- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #39.201
Eğer evinde olan nevresim , pike takımların hep krem , beyaz ise farklı bir renk al .
Ben de baktım ; pudra rengi hoşuma gitti . Oda takımın ve halın da beyaz ise pudra rengi sanki romantik bir ortam yaratır gibi geldi ; baştan aşağı beyaz olmasındansa arada tonu yakın açık bir renk olması sıcaklık katar diye düşündüm .
Tabii en iyi kararı kullanacak olan sen bilirsin . Annen de yardımcı olur fikir açısından .Şimdiden güle güle kullan :)
Öncelikle maşallahhhh canım ne kadar çok çeşidiniz varHastaneye çok kişi gelir mi sen daha iyi bilirsin. Çoğunu mevlide saklamak daha iyi sanki. Kavanoz şekerlerin 50sini hastaneye götürsen yeter diye düşündüm :26:
Amanınn tosuncuk mu olmuş kızın maşallahNe kadar büyüdüler artık ya kilo alıcakmı almıycakmı derken hepsi büyüyor İnşallah hayırlısıyla istediğin gibi bir doğum yaparsın canım.
kızlar doktorumuzdan geldik kızım iyiymiş 2800 olmuşkuzucuk ...herşey yolunda dedi doktorumuz...sezeryan olmaya kesin karar verdim daha tam tarihi konuşmadık...ay sonu olucak bakalım....genel anestezi ol bence dedi...diğerleri bazen tutmaya biliyomuş tekrar yapılıyomuş filan...kendisisde genel anesteziyle doğum yapmış...en iyisi diyo uyuyosun uyanıyosun dedi..bende uyanır uyanmaz ağrı çok oluyo filan dedim yok ben ağrı kesicilerini yaptırırım bişi olmaz filan dedi bakalım hayırlısı...
canım ne cok çesit yapmışsınızz vallazaten cok fazla azar azar götür bencee yada kurabiye ve kavanozları götür kurubişi ikram edersinizz bide soğuk bi içecek hediye olarakta kavanozlardan verirsin...okadar gelen olurmu hastaneye yaa:44:
oyy maşallah kızına canım kocaman olmuşşşşşşş
bende bu gidişimde konuşucam sezeryan istediğimi sölicemmm
ama genelmi epiduralmi ona karar veremiyomm bakalım doktorum neyi önericekk
maşallah ne beceriklisin canım. Kurabiye ve kavanozlar hastaneye olsun bence. Artanları mevlüde götürürsün. Keselerd emevlüde olsun. Ben elceğizimle yaptım der çıkartırsın ortaya.
Keseleri çok merak ettim. İnternette görüp beğenmiştim çok pahalıydı.
Canım ellerine sağlık,eğer kurabiye yapmadıysan vazgeç derim yeterince fazlasıyla olmuş herşey. Hastanede kavonoz şeker dağıt derim çünkü kaynanan zaten mevlütte şeker dağıtacak sende yanında kese verirsin..
Valla kilo alımı kişiden kişiye de değişiyor kimi başta kimi sonda kimi de lohusalıkta alıyor . Tabii dikkat etmek de önemli .
Benim okuduğum 37.haftadan sonra 1.5 - 2 kilo verilebiliyormuş ama bu bebeği etkilemiyormuş ; yani bu durumda son ayda çok da alınmıyor :)
Ben şu ana kadar 7 kilo aldım , ama bu son ay alırım gibi geliyor çünkü biraz tatlıyı artırdım , dikkat etsem iyi olur . O da can sıkıntısından yemek istediğimden de değil yesem mi yemesem mi derken bakmışım ki yiyorum :)
bn artk gercrkten cok skldm.kocamdan ayri kaldm zaten 1 aydr annemdeydm..smdi annem grip oldu bna gecmesn diye babanneme gldm 2 gundr burdaym..doktor disari ckmamida yasaklamisti zaten patlama noktasndaymm kocamda bugun cehennemn ziminda bi yerde cekmde telfn zor cekiyo...oturup saatlerce aglamk istiyorm 29.hftadn beri evdeym sdece doktora o da arabayla...zaten kocam yanmda degl butun evlenenlere dusman oldm smdi annem hsta burdaym boyle derin derin nefes almk istiyrm bildgn deoresyona girdm imdat diye bagirasm var
Kızlar kilo alımınız ne durumda son aylarda çok alınır derlerya ben 32.haftamdan beri sabitledim kiloyu oh almıyorum resmen demekki son aylarda çok kilo alınmıyomuş hehe
senin esın level atlamış cucu:)))) son 1 ay hastanede he güzelmiş :)) benim ki sadece hastaneye giderken dakika tutuyo hastaneye varıncaya da on dk geldik on dk icinde doğurmazsin dımı diyo keske o kadar kolay olsa diyorum bende.. Her ne kadar gebe kalmadan önce ablamın rüyası;bir oğlum oldugunu ve 17 dk da normal dogum yaptığımı söylese de??? Olur mü acaba yaa erkek kısmı tuttu 17 dk da tutar mı acaba ?????
Cnm bende kalsiyum kullanmıyorum devit 3verdi doktor onuda pek kullanmıyorum kan ilaci vitamin bide magnezyum ama cok süt yogurt tuketiyorum o karsilar inşallah. odemim bu hafta biraz artti hayirlisi bakalim
Cnmcim cok gecmis olsun dinlen iice bakalim.
Gece uyuyamiyorum cnm sabah namazindan sonra anca 3gundur nem biraz azaldida terim rahat birakirsa uyuyorum:))) gittim sağlık ocagina duydum kizimin kalp atislarini cok sukur son kontrol du. DOgum hakkinda bilgi verdi cok heycanliydi topuk kani bi dogunca bi 5gun snr aliniomus bayrama gelirse nasil olcaksa ona üzüldüm mutlaka 5gun onemliymis
Bence gelişimini takip için kalsın..
Geçmiş Olsun Canım, Dnlen Dikkat Et Kendinearasta ve mutluluk çok geçmiş olsun her ikinize de.
aynen bende uyandıktan sonra ellerim uyuşuk zor kapatıp açıyorum sonra geçio..dr da normal demişti..su tutulmasındanmış sanırım[/QUOTE
Herkese çok çok çooook teşekkürler. İyi ki varsınız 2.ailem. Çıkışım yapıldı şimdi ablamdayım. Hafiften ağrılarım var ama düne göre çok çok iyiyim. E hemen geçecek değildi ya :)) Doktorum ilaçlar yazdı onları kullanıcam bişeyciğim kalmıycak. 2 radyolog kızıma filan baktı 300 gram almış cumadan beri. Artık kilo alışları hızlandı ve radyologlar bunun fazla zamanı kalmamış dediler
Bu hastane yatışı bana prova gibi oldu ordaki şirin bebişleri gördükçe içim gitti. Yalnız zır zır ağlıyolardı yan odadaki bebek annesini hiç uyutmadı ben de doğal olarak sık sık kontrole gelen ebe sebebiyle uyuyamadım. Sanırım bebişler doğunca bizi biraz uykusuz geceler bekliyor kızlar. Psikolojinizi her türlü hazırlayın. He bi de doğumdan çıkan kadınların kocalarının yüz ifadeleri çok komik oluyorBirer şişe rom devirmiş gibi ifadeleri var sarhoş gibiler. Sanırım bizimkiler de böyle olacak.
aynen cnm normal olursa bayrama gelebilir we ne olacağı hiç belli olmaz biz küçük bi şehirdeyiz dr bile bulunmaz zaten ben sezeryan istiyorum bebekte iri gibiydi büyük ihtimal sezeryan olcam we yatcam kalkcam hopp bebişim gelcek diyorum genel anestezi isticemm eşimde girmesinn yaa yazık zaten 10dakikada bebişi çıkarıolar bebişle ilgilensinler dışarda :))
benimde bayrama denk geliyo canım ama son gittiğimde ultrason takvimi öndeydi 1 ağustos dedii normal olursaa ...bende sezeryan istiyorum sanırım 20 temmuzda falan gelir minişim bi gidelimde konuşalım doktorumuzlaabende genel anestezi olurum belkimm
Ben de Tanser Bey'e gidiyorum :) Eskişehirli değilim ama methini çok duymuştum hakikaten de çok memnun kaldım ; hem bilgi açısından hem de ilgi , güler yüz açısından . İnşallah hayırlısı ile sağlıklı kucağımıza alırız bebeklerimizi .
Hastanede önemli ; yeni doğan yoğun bakımı olan bir hastane , çocuk Dr.larının da iyi olduğunu söylüyorlar . Yoğun bakıma gerek kalmaz umarım ama önlem almak da fayda var .
Doğum tarihlerimiz de yakınmış ; her gittiğimde bakıyorum hemen hemen gelenler yakın diyorum ya hep aynı gün doğum yaparsak diye de korkuyorum :)
ben bi markete gidiyim en iyisi evimin karşısında okadarlık yerede tek başıma gidebilirimm
gidip azcık bakınıyım reyonlaraaa belkii ruhumu düzeltirrr
Aynen cnm bende cok memnunm kendisinden.. yok korkma ben soruyorum hemen agustosta dogurcak pek yok yada bana denk gelmedidun randevmz vardi hatta cok kalabalkti bende dusundm bu ne kalabalik diye sordum hep ya dogumu cok yakinlar vardi yada en basinda olanlar.. benm sezaryn olcak sanirim biraz iriymis bnm ki o yuzden normali tavsiye etmedi ama kesin degil daha vakit var dedi sen nasil dusunuyosun dogumu
Kızlar kilo alımınız ne durumda son aylarda çok alınır derlerya ben 32.haftamdan beri sabitledim kiloyu oh almıyorum resmen demekki son aylarda çok kilo alınmıyomuş hehe
şu anda kayınvalidem evimde temizlik yapıyor ve ben izliyorum. bir garip hallerdeyimm a dostlaarr
Ben eşimle girmeyi çok isterdim ama sanırım burada izin verilmiyor ...kızlar aranızda doğuma eşiyle girecek olan var mı? Bir ara yasaklanmış diye duydum...ben doğuma eşimle beraber girmeyi çok istiyorum...çünkü eşim elimi tuttuğunda biliyorum ki korkum ve heyecanımı daha iyi kontrol edebleceğim..bana varlığıyla güç verecek...doktorumda yurt dışında ve ben 36 haftalığım pazartesi gelecek...dr um yokken bebiş erken gelecek diye korkuyorum...bir kaç gündür kasıklarımın biraz daha altında ağrı oluyor...
Canım yaa sakin ol birazcık daha sık dişini çok bunalırsan bahçe ya da balkona çık uzun zamandır görüşmediğin bir arkadaşın varsa onu ara biraz çene yap belki rahatlatır seni annen için de geçmiş olsun tatlım...bn artk gercrkten cok skldm.kocamdan ayri kaldm zaten 1 aydr annemdeydm..smdi annem grip oldu bna gecmesn diye babanneme gldm 2 gundr burdaym..doktor disari ckmamida yasaklamisti zaten patlama noktasndaymm kocamda bugun cehennemn ziminda bi yerde cekmde telfn zor cekiyo...oturup saatlerce aglamk istiyorm 29.hftadn beri evdeym sdece doktora o da arabayla...zaten kocam yanmda degl butun evlenenlere dusman oldm smdi annem hsta burdaym boyle derin derin nefes almk istiyrm bildgn deoresyona girdm imdat diye bagirasm var
şu anda kayınvalidem evimde temizlik yapıyor ve ben izliyorum. bir garip hallerdeyimm a dostlaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?