- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #39.121
Canım benim kasığım 1 aydır ağrıyor özellikle uzun süre oturduysam. Kalkınca oluyor çişimi yapıyorum geçiyor. Ama çişimin geldiğini anlamıyorum. Sonradan keşfettim sıkışınca oluyormuş. Bide tabi vücut kendini doğuma hazırlıyormuş.
Buradan bi arkadaş yazmıştı çişimizi yaparken kesip 10 a kadar sayıp bırakarak bir kaç parçada yaparsak kaslarımızı doğum için çalıştırmış olurmuşuz
Selam kızlar annemi yolcu ettim bugün bi haftadır bendeydi çok alışmıştım yine gitti yine yalnız kaldım neyse ay sonunda doğumda yanımda olucaklar allahtan tek tesellim bu
bebeğimde maşallah hep kendini yukarıya doğru bastırıyor neredeyse ağzımdan çıkıcak zilli ya kıyamam sıkıştılar iyice yerleri daraldı
slm kızlar bugün 12ye kadar uyumuşum önce kocamdan sonra annemden azar işittim bebeği aç koydum diebende üzüldüm ama geç yattık bide yatmadan ceviz falan yemiştim şimdide bebeğim baya hareketssiz korkudan söleyemiyorum ( el ağrısı soranlar olmuş 1 haftadır uykudan uyanınca bendede oluo ellerimi sıkıp açınca eklemlerim ağrıo bacak kasılması olmuo ama magnezyumu 3 haftadır falan içiyorum günde mutlaka 2 kere içmem gerektiğini söledi doktorum erken doğumu ve kasılmaları engelliomuş birazdanda sağlık ocağına gidecem kontrolüm varmış bana ulaşamayınca eşimi aramışlar sabah:) en azından kalp atışını duyayım kızımın
Allah kavuştursun canımcımmm...anneden ayrılmak cok zor yaa bende senin gibiyim annemsiz hic yapamam ama mecbur kalıncaa kalıyosun işteee evlenirken ne ağlaşmıştık şimdide her ayrılışımızz gözyaşıı
benimde anniş benden haber bekliyooo inş. salı günü doktor bi gün belirlerrr bakalım ne dicek cok mirakkk ediyomm...
aynen yerleriii daraldıkçaa annişlerinii tepikliyolarrrartık cok az kaldııı
Saol canım ya bazen aynı şehirden biriyle evlenmediğim için kendime çok kızıyorum ama kısmet böyleymiş kocamı çok seviyorum yoksa katlanılmaz bu uzaklığa
benımde çarşamba günü inşallah gün vericek canım biz senınle aynıyız zaten bakalım hangi günü uygun görücek doktor teyzemız ah yavrularımızın güzel yüzünü görmemize çok az kaldı
Merhabalar güzel annişler.
Geçmişi hiç okumadım,uzun zamandır pek takip edemiyorum e sizin ne çenebaz olduğunuzu da biliyorumokumaya kalksam günlerimi alır. Doğum yapan var mı? Varsa hayırlı olsun inşallah. Sağlıkla mutlulukla ve başarıyla büyüsün kuzucuk. Hastalığı sıkıntısı vs olanlara Allah yardım etsin.
Kızlar bir kaç gündür hormonlarım iyice kafayı yedi!Durup dururken ağlama krizlerine giriyorum. Tv seyretmek öyle zorlaştı ki anlatamam..her şeye mi ağlanırDün akşam yemeği yerken geldi kriz eşim şaşkınlıkla panik arası bi durumda ne diiceni ne yapacağını şaşırdı..Hem gülüyorum hem ağlıyorum adam delirdiğimi düşündü yahu Sizde durumlar ne alemde?
Bide uyku seti alacam..sizler nerden aldınız? Paylaşır mısınız?
hosgeldin canım...
ayy kendimi gördüm şuan dünden berii bi tuhaflık var bendede dün akşam bende ölece ortada bişey yokken gözlerimden yaşlar süzüldüüü ...kocişkomdaaa diyoo noldu aşkım hiçbişey yok bende bilmiyorum ki diorum sonra gülmeye başladımcok dengesiz bi ruh hali mevcut sıkılıyorum cok fenaa ...kociştee dioo bi doğursan cok rahatlıcaksın dimi aşkımm dioo hemdee nasılll dedimmm sonrasının zorluklarını şuan düşünmek istemiyorumm açıkcasııı biliyorum daha zor yoğun günler bizi bekliyooo ...
ben ........ dan almıştım canım uyku setimiii
aynen bende bazen ne vardıı geldin ankaralaraa diorummm ...kocişkom var işte oda benim canım ama aileden uzak bi şehirde yaşamak zor gercektennnyinede Allah sağlık versin huzur mutluluk versin....ne zman başımız sıkışsa yetişebilecek ailerimiz var cok sükürrr
ayy peşpeşe öğrenicez inş.. tabi gün belirlerseeben sezeryan istiyorum aslında ama bakalım doktor ne dicekkk...
artıkk gün belli olsun istiyorum ona göre hazırlık yapmak istiyorum ....tabi kızım süpriz yapmazsaaa baş tacı minnoşum benimmm
Allah hayra yorsun , iyi düşün iyi olsun annesi.. hamilelikte bu tür rüyalar görmek sanırım doğal..
hayırdır inş. canım rüyalar tersine çıkarmışş iyi düşünelim ii olsun...
öle doğum modundayız ki onunla yatıp onunla kalkıyoruzz kabuslar rüyalar cok normal bu dönemdeee
35 haftamıza gırdıkkkbu arada ; kaldı 27 gun dogumaaaa
canım banada doktorum 1agustos alırız bebeği dedi şimdi ben takvımımı ona gore mı degışiyim gun sayayaım .bılemedım yoksa sat'a gore kalsın gelısımımı takıp edıyım şaşırdım :44:
evet canım çok zor aileden ayrı yaşamak annesine yakın oturan kızları içten içe nasıl kıskanıyorum bilsenama napalım dediğin gibi sağlıklılar iyiler ve ne zaman istersek yanımızdalar allah başımızdan eksik etmesin onları
Ben doktoruma sezaryen istediğimi söyledim tamam nasıl istersen dedi zaten benım bebişin başı biraz önden gidiyo sanırım normal doğum istesemde olmayacaktı
sen benden bir gün önce öğrenıceksin çok heyecanlıyım ya net bi gün söylese zaman daha hızlı geçicek sanki
hosgeldin canım...
ayy kendimi gördüm şuan dünden berii bi tuhaflık var bendede dün akşam bende ölece ortada bişey yokken gözlerimden yaşlar süzüldüüü ...kocişkomdaaa diyoo noldu aşkım hiçbişey yok bende bilmiyorum ki diorum sonra gülmeye başladımcok dengesiz bi ruh hali mevcut sıkılıyorum cok fenaa ...kociştee dioo bi doğursan cok rahatlıcaksın dimi aşkımm dioo hemdee nasılll dedimmm sonrasının zorluklarını şuan düşünmek istemiyorumm açıkcasııı biliyorum daha zor yoğun günler bizi bekliyooo ...
ben ........ dan almıştım canım uyku setimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?