- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #39.761
Program başladı ; şifreyi hemen gönderdim sayfa donuyorKaç kez denedim ama kitleniyor , sadece bende mi öyle oldu anlamadım ki ; geçen haftalar hemen göndermiştim ve sms gelmişti .
Bu hafta ZERRE şifre istemişti , onun için gönderecektim .
Kızlar merhaba size bir şey danışacagım dün çok net bir şekilde karnımın biraz aşşagıya indiğini farkettim sizce doğum yakınmıdır?? Bebişimde maşallah 3 kilo şuan Birde ztn çok sık wc ye gidiyordum şimdi iyice arttı hatta sanki altıma kaçırmışım gibi sanıyorum o derece yani böyle olan varmı??
ah canım benim saol bende uğraşıyom olmuyor şaka yapıyorlar bize herhalde
kızlarr merhaba nasılsınız? bende ağustos annesiyim.coğu kez yazdım buraya ama kimseden cevap alamadım sonradan geliyorum dye mi böle oldu anlamadım
kızlarr merhaba nasılsınız? bende ağustos annesiyim.coğu kez yazdım buraya ama kimseden cevap alamadım sonradan geliyorum dye mi böle oldu anlamadım
bende izliyorum kod mod gormedim nasil alcaz bu kodu yaaa anlamadim gitti
2 hafta aldım , yazar yazmaz hemen geliyordu şifre .
Bu hafta niye böyle oldu anlamadım ; eşim , annem denedi ama onlarda da aynı hatayı veriyor , sayfayı açmıyor
Genel sistemde hata var sanırım , bu durumda kimse alamaz kiProgram bitecek hala tık yok arkadaş
ya bende kodu gönderdim ama sms gelmedi
merhaba hoşgeldin ne sordun acaba ben görmemişim herkes şifre derdine düştü kusura bakma alamadık gitti şifreyi numaracılar telefona gelicek diyor gelmedi gitti
hoşgeldin canım vakti geldiğinde bebeğini sağlıkla al kucağına inşallah.
günaydın kızlar ağdadan geliyorum pztesi doktor kontrolüm vardı hazırlık olsun dedim
gittimki ne göreyim kadın özel bölgemi alırken aaaaaa buda ne dedi ver aynayı bende bakayım dedim rahimden birşeyler sanırım eşi sarkıyo şimdi dr a gidicem sanırım açılma olmuş
kasıntılarım çok artmıştı bakalım hayırlısı sanırım yaklaştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?