- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #39.901
Kızlar facebooktaki grubu kapatmıştınız kimseyi almıyorsunuz ama biraz ayıp olmuyormu külüstür bi telden bağlanıyorumve siteye reklam sayfalarından giriş yapamıyorum şuan birçok budumda öyle yazabiliyorum. Valla aşk olsun ne diyimki
canım burası kalabalık biraz orada yazdıkların gozden kaçmış oluyor.ben kedim yazdıklarımı bile bulamıyorum:)))sayfayı takip etmek zor olabiliyor.hele bir iki gün açmadım mı hepten kaçırıyorum:))kızlarr merhaba nasılsınız? bende ağustos annesiyim.coğu kez yazdım buraya ama kimseden cevap alamadım sonradan geliyorum dye mi böle oldu anlamadım
merhaba annişler biz geldikk :) çok özlüyorum sizi ben ya. resmen eksikliğini hissediyorum hepinizin. ama malum kaka beklemez
bugün kızım 19 günlük oldu. cuma günü tartıldı 2.360 gr olmuş. hedefim 1 aylık olana kadar 3 kg görmek inşallah. göğüslere asılmaya devam
nazardan korkuyordum ama foto paylaşmaya karar verdim. topiciğimizin ilk yaramazı olaraktan işte kızım, aşkım, ecem kraliçemnazar boncuklarımızı da unutmayalım
Eki Görüntüle 750269 Eki Görüntüle 750271
canım burası kalabalık biraz orada yazdıkların gozden kaçmış oluyor.ben kedim yazdıklarımı bile bulamıyorum:)))sayfayı takip etmek zor olabiliyor.hele bir iki gün açmadım mı hepten kaçırıyorum:))
bugün ebebek ten indirim kodlu alışveriş yapabilen var mı arkadaşlar ?
yok canım dr lar tahmin tarih veriyor.biimde bu hafta kontrolümüz var dr söyler aşaya yukarı ne zman bekleyelim.bebeğin kilosuna göre tahminle ryapıyorlar.Kasılmalara falan.ewt bende yeniyim yazıyorum arada ama okumaya hiç fırsat olmuyor...
yaa kaçtır soracam herkes gün verdi dr diyor hep sezeryan mı oluyor doğumlar...
selam kızlar umarım haftasonunuz güzel geçiyordur. ben dün yatak odamın dolaplarını temizlemeye başlamıştım akşamüstü çarşıya oradanda doğum gününe gidince yarım kaldı bugün kalan kısmını bitirdim sonra kızımın odasının dolap temizliğine giriştim az kalsın çekmeceler arasında kayboluyordum resmen 3 poşet dolusu ıvır zıvır attım kızımın herşeyi saklama huyu var hamileliğim süresince uğraşmamak için üstelemedim ama baktı ki bu sefer annesi kararlı oda sesini çıkaramadı oradan banyo dolaplarına giriştim daha da yapmam gerekenler var ama bende pil bitti.yarında kadın gelecek cam kapı inşallah her yer tertemiz olurda bende rahatlarım aklım sürekli evde kalıyordu ya doğurursam ev bu halde diyesabahtan beri eşim homur homur hiç hoşuna gitmiyor o evdeyken iş yapılması yedi beni tepemde güya benim için endişeleniyor 9 aydır ev aldı başını gitti adamın umru bile değil uyuz oldu pazar günü evdeyiz diye
slm arkadaşlar.ben bugün biraz alışveriş yaptım,size birşey sormak istiyorum.kendim için bir takım gecelik birde pijama takımı aldım.yeterli mi sizce?birde loğusa almadım normal aldım,iyi yapmışmıyım bilmiyorum.tecrübesizlik çok kötü.ne dersiniz ?
cnm pıjama takımı bır ıkı tane daha al bence bnm arkadasım daha yenı dgouö yaptı cantasına 2 takım pıjama koymus yetmemıs kanaması cok oldugu ıcın ben uc takım aldım hastaneye evdekılerden koyucam digerlerınıde ewe gelınce temız temız gıyerım
slm arkadaşlar...normalde ağustos 16 doğumdu ama ben 04.07.2013 perşembe 06.25te 33+5 de normal doğum yaptım.kızım erken geldi ve küvezde şimdi.ciğerlei tam gelişmediği için oradaama şimdilik herşey normal.çooooooooooookkkkkkkkk duaya ihtiyacımız var:26:üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim
slm arkadaşlar...normalde ağustos 16 doğumdu ama ben 04.07.2013 perşembe 06.25te 33+5 de normal doğum yaptım.kızım erken geldi ve küvezde şimdi.ciğerlei tam gelişmediği için oradaama şimdilik herşey normal.çooooooooooookkkkkkkkk duaya ihtiyacımız var:26:üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?