2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

valla durum vahim canımm
dünde kociş gün boyu aramadı bi ona sardım önce sarıcak yer arıyodum ...sonra ağlama krizi gülme krizi geceyi atlattık bugün bi umutla uyandımm yok ruh bozukksanırım aynı şeyleri yapmaktan sıkılıyoo insan bide kısıtlanıyosun ...
sabah kalk kahvaltı ,tv izle kitap oku yemek yap kocişi beklee akşam yemek ye tv internet biraz sohbet sütünü iç, magnezyumunu iç cumburlop yatağaaakısır döngüüü...
kızım doğsunda bi hareket bi atraksiyon gelsin hayatımızaaa

banada geçmiyor gerçekten uzakta olmak zor....ama buda bizim kısmetimizz...kocamı çook sewiyorummm :) oda uzakta olmayı istemezdi ama işler güçler öyle işte...neyse sağlıklı olalımda kimseye muhtaç olmayalımda otururuzz yalnıs yalnıss sonra bebişlerimizz gelicek :)) onlarla wakit geçer

Benimkide öyle ya neler yapıyor bide son haftalarımız yakaldıkça kameraya çekicem artık kelebeğimi
canım ben baktım kremi daha çok beğendim sen hangisini istersen tabi

oyyşş yerim onu ben cok oynak bizim minnaklar maşallah
ben cappicino olanı beğendim canım cok güzelmişş

çok geçmiş olsun canımm

Arasta nasıl oldu acaba?

geçmiş olsun arasa dikkat et kendine

Ayyyy sistiti bilirim canım çooook geçmiş olsun kuşum....

Günaydın kızlarrrrrrrr..
Arasta ve mutlulukk geçmiş olsun ikinize de.
Herkes iyidir inş bebişlerle.)

Son düzenleme:
püffffffffffffff geçmiyor günler......arabeske bağlıcam şimdi haaaa...

ayhhh daral geldi resmen ya... :84::84::84::84::84:

ben gitgide korkmaya başlıyorum.geceleride kabuslar görüyorum.normal doğuramıcam sanırım bennnniyicene strese giriyorum ya aslında normal doğurmak istiyorum ama korkuyorumda...:18::18::18:
doktoruma her gidişimde soruyorum çatı muanenden sonra yani 37.haftadan sonra karar verebiliriz sen şimdiden düşünme bunları diyor..nasıl düşünmeyeyim hatta son günlerde tek düşündüğüm bu

Herkese çok çok çooook teşekkürler. İyi ki varsınız 2.ailem. Çıkışım yapıldı şimdi ablamdayım. Hafiften ağrılarım var ama düne göre çok çok iyiyim. E hemen geçecek değildi ya :)) Doktorum ilaçlar yazdı onları kullanıcam bişeyciğim kalmıycak. 2 radyolog kızıma filan baktı 300 gram almış cumadan beri. Artık kilo alışları hızlandı ve radyologlar bunun fazla zamanı kalmamış dediler

Bu hastane yatışı bana prova gibi oldu ordaki şirin bebişleri gördükçe içim gitti. Yalnız zır zır ağlıyolardı yan odadaki bebek annesini hiç uyutmadı ben de doğal olarak sık sık kontrole gelen ebe sebebiyle uyuyamadım. Sanırım bebişler doğunca bizi biraz uykusuz geceler bekliyor kızlar. Psikolojinizi her türlü hazırlayın. He bi de doğumdan çıkan kadınların kocalarının yüz ifadeleri çok komik oluyor Birer şişe rom devirmiş gibi ifadeleri var sarhoş gibiler. Sanırım bizimkiler de böyle olacak. [/QUOTE]

iyi olmanaa cokk sevindimmm kuzucummmmmmtekrar tekrar gecmiş olsun ...ablacın bakar sana mis miss...ilaçlarınıda düzenli kullanıp hemencik iyileşş olurmuuumaşallah idoşaa yaa tosbikim benimm
evet zorlu günler bizi bekliyoo canım ama sanırım ben hazırım bu kadar durağanlıktan sonraa ...tabii bunları şimdikii ruh halimle sölüyorummilerde bölee oluncaa ne derim bilmiyommm

Sağol canım Biz de medcezir gibi isyan bayrağı çekeriz belki. Gerçi onun çok minikti biz atlattık o dönemi çok şükür:))

bi daralmaa mevcut topikçee hepiciğimizdee
bu son ay meğer ne zormuşş yaff...
bende korkuyom valla normal doğumdan napımm korkuyomm işteee:18:
bu gidişimdede sölicem valla ...
aynen başka düşündüğümüz bişiyy yokkii doğum bi doğuraydıkkk hepimizzz sağlıklaa alsaydık minişlerimiziii kucağımızaaa
yatcaz kalkcazz hop doğurmuşuzzzYatcaz Kalkcaz Ordayım (Gülşen) - YouTube
azcık kendimize gelelimmm

Sadece uykudan uyarınca değil canım sürekli o sekilde bir haftadır ..bugun biraz daha iyi gibi... Benim cok sık olmamakla beraber krampim vardı söyledim doktora calsiyuma ara ver Magnezyum kullan dedi... (Kullandığım calsiyum Magnezyum da içeriyordu a mg daha azdı.. ) şimdi calsiyumu almasam ben gunluk ihtiyacımı karşılayamam ki kafam karıştı????

Benimkide öyle ya neler yapıyor bide son haftalarımız yakaldıkça kameraya çekicem artık kelebeğimi
canım ben baktım kremi daha çok beğendim sen hangisini istersen tabi

oyyşş yerim onu ben cok oynak bizim minnaklar maşallah
ben cappicino olanı beğendim canım cok güzelmişş

Ama ama çok kararsız oldum ben hamilelikte, önceden öyle değildim hangisini alcam şimdi ben.. Hatta artık almıyım moduna girmek üzereyim :S

Kızlar ben çok uykusuzum. Biraz uyumam lazım. Gözlerimden uyku akarken bile buraya girip haber vermeden uyumak istemedim. Bir insanın ailesine vermesi gereken haberlerin sorumluluğunu taşıyorum üzerimde. Nasıl sahiplendiğimi siz düşünün. Kızlar merak etmiştir haber vermeden uyumak olmaz dedim :) Dediğim gibi de olmuş zaten. Çok öpüyorum hepinizi hadi bana tatlı rüyalar

Ama ama çok kararsız oldum ben hamilelikte, önceden öyle değildim hangisini alcam şimdi ben.. Hatta artık almıyım moduna girmek üzereyim :S

bence sen ne istiyosann onu al canımmmikisi arasında cok fark yok hatta sen pudrayı al ilk aldığın olsunn

oyy canım benim yaa
gercekten sorumluluk duygusu oluşuyooo haber vermedim merak ederler diyosun ne güzelll bişiy insanın böle düşünülmesiiiiiii
tatlı uykularr kuzucummmmmmmm

kızlar bana akıl verin çoook kararsız kaldım ..

şimdi 100 tane kavonoz şeker yaptım..

70 tane üstü ege yazılı lavanta kesesi yaptım..

40 tane kaynanam bebek şekeri aldı su bıblolu meleklı olanlardan..(mevlutu onun evınde yapcakmısız orda dagıtcakmıs almak ıstedı karışmadım)

40 tanede de ben kurabıye yapcam ..
şimdi soruyorum kızlarrr ben nasıl yapım hangılerını hastaneye gotırım hangılerınıı mevlute sakliyimm akıl verın ...ben kavonozların 50 sını hastaneye 50 sini mevlute dıe dusunmustum keslerınde 25 ı hastaneye 50 sı hastane dıe..sımdı cok karışık oldu herpsı napıcam sasırdım ....

dıorum keselerı hıc cıkarmıyım mevlute gotırım kavonozları hastaneye ne dersınız kurabıyelerıde mevlute yapım olmassa..amaaannn ıyce karıştırdı kaynanam kafamı

yoksa hepsını heryere goturucem azar azarr

Can Sıkıntısından Öleceğim Sanki.. Sıkıntıdan Doktorları İzliyorum Durum O Kadar Vahim

Hayııııııır bunu yapma bebişine yazık onu da zehirliyosun

Canım daha iyi olmana sevindim. Bebişler doğunca yazarız artık burda dertlerini napalım Bi kucağımıza alalım ne kadar yorulsak isyan da etsek eminim annelerine bi gülücük atıp herşeyi unutturur bıcırıklar

canım öncelikle bebişini sağlıkla kucağına al...merak edip pike takımına sana yardımcı da olayım diye baktım...çok zevklisin pike takımını çok beğendim...resimlerde pike den çok daha gösterişli duruyor...renk konusunda bende karasız kaldım...3 rengide çok güzel...pudra rengi romantik ,beyaz renk asil ama beyaz rengin pikesindeki işleme farklı,capıcunu rengi ikisinin ortası gibi geldi...hangi rengi alırsan al güzel ...huzurla kullanmak nasip olsun...bu pike takımını bebek doğduktan sonra lohusa iken yatak odasında kullanmak için mi alıyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…