- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #39.181
Öncelikle maşallahhhh canım ne kadar çok çeşidiniz varHastaneye çok kişi gelir mi sen daha iyi bilirsin. Çoğunu mevlide saklamak daha iyi sanki. Kavanoz şekerlerin 50sini hastaneye götürsen yeter diye düşündüm :26:
Amanınn tosuncuk mu olmuş kızın maşallahNe kadar büyüdüler artık ya kilo alıcakmı almıycakmı derken hepsi büyüyor İnşallah hayırlısıyla istediğin gibi bir doğum yaparsın canım.
Canım alan insanlar varmış hakem heyeti kendi soyledi tabi alan kişinin hangi prosedüru geçirdiğini bilmiyorum şimdi 15 gün içinde yatırmazsa icraya verin yaziyor kararda
sağol tatlımevet kzızm kocaman olmuş teyzesiii ....ben sezeryana karar verdim.zaten normal olsa bayrama denk geliyor doktoum doğuma giremiycek acilde kim varsa o yaptırcak doğumu...o yüzden onu göze alamadım sezeryan olsun kendi doktorum yapsın istedim ben epidural istiyodum ama bazen sonrası zor filan oluyomuş sorunlar olabiliyomuş o yüzden doktorum genel anesteziyi önerdi ...sende bi konuş bakalım seninki ne diycek tatlım
LEYLEKLİ BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 87133388
kızlar yaptırmayı düşündüğüm bebek şekeri...hafta sonu antalyada bebek şekeri yapan yerleri gezdim...yukarıdaki bebek şekeri için 2lira ve 1.75 lira istiyorlardı.. ama internette çok daha uygunu kargo ücretsiz olarak buldum...
birde bu modeli beğeniyorum sizce hangisi?
AYDEDE BİBLOLU BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 87318240
Eymen imizi beklediğimiz için mavi rengi...kızlar sizce hangisi?
Aci bademe gidiyordum ama degistirdim doktorumu ümit hastanesine gidiyorum simdi tanser beye bilirsiniz belki burali degilim bende tavsiye uzerine basladim fakat cok memnunum kendisinden siz hangi hasteneye gidiysnz
kızlar bana akıl verin çoook kararsız kaldım ..
şimdi 100 tane kavonoz şeker yaptım..
70 tane üstü ege yazılı lavanta kesesi yaptım..
40 tane kaynanam bebek şekeri aldı su bıblolu meleklı olanlardan..(mevlutu onun evınde yapcakmısız orda dagıtcakmıs almak ıstedı karışmadım)
40 tanede de ben kurabıye yapcam ..
şimdi soruyorum kızlarrr ben nasıl yapım hangılerını hastaneye gotırım hangılerınıı mevlute sakliyimm akıl verın ...ben kavonozların 50 sını hastaneye 50 sini mevlute dıe dusunmustum keslerınde 25 ı hastaneye 50 sı hastane dıe..sımdı cok karışık oldu herpsı napıcam sasırdım ....
dıorum keselerı hıc cıkarmıyım mevlute gotırım kavonozları hastaneye ne dersınız kurabıyelerıde mevlute yapım olmassa..amaaannn ıyce karıştırdı kaynanam kafamı
yoksa hepsını heryere goturucem azar azarr
bn artk gercrkten cok skldm.kocamdan ayri kaldm zaten 1 aydr annemdeydm..smdi annem grip oldu bna gecmesn diye babanneme gldm 2 gundr burdaym..doktor disari ckmamida yasaklamisti zaten patlama noktasndaymm kocamda bugun cehennemn ziminda bi yerde cekmde telfn zor cekiyo...oturup saatlerce aglamk istiyorm 29.hftadn beri evdeym sdece doktora o da arabayla...zaten kocam yanmda degl butun evlenenlere dusman oldm smdi annem hsta burdaym boyle derin derin nefes almk istiyrm bildgn deoresyona girdm imdat diye bagirasm var
güzel bir haber canım...gelişmelerden bizide haberdar et..
bn artk gercrkten cok skldm.kocamdan ayri kaldm zaten 1 aydr annemdeydm..smdi annem grip oldu bna gecmesn diye babanneme gldm 2 gundr burdaym..doktor disari ckmamida yasaklamisti zaten patlama noktasndaymm kocamda bugun cehennemn ziminda bi yerde cekmde telfn zor cekiyo...oturup saatlerce aglamk istiyorm 29.hftadn beri evdeym sdece doktora o da arabayla...zaten kocam yanmda degl butun evlenenlere dusman oldm smdi annem hsta burdaym boyle derin derin nefes almk istiyrm bildgn deoresyona girdm imdat diye bagirasm var
LEYLEKLİ BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 87133388
kızlar yaptırmayı düşündüğüm bebek şekeri...hafta sonu antalyada bebek şekeri yapan yerleri gezdim...yukarıdaki bebek şekeri için 2lira ve 1.75 lira istiyorlardı.. ama internette çok daha uygunu kargo ücretsiz olarak buldum...
Cnm çok saol.. Sen söylemesen farketmemiştim, kremine alıcı gözle bakmadım sanırım.. Yatak örtüm krem rengi de kardeşim hiç bakma dedi ama benm aslında favorim hep beyaz, krem.. Bikere de değişik bi renk al dedi kendileri:) evet cnm lohusa yatağımda kullancam.. Annem aldırıyor hediye olcak, hatta hastane yatağıma bile almamı istedi de ben hiç anlamam seçemedim.. Bizim sülale çok kalabalık ve herşeye dikkat eder de ,özendi beni de özendirdi.. Oda takımım beyaz renk benm halılar da öyle .. Renk takıntım var :S hangisi olsun kızlar çok bunaldım ya
senin esın level atlamış cucu:)))) son 1 ay hastanede he güzelmiş :)) benim ki sadece hastaneye giderken dakika tutuyo hastaneye varıncaya da on dk geldik on dk icinde doğurmazsin dımı diyo keske o kadar kolay olsa diyorum bende.. Her ne kadar gebe kalmadan önce ablamın rüyası;bir oğlum oldugunu ve 17 dk da normal dogum yaptığımı söylese de??? Olur mü acaba yaa erkek kısmı tuttu 17 dk da tutar mı acaba ?????komikler yaasanki onlar doğurcak nasıl olcak bide bana dioo sancı başlayınca panik yapma aşkım tamam mıı kendii kimbilir ne halde olurr biz kendimizi nasıl hastaneye atarız arabayı nasıl kullanır herşeyii düşünüyorum valla
zaten ilk evlendiğimizde hamile kaldığında son 1 ay hastaneye yatırırım seni falan diyoduuusaçmalama diye diye vazgecirdimm bu fikirdennn sanki tek doğuran benim alemler işteee
leylekli model çok şirinmiş canım..diğeri biraz daha basit geldi bana ama sen bilirsinLEYLEKLİ BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 87133388
Cnm bende kalsiyum kullanmıyorum devit 3verdi doktor onuda pek kullanmıyorum kan ilaci vitamin bide magnezyum ama cok süt yogurt tuketiyorum o karsilar inşallah. odemim bu hafta biraz artti hayirlisi bakalimSadece uykudan uyarınca değil canım sürekli o sekilde bir haftadır ..bugun biraz daha iyi gibi... Benim cok sık olmamakla beraber krampim vardı söyledim doktora calsiyuma ara ver Magnezyum kullan dedi... (Kullandığım calsiyum Magnezyum da içeriyordu a mg daha azdı.. ) şimdi calsiyumu almasam ben gunluk ihtiyacımı karşılayamam ki kafam karıştı????
Kızlar ben çok uykusuzum. Biraz uyumam lazım. Gözlerimden uyku akarken bile buraya girip haber vermeden uyumak istemedim. Bir insanın ailesine vermesi gereken haberlerin sorumluluğunu taşıyorum üzerimde. Nasıl sahiplendiğimi siz düşünün. Kızlar merak etmiştir haber vermeden uyumak olmaz dedim :) Dediğim gibi de olmuş zaten. Çok öpüyorum hepinizi hadi bana tatlı rüyalar
ohh ne güzell uyuyabiliyosun canım ben erkenden uyanıyorum artıkkk
olsun şimdii mis mis kahvaltını yaptıysann hareketlenir minnoşunn ...
sağlık ocağında kalp atışlarını duyuncaa rahatlarsın canımcımmm
Kızlar kilo alımınız ne durumda son aylarda çok alınır derlerya ben 32.haftamdan beri sabitledim kiloyu oh almıyorum resmen demekki son aylarda çok kilo alınmıyomuş hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?