2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

biraz öyle olmuş canımm...evet bu haftalarda birden kilo almaya bşladılar maşallah1 haftada 400 gr filan almış teyzesi bıcırık kızımmm ....inşallah hepimiz sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırızzz

benimde bayrama denk geliyo canım ama son gittiğimde ultrason takvimi öndeydi 1 ağustos dedii normal olursaa ...bende sezeryan istiyorum sanırım 20 temmuzda falan gelir minişim bi gidelimde konuşalım doktorumuzlaabende genel anestezi olurum belkimm

bn artk gercrkten cok skldm.kocamdan ayri kaldm zaten 1 aydr annemdeydm..smdi annem grip oldu bna gecmesn diye babanneme gldm 2 gundr burdaym..doktor disari ckmamida yasaklamisti zaten patlama noktasndaymm kocamda bugun cehennemn ziminda bi yerde cekmde telfn zor cekiyo...oturup saatlerce aglamk istiyorm 29.hftadn beri evdeym sdece doktora o da arabayla...zaten kocam yanmda degl butun evlenenlere dusman oldm smdi annem hsta burdaym boyle derin derin nefes almk istiyrm bildgn deoresyona girdm imdat diye bagirasm var

aslında ikiside güzell canım ama leylekliyi bi tık daha fazla beğendimm

Aci bademe gidiyordum ama degistirdim doktorumu ümit hastanesine gidiyorum simdi tanser beye bilirsiniz belki burali degilim bende tavsiye uzerine basladim fakat cok memnunum kendisinden siz hangi hasteneye gidiysnz

Ben de Tanser Bey'e gidiyorum :) Eskişehirli değilim ama methini çok duymuştum hakikaten de çok memnun kaldım ; hem bilgi açısından hem de ilgi , güler yüz açısından . İnşallah hayırlısı ile sağlıklı kucağımıza alırız bebeklerimizi .
Hastanede önemli ; yeni doğan yoğun bakımı olan bir hastane , çocuk Dr.larının da iyi olduğunu söylüyorlar . Yoğun bakıma gerek kalmaz umarım ama önlem almak da fayda var .
Doğum tarihlerimiz de yakınmış ; her gittiğimde bakıyorum hemen hemen gelenler yakın diyorum ya hep aynı gün doğum yaparsak diye de korkuyorum :)

Ayy cnm benm gibi kararsız kıyamam:) seninki daha zormuş ama... Terzi kendi söküğünü dikemez misali, bence hastaneye kavanoz şeker götür, yaa aslında kurabiye de olur hahhhahah bana geldiler bugün ya kusura bakma karar veremedim )) gülmekten gözümden yaş geldi ...

sakin ol tatlım ya sayılı gün nasılsa hepimizin bunaldığı, üzüldüğü ve daraldığı zamanlar oluyor ama geçiyor sonuçta derin derin nefes al, bebeğini düşün rahatlarsın

Biraz daha sabır ; bağırmak istiyorsan içinde tutma bağır boşaltırsın ; yüksek sesle müzik dinle , balkona çık . Bunlar rahatlatıyor ; tecrübe ile önerilir :)
Biraz daha sabır , şafak sayıyoruz az kalmış deyip , güzel günlerin hayalini kurup bekleyeceğiz . Ama bu zaman diliminde çok sıkılırsan ; ağlamak istiyorsan da çok olmamak kaydı ile ağla o da bir tepki içine atmaktansa dışarı atmak hep iyidir , rahatlatır .Ama fazlası seni ve bebeğini üzer ; ağladıktan sonra da bebeğine sevinçten ağladığını söyle , pembe yalancık :)

Tatlım bugün çok zor yerlerden sorular geliyo, ama aydede daha zarif geldi. Sana kolay gelsin

Kızlar kilo alımınız ne durumda son aylarda çok alınır derlerya ben 32.haftamdan beri sabitledim kiloyu oh almıyorum resmen demekki son aylarda çok kilo alınmıyomuş hehe

Sıkma canını canım bugünler geçicek kendini oyalayacak bişeyler bul mesefa mutfağa gir kek yap ama çok yeme

Eğer evinde olan nevresim , pike takımların hep krem , beyaz ise farklı bir renk al .
Ben de baktım ; pudra rengi hoşuma gitti . Oda takımın ve halın da beyaz ise pudra rengi sanki romantik bir ortam yaratır gibi geldi ; baştan aşağı beyaz olmasındansa arada tonu yakın açık bir renk olması sıcaklık katar diye düşündüm .
Tabii en iyi kararı kullanacak olan sen bilirsin . Annen de yardımcı olur fikir açısından .Şimdiden güle güle kullan :)

senin esın level atlamış cucu:)))) son 1 ay hastanede he güzelmiş :)) benim ki sadece hastaneye giderken dakika tutuyo hastaneye varıncaya da on dk geldik on dk icinde doğurmazsin dımı diyo keske o kadar kolay olsa diyorum bende.. Her ne kadar gebe kalmadan önce ablamın rüyası;bir oğlum oldugunu ve 17 dk da normal dogum yaptığımı söylese de??? Olur mü acaba yaa erkek kısmı tuttu 17 dk da tutar mı acaba ?????

leylekli model çok şirinmiş canım..diğeri biraz daha basit geldi bana ama sen bilirsin

Senn durum da zor cnm bunalmışsın baya biraz kafanı dağıtmaya ihtiyacın var.. Kocasız zor oluyo evet ama iş için olunca katlanmak lazım.. Rızık sonuçta o da yanında olmak istiyordur.. Biraz kafanı dağıt bak mesela dışarı çıkamadığın için internetten alışveriş yap kendine bişey al, gerçekten mutlu edebilir.. Aklıma o geldi ..

Cnm bende kalsiyum kullanmıyorum devit 3verdi doktor onuda pek kullanmıyorum kan ilaci vitamin bide magnezyum ama cok süt yogurt tuketiyorum o karsilar inşallah. odemim bu hafta biraz artti hayirlisi bakalim

Cnmcim cok gecmis olsun dinlen iice bakalim.

Gece uyuyamiyorum cnm sabah namazindan sonra anca 3gundur nem biraz azaldida terim rahat birakirsa uyuyorum:))) gittim sağlık ocagina duydum kizimin kalp atislarini cok sukur son kontrol du. DOgum hakkinda bilgi verdi cok heycanliydi topuk kani bi dogunca bi 5gun snr aliniomus bayrama gelirse nasil olcaksa ona üzüldüm mutlaka 5gun onemliymis

Kızlar kilo alımınız ne durumda son aylarda çok alınır derlerya ben 32.haftamdan beri sabitledim kiloyu oh almıyorum resmen demekki son aylarda çok kilo alınmıyomuş hehe

Valla kilo alımı kişiden kişiye de değişiyor kimi başta kimi sonda kimi de lohusalıkta alıyor . Tabii dikkat etmek de önemli .
Benim okuduğum 37.haftadan sonra 1.5 - 2 kilo verilebiliyormuş ama bu bebeği etkilemiyormuş ; yani bu durumda son ayda çok da alınmıyor :)
Ben şu ana kadar 7 kilo aldım , ama bu son ay alırım gibi geliyor çünkü biraz tatlıyı artırdım , dikkat etsem iyi olur . O da can sıkıntısından yemek istediğimden de değil yesem mi yemesem mi derken bakmışım ki yiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…