2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar facebooktaki grubu kapatmıştınız kimseyi almıyorsunuz ama biraz ayıp olmuyormu külüstür bi telden bağlanıyorumve siteye reklam sayfalarından giriş yapamıyorum şuan birçok budumda öyle yazabiliyorum. Valla aşk olsun ne diyimki

slm kızlar aranızda bebek sekeri yapan varsa fikir werebılırmı ?

kızlarr merhaba nasılsınız? bende ağustos annesiyim.coğu kez yazdım buraya ama kimseden cevap alamadım sonradan geliyorum dye mi böle oldu anlamadım
canım burası kalabalık biraz orada yazdıkların gozden kaçmış oluyor.ben kedim yazdıklarımı bile bulamıyorum:)))sayfayı takip etmek zor olabiliyor.hele bir iki gün açmadım mı hepten kaçırıyorum:))

Oy maşaallah Allah nazarlardan korusun minikimizi. Biz doğurunca o koca abla olacak çok şükür sağlıklı ya varsın kilolu olmasın

Son düzenleme:

ewt bende yeniyim yazıyorum arada ama okumaya hiç fırsat olmuyor...
yaa kaçtır soracam herkes gün verdi dr diyor hep sezeryan mı oluyor doğumlar...

ewt bende yeniyim yazıyorum arada ama okumaya hiç fırsat olmuyor...
yaa kaçtır soracam herkes gün verdi dr diyor hep sezeryan mı oluyor doğumlar...
yok canım dr lar tahmin tarih veriyor.biimde bu hafta kontrolümüz var dr söyler aşaya yukarı ne zman bekleyelim.bebeğin kilosuna göre tahminle ryapıyorlar.Kasılmalara falan.

ne güzel temizliğini kendin yapabilmişsin ben yapamıyorum bi sıkıntı olursa diye ewde dediğin gibi tüm işler üzerime geliyor...ramazanda geldi çattı eşimde kıyamam...yarın ola hayrola...
konuşuldumu bilmiyorum ama ben karnıma kakao yağlı krem kullanmıştım ama cildim çok kuru ondan mı oldu bilemedim çok çatlaklar oluştu...şimdi de emdirirken çatlak olmasından diye korkuyorum..bi krem varmış las...ile başlayan kullannalar var mı alayım mı????

ben hep 40. haftama göre hesap ediyorum...ama kasılmalar olduğundan dr alabiliriz diyor...zamanında gelir inşş

slm arkadaşlar.ben bugün biraz alışveriş yaptım,size birşey sormak istiyorum.kendim için bir takım gecelik birde pijama takımı aldım.yeterli mi sizce?birde loğusa almadım normal aldım,iyi yapmışmıyım bilmiyorum.tecrübesizlik çok kötü.ne dersiniz ?

cnm pıjama takımı bır ıkı tane daha al bence bnm arkadasım daha yenı dgouö yaptı cantasına 2 takım pıjama koymus yetmemıs kanaması cok oldugu ıcın ben uc takım aldım hastaneye evdekılerden koyucam digerlerınıde ewe gelınce temız temız gıyerım

Kizlar cok acil bsey sorucam.bnm bidik sonunda dogum pozisyonuna dondu 10 gun oldu..bazen assa taraflarda kucuk kucuk dokunuyo gbi hissediyrm ama tekme degil..ustlerde de kipirdiyo cnku elleri flanmiki o..yda cokmu assa indi bu minis:-(

teşekkür ederim cevapladığın için,yok mu başka fikir verecek yorum yapacak arkadaş ?

slm arkadaşlar...normalde ağustos 16 doğumdu ama ben 04.07.2013 perşembe 06.25te 33+5 de normal doğum yaptım.kızım erken geldi ve küvezde şimdi.ciğerlei tam gelişmediği için oradaama şimdilik herşey normal.çooooooooooookkkkkkkkk duaya ihtiyacımız var:26:üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim

ayyyyyyy canım allah yardımcınız olsun senin de bebişinin de herşeye rağmen gözün aydın sevin tabiki miniğin erkenden anneme kavuşacağım demiş sen üzülme moralini yüksek tut ki sütün gelsin bebişin sütünle kendini toparlayacaktır canım.ayy nasıl heyecanlandım şimdi sakın üzülme çok çok nefes almayı unutuyorlar minikler onu da cihazla hallediyorlar canım kilo aldıkça toparlanacak ,tekrar allah yardımcınız olsun dualarımızdan eksik etmeyiz inş senin miniği de.

Cnm dualarm snnle kizn kuvezden hemen cikar ins..ciger gelistirici igne yapilmismiydi..oncen bellimiydi riskin onlem alinirdi...allah anali babali buyutsn cnm bnm

Allah yardımcınız olsun , insallah tez zamanda sagsalim taburcu olursunuz , insallah hemen iyileşir minigin

allah razı olsun hepinizden...sancılanıp suyum gelince akşam 9da koşarak gittik hastaneye ama 2cm açıklık varmış.durdurmak için uğraştılar ciğer geliştirici iğnede yaptılar ama durmadı aceleci kızım benim.sabah 6ya kadar sancı çektim 6.25de geldi dünyaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…