2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba hani ben bebeğim için bebek şekeri yapacaktım ya vazgeçtim :) Çünkü keçelerden kapısına yazı perdesine süs yapacağım ya vaktim yok çalışıyorum :) o yüzden internetten yada buradan bir yerden sipariş vereceğim :)

birde ben uyku seti aldım daha doğrusu annem aldı ama krem rengi. hergünlüğe kullanmayayım diyorum onu. onun uygun birşey bakayım diyorum ama beğenemedim da sadece korumalık mı alsam ?

Tmam cnm pembe siparişi veriyorummmmm saolun bitti gitti ohhh. Allahım altı üstü bi yatak örtüsü çocuğa isim falan koyamıycaz biz yandıkkkkk

haklısn cnm olmassa cogunu mevlude saklıcam bakalım daha şeker ve lavantaları eksik..

maşşalalh canım kuzuya ...kocaman olmuş kızçenn

saol cnm ..bıtsın hepsı koyucam resımelrını ..haklısın ole yapayım kesecıkelrımın ustune kuzumun adınıda ısledım dur ole yapım mantıklı

evet kızlar saolun karar verdım keselerı goturmıcem kavonozları 50 tane götürsem yeter gıbı mevlutede keslerle kaynanamın aldıklarından verırım ortaya koyarım tamamdır ıste bklm

kizlar saolun..bnn durun cdden zor..kocamn yoklugunu cok.ariyorm ugruyo ynima bn agliyrm uzuluyo...2 gundr hc gormedn bni babanneme birakti gitti ..annem en buyuk destegm o da grip oldu..babannm saolsn ynimda ama 80 yasnda aciksam aciktm diyemiyrm.bnm yemk flan ypmam yasak..ye ic otur yat doguma kdr hayatm bu yani..bn asiri hareketli bi insanm yermde duramam bu beni cok zorluyo o yuzden

Sen zaten çok az kilo almışsın canım maşallah artk son aydayız biraz kendimizi şımartalım hakkımızdır tabi ben senin 2 katın kadar aldım o ayrıama nedense hiç göstermıyorum karnım çok büyük ama herkes hiç kilo almadın sen dıyo mutlu oluyorum ama doğumdan sonra hepsini vereceğime olan inancım tam

oyy canım benim yaa cok zor gercekten ama sabır canım az kaldıı napalım dayanıcaz senin tabi eşinin işlerinin yoğunluğu üstüne tuz biber zaten biyere cıkamıyoruz eşinde yoğun olunca sıkıntı oluyooo...güzel günleri düşünerek sabredicezz

Kızlar kilo alımınız ne durumda son aylarda çok alınır derlerya ben 32.haftamdan beri sabitledim kiloyu oh almıyorum resmen demekki son aylarda çok kilo alınmıyomuş hehe

8,5 kilo aldım şimdiye kadar canım bakalım 10 kiloyla tamamlarsam süper olcak inş...

benim kociş olay yaa neysekii atlattık o zamanlarışimdi ii
aynen keşke öle kolay olsaa 10 dk pıt doğuruversek...
olcağına bak erkek kısmı tutmuş belkii 17 dk tutarmı tutar

cok şükür canım için rahatlamıştırr
banada hemşirem öle dedii 3 gün sonraya randevu verirler çocuk doktoruna ama siz 5 günü doldurmadan gitmeyin dedi daha sağlıklı sonuç alırsınız dediiidemekki önemli bu 5 gün olayı baksana sanada aynı seyi sölemişlerrr

Bence gelişimini takip için kalsın..

herkese selam hamişler dün duydum ki yan komşum doğurmuş sezeryanla 2. çocuğu bana diyolar sıra sende hayırlısı diyorum :)

evet sezeryan olman en iyisi bencede canım..aman girmesinler doğuma filan bizden daha çok stres yapar onlar.

hayırlısı olasun canım hepimiz içinn...

ben bi markete gidiyim en iyisi evimin karşısında okadarlık yerede tek başıma gidebilirimm
gidip azcık bakınıyım reyonlaraaa belkii ruhumu düzeltirrr

Aynen cnm bende cok memnunm kendisinden.. yok korkma ben soruyorum hemen agustosta dogurcak pek yok yada bana denk gelmedi dun randevmz vardi hatta cok kalabalkti bende dusundm bu ne kalabalik diye sordum hep ya dogumu cok yakinlar vardi yada en basinda olanlar.. benm sezaryn olcak sanirim biraz iriymis bnm ki o yuzden normali tavsiye etmedi ama kesin degil daha vakit var dedi sen nasil dusunuyosun dogumu

ben bi markete gidiyim en iyisi evimin karşısında okadarlık yerede tek başıma gidebilirimm
gidip azcık bakınıyım reyonlaraaa belkii ruhumu düzeltirrr

cucu bende 4 gundur evden çıkmamıştım hıc ,çıktım sımdı baya bı yurudum vala önce bır mılyoncukcuya gıttım sonra markete gıttım abur cubur reyonundan ıstedıgım bıseyı alıp geldım bıraz açıldım ..cok bunalıo ınsan evdeee

Benim hastane fobim olduğu için gittiğimde siniyorum , sessiz sessiz oturuyorum :) Çok nadir konuştuğum oldu bekleyenlerle .
Ben de salı günü gittim :)
Gerçi dr.bey yeni izinden geldiği için bu hafta yoğun olması normal sanırım .
Bir sonraki randevuda konuşacağız kesin olarak ama sezaryen olacak büyük ihtimal ; hem normal doğumdan korkuyorum hem de miyomlarım var . Doğum kanalını kapatan olunca zaten kesin sezaryen da , bakalım tarih ne olacak . Ve en önemlisi bebek planlanan sezaryen tarihinden önce gelmesin de :)

Kızlar kilo alımınız ne durumda son aylarda çok alınır derlerya ben 32.haftamdan beri sabitledim kiloyu oh almıyorum resmen demekki son aylarda çok kilo alınmıyomuş hehe

Ben tatile gidince bir kilo ile geri dönmüşüm :)
toplam da 8 kg oldu :) 74'teyim şu an..

Ben bebek şekerini ve bebek kapı süsümü yaptırdım.. fikir olması adına fot. paylaşayım.

Arasta hastaneden çıkmana sevindim tatlım bol bol dinlen çok öpüyoruz seni ve İdoşumu :))
Ben eşimle girmeyi çok isterdim ama sanırım burada izin verilmiyor ...
Canım yaa sakin ol birazcık daha sık dişini çok bunalırsan bahçe ya da balkona çık uzun zamandır görüşmediğin bir arkadaşın varsa onu ara biraz çene yap belki rahatlatır seni annen için de geçmiş olsun tatlım...
şu anda kayınvalidem evimde temizlik yapıyor ve ben izliyorum. bir garip hallerdeyimm a dostlaarr

İnsan ne garip oluyor biri gelip evini temizleyince değil mi benim teyzelerim kız kardeşlerim falan gelip temizlemişti rahatsızlandığım dönemde ay yemeklerimi bile yapıp gidiyorlardı sağolsunlar ... :) Sen de bugünlerin tadını çıkar otur rahatına bak birazcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…