2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herşey normal gidiyordu aslında.sancılarım başlamıştı zaman zaman ama ben anlayamadım.kendinizi iyi di,nleyin sancıları hafife almayın arkadaşlar.heleki benim gibi ilk doğum yapacaksanız.

herşey normal gidiyordu aslında.sancılarım başlamıştı zaman zaman ama ben anlayamadım.kendinizi iyi di,nleyin sancıları hafife almayın arkadaşlar.heleki benim gibi ilk doğum yapacaksanız.

Cnm insan herseyden korkuyo zaten.her sancidan.ilac iciyorm aslnda dun nst de sancmda ckmadi ama her an hetsey olabiliyo

nst de sancılarım 25 gösteriyordu ama sancım çoktu.acılmamda giderek hızlanıyordu ebe çok şaşırdı duruma.kusmalarım doğumu hızlandırmış öyle dedi ebe sancım aslında az gözüküyordu.doğum anı çok farklı demekki kişiden kişiye değişiyor onu anladım

Cnm nst de yaniliyo o zamn neye guvenicez bz:-( niye kusuyodn cnm

sancılarımdan dolayı sanırım kusmama için sabaha kadar hap verdiler ama neydi bilmiyorum durmadı kusmam.kızım inat etti gelmek için işte.hayırlısı böylemiş artık napalım

Olsun cnm hayrlisi boylemis..sabirsz davrandi minik kizn.en kisa zamnda kuvozdn ckicaktr ins cnm..dualrm sizinle

Erkenci bir Ağustos bebesi daha yani,hayırlı ve sağlıklı olsun canım yaaa,İnan bana herşey çok güzel olup toparlanıp çıkacaksınız hastaneden.dualarım sizinle.yavrunu Allah bağışlasın

Erkenci bir Ağustos bebesi daha yani,hayırlı ve sağlıklı olsun canım yaaa,İnan bana herşey çok güzel olup toparlanıp çıkacaksınız hastaneden.dualarım sizinle.yavrunu Allah bağışlasın

inşallah herşey güzel olacak dualarınızla dahada iyi olacak kızım.

Allah güç , kuvvet versin bebeğine annesi .
Allah'ın izniyle hemencecik toparlanıp küvezden çıkacak , içini ferah tut , sakın karamsarlığa kapılma . Şu mübarek ayda Allah dualarımızı kabul etsin . Güzel haberlerini bekliyoruz .

Ne kadar genel kurallar olsa da her şey kitapta yazdığı gibi olmuyor .
İlk hamilelik olunca ve herkesin hamileliği kendine has olunca anlamak zor oluyor haklısın .
Ya yersiz korkularla strese giriyoruz ya da daha vakit vardır diye kendimizi teselli ederken bakıyoruz ki vakit gelmiş .
Her şeyin hayırlısı demek ki canın yavrunun gelme vaktiymiş ; Allah en kısa zamanda sıhhatle evinize dönmeyi nasip etsin .

Günaydın canlar.hafta sonu buraları pek boştu,herkes doğumdan sonra gezemiycem diye vurmuş kendini bir yerlere. Özledik valla sizi kızımla.

Benim bariz sancilarim var artik ya. eskiden gene ayni tarzda kasiga giren ince bi siziydi, duzensiz. Simdi de kasiga giriyo gene duzensiz ama uzun suruyo hafiften belime vuruyo cok ufaktan mide bulantisi gibi degil de rahatsiz oluyo midem yani. bildiginiz tam adet olacaginiz gun cekilen sanci ve kramplardan muzdaripim. gunde bi defa yoklardi. simdi uc bes kere gelip gidio. duzene binene kadar kontrollerim disinda gitmicem iste. hast. koselerinde eziyet ettiremem kendime.

Herkese günaydın güzel anneler ve melekleri..
Bu hafta son olarak çalışıyorum sonra izne çıkacağım nasiipse.. artık bu beş gün bana geçmez.. Herkes için hayırlı bir hafta diliyoroum..

Rüzgar'cım geçmiş olsun canım.umarım katlanılmayacak kadar değildir sancıların.birazcık daha beklesin oğluşun.MYLOVEL,benimde son çalışma haftam kısmetse.sonra Ramazan ve evde olduğumuz için bus bus bunaldığım günler başlayacak benim için.umarım senin öyle olmaz.hadi son bir gayret,bu haftada bitecek sonra bol bol dinlen canım.

günaydın arkadaşlar... ben burayı çok özlüyorum ya.. kardeşim kalkmadan bi günaydın demek istedim.. çünkü kalkınca yatana kadar bırakmıyor bilgisayarı kucağından.. sizi takip edemiyorum.. 1 haftadır kim bilir ne kadar çok kaynatmışsınızdır

Canım o kadar yoruldum ki, evde olmak bana keyif verecek. Sürekli ertelediğim şeylere vereceğim kendimi.. Sadece biraz canımız sıkıldığında şöyle bir çıkıp dolaşabilsek,alışveriş falan yapabilsek iyiydi ama bu sıcaklarda ve bu ağırlıkla pek mümkün görülmüyor :) inşallah senin de evde vaktin bunalmak yerine huzurlu geçer canım.. bu dönem bebeklerimizin huzura ihtiyacı var..

Çok tebrik ederim canım. İnşallah bir an önce toparlanır bebişin kucağına alırsın. Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…