2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

MAŞALLAH SUBHANALLAH BAREKALLAH rabbim nazardan kem gözden esirgesin çok tatlı bir kız bu o dudukları ne yapsam bilemedim allahım size bağışlasın hayırlı evlat olsun inşallah

Allahimmm bu nasi bi tatlilik o dudusu yanaklari yerimm masallah allah nazarlardn korusn maskotumuzu cok guzel bakmisn annesi

MAŞALLAH
“Allâhümme bârik fîhi velâ tedurrahû”
(Allah’ım! Onu mübarek eyle ve ona zarar verme)

YARABBİM NE TATLI BİR BEBEEK
YERİM SENİN O YANACIKLARINI
TOPİĞİMİZİN İLK GÖZAĞRISI,
GERÇEKTEN AĞUSTOS BÖCEKLERİNİN HALAYBAŞI
MEDCEZİRCİĞİM RABBİM SİZLERE BAĞIŞLASIN, HAYIRLI UZUN ÖMÜRLER VERSİN İNŞALLAH...

bu benim üçüncü bebişim sanırım iç karnım geniş daha çatlamadım bakalım ne zaman çatlarız krem felanda sürmüyorum o yüzden bi bilgim yok canım

Canım benim de 3. Ama bunda çatladı karnım , ilk ikisinde bisey yoktu diye ihmal ettim , simdi karnım çatlak dolu :/

3. Bebek Diye canım .. Aslında sezeryan sonrası normal dogum diye bi şey varmis , araştırdım da biraz ama pek cesaret edemedim :)

yok banada gelmedi şifre eve hapsoldum halbuki niyetimde şifre gelseydi hemen gidip park yatağımızı alacaktım hayal oldu merhababebek ve show tv

slm kızlar haziran basından beri internetimizde problem var çok şey kaçırıyorum .ilk bebeişimiz gelmiş maşallah diyelim.darısı bizlere.

Gidip bi kosu dogurup, alip gelesim var. Yeter diye kicimi yirtarcasina bagirasim var. Canima tak dedirtti diye aglayasim var. Dogum sancisinin cani cehenneme diyip catala atip kendimi, cek al sunu doktooooorrr diyesim var. yedigim ictigim uyudugum uzanip kalktigim bile burnumdan gelio. disari cikmak istiyorum ama biliyorumki yorulup terlicem hic bisey anlamicam. sabrimi artir Allah :-(

canmm az kaldıı biraz daha sabırrr.. allh sabır ve güç versin sana inş..

canımm benim yaaa Allahım bağışlasın kırk bir kere maşallahhhh ne de güzelmiş bizim Elif Ecemiz annesi ya.. benim çeşmeler açıldı valla görünce bu minik şekeri
Allah sana da güç kuvvet versin canımm öpüyorum seni

kızlar bnm kalcalarıma kramp giriyo yuruyemıyorum ayakta durcak halım yok magnezyumumu ıcmyrm acaba ondan mı ? bebısın elbiselerini yıkadım nasıl utulucem bılmıyorum

acilllll kızlar kullandığınız magnezyumun adı nedir ben eczaneden magvital 365 aldım doğrumudur dr un verdiği reçeteyi kaybettim de

mrb kızlar bende temmuz annesı olucam nasıp olursa
kram ve agrılardan bahsetmıssınız bende yureyemıyodm bacagm cekme yapıyodu resmen belımden de kalcama kadr ılık bı sızı gıryodu doktorum magnezyum verdı MAGNORM kesınlıkle tavsye ederm 1 hafta duzenlı kullandm ve hepsı gecdı smdı arada agrıdıkca atyorm hergun kullanmıyorum Allah kolaylık versın ınsallah saglıklı sıhhatlı bebıslerımmızı kucagımıza almak nasip olur hepinizi opuyorm

Off valla zor artık çok zor otursam ağrıyor yatsam ağrıyor kalksam ağrıyor her yerim gece uykuları bölük pörçük 1 aydan az kaldı ama zaman hiç geçmiyor artık

Johnsan's baby nin yeni reklami ne kadar guzelmis kizlar teldenn girdigimden videoyu paylasamadim.tvde gordum mutlaka izleyin :)))))

Son düzenleme:

41 kere maşallah , Allah nazarlardan saklasın ; bahtı , ömrü kendi gibi güzel olsun fıstığın :)
Gözlere bak fıstığın , bakışlara ; annesi prensesin hemencecik büyüyecek gör bak ; maşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…