2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım ALLAH bağışlasın güzel prensesini.hayırlı sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah.hiç erken doğmuş gibi değil,kilosuda önemli değil,sağlıklı olsun herşey olur gider.

bugün e-bebek'ten promosyon koduyla alışveriş yapmayı başarabilen oldu mu kızlar? ay delirtti beni bu siteee iki saatte sepeti onaylıyor promosyon kodunu eklememe rağmen hala 125 tl olarak gösteriyor alışverişi
daha önceden şifreyle alışveriş yapanlar bi söyleyiversin ya şifreyi ekledikten sonra fiyatı düşmüş olarak gösteriyo muu?

bütün eksikler tamamlandı çok şükür...bugün yarım kalan eksikleri de tamamladık

sadece arabası,ana kucağı ve telsizi kaldı..onları da internetten alıcaz...eşimin bir arkadaşı almış gelmiş ona,onda görmüş beğenmiş eşim de,bana da gösterdi bende beğendim güzel...fiyatı da çok uygun ikisinin de...

bu arada özelcan bebe ye gittik bugün....herşeyi ordan aldık çıktık...ankaradakilere tavsiye ederim...söğütözü mağazasına gittik bize yakın olduğu için...çok kaliteli herşeyi...kıyafet eksiklerimiz vardı onları tamamladık mesela ordan...idil baby,bebetto fln çok kaliteli ürünleri....onun dışında mothercareden fln da almıştım...daha önce de e bebeğin mağazasına gitmiştik ordan da epey şey aldık ama özelcan bebe çok daha iyi bence...

artık rahat rahat kızımı bekleyebilirim...

bebek mevlütünde dağıtmak için havlular yaptırdım krem rengi düz havlunun üzerine ince kibar tül işleme diktirdim eşimde çok beğendi kese aldık içine koymak için kurdele ile bağlamaktan daha hoş durdu kaldı bebek şekerleri onları da kendim evde yapmak istiyorum porselen sedefli küçük kutuların içine badem şekerlerini koyup tülle süsleyip üzerlerine mavi ugur böceği kondurayım diyorum tabi doğurmadan son bi kez çarşıya çıkıp alabilirsem malzemeleri.

canım bak ne güzel istediğin gibi herşeyini en kalitelisinden almışsın.üzülüyordun nasıl olacak falan diye senin adına sevindim

bir daha bu merhababebeği seyredersem ne olıyım zar zor şifreyi aldık e bebek mağazasına gittik park yatağımızı beğendik kasaya gittik a aaaa neymiş bu gün bu indirim kuponları kullanamıyormuş ana binaları yanmış sistem işlemiyormuş muş sinirlendim bıraktım çıktım yarın gidecem başka bir yerden alıcam

bgn e bebek çöktü bence...bana hala msj gelmedi..gelse size wercektmm..ben herşeyi aldm çok şükür..göğüs pompasınıda lansinoh almıştım ama bilemiyorum nasıl inş. iidir...o ara araştırdığımda ona karar wermştm..

41 KERE MAŞALLAH KUZUNA CANIM TOPİĞİMİZİN İLK GÖZ AĞRISI OOOOO

allah analı babalı büyütsün çok tatlı o bal dudakalrı yerim ben cin gibi bakıo masallah

canım maşallah barekallah minik kuzuya Allah nazarlardan saklasın inşallah... sağlıkla büyüsün..

oyyyyyyyyy... çok tatlı maşallah barekallah ,rabbim bağışlasın med allah kötü gününü göstermesin darısı da bize olsun inş

amaaaannnn ilk ağda msjını okuyunca endişelendim noluyor diye şimdi biraz rahatladım canım rabbim hayırlısını versin inş. hurmanın doğum sonrası ağrılara da iyi geldiğini duymuştum canım.

Canim ya o ne tatlilik maşallah yuz bin kere annesinin balina . O nasil ağiz burun minnak çok guzel annesi . Allah saglikla mutluluklar büyütmeyi nasip etsin . Op kokla bizim icin annesi

MASALLAH MASALLAH MASALLAH SUBHANALLAH TEBAREKALLAH. Darisi basima darisi basima darisi basima :-D :-D :-D
âmin :)

Ayyyyyyy massallah subhanallah diyelim nazar degmesin minik bebisimize
Âmin
allahım bağışlasın maşallah çok tatlı darısıda bizlere inşallah bizlerde senin gibi kucağımıza sağlıkla alırız inşallah :)
inşallah :)

maşalaahhh Allah nazarlardan saklasın epey büyümüş artık ele avuca gelir mıncıklanır ki buuuu
Kıyamam mıncıramammm :)
tşkler darısı başına :) ben kilo almayayım da bebeğim alsın canım :)

Fenerbahceli dogmus bide masalllah canim (telden giriyorum nazar boncugu koyamadim)
Ay bu cok tatli amaaaaa emzirmeye devam canim alir insallah Allah bahtinida kendi gibi guzel yapsin...
sorma baba Fenerli olunca :))

Masallah medcezir allah uzun omurler versin ilk kizimiz gelmis halay basimiz :) saglikla buyutmeniz dilegiyle darisi basimiza saglicakla kucaklarimiza aliriz insalahh hepimiz..
âmin :) halay başını aldı kızım ekinde ağız mendili hihi :)

oy oy masallah yerim onu resimden sevdim resmen . hala takviminiz duruyo bu kız ne kadar erken geldii yerim onu
32+5 de doğdu teyzesi :) kaldırmadım takvimi nostalji oluyor :)
Maşallah canım kocaman olmus Allah bagislasin , nazarlardan korusun insallah , gayet iyi büyümüş görünüyor , hic sıkma canını , cok iyi bakmışsın maşallah size
darısı başına canım gözüm gibi bakıyorum :)

maşallahhhhh pek tatlı şeker elif eceee....uzun sağlıklı güsel ömürlerin olsun inş. :))
aminnn

maşallah sizee. allh sağlıkk mutluluk versin inş. darısda bizeee. :)
Âmin
MAŞALLAH SUBHANALLAH BAREKALLAH rabbim nazardan kem gözden esirgesin çok tatlı bir kız bu o dudukları ne yapsam bilemedim allahım size bağışlasın hayırlı evlat olsun inşallah
O dudakları büzmesi bizi mest ediyor mest :))
Allahimmm bu nasi bi tatlilik o dudusu yanaklari yerimm masallah allah nazarlardn korusn maskotumuzu cok guzel bakmisn annesi
yeme teyzesi yeme hehe :))

Haziran bebişi oldu Ağustos bebişlerinin ablası oldu kıdemli kızım :)))
Cnm cepten giriyorm nazar boncugu yapamiyorm bu guzellige allahm saknsn
Yüreğin güzel arkadaşım :) gönlünden koyduğunu biliyorum
hepimize güç versin canım sizin de az kaldı

inşallah Âmin :)

MErhaba kizlar,

Bu hafta pek bakamadim buraya, umarim herkes iyidir?

Medvecezir, yavruna 41 kere maasallah. Topigimizin minik ablasi nasilda guzel, gozlerde filozof gibi bakiyor valla yandiniz :)))
Sorma cingöz valla :))
maşallahhhh....yerim ben bu minik kuzuyu çok tatlııAllah uzun sağlıklı ömürler versin inş

canım ALLAH bağışlasın güzel prensesini.hayırlı sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah.hiç erken doğmuş gibi değil,kilosuda önemli değil,sağlıklı olsun herşey olur gider.
âmin canım inş

41 KERE MAŞALLAH KUZUNA CANIM TOPİĞİMİZİN İLK GÖZ AĞRISI OOOOO

allah analı babalı büyütsün çok tatlı o bal dudakalrı yerim ben cin gibi bakıo masallah

Teşekkür ederim canlarım darısı hepinizîn başına Allah nazarlardan saklasın hepinizi :)

kötü bir duurm yok çok şükür.Zaten 37 haftadan sonra artık noraml doğum sayılıyormuş erken doğum sayılmıyormuş.İkinci çocukta açılma ve doğumö daha çabuk oluyormuş.Hayırlşasıyla canım alalhın izniyle sağlıklı bebeişlerimiz zamanınnda sağlıklı dünyaya gelirler.Sen kendini yorma dinlen.

göğüs pompası olark ben ameda lactalane.biberon ise dr browns kullandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…