- 14 Kasım 2010
- 392
- 49
- 318
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #39.161
kızlar bana akıl verin çoook kararsız kaldım ..
şimdi 100 tane kavonoz şeker yaptım..
70 tane üstü ege yazılı lavanta kesesi yaptım..
40 tane kaynanam bebek şekeri aldı su bıblolu meleklı olanlardan..(mevlutu onun evınde yapcakmısız orda dagıtcakmıs almak ıstedı karışmadım)
40 tanede de ben kurabıye yapcam ..
şimdi soruyorum kızlarrr ben nasıl yapım hangılerını hastaneye gotırım hangılerınıı mevlute sakliyimm akıl verın ...ben kavonozların 50 sını hastaneye 50 sini mevlute dıe dusunmustum keslerınde 25 ı hastaneye 50 sı hastane dıe..sımdı cok karışık oldu herpsı napıcam sasırdım ....
dıorum keselerı hıc cıkarmıyım mevlute gotırım kavonozları hastaneye ne dersınız kurabıyelerıde mevlute yapım olmassa..amaaannn ıyce karıştırdı kaynanam kafamı
yoksa hepsını heryere goturucem azar azarr
kızlar doktorumuzdan geldik kızım iyiymiş 2800 olmuşkuzucuk ...herşey yolunda dedi doktorumuz...sezeryan olmaya kesin karar verdim daha tam tarihi konuşmadık...ay sonu olucak bakalım....genel anestezi ol bence dedi...diğerleri bazen tutmaya biliyomuş tekrar yapılıyomuş filan...kendisisde genel anesteziyle doğum yapmış...en iyisi diyo uyuyosun uyanıyosun dedi..bende uyanır uyanmaz ağrı çok oluyo filan dedim yok ben ağrı kesicilerini yaptırırım bişi olmaz filan dedi bakalım hayırlısı...
40 tane kaynanam bebek şekeri aldı su bıblolu meleklı olanlardan..(mevlutu onun evınde yapcakmısız orda dagıtcakmıs almak ıstedı karışmadım)
şimdi soruyorum kızlarrr ben nasıl yapım hangılerını hastaneye gotırım hangılerınıı mevlute sakliyimm akıl verın ...ben kavonozların 50 sını hastaneye 50 sini mevlute dıe dusunmustum keslerınde 25 ı hastaneye 50 sı hastane dıe..sımdı cok karışık oldu herpsı napıcam sasırdım ....
dıorum keselerı hıc cıkarmıyım mevlute gotırım kavonozları hastaneye ne dersınız kurabıyelerıde mevlute yapım olmassa..amaaannn ıyce karıştırdı kaynanam kafamı
kızlar aranızda doğuma eşiyle girecek olan var mı? Bir ara yasaklanmış diye duydum...ben doğuma eşimle beraber girmeyi çok istiyorum...çünkü eşim elimi tuttuğunda biliyorum ki korkum ve heyecanımı daha iyi kontrol edebleceğim..bana varlığıyla güç verecek...doktorumda yurt dışında ve ben 36 haftalığım pazartesi gelecek...dr um yokken bebiş erken gelecek diye korkuyorum...bir kaç gündür kasıklarımın biraz daha altında ağrı oluyor...
Belki canım, ama benim hissettiğim ağrı kemik ve kaslarda daha çok..
kızlar doktorumuzdan geldik kızım iyiymiş 2800 olmuşkuzucuk ...herşey yolunda dedi doktorumuz...sezeryan olmaya kesin karar verdim daha tam tarihi konuşmadık...ay sonu olucak bakalım....genel anestezi ol bence dedi...diğerleri bazen tutmaya biliyomuş tekrar yapılıyomuş filan...kendisisde genel anesteziyle doğum yapmış...en iyisi diyo uyuyosun uyanıyosun dedi..bende uyanır uyanmaz ağrı çok oluyo filan dedim yok ben ağrı kesicilerini yaptırırım bişi olmaz filan dedi bakalım hayırlısı...
bende cok isterim ama kocişim öle panik atakkiivazgectim bayılıp kalır bide beni bırakıp onunla uğraşmasınlarr
aslında bende eşim yanımda olsa elimi tutsa eminim cok rahatlarım bide en sevdiğimizi birlikte karşılamakk süper olurduu
tabii genel anestezii olursa zaten girmez...ama epidural olursaaa bi ihtimalll
sormaa canım sıkıntııı hali bendede mevcutt
yapıcak hiç bişiy yok dışarıda çıkamıyorumm çatlıcam ortadan ikiyeeee
Aynen benim esim de öyle cucu.. Ablam dogum yaptı biz bebisin tum kontrollerini temizlenmesini vs.. camın arkasından seyrettik.. Esim fena olmuş bayılacakmış kendini dışarı atmış ben hiç farkında değilim bebisi seyretmekten.. Bana diyo normal dogum olursan dışlarda biri bayılmış falan derlerse sen hiç umursama diyo:)))) ben seni birine emanet etmeden hayatta doguramam diyorum...bende cok isterim ama kocişim öle panik atakkiivazgectim bayılıp kalır bide beni bırakıp onunla uğraşmasınlarr
aslında bende eşim yanımda olsa elimi tutsa eminim cok rahatlarım bide en sevdiğimizi birlikte karşılamakk süper olurduu
tabii genel anestezii olursa zaten girmez...ama epidural olursaaa bi ihtimalll
selam kızlar aramızda avukat vardı sanırım bişey danışmak istiyorum biz bu kredi dosya masraflarını geri almak için tüketici hakem heyetine başvurduk bizi haklı bulmuşlar 15 gün yasal süreç varmış bankanın ödeme yapması için banka bu ödemeyi nereye yapacak ayrıca araştırdığımda bankanın itiraz hakkı olduğunu ve mahkeme açtığını okudum böyle bi durumla karşılaşan varmı?
eşime ilk söylediğimde istememişti..1.5 yıl kadar önce kürtaj olmak zorunda kalmıştım..bebeğimin kalbi atmamıştı...ağlaya ağlaya girmiştim...uyandımda operasyon yapılan odada ben ve bir görevli vardı...ve eşimi istemiştim...eşimi çağırdı...odaya girdi...kürtaj olduğum o koltuktan o beni indirmişti. eşime o anı hatırlattım...ve doğumda yanımda olursa daha rahat olacağımı söyleyip ikna ettim...çünkü bende epudurel düşünüyorum...tabi daha dr umla doğumu konuşmadık..allahım hepimize hayırlı doğum nasip etsin...
seninle aynı haftadayız..belki eşine fikrini söylesen seninle girer...dediğin gibi bebeği birlikte karşılamak süper bir duygu olur...allahım bebişlerimizi sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin...
eşime ilk söylediğimde istememişti..1.5 yıl kadar önce kürtaj olmak zorunda kalmıştım..bebeğimin kalbi atmamıştı...ağlaya ağlaya girmiştim...uyandımda operasyon yapılan odada ben ve bir görevli vardı...ve eşimi istemiştim...eşimi çağırdı...odaya girdi...kürtaj olduğum o koltuktan o beni indirmişti. eşime o anı hatırlattım...ve doğumda yanımda olursa daha rahat olacağımı söyleyip ikna ettim...çünkü bende epudurel düşünüyorum...tabi daha dr umla doğumu konuşmadık..allahım hepimize hayırlı doğum nasip etsin...
seninle aynı haftadayız..belki eşine fikrini söylesen seninle girer...dediğin gibi bebeği birlikte karşılamak süper bir duygu olur...allahım bebişlerimizi sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin...
Hepimiz aynıyız sanırım .
Tek başıma yürüyüşü çok severim , ama en son ne zaman çıktığımı hatırlamıyorum , ne olur ne olmaz diye eşimle çıkıyorum .Onun da sınavı , işi zaten yoruluyor .Bebeklerimiz doğunca , bir müddet daha çıkamayacağız sonra da havalar soğur vs . derken eskiden gezdiklerimize sayacağız sanırım :) Neyse , Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de gezme her şekilde oluır :)
canım ne cok çesit yapmışsınızz vallazaten cok fazla azar azar götür bencee yada kurabiye ve kavanozları götür kurubişi ikram edersinizz bide soğuk bi içecek hediye olarakta kavanozlardan verirsin...okadar gelen olurmu hastaneye yaa:44:
oyy maşallah kızına canım kocaman olmuşşşşşşş
bende bu gidişimde konuşucam sezeryan istediğimi sölicemmm
ama genelmi epiduralmi ona karar veremiyomm bakalım doktorum neyi önericekk
canım avukat değilim ama eşim ve çevremizdeki arkadaşlarımızda farklı bankalarda çalışıyor....burada kazanılan olsaydı ilk biz duyardık...dosya masraflarını geri almak bir süredir gündemde...eşime soranlarda oluyor...şöyle diyeyim evimizi alırken bizde başka bir bankadan kredi çektik...ama eşim dosya masrafı için uğraşmadı...çünkü bankalar hemen karşı tarafa dava açıyormuş...çevremde kazanan hiç duymadım...canım allah gönlünüze göre versin...zaten kredi çekip bir borç altına giriyoruz birde faizi yetmezmiş gibi diğer masraflarıda çıkıyor...
sağol tatlımevet kzızm kocaman olmuş teyzesiii ....ben sezeryana karar verdim.zaten normal olsa bayrama denk geliyor doktoum doğuma giremiycek acilde kim varsa o yaptırcak doğumu...o yüzden onu göze alamadım sezeryan olsun kendi doktorum yapsın istedim ben epidural istiyodum ama bazen sonrası zor filan oluyomuş sorunlar olabiliyomuş o yüzden doktorum genel anesteziyi önerdi ...sende bi konuş bakalım seninki ne diycek tatlım
Aynen benim esim de öyle cucu.. Ablam dogum yaptı biz bebisin tum kontrollerini temizlenmesini vs.. camın arkasından seyrettik.. Esim fena olmuş bayılacakmış kendini dışarı atmış ben hiç farkında değilim bebisi seyretmekten.. Bana diyo normal dogum olursan dışlarda biri bayılmış falan derlerse sen hiç umursama diyo:)))) ben seni birine emanet etmeden hayatta doguramam diyorum...
canım öncelikle bebişini sağlıkla kucağına al...merak edip pike takımına sana yardımcı da olayım diye baktım...çok zevklisinpike takımını çok beğendim...resimlerde pike den çok daha gösterişli duruyor...renk konusunda bende karasız kaldım...3 rengide çok güzel...pudra rengi romantik ,beyaz renk asil ama beyaz rengin pikesindeki işleme farklı,capıcunu rengi ikisinin ortası gibi geldi...hangi rengi alırsan al güzel ...huzurla kullanmak nasip olsun...bu pike takımını bebek doğduktan sonra lohusa iken yatak odasında kullanmak için mi alıyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?