2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok şükür cnm İnşallah sağlıkla doğuralım..Ben dün doktora gittim haftasonu oldugu için kendi doktorum yoktu akşam saati gittim endişelendim karnım değişti diye neyseki bir şeyimiz yokmuş bebişte bende iiyiyiz bnmde sancım yok.Nöbetçi doktor yüzünü görmedim bişey demedi ama inmesi normal artık yavaş yavaş iner dedi ama kaç hafta sürer ne olur ne biter bilmiorumm 10 gün sonra doktor konrolüm var bnmde o zaman belli olur herhalde nasıl olacagı

canım bende yok çatlaklar sanırım yapısal.3 aylık gibi başlamak gerekiyormuş krem ve yağlara cilt gerilmeden yani.lierac diye bir krem almıştım ben ama hala duruyo bitiremedim

boşver canım yorma kendini herşey nasib galiba olmazsa olmaz

Estağfurullah ; keşke gelse işine yarasa ; çünkü uyguna geliyor hakikaten bazı ürünlerde .
Şimdi ; '' Kampanya kaydınız başarı ile gerçekleşmiştir .Cep telefonunuza gelecek kod ile indirimli alışverişe hemen başlayabilirsiniz '' yazdı ama şifre gelmedi ; inşallah gelir , heyecanla bekliyoruz :)

bu benim üçüncü bebişim sanırım iç karnım geniş daha çatlamadım bakalım ne zaman çatlarız krem felanda sürmüyorum o yüzden bi bilgim yok canım

Kızlar bugün sistemde bi sıkıntı var kaç kere denedim şifre gelmedi sinir oldum göğüs pompası alacaktım hazır indirimde vardı daha uyguna gelecekti

slm kızlarr, merhaba bebek bi ağlattı beni halaa ağlıyorum yaa (( günler azalıyor bebişlerimize kavuşmamıza az kaldı hayırlısıylaa

ayy evet sanki hemen kendi bebeğim aklıma geliyo benimde hemen ağlıyorum inş sağlıklı bi şekilde kavuşuruz bebeklerimize cok merak ediyorum bebeğimi...

Amanın neymiş ki acaba?
Bende gidecem agdaya da korkuyorum , az kaldı benim de 29 Temmuz'da sezeryan bi aksilik olmazsa

o ne değişik bişeymiş eş sarkınca görünüyomuş mu ordan iice tırsıyorum:18::18::18: canım bu arada neden sezeryan olcaksın merak ettim kendin mi istedin sezeryanı:26:

kızlar bnm kalcalarıma kramp giriyo yuruyemıyorum ayakta durcak halım yok magnezyumumu ıcmyrm acaba ondan mı ? bebısın elbiselerini yıkadım nasıl utulucem bılmıyorum

program bitti şifre gelmedi bu hafta niye böyle oldu ki bide o kadar bekledim
sinir oldum şimdi alınacak bir sürü de şey var dı....

canım bende yok çatlaklar sanırım yapısal.3 aylık gibi başlamak gerekiyormuş krem ve yağlara cilt gerilmeden yani.lierac diye bir krem almıştım ben ama hala duruyo bitiremedim

ne güzel canım şanslısın sanırım sürmek için geç kaldım ben.bi de aldığım kilo tamamen basenlerimde sayılır oyüzden dayanamadılar çatır çatır gittiler

kızlar bnm kalcalarıma kramp giriyo yuruyemıyorum ayakta durcak halım yok magnezyumumu ıcmyrm acaba ondan mı ? bebısın elbiselerini yıkadım nasıl utulucem bılmıyorum

canım magnezyum işe yarıyo benim kasıklarımı rahatlattı nye içmiyosun doktor mu bırak dedi? ben ütülemedim zararlıymış dye duydum nefes almıyomuş kıyafet oyüzden ama düzgün de olmuyo nasıl seyse

slm kızlarr, merhaba bebek bi ağlattı beni halaa ağlıyorum yaa (( günler azalıyor bebişlerimize kavuşmamıza az kaldı hayırlısıylaa
Sorma bende ayni sona yaklastikca heyecan asiyor....
Amanın neymiş ki acaba?
Bende gidecem agdaya da korkuyorum , az kaldı benim de 29 Temmuz'da sezeryan bi aksilik olmazsa
Bende hala gidicem evde bi sekilde idare ediyorum ama aslinda korkmayip yaptirsam cok rahat ederdim.kaslarimi aldirirken bile gozumden yaslar geliyor...

doktor bırak demedi cnm ama icemıyorum suda erıtmelı mıdemi bulandıryo ütülemek zararlımıymıs aaa bende tam aksını duydugum ıcın utulucem utusuz hiç bisey gıydırme dıolar utulueyınce mıkrobarı oluyomus hangisi dogru kı

aynen cnm ya bende çok merak ediyorummm, hayırlısıyla bi kavuşalım miniklerimize..

Sen aramızda yenisin sanırım hoşgeldin bu arada

canım maşallah diyeyim bende henüz hiç çatlak oluşmadı, bundan sonrada pek olacak gibi durmuyor ama belli olmaz tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…