2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaaarr merhaba bebek sayfasına ulaşamıyorum indirim koduna ihtiyacım var kullanmayacak olan olursa verebilir mi ? 50 lira olsa iyi olur alınacak çok şey varda :))

ah canım benim saol bende uğraşıyom olmuyor şaka yapıyorlar bize herhalde

canım benımde göbiş asagıya düştü. dün doktora gittim o da artık yola girmiş yuzunu göremeyız utrasonda dedi.
sancım bişeyım yok.sadcee bı kaç gündür midem bulanıo .randevuyu 15 gün sonraya verdi demekki yıne bi 15 gün flana vaktımız var. o gun gelınce çatı kontrolğnğde yaparız dedi.ona göre doğum şekline karar verırız dedi.

kızlarr merhaba nasılsınız? bende ağustos annesiyim.coğu kez yazdım buraya ama kimseden cevap alamadım sonradan geliyorum dye mi böle oldu anlamadım

ah canım benim saol bende uğraşıyom olmuyor şaka yapıyorlar bize herhalde

2 hafta aldım , yazar yazmaz hemen geliyordu şifre .
Bu hafta niye böyle oldu anlamadım ; eşim , annem denedi ama onlarda da aynı hatayı veriyor , sayfayı açmıyor
Genel sistemde hata var sanırım , bu durumda kimse alamaz ki Program bitecek hala tık yok arkadaş

kızlarr merhaba nasılsınız? bende ağustos annesiyim.coğu kez yazdım buraya ama kimseden cevap alamadım sonradan geliyorum dye mi böle oldu anlamadım

merhaba hoşgeldin ne sordun acaba ben görmemişim herkes şifre derdine düştü kusura bakma alamadık gitti şifreyi numaracılar telefona gelicek diyor gelmedi gitti

hosgeldin cnm arada gozden kacabiliyor..hepimize oluyo sen yazmaya devam et oyle ayrim yapan hic kimse yok burda biraz zaman gecince gorebilirsin bunu...ilk basta herkes oyle dusunuyo bi sure ama herkes ayni

boşver canım yorma kendini herşey nasib galiba olmazsa olmaz

merhaba hoşgeldin ne sordun acaba ben görmemişim herkes şifre derdine düştü kusura bakma alamadık gitti şifreyi numaracılar telefona gelicek diyor gelmedi gitti

baya oldu yazalı belkide görmemişsindir.bi de direk yazdım ya konuya dalar gibi ondandır çatlaklar oldu mu sizlerde ben sadece karnımda olur diye oraya bakıyodum orada olmadı meğer basenlerim arka ön taraflarım kıpkırmızı olmuş..hele arka tarafı türkiye haritası gibi dilimlenmiş.bazı yerlerde kırmızıyken geçiyolar falan dye yazmışlar bende vazelin kakao yağı ne bulduysam sürdüm ama sanki bi değişikllik yok gibi.siz bi önlem aldınız mı onu sorcaktım..bi de aynı dönem hamileyiz ya birbirimizi cok iyi anlıycağımızı düşünüyorum ne bilim böle sizler bi daha yakınsınız bana..

slm kızlarr, merhaba bebek bi ağlattı beni halaa ağlıyorum yaa (( günler azalıyor bebişlerimize kavuşmamıza az kaldı hayırlısıylaa

Amanın neymiş ki acaba?
Bende gidecem agdaya da korkuyorum , az kaldı benim de 29 Temmuz'da sezeryan bi aksilik olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…