- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #39.821
merhaba annişler biz geldikk :) çok özlüyorum sizi ben ya. resmen eksikliğini hissediyorum hepinizin. ama malum kaka beklemez
bugün kızım 19 günlük oldu. cuma günü tartıldı 2.360 gr olmuş. hedefim 1 aylık olana kadar 3 kg görmek inşallah. göğüslere asılmaya devam
nazardan korkuyordum ama foto paylaşmaya karar verdim. topiciğimizin ilk yaramazı olaraktan işte kızım, aşkım, ecem kraliçemnazar boncuklarımızı da unutmayalım
Eki Görüntüle 750269 Eki Görüntüle 750271
merhaba annişler biz geldikk :) çok özlüyorum sizi ben ya. resmen eksikliğini hissediyorum hepinizin. ama malum kaka beklemez
bugün kızım 19 günlük oldu. cuma günü tartıldı 2.360 gr olmuş. hedefim 1 aylık olana kadar 3 kg görmek inşallah. göğüslere asılmaya devam
nazardan korkuyordum ama foto paylaşmaya karar verdim. topiciğimizin ilk yaramazı olaraktan işte kızım, aşkım, ecem kraliçemnazar boncuklarımızı da unutmayalım
bu benim üçüncü bebişim sanırım iç karnım geniş daha çatlamadım bakalım ne zaman çatlarız krem felanda sürmüyorum o yüzden bi bilgim yok canım
ayy evet sanki hemen kendi bebeğim aklıma geliyo benimde hemen ağlıyorum inş sağlıklı bi şekilde kavuşuruz bebeklerimize cok merak ediyorum bebeğimi...
o ne değişik bişeymiş eş sarkınca görünüyomuş mu ordan iice tırsıyorum:18::18::18: canım bu arada neden sezeryan olcaksın merak ettim kendin mi istedin sezeryanı:26:
slm kızlar merhaba bebekten hala msj bekliyorum gelmedi msjı gelen oldu mu acaba ?
çatlakları konuşmussunuz şuan için bende çatlak görünmüyor umarım oluşmaz 4 aylıktan itibaren yağ ve krem sürüyorum ama karnım iyice gerilmeye başladı artık bebek toparlanıyor yumuluyor gibi oluyor korkuyorum açıkçası artık bir an önce kucağıma almayı istiyorum kızımı :)
Gidip bi kosu dogurup, alip gelesim var. Yeter diye kicimi yirtarcasina bagirasim var. Canima tak dedirtti diye aglayasim var. Dogum sancisinin cani cehenneme diyip catala atip kendimi, cek al sunu doktooooorrr diyesim var. yedigim ictigim uyudugum uzanip kalktigim bile burnumdan gelio. disari cikmak istiyorum ama biliyorumki yorulup terlicem hic bisey anlamicam. sabrimi artir Allah :-([/QUoy
oy canım ya ya sabır çek inşallah içinden artık son zamanlar böyledir bende son zamanlarımda senin gibi oluyorum allah sabır versin az kaldı inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah
Gidip bi kosu dogurup, alip gelesim var. Yeter diye kicimi yirtarcasina bagirasim var. Canima tak dedirtti diye aglayasim var. Dogum sancisinin cani cehenneme diyip catala atip kendimi, cek al sunu doktooooorrr diyesim var. yedigim ictigim uyudugum uzanip kalktigim bile burnumdan gelio. disari cikmak istiyorum ama biliyorumki yorulup terlicem hic bisey anlamicam. sabrimi artir Allah :-(
acilllll kızlar kullandığınız magnezyumun adı nedir ben eczaneden magvital 365 aldım doğrumudur dr un verdiği reçeteyi kaybettim de
kızlar bnm kalcalarıma kramp giriyo yuruyemıyorum ayakta durcak halım yok magnezyumumu ıcmyrm acaba ondan mı ? bebısın elbiselerini yıkadım nasıl utulucem bılmıyorum
acilllll kızlar kullandığınız magnezyumun adı nedir ben eczaneden magvital 365 aldım doğrumudur dr un verdiği reçeteyi kaybettim de
Doğru güzelim ya magvital ya da magnorm ikisi de aynı zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?