2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım o yazıyı bende okudum hatta denedım bırkaç kere hala denıyorum ama tutmakta zorlanıyorum tamamen kesilmiyor:) sanırım benım kaslar fena gevsemiş.. Yine de yapmaya devam etmek lazım

Selam kızlar annemi yolcu ettim bugün bi haftadır bendeydi çok alışmıştım yine gitti yine yalnız kaldım neyse ay sonunda doğumda yanımda olucaklar allahtan tek tesellim bu
bebeğimde maşallah hep kendini yukarıya doğru bastırıyor neredeyse ağzımdan çıkıcak zilli ya kıyamam sıkıştılar iyice yerleri daraldı

slm kızlar bugün 12ye kadar uyumuşum önce kocamdan sonra annemden azar işittim bebeği aç koydum die bende üzüldüm ama geç yattık bide yatmadan ceviz falan yemiştim şimdide bebeğim baya hareketssiz korkudan söleyemiyorum( el ağrısı soranlar olmuş 1 haftadır uykudan uyanınca bendede oluo ellerimi sıkıp açınca eklemlerim ağrıo bacak kasılması olmuo ama magnezyumu 3 haftadır falan içiyorum günde mutlaka 2 kere içmem gerektiğini söledi doktorum erken doğumu ve kasılmaları engelliomuş birazdanda sağlık ocağına gidecem kontrolüm varmış bana ulaşamayınca eşimi aramışlar sabah:) en azından kalp atışını duyayım kızımın

merhaba kızlar...ben de bugün 35+2 de nst ile tanıştım...sancı çıkmadı şükür,bebişin kalp atışları da iyi..haftaya perşembe ameliyat için tarih verecek doktorumuz,tahlillerim yapılacak..çok heyecanlıyımmmm....hastanede bir arkadaşımı gördüm,o da 38 haftasını doldurmak üzereydi,az önce doğuma aldılar...merakla bekliyorum...allah sağlıkla kurtarsın hepimizi..bu haftasonu doğum ve bebek çantasını hazırlıyorum artık...

Allah kavuştursun canımcımmm...anneden ayrılmak cok zor yaa bende senin gibiyim annemsiz hic yapamam ama mecbur kalıncaa kalıyosun işteee evlenirken ne ağlaşmıştık şimdide her ayrılışımızz gözyaşıı
benimde anniş benden haber bekliyooo inş. salı günü doktor bi gün belirlerrr bakalım ne dicek cok mirakkk ediyomm...
aynen yerleriii daraldıkçaa annişlerinii tepikliyolarrrartık cok az kaldııı

ohh ne güzell uyuyabiliyosun canım ben erkenden uyanıyorum artıkkk
olsun şimdii mis mis kahvaltını yaptıysann hareketlenir minnoşunn ...
sağlık ocağında kalp atışlarını duyuncaa rahatlarsın canımcımmm

merhaba güzel annişler biraz önce bende randevumu aldm 10unda kontrolümüz var doktorumuz pek yoğunmuş. bende iyice ağırlaştım artık ayaklarım dizlerim ağrımaya başladı bir de karın ağrım var böyle adet öncesi olan gibi ama kaç gündür normal deyip oturuyorum. herkes izne ne zaman ayrılacaksın diyor ama bebişimin geleceği için çalışabileceğim yere kadar çalışmam lazım.
haftasonu kızımın halası geldi yıkadığımız cicileri ütüledi bizim kıyafetler kaldı bir başka bahara daha çantada almadım ama spor çanta alacağım sanırım bu gidişle... bir de evde kullanmak için anakucağı alabilirsem ne mutlu bana

Saol canım ya bazen aynı şehirden biriyle evlenmediğim için kendime çok kızıyorum ama kısmet böyleymiş kocamı çok seviyorum yoksa katlanılmaz bu uzaklığa
benımde çarşamba günü inşallah gün vericek canım biz senınle aynıyız zaten bakalım hangi günü uygun görücek doktor teyzemız ah yavrularımızın güzel yüzünü görmemize çok az kaldı

Merhabalar güzel annişler.
Geçmişi hiç okumadım,uzun zamandır pek takip edemiyorum e sizin ne çenebaz olduğunuzu da biliyorum okumaya kalksam günlerimi alır. Doğum yapan var mı? Varsa hayırlı olsun inşallah. Sağlıkla mutlulukla ve başarıyla büyüsün kuzucuk. Hastalığı sıkıntısı vs olanlara Allah yardım etsin.
Kızlar bir kaç gündür hormonlarım iyice kafayı yedi!Durup dururken ağlama krizlerine giriyorum. Tv seyretmek öyle zorlaştı ki anlatamam..her şeye mi ağlanır Dün akşam yemeği yerken geldi kriz eşim şaşkınlıkla panik arası bi durumda ne diiceni ne yapacağını şaşırdı..Hem gülüyorum hem ağlıyorum adam delirdiğimi düşündü yahu Sizde durumlar ne alemde?
Bide uyku seti alacam..sizler nerden aldınız? Paylaşır mısınız?

aynen bende bazen ne vardıı geldin ankaralaraa diorummm ...kocişkom var işte oda benim canım ama aileden uzak bi şehirde yaşamak zor gercektennnyinede Allah sağlık versin huzur mutluluk versin....ne zman başımız sıkışsa yetişebilecek ailerimiz var cok sükürrr
ayy peşpeşe öğrenicez inş.. tabi gün belirlerseeben sezeryan istiyorum aslında ama bakalım doktor ne dicekkk...
artıkk gün belli olsun istiyorum ona göre hazırlık yapmak istiyorum ....tabi kızım süpriz yapmazsaaa baş tacı minnoşum benimmm

hosgeldin canım...
ayy kendimi gördüm şuan dünden berii bi tuhaflık var bendede dün akşam bende ölece ortada bişey yokken gözlerimden yaşlar süzüldüüü ...kocişkomdaaa diyoo noldu aşkım hiçbişey yok bende bilmiyorum ki diorum sonra gülmeye başladım cok dengesiz bi ruh hali mevcut sıkılıyorum cok fenaa ...kociştee dioo bi doğursan cok rahatlıcaksın dimi aşkımm dioo hemdee nasılll dedimmmsonrasının zorluklarını şuan düşünmek istemiyorumm açıkcasııı biliyorum daha zor yoğun günler bizi bekliyooo ...
ben ........ dan almıştım canım uyku setimiii

amanın biplemişlerr
N11 DEN ALDIM CNM BÖLE YAZIYIM BARİİİ

evet canım çok zor aileden ayrı yaşamak annesine yakın oturan kızları içten içe nasıl kıskanıyorum bilsenama napalım dediğin gibi sağlıklılar iyiler ve ne zaman istersek yanımızdalar allah başımızdan eksik etmesin onları
Ben doktoruma sezaryen istediğimi söyledim tamam nasıl istersen dedi zaten benım bebişin başı biraz önden gidiyo sanırım normal doğum istesemde olmayacaktı
sen benden bir gün önce öğrenıceksin çok heyecanlıyım ya net bi gün söylese zaman daha hızlı geçicek sanki

hayırdır inş. canım rüyalar tersine çıkarmışş iyi düşünelim ii olsun...
öle doğum modundayız ki onunla yatıp onunla kalkıyoruzz kabuslar rüyalar cok normal bu dönemdeee

Evet normalmis bide etkisi cabuk gitse hayirlisixla dogursak cok mutlu olcam valla

ben öyle yapcam cnmm gün sayarız yine gelişimide yazar zaten her gün benzer şeyler yazıo...

evet bende cok imrenirim bide bazen şikayet ettiklerinde cok kızıyorummbenim yanımda diiler olanda şikayet ediyoo diyee...
amin canım ...aynen canım sağlıklı olduklarını bilmek o bile yetiyoo napalımmm
bende gecen gittiğimde doğum hakkında ne biliyosun diye sorduu bende normal doğuramıcam sanırım onu biliyom dedimmgülmüştüü nasıl istersen öle doğurursun tabi demiştii bi cd verdi normal doğumu anlatan neler yaşanıcağını falan onu izlememi istedi izledim gercekten normal doğurucak potansiyel bende yok ....doğuranları ancak
bu gittiğimdede kesin sezeryan istediğimi belirticem bakalım umarım bi tarih belirlerde bizde ona göre bekleriz meleklerimiziiihem zaman daha hızlı gecer hemde hazırlıklı oluruzzz

.... görünce şaşırdım..alla alla ne bu şimdi dedim Bende sitelere bakıyorum ama..güzel bir şey alayım desem çok pahalı.Bulacaz bir şeyler artık.
Dün akşam ağlarken kocişim 'yine n'olduu' diye sordu ağlamaktan zaar zor cevap verdim..E hamileyim ben ondan ağlıyorum deyince 'kızım artık ben senin dilinden anlamıyorum' deyince bu sefer gülmeye başladım. 5dk sonra tekrar ağlamaya başlayınca 'yahu bu sefer n'oldu' deyince ben iyice koptum. Adamın kurduğu cümle trajikomik 'Karım delirdi' Hayırlısıyla bi atlataydık bu zamanları. Zaten şu anda bin bir zorlukla mücadele ediyoruz şimdiden yarının zorluklarını düşünüp bir de ona sıkılamam. Her şey zamanında...

Hahhhahah kızımın azönce yaptıklarına inanamadım, resmen oynadı karnımda ama profesyonel dansçı gibi şok oldum çokkkk güzeldi :))))))
Hamişlerim size bişey danışmak istiyorum. Armes home markalı hürrem pike takımı almak istiyorum. 3 rengi var pudra, cappiccino, krem.. Bi bakarmısınz hangisini alayım??? Dün bir komşumuzun dükkanından aldık, sorsan indirim yapmış çok, internetten bi baktı eşim 70 tl fark var.. Bir bahaneyle geri verdik.) internetten sipariş edicem.. Dün pudrasını almıştım ama kararsızdım çok, sizce???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…