2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benimde göbeğimde oluşmadı ama basenlerimm çizik çizkkk. kimisi de diyr ki göbek indikkkten soonraa çatlaklar görünrmşş. bakalımm yaşayıp görcezz

merhaba annişler biz geldikk :) çok özlüyorum sizi ben ya. resmen eksikliğini hissediyorum hepinizin. ama malum kaka beklemez
bugün kızım 19 günlük oldu. cuma günü tartıldı 2.360 gr olmuş. hedefim 1 aylık olana kadar 3 kg görmek inşallah. göğüslere asılmaya devam

nazardan korkuyordum ama foto paylaşmaya karar verdim. topiciğimizin ilk yaramazı olaraktan işte kızım, aşkım, ecem kraliçem nazar boncuklarımızı da unutmayalım

Son düzenleme:
slm kızlar merhaba bebekten hala msj bekliyorum gelmedi msjı gelen oldu mu acaba ?
çatlakları konuşmussunuz şuan için bende çatlak görünmüyor umarım oluşmaz 4 aylıktan itibaren yağ ve krem sürüyorum ama karnım iyice gerilmeye başladı artık bebek toparlanıyor yumuluyor gibi oluyor korkuyorum açıkçası artık bir an önce kucağıma almayı istiyorum kızımı :)

Kizlar benim sari renk akintim vardo doktorum 6li dogum yoluna konilan ilac verdi cuma aksam sonuncusunu kullandim dunden beri beyaz ve yogunumsu akintim oluyo bu akintilarinhangisi tehlikeliydi doktorami gitsem bi akil verin kiz son aylarda insan herseyden korkuyor

MASALLAH MASALLAH MASALLAH SUBHANALLAH TEBAREKALLAH. Darisi basima darisi basima darisi basima :-D :-D :-D

Ayyyyyyy massallah subhanallah diyelim nazar degmesin minik bebisimize

canım benim bildiğim kadarıyla beyaz akıntı normal bende hamileliğin başından beri var idrar tahlillerim vs hep temiz korkma bence :)

allahım bağışlasın maşallah çok tatlı darısıda bizlere inşallah bizlerde senin gibi kucağımıza sağlıkla alırız inşallah :)

Kizlar az once e bebek camlicaya geldik burasi buyuk bir magaza ve 2 kati yanmis bir suru itfaiye vardi ambulans falan...belkide sifreler bu yuzden gelmedi

maşalaahhh Allah nazarlardan saklasın epey büyümüş artık ele avuca gelir mıncıklanır ki buuuu

Allahım sen nazarlardan koru minik meleği.Nasıl tatlı Rabbim,Medvecezir'cim sağlıkla mutlulukla büyüt yavrunu.Allah senin gibi bizlerede kucağımıza almayı nasip etsin.Merak ediyorduk zaten topiğimizin ilk bebeğini,paylaştığın için sağol.Kilosu da fotoğraftan belki hiçte az gibi durmuyor valla.gayet kanlı canlı bebek işte.çok güzel baktığın çok anlaşılıyor canım.Sende ve kızında bu gayret varken siz daha ne kilolar alırsınız.

Fenerbahceli dogmus bide masalllah canim (telden giriyorum nazar boncugu koyamadim)
Ay bu cok tatli amaaaaa emzirmeye devam canim alir insallah Allah bahtinida kendi gibi guzel yapsin...

Masallah medcezir allah uzun omurler versin ilk kizimiz gelmis halay basimiz :) saglikla buyutmeniz dilegiyle darisi basimiza saglicakla kucaklarimiza aliriz insalahh hepimiz..

oy oy masallah yerim onu resimden sevdim resmen . hala takviminiz duruyo bu kız ne kadar erken geldii yerim onu

Maşallah canım kocaman olmus Allah bagislasin , nazarlardan korusun insallah , gayet iyi büyümüş görünüyor , hic sıkma canını , cok iyi bakmışsın maşallah size

maşallahhhhh pek tatlı şeker elif eceee....uzun sağlıklı güsel ömürlerin olsun inş. :))

maşallah sizee. allh sağlıkk mutluluk versin inş. darısda bizeee. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…