- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #39.141
.... görünce şaşırdım..alla alla ne bu şimdi dedimBende sitelere bakıyorum ama..güzel bir şey alayım desem çok pahalı.Bulacaz bir şeyler artık.
Dün akşam ağlarken kocişim 'yine n'olduu' diye sordu ağlamaktan zaar zor cevap verdim..E hamileyim ben ondan ağlıyorum deyince 'kızım artık ben senin dilinden anlamıyorum' deyince bu sefer gülmeye başladım. 5dk sonra tekrar ağlamaya başlayınca 'yahu bu sefer n'oldu' deyince ben iyice koptum. Adamın kurduğu cümle trajikomik 'Karım delirdi'Hayırlısıyla bi atlataydık bu zamanları. Zaten şu anda bin bir zorlukla mücadele ediyoruz şimdiden yarının zorluklarını düşünüp bir de ona sıkılamam. Her şey zamanında...
günler geçmiyor sanki hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza alacağımız zamanlar gelse diyorum
Eskişehir'de hangi hastaneye devam ediyorsunuz , doğumu nerede yapacaksınız ?
Hahhhahah kızımın azönce yaptıklarına inanamadım, resmen oynadı karnımda ama profesyonel dansçı gibi şok oldum çokkkk güzeldi :))))))
Hamişlerim size bişey danışmak istiyorum. Armes home markalı hürrem pike takımı almak istiyorum. 3 rengi var pudra, cappiccino, krem.. Bi bakarmısınz hangisini alayım??? Dün bir komşumuzun dükkanından aldık, sorsan indirim yapmış çok, internetten bi baktı eşim 70 tl fark var.. Bir bahaneyle geri verdik.) internetten sipariş edicem.. Dün pudrasını almıştım ama kararsızdım çok, sizce???
Hahhhahah kızımın azönce yaptıklarına inanamadım, resmen oynadı karnımda ama profesyonel dansçı gibi şok oldum çokkkk güzeldi :))))))
Hamişlerim size bişey danışmak istiyorum. Armes home markalı hürrem pike takımı almak istiyorum. 3 rengi var pudra, cappiccino, krem.. Bi bakarmısınz hangisini alayım??? Dün bir komşumuzun dükkanından aldık, sorsan indirim yapmış çok, internetten bi baktı eşim 70 tl fark var.. Bir bahaneyle geri verdik.) internetten sipariş edicem.. Dün pudrasını almıştım ama kararsızdım çok, sizce???
çok geçmiş olsun canımm
Geçmiş olsun teyzoş. Yat dinlen yorulma kendini hastane yatağının rahatlığına bırak :)) biraz klasik olacak ama herkesin dediği gibi bu günleri arayacaksınız :) ben zombi gibiyim şuan :) İnan Allah tekrar yaşatmasın ama hastanede iki seksen yattığım günleri bile özler oldum :)
Mutlu sabahlar herkese... :)
Arasta cım geçmiş olsun sistit zor valla ilaçsız geççmiyor Allah şifa versin.. diğer arkadaşlar sıkıntılarımızında sonlarına yaklaşıyoruz inşallah az kaldı sabredelimsonra doğduklarındaki sıkıntılarla geliriz buraya
Arasta nasıl oldu acaba?
geçmiş olsun arasa dikkat et kendine
günaydın güzel annecikler ve dünyalar tatlısı melekleri :) herkesin günü sağlıklı güzel ve özel geçer inş :) öpüyoruz kızımla
mutluluk; geçmiş olsun canım.. Allah bir daha yaşatmasın.. vallahi benide en çok üzecek şey alyansım olurdu heralde.. manevi değeri olduğu için ama bebişin için üzülmemeye çalış
arasta; çok çok geçmiş olsun.. sistit çok berbat bişi. umarım en kısa zamanda toparlanır evine dönersin :)
Öncelikle geçmiş olsun , Allah acil şifa versin .İnşallah , hemencecik iyileştiğin haberini paylaşırsın bizlerle .
Doğan bebeğe de Allah uzun , sağlıklı ömür versin .
İnşallah yavrularımıza zamanında kavuşuruz sağlıklı şekilde ama tedbirli olmakta fayda var .Hazırlıkları yapmak hem bedenen hem de kafa olarak insanı rahatlatır , ani oluşacak sürprizler için hazırlıklı olmak stresi azaltır :)
Günaydın kızlar;
Arasta ve mutluluk şekerler çok geçmiş olsun. Arastacım senin sakin yapın bize de yansıyor valla. Sistit ağrısı zor derler. İnşallah çabucak iyileşirsin. Mutluluk canım Allahtan karşılaşmamışsınız. Çelik kapıyı nasıl becerip açmışlar pes valla. Çaldıklarını hayrını görmezler zaten.. Umarım yakalanırlar.
Ayyyy sistiti bilirim canım çooook geçmiş olsun kuşum....
Bir ses ver kuzum. Eve ciktin mı? Serum iyi geldi mı? Sancın hafifledi mı? Ah ah seni öyle iyi anlıyorum ki nerdeyse tüm hamileliğim boyunca çektim bu belayı biliyorsun hala da var.
Bol bol dinlen bol bol su iç kuzum ya .
Günaydın güzell anneler ...
Eğer kızım olsaydı adı kesinlikle Arya olacaktı bence harika bir isim ama Aren'imiz geliyor :)
Ben de geçenlerde parmağımı batırmıştım birazcık bir şey olmadı ama dayanmak çok zor beeeaaaa
Canım benim geçmiş olsun Allahtan siz evde yokken olmuş ... Aksini düşünemiyorum bile ...
Canım geçmiş olsun çok üzüldüm okuyunca ... umarım çabucak iyileşirsin...
Canım benim yaa ne zor durumdasın böyle zamanlarda işe gelmek işkence bilirim ben de şu an işyerindeyim mecburiyetten geldim ama yorucu oluyor ... Sen de kendine dikkat işe fazla kaptırıp kendini unutma sakın... Geçmiş olsun umarım biraz daha dayanır bebişin ...
Güzellikler merhabaaagünaydın bile diyemedim bugün sabahtan çok yoğundum. Dün akşamım güzel geçti kocam nihayet erken çıktı işten beni de aldı yemeğimizi yedik gezdik dolaştık Ben biraz yorulmuşum tabi eve geldiğimizde göbeğimi taşıyamaz haldeydim alt karnımda baya ağrı oldu gece geçti dinlenince çok şükür :)
Mutluluk geçmiş olsun sabah okudum yazamadım hırsız psikolojisi çok kötü ya giden maddi şeylerden çok o psikoloji kötü oluyor. İnşallah cezalarını bulurlar ne diyelim
Arastacım geçmiş olsun nst nst dedin bağlandın sonundaDikkat et canım kendine sen çok da iyi bakıyosun onca suya karpuza rağmen nasıl sistit oldun. İnşallah uzun sürmez hemen geçer tatlım...
canım cok gecmiş olsun...insan kendini cok kötü hissediyoo ama sağlık olsun cana geliceğine mala gelsin....
kuzum cok gecmişş olsun yaa inş. simdii cok cok iyisindir....
amaninn ppanik oldum vallacidden bu ağustos bebişleriiicok aceleciii
arastaaaa geçmşş olsunn cnmm
benmde belim we bacağım ağrıodu hareket etmekte zorlanıodum çok şükür bgn daha iyimm yaptıklarımı söyliyimdee ağrısı olan uygulasın...calsiyumu 2 tane içtim...yatarken sıcak su koydum belimee..şuan iyiymmm...
aynen bende uyandıktan sonra ellerim uyuşuk zor kapatıp açıyorum sonra geçio..dr da normal demişti..su tutulmasındanmış sanırım
Günaydın kızlarrrrrrrr..
Arasta ve mutlulukk geçmiş olsun ikinize de.
Herkes iyidir inş bebişlerle.)
Günaydın kızlar :)
Çok geçmiş olsun canım
Canım geçmiş olsun bizi haber vermeyi unutma :)
Anladım canım bende bir tanede avent alayım bari :)
Teşekkürler canım :)
Ya inşallah kullanmayız ama bende ilk zaman için cam ve plastik aldım. ama avent yada dr browns da alsam mı diye sordum chicco ve bebedor aldım :)
Benim koca böyle söyler lafını esirgemez kimseden :) gerçi benim kayınvalidem soruyor yurt dışında dün akşam eşimle konuştu emel nasıl bebek nasıl diye sordu :) her konuşmada soruyor :)
Bütün gücümü alıyor kızçem :)
arasta ve mutluluk çok geçmiş olsun her ikinize de.
aynen bende uyandıktan sonra ellerim uyuşuk zor kapatıp açıyorum sonra geçio..dr da normal demişti..su tutulmasındanmış sanırım[/QUOTE
arasta kuzucum gelmiş...
nasılsın canım
Herkese çok çok çooook teşekkürler. İyi ki varsınız 2.ailem. Çıkışım yapıldı şimdi ablamdayım. Hafiften ağrılarım var ama düne göre çok çok iyiyim. E hemen geçecek değildi ya :)) Doktorum ilaçlar yazdı onları kullanıcam bişeyciğim kalmıycak. 2 radyolog kızıma filan baktı 300 gram almış cumadan beri. Artık kilo alışları hızlandı ve radyologlar bunun fazla zamanı kalmamış dediler
Bu hastane yatışı bana prova gibi oldu ordaki şirin bebişleri gördükçe içim gitti. Yalnız zır zır ağlıyolardı yan odadaki bebek annesini hiç uyutmadı ben de doğal olarak sık sık kontrole gelen ebe sebebiyle uyuyamadım. Sanırım bebişler doğunca bizi biraz uykusuz geceler bekliyor kızlar. Psikolojinizi her türlü hazırlayın. He bi de doğumdan çıkan kadınların kocalarının yüz ifadeleri çok komik oluyorBirer şişe rom devirmiş gibi ifadeleri var sarhoş gibiler. Sanırım bizimkiler de böyle olacak.
ben 2 haftadır falan çekiyorum bu sıkıntıyı günde 3 lt sudan daha fazla içince ve çok terleyince açıp kapatırken rahatlıyorum ama gece hep uyuşukluk yaşıyorum,tamamen ödemden kaynaklanıyormuş dr bacaklarıma falan baktı şişliğin korkulacak düzeyde değil dedi ellerindeki rahatsızlıklar da doğumdan sonra hep geçecek dedi.
iyi olmanaa cokk sevindimmm kuzucummmmmmtekrar tekrar gecmiş olsun ...ablacın bakar sana mis miss...ilaçlarınıda düzenli kullanıp hemencik iyileşş olurmuuu maşallah idoşaa yaa tosbikim benimm
evet zorlu günler bizi bekliyoo canım ama sanırım ben hazırım bu kadar durağanlıktan sonraa ...tabii bunları şimdikii ruh halimle sölüyorummilerde bölee oluncaa ne derim bilmiyommm
püffffffffffffff geçmiyor günler......arabeske bağlıcam şimdi haaaa...
ayhhh daral geldi resmen ya... :84::84::84::84::84:
ben gitgide korkmaya başlıyorum.geceleride kabuslar görüyorum.normal doğuramıcam sanırım bennnniyicene strese giriyorum ya aslında normal doğurmak istiyorum ama korkuyorumda...:18::18::18:
doktoruma her gidişimde soruyorum çatı muanenden sonra yani 37.haftadan sonra karar verebiliriz sen şimdiden düşünme bunları diyor..nasıl düşünmeyeyim hatta son günlerde tek düşündüğüm bu
slm kızlar bugün 12ye kadar uyumuşum önce kocamdan sonra annemden azar işittim bebeği aç koydum diebende üzüldüm ama geç yattık bide yatmadan ceviz falan yemiştim şimdide bebeğim baya hareketssiz korkudan söleyemiyorum ( el ağrısı soranlar olmuş 1 haftadır uykudan uyanınca bendede oluo ellerimi sıkıp açınca eklemlerim ağrıo bacak kasılması olmuo ama magnezyumu 3 haftadır falan içiyorum günde mutlaka 2 kere içmem gerektiğini söledi doktorum erken doğumu ve kasılmaları engelliomuş birazdanda sağlık ocağına gidecem kontrolüm varmış bana ulaşamayınca eşimi aramışlar sabah:) en azından kalp atışını duyayım kızımın
Sağol canımBiz de medcezir gibi isyan bayrağı çekeriz belki. Gerçi onun çok minikti biz atlattık o dönemi çok şükür:))
Benimkide öyle ya neler yapıyor bide son haftalarımız yakaldıkça kameraya çekicem artık kelebeğimi
canım ben baktım kremi daha çok beğendim sen hangisini istersen tabi
oyyşş yerim onu ben cok oynak bizim minnaklar maşallah
ben cappicino olanı beğendim canım cok güzelmişş
Ama ama çok kararsız oldum ben hamilelikte, önceden öyle değildimhangisini alcam şimdi ben.. Hatta artık almıyım moduna girmek üzereyim :S
Kızlar ben çok uykusuzum. Biraz uyumam lazım. Gözlerimden uyku akarken bile buraya girip haber vermeden uyumak istemedim. Bir insanın ailesine vermesi gereken haberlerin sorumluluğunu taşıyorum üzerimde. Nasıl sahiplendiğimi siz düşünün. Kızlar merak etmiştir haber vermeden uyumak olmaz dedim :) Dediğim gibi de olmuş zaten. Çok öpüyorum hepinizi hadi bana tatlı rüyalar
Can Sıkıntısından Öleceğim Sanki.. Sıkıntıdan Doktorları İzliyorum Durum O Kadar Vahim
Herkese çok çok çooook teşekkürler. İyi ki varsınız 2.ailem. Çıkışım yapıldı şimdi ablamdayım. Hafiften ağrılarım var ama düne göre çok çok iyiyim. E hemen geçecek değildi ya :)) Doktorum ilaçlar yazdı onları kullanıcam bişeyciğim kalmıycak. 2 radyolog kızıma filan baktı 300 gram almış cumadan beri. Artık kilo alışları hızlandı ve radyologlar bunun fazla zamanı kalmamış dediler
Bu hastane yatışı bana prova gibi oldu ordaki şirin bebişleri gördükçe içim gitti. Yalnız zır zır ağlıyolardı yan odadaki bebek annesini hiç uyutmadı ben de doğal olarak sık sık kontrole gelen ebe sebebiyle uyuyamadım. Sanırım bebişler doğunca bizi biraz uykusuz geceler bekliyor kızlar. Psikolojinizi her türlü hazırlayın. He bi de doğumdan çıkan kadınların kocalarının yüz ifadeleri çok komik oluyorBirer şişe rom devirmiş gibi ifadeleri var sarhoş gibiler. Sanırım bizimkiler de böyle olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?