- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #39.881
merhaba annişler biz geldikk :) çok özlüyorum sizi ben ya. resmen eksikliğini hissediyorum hepinizin. ama malum kaka beklemez
bugün kızım 19 günlük oldu. cuma günü tartıldı 2.360 gr olmuş. hedefim 1 aylık olana kadar 3 kg görmek inşallah. göğüslere asılmaya devam
nazardan korkuyordum ama foto paylaşmaya karar verdim. topiciğimizin ilk yaramazı olaraktan işte kızım, aşkım, ecem kraliçemnazar boncuklarımızı da unutmayalım
Eki Görüntüle 750269 Eki Görüntüle 750271
Arkadasım bu gün merhaba bebek izleyecez dımı inşallah şiveyi alıp indirimi kapicaz hadi kolay gelsin
bütün eksikler tamamlandı çok şükür...bugün yarım kalan eksikleri de tamamladık
sadece arabası,ana kucağı ve telsizi kaldı..onları da internetten alıcaz...eşimin bir arkadaşı almış gelmiş ona,onda görmüş beğenmiş eşim de,bana da gösterdi bende beğendim güzel...fiyatı da çok uygun ikisinin de...
bu arada özelcan bebe ye gittik bugün....herşeyi ordan aldık çıktık...ankaradakilere tavsiye ederim...söğütözü mağazasına gittik bize yakın olduğu için...çok kaliteli herşeyi...kıyafet eksiklerimiz vardı onları tamamladık mesela ordan...idil baby,bebetto fln çok kaliteli ürünleri....onun dışında mothercareden fln da almıştım...daha önce de e bebeğin mağazasına gitmiştik ordan da epey şey aldık ama özelcan bebe çok daha iyi bence...
artık rahat rahat kızımı bekleyebilirim...
canım ya kusura bakma kaçırdım programı açtıgımda bitmişti inşalah başkasından gelmiştir şifre
PK064D45100 özelden yazamıyorum canım sağlıkla kullansın bebişin ne alırsan
merhaba annişler biz geldikk :) çok özlüyorum sizi ben ya. resmen eksikliğini hissediyorum hepinizin. ama malum kaka beklemez
bugün kızım 19 günlük oldu. cuma günü tartıldı 2.360 gr olmuş. hedefim 1 aylık olana kadar 3 kg görmek inşallah. göğüslere asılmaya devam
nazardan korkuyordum ama foto paylaşmaya karar verdim. topiciğimizin ilk yaramazı olaraktan işte kızım, aşkım, ecem kraliçemnazar boncuklarımızı da unutmayalım
allah analı babalı büyütsün çok tatlı o bal dudakalrı yerim ben cin gibi bakıo masallahmerhaba annişler biz geldikk :) çok özlüyorum sizi ben ya. resmen eksikliğini hissediyorum hepinizin. ama malum kaka beklemez
canım merhaba acile gidip geldim şükür olumsuz bişey çıkmadı bebk aşaıya inince rahim sarkmış ele gelecek kadar dışarı çıkmıştı açılmam yokmuş
ntsye bağladılar problem yok dr doğum tarihini öne aldı yanlız 2 hafta öne aldı 37 haftalık göründü
yani yine doğum az kaldı hissediyorum 2 hafta içinde olabilir bebk kasılıyor doğum pozisyonu alıyor oğlumda bu kasılmaları doğumda yaşadım bu hazırlık yapıyor şimdiden
hayırlısı bakalım zeytin yağı sürmeye başlıyacam haftadan itibaren oğlumda bilmiyordum biiirde hurma kolay açılmayı sağlıyormuş günde 1 tane sonlara doğru artırırım
âmin :)MASALLAH MASALLAH MASALLAH SUBHANALLAH TEBAREKALLAH. Darisi basima darisi basima darisi basima :-D :-D :-D
ÂminAyyyyyyy massallah subhanallah diyelim nazar degmesin minik bebisimize
inşallah :)allahım bağışlasın maşallah çok tatlı darısıda bizlere inşallah bizlerde senin gibi kucağımıza sağlıkla alırız inşallah :)
Kıyamam mıncıramammm :)maşalaahhhAllah nazarlardan saklasın epey büyümüş artık ele avuca gelir mıncıklanır ki buuuu
tşkler darısı başına :) ben kilo almayayım da bebeğim alsın canım :)Allahım sen nazarlardan koru minik meleği.Nasıl tatlı Rabbim,Medvecezir'cim sağlıkla mutlulukla büyüt yavrunu.Allah senin gibi bizlerede kucağımıza almayı nasip etsin.Merak ediyorduk zaten topiğimizin ilk bebeğini,paylaştığın için sağol.Kilosu da fotoğraftan belki hiçte az gibi durmuyor valla.gayet kanlı canlı bebek işte.çok güzel baktığın çok anlaşılıyor canım.Sende ve kızında bu gayret varken siz daha ne kilolar alırsınız.
sorma baba Fenerli olunca :))Fenerbahceli dogmus bide masalllah canim (telden giriyorum nazar boncugu koyamadim)
Ay bu cok tatli amaaaaa emzirmeye devam canim alir insallah Allah bahtinida kendi gibi guzel yapsin...
âmin :) halay başını aldı kızım ekinde ağız mendili hihi :)Masallah medcezir allah uzun omurler versin ilk kizimiz gelmis halay basimiz :) saglikla buyutmeniz dilegiyle darisi basimiza saglicakla kucaklarimiza aliriz insalahh hepimiz..
32+5 de doğdu teyzesi :) kaldırmadım takvimi nostalji oluyor :)oy oy masallah yerim onu resimden sevdim resmen . hala takviminiz duruyo bu kız ne kadar erken geldii yerim onu
darısı başına canım gözüm gibi bakıyorum :)Maşallah canım kocaman olmus Allah bagislasin , nazarlardan korusun insallah , gayet iyi büyümüş görünüyor , hic sıkma canını , cok iyi bakmışsın maşallah size
aminnnmaşallahhhhh pek tatlı şeker elif eceee....uzun sağlıklı güsel ömürlerin olsun inş. :))
Âminmaşallah sizee. allh sağlıkk mutluluk versin inş. darısda bizeee. :)
O dudakları büzmesi bizi mest ediyor mest :))MAŞALLAH SUBHANALLAH BAREKALLAH rabbim nazardan kem gözden esirgesin çok tatlı bir kız bu o dudukları ne yapsam bilemedim allahım size bağışlasın hayırlı evlat olsun inşallah
yeme teyzesi yeme hehe :))Allahimmm bu nasi bi tatlilik o dudusu yanaklari yerimm masallah allah nazarlardn korusn maskotumuzu cok guzel bakmisn annesi
Haziran bebişi oldu Ağustos bebişlerinin ablası oldu kıdemli kızım :)))MAŞALLAH
Allâhümme bârik fîhi velâ tedurrahû
(Allahım! Onu mübarek eyle ve ona zarar verme)
YARABBİM NE TATLI BİR BEBEEK
YERİM SENİN O YANACIKLARINI
TOPİĞİMİZİN İLK GÖZAĞRISI,
GERÇEKTEN AĞUSTOS BÖCEKLERİNİN HALAYBAŞI
MEDCEZİRCİĞİM RABBİM SİZLERE BAĞIŞLASIN, HAYIRLI UZUN ÖMÜRLER VERSİN İNŞALLAH...
Yüreğin güzel arkadaşım :) gönlünden koyduğunu biliyorumCnm cepten giriyorm nazar boncugu yapamiyorm bu guzellige allahm saknsn
hepimize güç versin canım sizin de az kaldıcanımm benim yaaa Allahım bağışlasın kırk bir kere maşallahhhhne de güzelmiş bizim Elif Ecemiz annesi ya.. benim çeşmeler açıldı valla görünce bu minik şekeri :
Allah sana da güç kuvvet versin canımm öpüyorum seni
inşallah Âmin :)41 kere maşallah , Allah nazarlardan saklasın ; bahtı , ömrü kendi gibi güzel olsun fıstığın :)
Gözlere bak fıstığın , bakışlara ; annesi prensesin hemencecik büyüyecek gör bak ; maşallah :)
Sorma cingöz valla :))MErhaba kizlar,
Bu hafta pek bakamadim buraya, umarim herkes iyidir?
Medvecezir, yavruna 41 kere maasallah. Topigimizin minik ablasi nasilda guzel, gozlerde filozof gibi bakiyor valla yandiniz :)))
maşallahhhh....yerim ben bu minik kuzuyu çok tatlıı Allah uzun sağlıklı ömürler versin inş
âmin canım inş
canım ALLAH bağışlasın güzel prensesini.hayırlı sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah.hiç erken doğmuş gibi değil,kilosuda önemli değil,sağlıklı olsun herşey olur gider.
41 KERE MAŞALLAH KUZUNA CANIM TOPİĞİMİZİN İLK GÖZ AĞRISI OOOOO
allah analı babalı büyütsün çok tatlı o bal dudakalrı yerim ben cin gibi bakıo masallah
canım merhaba acile gidip geldim şükür olumsuz bişey çıkmadı bebk aşaıya inince rahim sarkmış ele gelecek kadar dışarı çıkmıştı açılmam yokmuş
ntsye bağladılar problem yok dr doğum tarihini öne aldı yanlız 2 hafta öne aldı 37 haftalık göründü
yani yine doğum az kaldı hissediyorum 2 hafta içinde olabilir bebk kasılıyor doğum pozisyonu alıyor oğlumda bu kasılmaları doğumda yaşadım bu hazırlık yapıyor şimdiden
hayırlısı bakalım zeytin yağı sürmeye başlıyacam haftadan itibaren oğlumda bilmiyordum biiirde hurma kolay açılmayı sağlıyormuş günde 1 tane sonlara doğru artırırım
göğüs pompası olark ben ameda lactalane.biberon ise dr browns kullandım.tşkler canım msjını aldım:) bende gögüs pompası,ateşölçer biberon vs alacaktım iyi oldu :) bunları alanlar tavsiye edebilecekleri modelleri yazabilir ler mi avent biberon denilmişti ama hangi modeli hatırlamıyorum. birde ateşölçer olarak ne aldınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?