- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #39.241
merhaba annşişler bakıyorum hazırlıklar tamamlanmış şekerler süsler maşallah.rabbim korusun bebişlerimizi amin. ben bugün nst ye girdim ve dktor sancıların sıklaşmış dedi nerdeyse doğuracakmışım okadar sıkmış valla şaşırdım kaldım haftalık gidicem nst ye artık benimki acele ediyo sanırım :18:üstelik kilsu da biraz fazla şimdiden 3 kg olmuş. :26:
20 Temmuz ; karşılaşırız belki :) Senin ne zaman ?
Tarih bilemiyorum , dr ile konuşup ona göre karar verilir sanırım ; şartlar uyar ise bebeğin gelişimi , hastane şartları vs. ağustos 5 olsa iyi olur sanırım bayramdan önce :)
Aynen öyle ; en önemlisi sağlıkla kucağımıza alalım da doğum şekli önemli değil önemli olan doğumdan sonra yetiştirme :)
merhaba annşişler bakıyorum hazırlıklar tamamlanmış şekerler süsler maşallah.rabbim korusun bebişlerimizi amin. ben bugün nst ye girdim ve dktor sancıların sıklaşmış dedi nerdeyse doğuracakmışım okadar sıkmış valla şaşırdım kaldım haftalık gidicem nst ye artık benimki acele ediyo sanırım :18:üstelik kilsu da biraz fazla şimdiden 3 kg olmuş. :26:
kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim burası gerçekten insana moral veren bir yer iyi ki varsınız.. iyi kötü her şeyi paylaşabiliyoruz birbirimize destek çıkıyoruz.. böyle kötü bir olayı da atlattık çok şükür inşallah bundan sonra kimse kötü bir şey yaşamaz ve bebişlerimize kavuşuruz....
kızlar bana akıl verin çoook kararsız kaldım ..
şimdi 100 tane kavonoz şeker yaptım..
70 tane üstü ege yazılı lavanta kesesi yaptım..
40 tane kaynanam bebek şekeri aldı su bıblolu meleklı olanlardan..(mevlutu onun evınde yapcakmısız orda dagıtcakmıs almak ıstedı karışmadım)
40 tanede de ben kurabıye yapcam ..
şimdi soruyorum kızlarrr ben nasıl yapım hangılerını hastaneye gotırım hangılerınıı mevlute sakliyimm akıl verın ...ben kavonozların 50 sını hastaneye 50 sini mevlute dıe dusunmustum keslerınde 25 ı hastaneye 50 sı hastane dıe..sımdı cok karışık oldu herpsı napıcam sasırdım ....
dıorum keselerı hıc cıkarmıyım mevlute gotırım kavonozları hastaneye ne dersınız kurabıyelerıde mevlute yapım olmassa..amaaannn ıyce karıştırdı kaynanam kafamı
yoksa hepsını heryere goturucem azar azarr
selam canım senle haftalarımız aynı sancıları sen hissediyormuydun sanki bende de bi gariplikler var gibi şu nst denen zımbırtıya daha hiç girmedım ben haftaya randevum var belki benımde sancım olabilirbebeğinin kilosu çok güzel maşallah doğuma hazırlanmış o artık annesi
Çok isterim eşimin doğumda yanımda olmasını ama güvenemiyorum bana kıyamaz çok pimpiriklidir çenesi durmaz :) ya beni delirtir ya doktoru delirtir ya da hiçbiri gerçekleşmeden bayılır düşer
bayildimmmm harika olmuş nerde yaptırdınız....
merhabaaa canlarımızzznasılsınız bakalım.. geçmişe bakmadım bakmakta imkansız olur sanırım
bende eşimin yanımda olmasını cok istiyordum ama eşleri doğuma almıyorlarmışyaaaa diyerek danışmadan çıkmıstım.. eşim aslında girmekle girmemek konusunda kararsızdı dayanamazsam acı cektıgını gormeye falan diordu. gircek olsaydı ya bayılır yadaa herkese karısır dikkatlı olun yok neden daha doğmadı yok nie oyle oldu falan die
bende cok isterim ama kocişim öle panik atakkiivazgectim bayılıp kalır bide beni bırakıp onunla uğraşmasınlarr
aslında bende eşim yanımda olsa elimi tutsa eminim cok rahatlarım bide en sevdiğimizi birlikte karşılamakk süper olurduu
tabii genel anestezii olursa zaten girmez...ama epidural olursaaa bi ihtimalll
Neyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kaç taneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee????????????????
30 tane sabun yapim diyodum hiç olmazsa 50 yapim bari ben de
bayildimmmm harika olmuş nerde yaptırdınız....
Biz daha bebek kararını vermeden konuşmuştuk bunu. Sensiz yapamam demiştim. O da ilk başta zor da olsa kabul etti. Sen doğur ben geleyim yanına deyince tabi 3,5
Gerçi full anestezi olursa girmesine zaten gerek yok ayılınca göreyim yeter.
hosgeldin canım özlettin kendinii
masal kız napıyoo
Hanımlar merhaba,
Şimdiye kadar çok katılamamıştım size ama evden çalışma konusunda izin aldım şirketten, biraz kaytarma şansım var artık :) Bugün tam 32. haftamı doldurdum, çalışabilir raporumu aldım, 37. haftaya kadar evdeyim.
2 hafta önce bebeğim doğum pozisyonu almıştı fakat bugünkü kontrolde kafasının yukarda olduğunu gördüm. Sizce bundan sonra dönme şansı nedir? Var mi 32. haftadan sonra bebeğinin pozisyonu değişen? Kendimi çok şartlandırmıyorum ne olur belli olmaz diye ama normal doğum istiyorum. Benim yaramaz niye yaptı bunu yav, aşağı aşağı vurmasından anlamalıydım :)
Canım sana bu sabunlar kaça mal oldu :)
sen önceden konuşmuşsun ne güzelllbende yanımda olmasını çok isterim ama daha cok strese sokucaksa benii girmesin daha ii diye düşünüyorum artıkkk genel anestezi olursa zaten girmesin bebişler bizden önce çıkıcak onunla ilgilenir babasııı genel olursaa inş..hemencik ayılırız bide ayılırken saçmalamayızz babam bi kere ameliyat sonrasıı gülme krizi yaşamıştıı biz gülüyoruz babam gülüyoo cok komiktii yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?