2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bidaha ki randevun ne zaman karsilasiriz belki tarihi ne zaman dusunuyosun. Saglikli olsunlarda sezeryan normal artik hic onemli degil

canım benim nacizane fikrim epidural sezeryandan yana,iki sezeryanımda da epiduralle oldum,çok şükür hiç sorun yaşamadım genelden uyanmak daha zor oluyor, ama genede sen bilirsin

arastacım çok geçmiş olsun, hakkaten doğumdan sonra insan uyuşmuş gibi oluyor, herşey tozpembe geliyor, hormonlar değişiyor ya insan bi sarhoş gibi oluyor :)

kızlar maşallah size bakıyorum ev temizlikler yapılmış cicişler hazırlanmış şeker yapılmış hastane çantalar tamam iismleri var bebişlerin.Bizde ise hiç biri hazır değil.annemler çok uzak gelemiyor kardeşim yok abim ingilterde.Kayınvalidem çalışıyor zaman var diyor ama ben strese giriyorum artık.sık sık kasılmalarım var vajinal ağrılarım bitiriyor beni.keşke bir kız kardeşim olsaydı diyorum yada amcam kızlar yakın olsaydı ama yok yabancılık zor bir şey hele böyle günlerde.

sağol canım fikrin için....bende epidural istiyodum çevremde epidural yaptıran herkes çok memnun ama nebileyim doktorum öyle diyince kafam karıştı...bakaım biraz daha araşyırayım ben

kısa sürdü ama ii geldii canım bende abur cubur aldım sütüm bitmişti süt aldım
aslında biraz daha gezinsemmi diye düşündüm ama cok sıcak güneşde var cesaret edemedim bi milyoncuya gitmeyelii cok uzun zaman olduu kimbilir neler gelmiştirrrr

şu anda kayınvalidem evimde temizlik yapıyor ve ben izliyorum. bir garip hallerdeyimm a dostlaarr

ayyy güldürdün benii canım yaatadını çıkarr kuzum

cok güzelll olmuş deniz temalıı bayıldımmmmmmmmmm

Biz çıkıyoruz kızlar muhasebeye gidelim raporumuzu verelim artık sonra da eve koşayım kocama güzel bir yemek hazırlayayım akşama misafirimiz gelebilir hazırlık yapalım hadi hoşçakalın güzel anneler kendinize iyi bakın ...

bidaha ki randevun ne zaman karsilasiriz belki tarihi ne zaman dusunuyosun. Saglikli olsunlarda sezeryan normal artik hic onemli degil

20 Temmuz ; karşılaşırız belki :) Senin ne zaman ?
Tarih bilemiyorum , dr ile konuşup ona göre karar verilir sanırım ; şartlar uyar ise bebeğin gelişimi , hastane şartları vs. ağustos 5 olsa iyi olur sanırım bayramdan önce :)
Aynen öyle ; en önemlisi sağlıkla kucağımıza alalım da doğum şekli önemli değil önemli olan doğumdan sonra yetiştirme :)

hamarat hatunun halii başka valla bravo canım...çalışıyosun bide gidip yemek yapıp misafir ağırlaa ancak alkışlarımmmkolay gelsin canım görüşürüss meleğine ve kendine ii bak cok yormaaa

kızlar benım göbegım baya aşağıya düştü agrım sızım yok.
acaba doğum baya yaklaştımı?

kızlar benım göbegım baya aşağıya düştü agrım sızım yok.
acaba doğum baya yaklaştımı?

aynısı bendede var cnm bugün farkettim ama ben hiç durmuyorum hep dışarlardayım ayaktayım :44:
sen çalışıyordun dimi cm?

şeker kokusu kapı süsünü çok beğendim ne tatlı olmuş ya maşallah

Teşekkür ederiz teyzesi :) bizde bayıldıkkkk :)

çok şirinmişş yaa

Tesekkur ederızzz.. :)

Tatilde olur okadar canım kapı süsün çok tatlı olmuş sevdim

bizde çok sevdik teyzemiz :) ailece

merhaba annşişler bakıyorum hazırlıklar tamamlanmış şekerler süsler maşallah. rabbim korusun bebişlerimizi amin. ben bugün nst ye girdim ve dktor sancıların sıklaşmış dedi nerdeyse doğuracakmışım okadar sıkmış valla şaşırdım kaldım haftalık gidicem nst ye artık benimki acele ediyo sanırım :18:üstelik kilsu da biraz fazla şimdiden 3 kg olmuş. :26:

canım cok gecmiş olsun...insan kendini cok kötü hissediyoo ama sağlık olsun cana geliceğine mala gelsin....

kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim burası gerçekten insana moral veren bir yer iyi ki varsınız.. iyi kötü her şeyi paylaşabiliyoruz birbirimize destek çıkıyoruz.. böyle kötü bir olayı da atlattık çok şükür inşallah bundan sonra kimse kötü bir şey yaşamaz ve bebişlerimize kavuşuruz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…