2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim kociş evde değil bi kod da o almış.bana lazım değil isteyene verebilirim.50 tl. ayrıca bu pompalardan hangisini almalıyız weewell mi, lansinoh mu, avent mi fikri olan artı ve eksileriyle paylaşırsa sevinirim vaktim kısıtlı da

Canım ; sen şifreyi ilovemetr göndersen ; bendekini de umudumvar01 vereyim .
Ben lansinoh aldım , hiç olumsuz bir şey duymadım ; çekimi bebeğin emmesi gibiymiş ve sesi de azmış . Diğerlerini duyan ya da kullanan varsa yazarsa değerlendirirsin .

Ben Medela kullanmıştım. Hem de baya kullandım çalıştığım için. Hatta benden sonra arkadaş doğum yaptı o da kullandı. Sesi biraz çok çıkıyor ama çok da rahatsız emedi beni. Alırsam yine ondan alıcam ben...

canım drf gelir gelmez bize haber ver no olur seni çok merak ettim.

canım merhaba acile gidip geldim şükür olumsuz bişey çıkmadı bebk aşaıya inince rahim sarkmış ele gelecek kadar dışarı çıkmıştı açılmam yokmuş
ntsye bağladılar problem yok dr doğum tarihini öne aldı yanlız 2 hafta öne aldı 37 haftalık göründü

yani yine doğum az kaldı hissediyorum 2 hafta içinde olabilir bebk kasılıyor doğum pozisyonu alıyor oğlumda bu kasılmaları doğumda yaşadım bu hazırlık yapıyor şimdiden

hayırlısı bakalım zeytin yağı sürmeye başlıyacam haftadan itibaren oğlumda bilmiyordum biiirde hurma kolay açılmayı sağlıyormuş günde 1 tane sonlara doğru artırırım

Arkadaşım aradı şimdi şifre ile alışveriş yapmak istemiş.
e Bebek'te online alışveriş yapınca , promosyon kodunu ekle dendiği zaman eklemiyor , sayfa donup kalıyormuş ; sanırım şifrelerin geç gelmesi gibi sistem kaynaklı bir sorun umarım 00:00'dan önce çözülür de şifrelere işe yarar alışveriş için .

şifremi gönderdim cnm ben.bende lansinoh ii die duydum avent daha pahalı üstelik.eğer iyiyse neden fazla para verelim ki.ben göğsü rahatsız etmeyen bişy olsun istiyodum ama olumsuz bişiy duymadım lansinohla ilgili.fikrin için sağol cnm.bekleyelim bakalım kullanan vardır belki deneyimli anneler :) zaten ben birazdan yolculuğa çıkıcam akşama alırım ancak

merhaba kızlar.. 1 haftadır pek takip edemiyorum.. benimde şifrem hala gelmedi.. güya kocamla öğlen çıkıp ebebeğin mağazasında alışveriş yapıcaktık. çok kızdım izlemicem bir daha .. umarım herkes iyidir.. öpüldünüz :)

maşallahhhh....yerim ben bu minik kuzuyu çok tatlııAllah uzun sağlıklı ömürler versin inş

selam kızlar nasılsınız bu pazarımda berbat geçti son nokta görümcem bize küs geliyor... bende ne yapacağımı şaşırdım bana danışan görüşen yok aile meclisini kurmuşlar bende anneme gitmeyi düşündüm ama vazgeçtim gelsin niyetlerini anlayım baktım 1 hafta süre veriyorum gitmezse kalıcı olmayı düşünürse ben çekip gideceğim tüm bu streslerden kurtulacağım. artık bebeğimi de annemde doğururum napayım çok sıkılldım artık bu sorunlardan evlendiğimiz ilk hafta bile nerdeyse memleketten bizle küs gelecekti ama şu halimle birde bunlarla uğraşıyorum. gelince nasıl davranmalıyım onu bile bilemiyorum şuan bir huzur bırakmadılar

ayy çok kötü bir durum canmm allh kolaylık versinn inş.

selam kızlar umarım haftasonunuz güzel geçiyordur. ben dün yatak odamın dolaplarını temizlemeye başlamıştım akşamüstü çarşıya oradanda doğum gününe gidince yarım kaldı bugün kalan kısmını bitirdim sonra kızımın odasının dolap temizliğine giriştim az kalsın çekmeceler arasında kayboluyordum resmen 3 poşet dolusu ıvır zıvır attım kızımın herşeyi saklama huyu var hamileliğim süresince uğraşmamak için üstelemedim ama baktı ki bu sefer annesi kararlı oda sesini çıkaramadı oradan banyo dolaplarına giriştim daha da yapmam gerekenler var ama bende pil bitti.yarında kadın gelecek cam kapı inşallah her yer tertemiz olurda bende rahatlarım aklım sürekli evde kalıyordu ya doğurursam ev bu halde diye sabahtan beri eşim homur homur hiç hoşuna gitmiyor o evdeyken iş yapılması yedi beni tepemde güya benim için endişeleniyor 9 aydır ev aldı başını gitti adamın umru bile değil uyuz oldu pazar günü evdeyiz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…