun , iyi düşün iyi olsun annesi.. hamilelikte bu tür rüyalar görmek sanırım doğal..

Canım benim kasığım 1 aydır ağrıyor özellikle uzun süre oturduysam. Kalkınca oluyor çişimi yapıyorum geçiyor. Ama çişimin geldiğini anlamıyorum. Sonradan keşfettim sıkışınca oluyormuş. Bide tabi vücut kendini doğuma hazırlıyormuş.

Buradan bi arkadaş yazmıştı çişimizi yaparken kesip 10 a kadar sayıp bırakarak bir kaç parçada yaparsak kaslarımızı doğum için çalıştırmış olurmuşuz

Evet haklısın Yalovacm aslında, çok ağı yapınca herhalde 1 hafta sonra doğum belirtilerim başlayacak galiba dedim :) ama sanki hızlı bir gidişat var sanırım son haftaları içerde bekleyemeyecek zaten sürekli ayaklarını geriyor içerde. Son 1 ay gercekten zormuş..

hayırdır inş. canım rüyalar tersine çıkarmışş iyi düşünelim ii olsun...
öle doğum modundayız ki onunla yatıp onunla kalkıyoruzz kabuslar rüyalar cok normal bu dönemdeee

35 haftamıza gırdıkkk bu arada ; kaldı 27 gun dogumaaaa

benm dr günümde 15 temmuz...daha çok war günüm belli olur heralde o zmn takwimimide değiştiricem gün sayıcazz :)

canım banada doktorum 1agustos alırız bebeği dedi şimdi ben takvımımı ona gore mı degışiyim gun sayayaım .bılemedım yoksa sat'a gore kalsın gelısımımı takıp edıyım şaşırdım :44:

Son düzenleme:

derinn günümüz aynı bu bebişler erken gelicek galiba

Sanırım canım :) galiba sıkıldılar artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…