2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah :) Darısı başımıza benim minik 1350 idi en son :)

Ayni gun benimde bizimkide erken gelmesse eger agustos basi gibi dusunuyoruz. Bakalim dr. En son ne dicek

selam canım senle haftalarımız aynı sancıları sen hissediyormuydun sanki bende de bi gariplikler var gibi şu nst denen zımbırtıya daha hiç girmedım ben haftaya randevum var belki benımde sancım olabilirbebeğinin kilosu çok güzel maşallah doğuma hazırlanmış o artık annesi

evet hazırlıklar bitti coğumuzun herşeyi tamam çok sükürr bitek minnaklarımız eksik onlarda cok yakında aramıza katılıcak Allahın izniylee....
canım sende panik yapma maşallah bebişinin kilosu gayet ii artık gelsede Allahın izniyle bi sorun olmaz ...bizim ağustos bebişlerii cok aceleciii

canım benim amin inş.. hepimiz sorunsuz bi doğum yaparızz ...sizinde yaşadığınız son kötü şey olsun bu inş...

Neyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kaç taneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee????????????????

30 tane sabun yapim diyodum hiç olmazsa 50 yapim bari ben de

yok canım işin ilginç yanı da o ya zaten ben hissetmiyorum doktor sölemese heralde doğuracağımın da farkına varmicam yani ama panik oldum doğum yakın diyince. beklemeye başladık artık bi de bacak aramdaki ağrı çok fazlalaştı bugün ama azaldı şimdi bilmiyorum hayırlısı inş. rabim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin.

Çok isterim eşimin doğumda yanımda olmasını ama güvenemiyorum bana kıyamaz çok pimpiriklidir çenesi durmaz :) ya beni delirtir ya doktoru delirtir ya da hiçbiri gerçekleşmeden bayılır düşer

merhabaaa canlarımızzz nasılsınız bakalım.. geçmişe bakmadım bakmakta imkansız olur sanırım

bende eşimin yanımda olmasını cok istiyordum ama eşleri doğuma almıyorlarmış yaaaa diyerek danışmadan çıkmıstım.. eşim aslında girmekle girmemek konusunda kararsızdı dayanamazsam acı cektıgını gormeye falan diordu. gircek olsaydı ya bayılır yadaa herkese karısır dikkatlı olun yok neden daha doğmadı yok nie oyle oldu falan die

hosgeldin canım özlettin kendinii
masal kız napıyoo

Hanımlar merhaba,

Şimdiye kadar çok katılamamıştım size ama evden çalışma konusunda izin aldım şirketten, biraz kaytarma şansım var artık :) Bugün tam 32. haftamı doldurdum, çalışabilir raporumu aldım, 37. haftaya kadar evdeyim.

2 hafta önce bebeğim doğum pozisyonu almıştı fakat bugünkü kontrolde kafasının yukarda olduğunu gördüm. Sizce bundan sonra dönme şansı nedir? Var mi 32. haftadan sonra bebeğinin pozisyonu değişen? Kendimi çok şartlandırmıyorum ne olur belli olmaz diye ama normal doğum istiyorum. Benim yaramaz niye yaptı bunu yav, aşağı aşağı vurmasından anlamalıydım :)

Fıstıklar hatırlarsanız kapı süsü yapmaya niyetlenmiştim ama halkası çirkin olmuştu becerememiştim.

İnternetten strafor yuvarlak aldım şimdi 27 cm falan çapı. Onu keçeyle kaplayıp üzerine süsler takıcam.

Sorum şu: Strafor 2 parça halinde geldi, yani ön ve arka olarak düşünün. Her 2 parça da önden bakınca kabarık, arkasını çevirince (kapıya asılan sırt kısmı) düz)
Bu 2 parçayı yapıştırıp mı kullansam yoksa tek yüzey yeter mi?

Bana yeter gibi geldi ama tecrübe etmiş arkadaşlar varsa yardım edebilirler mi? Bilemedim...:26:

Biz daha bebek kararını vermeden konuşmuştuk bunu. Sensiz yapamam demiştim. O da ilk başta zor da olsa kabul etti. Sen doğur ben geleyim yanına deyince tabi 3,5
Gerçi full anestezi olursa girmesine zaten gerek yok ayılınca göreyim yeter.

Son düzenleme:

sen önceden konuşmuşsun ne güzelllbende yanımda olmasını çok isterim ama daha cok strese sokucaksa benii girmesin daha ii diye düşünüyorum artıkkkgenel anestezi olursa zaten girmesin bebişler bizden önce çıkıcak onunla ilgilenir babasıııgenel olursaa inş..hemencik ayılırız bide ayılırken saçmalamayızz babam bi kere ameliyat sonrasıı gülme krizi yaşamıştıı biz gülüyoruz babam gülüyoo cok komiktii yaaa

hosgeldin canım özlettin kendinii
masal kız napıyoo

bizde çok özlüyoruzz sizleriii evde net elimin altında ama iş yerine benzemiyor giremiyorum nedense...

MAsalcık iyi.. evimizi temizledik çantamız hazırr gelmesini bekliyoruz hayırlısıyla

Senin minik nasıl canım bi yaramazlık yoktur inşallah hiç kimsede

cnm bnmkıde dondu tekrr dondu donebılıo ya sen ıcını ferah tutt dr hatta cok hareketlı durmuyor hı dıe gulduu 32de kafa yukardydı 34 te assgı donmuştu bklm haftaya ne durumda olck

Genel anestezi olursa ben öyle sakıncalı şeyler sayıklayabilirim kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii eyvah eyvah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…