- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #39.781
hosgeldin cnm arada gozden kacabiliyor..hepimize oluyo sen yazmaya devam et oyle ayrim yapan hic kimse yok burda biraz zaman gecince gorebilirsin bunu...ilk basta herkes oyle dusunuyo bi sure ama herkes ayni
son haftalr öyle oluyor canım doğum yaklaşınca göbek hepten aşaya sarkıyor kolay doğum yaparsın o zman.Bebişe da maşallah bir iki hafta daha dayansınsın sonra isterse çıkabilir artık:)))ilk bebişmde sonuna kadar yukardaydı göbeğim ama buna rağmen kolay
dı doğumum şimdi çoktan aşaya düştü umudediyorum bu doğumum daha da çabuk olur.
canım benımde göbiş asagıya düştü. dün doktora gittim o da artık yola girmiş yuzunu göremeyız utrasonda dedi.
sancım bişeyım yok.sadcee bı kaç gündür midem bulanıo .randevuyu 15 gün sonraya verdi demekki yıne bi 15 gün flana vaktımız var. o gun gelınce çatı kontrolğnğde yaparız dedi.ona göre doğum şekline karar verırız dedi.
baya oldu yazalı belkide görmemişsindir.bi de direk yazdım ya konuya dalar gibi ondandırçatlaklar oldu mu sizlerde ben sadece karnımda olur diye oraya bakıyodum orada olmadı meğer basenlerim arka ön taraflarım kıpkırmızı olmuş..hele arka tarafı türkiye haritası gibi dilimlenmiş.bazı yerlerde kırmızıyken geçiyolar falan dye yazmışlar bende vazelin kakao yağı ne bulduysam sürdüm ama sanki bi değişikllik yok gibi.siz bi önlem aldınız mı onu sorcaktım..bi de aynı dönem hamileyiz ya birbirimizi cok iyi anlıycağımızı düşünüyorum ne bilim böle sizler bi daha yakınsınız bana..
boşver canım yorma kendini herşey nasib galiba olmazsa olmaz
baya oldu yazalı belkide görmemişsindir.bi de direk yazdım ya konuya dalar gibi ondandırçatlaklar oldu mu sizlerde ben sadece karnımda olur diye oraya bakıyodum orada olmadı meğer basenlerim arka ön taraflarım kıpkırmızı olmuş..hele arka tarafı türkiye haritası gibi dilimlenmiş.bazı yerlerde kırmızıyken geçiyolar falan dye yazmışlar bende vazelin kakao yağı ne bulduysam sürdüm ama sanki bi değişikllik yok gibi.siz bi önlem aldınız mı onu sorcaktım..bi de aynı dönem hamileyiz ya birbirimizi cok iyi anlıycağımızı düşünüyorum ne bilim böle sizler bi daha yakınsınız bana..
slm kızlarr, merhaba bebek bi ağlattı beni halaa ağlıyorum yaa(( günler azalıyor bebişlerimize kavuşmamıza az kaldı hayırlısıylaa
Amanın neymiş ki acaba?
Bende gidecem agdaya da korkuyorum , az kaldı benim de 29 Temmuz'da sezeryan bi aksilik olmazsa
bu benim üçüncü bebişim sanırım iç karnım geniş daha çatlamadım bakalım ne zaman çatlarız krem felanda sürmüyorum o yüzden bi bilgim yok canım
canım bende yok çatlaklar sanırım yapısal.3 aylık gibi başlamak gerekiyormuş krem ve yağlara cilt gerilmeden yani.lierac diye bir krem almıştım ben ama hala duruyo bitiremedim
program bitti şifre gelmedi bu hafta niye böyle oldu ki bide o kadar bekledim
sinir oldum şimdialınacak bir sürü de şey var dı....
kızlar bnm kalcalarıma kramp giriyo yuruyemıyorum ayakta durcak halım yok magnezyumumu ıcmyrm acaba ondan mı ? bebısın elbiselerini yıkadım nasıl utulucem bılmıyorum
Sorma bende ayni sona yaklastikca heyecan asiyor....slm kızlarr, merhaba bebek bi ağlattı beni halaa ağlıyorum yaa(( günler azalıyor bebişlerimize kavuşmamıza az kaldı hayırlısıylaa
Bende hala gidicem evde bi sekilde idare ediyorum ama aslinda korkmayip yaptirsam cok rahat ederdim.kaslarimi aldirirken bile gozumden yaslar geliyor...Amanın neymiş ki acaba?
Bende gidecem agdaya da korkuyorum , az kaldı benim de 29 Temmuz'da sezeryan bi aksilik olmazsa
canım magnezyum işe yarıyo benim kasıklarımı rahatlattı nye içmiyosun doktor mu bırak dedi? ben ütülemedim zararlıymış dye duydum nefes almıyomuş kıyafet oyüzden ama düzgün de olmuyo nasıl seyse
kızlarr merhaba nasılsınız? bende ağustos annesiyim.coğu kez yazdım buraya ama kimseden cevap alamadım sonradan geliyorum dye mi böle oldu anlamadım
ayy evet sanki hemen kendi bebeğim aklıma geliyo benimde hemen ağlıyorum inş sağlıklı bi şekilde kavuşuruz bebeklerimize cok merak ediyorum bebeğimi...
o ne değişik bişeymiş eş sarkınca görünüyomuş mu ordan iice tırsıyorum:18::18::18: canım bu arada neden sezeryan olcaksın merak ettim kendin mi istedin sezeryanı:26:
maşallah canım ya sen daha tecrübelisin ozaman inş hersey gönlünce olsunnormal doğum mu yapcaksın sezeryan mı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?