- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #39.221
Benim hastane fobim olduğu için gittiğimde siniyorum , sessiz sessiz oturuyorum :) Çok nadir konuştuğum oldu bekleyenlerle .
Ben de salı günü gittim :)
Gerçi dr.bey yeni izinden geldiği için bu hafta yoğun olması normal sanırım .
Bir sonraki randevuda konuşacağız kesin olarak ama sezaryen olacak büyük ihtimal ; hem normal doğumdan korkuyorum hem de miyomlarım var . Doğum kanalını kapatan olunca zaten kesin sezaryen da , bakalım tarih ne olacak . Ve en önemlisi bebek planlanan sezaryen tarihinden önce gelmesin de :)
kızlar doktorumuzdan geldik kızım iyiymiş 2800 olmuşkuzucuk ...herşey yolunda dedi doktorumuz...sezeryan olmaya kesin karar verdim daha tam tarihi konuşmadık...ay sonu olucak bakalım....genel anestezi ol bence dedi...diğerleri bazen tutmaya biliyomuş tekrar yapılıyomuş filan...kendisisde genel anesteziyle doğum yapmış...en iyisi diyo uyuyosun uyanıyosun dedi..bende uyanır uyanmaz ağrı çok oluyo filan dedim yok ben ağrı kesicilerini yaptırırım bişi olmaz filan dedi bakalım hayırlısı...
arasta .!.:Herkese çok çok çooook teşekkürler. İyi ki varsınız 2.ailem. Çıkışım yapıldı şimdi ablamdayım. Hafiften ağrılarım var ama düne göre çok çok iyiyim. E hemen geçecek değildi ya :)) Doktorum ilaçlar yazdı onları kullanıcam bişeyciğim kalmıycak. 2 radyolog kızıma filan baktı 300 gram almış cumadan beri. Artık kilo alışları hızlandı ve radyologlar bunun fazla zamanı kalmamış dediler
Bu hastane yatışı bana prova gibi oldu ordaki şirin bebişleri gördükçe içim gitti. Yalnız zır zır ağlıyolardı yan odadaki bebek annesini hiç uyutmadı ben de doğal olarak sık sık kontrole gelen ebe sebebiyle uyuyamadım. Sanırım bebişler doğunca bizi biraz uykusuz geceler bekliyor kızlar. Psikolojinizi her türlü hazırlayın. He bi de doğumdan çıkan kadınların kocalarının yüz ifadeleri çok komik oluyorBirer şişe rom devirmiş gibi ifadeleri var sarhoş gibiler. Sanırım bizimkiler de böyle olacak.
Teşekkür ederiz teyzemiz :)Harika çok şirin çok beğendimmm :)
çok güsel olmş kapı süsüde harika..beceriklisinn tebriklerr
şu anda kayınvalidem evimde temizlik yapıyor ve ben izliyorum. bir garip hallerdeyimm a dostlaarr
canım benim nacizane fikrim epidural sezeryandan yana,iki sezeryanımda da epiduralle oldum,çok şükür hiç sorun yaşamadım genelden uyanmak daha zor oluyor, ama genede sen bilirsin
arastacım çok geçmiş olsun, hakkaten doğumdan sonra insan uyuşmuş gibi oluyor, herşey tozpembe geliyor, hormonlar değişiyor ya insan bi sarhoş gibi oluyor :)
cucu bende 4 gundur evden çıkmamıştım hıc ,çıktım sımdı baya bı yurudum vala önce bır mılyoncukcuya gıttım sonra markete gıttım abur cubur reyonundan ıstedıgım bıseyı alıp geldım bıraz açıldım ..cok bunalıo ınsan evdeee
şu anda kayınvalidem evimde temizlik yapıyor ve ben izliyorum. bir garip hallerdeyimm a dostlaarr
Ben tatile gidince bir kilo ile geri dönmüşüm :)
toplam da 8 kg oldu :) 74'teyim şu an..
Ben bebek şekerini ve bebek kapı süsümü yaptırdım.. fikir olması adına fot. paylaşayım.
Eki Görüntüle 748747
bidaha ki randevun ne zaman karsilasiriz belkitarihi ne zaman dusunuyosun. Saglikli olsunlarda sezeryan normal artik hic onemli degil
Biz çıkıyoruz kızlar muhasebeye gidelim raporumuzu verelim artık sonra da eve koşayım kocama güzel bir yemek hazırlayayım akşama misafirimiz gelebilir hazırlık yapalım hadi hoşçakalın güzel anneler kendinize iyi bakın ...
Ben tatile gidince bir kilo ile geri dönmüşüm :)
toplam da 8 kg oldu :) 74'teyim şu an..
Ben bebek şekerini ve bebek kapı süsümü yaptırdım.. fikir olması adına fot. paylaşayım.
Eki Görüntüle 748747
kızlar benım göbegım baya aşağıya düştü agrım sızım yok.
acaba doğum baya yaklaştımı?
kısa sürdü ama ii geldii canım bende abur cubur aldımsütüm bitmişti süt aldım
aslında biraz daha gezinsemmi diye düşündüm ama cok sıcak güneşde var cesaret edemedim bi milyoncuya gitmeyelii cok uzun zaman olduu kimbilir neler gelmiştirrrr
ayyy güldürdün benii canım yaatadını çıkarr kuzum
cok güzelll olmuş deniz temalıı bayıldımmmmmmmmmm
çok şirinmişş yaa
Tatilde olur okadar canım kapı süsün çok tatlı olmuş sevdim
mutluluk çok geçmiş olsun çok üzüldüm yüzüklerin için ama sıkma canını ya sen evde tek başınayken girselerdi o açıdan düşünn. en azından karşılaşmamışsın. çaldıklarının parasını yeseler de onlara bi faydası olmaz boşver...
günaydın güzel annecikler ve dünyalar tatlısı melekleri :) herkesin günü sağlıklı güzel ve özel geçer inş :) öpüyoruz kızımla
mutluluk; geçmiş olsun canım.. Allah bir daha yaşatmasın.. vallahi benide en çok üzecek şey alyansım olurdu heralde.. manevi değeri olduğu için ama bebişin için üzülmemeye çalış
arasta; çok çok geçmiş olsun.. sistit çok berbat bişi. umarım en kısa zamanda toparlanır evine dönersin :)
Geçmiş olsun canım . Allah beterinden saklasın . Yaşadığın şoku tahmin edebiliyorum .
Böylelerinde insanlık olsa böyle şeyler yaparlar mı , kendi alın teri ile kazanmadığı , insanların bin bir emek ile kazandığı mala mülke göz koyup , çalan çırpan insan mıdır tartışılır , Allah bildiği gibi yapsın bu türleri .
Bir daha böyle olaylar yaşamazsınız , inşallah geçmişler olsun .
canım cok gecmiş olsun...insan kendini cok kötü hissediyoo ama sağlık olsun cana geliceğine mala gelsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?