- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #39.921
herşey normal gidiyordu aslında.sancılarım başlamıştı zaman zaman ama ben anlayamadım.kendinizi iyi di,nleyin sancıları hafife almayın arkadaşlar.heleki benim gibi ilk doğum yapacaksanız.
nst de sancılarım 25 gösteriyordu ama sancım çoktu.acılmamda giderek hızlanıyordu ebe çok şaşırdı duruma.kusmalarım doğumu hızlandırmış öyle dedi ebe sancım aslında az gözüküyordu.doğum anı çok farklı demekki kişiden kişiye değişiyor onu anladım
Cnm nst de yaniliyo o zamn neye guvenicez bz:-( niye kusuyodn cnm
sancılarımdan dolayı sanırım kusmama için sabaha kadar hap verdiler ama neydi bilmiyorum durmadı kusmam.kızım inat etti gelmek için işte.hayırlısı böylemiş artık napalım
slm arkadaşlar...normalde ağustos 16 doğumdu ama ben 04.07.2013 perşembe 06.25te 33+5 de normal doğum yaptım.kızım erken geldi ve küvezde şimdi.ciğerlei tam gelişmediği için oradaama şimdilik herşey normal.çooooooooooookkkkkkkkk duaya ihtiyacımız var:26:üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim
Erkenci bir Ağustos bebesi daha yani,hayırlı ve sağlıklı olsun canım yaaa,İnan bana herşey çok güzel olup toparlanıp çıkacaksınız hastaneden.dualarım sizinle.yavrunu Allah bağışlasın
slm arkadaşlar...normalde ağustos 16 doğumdu ama ben 04.07.2013 perşembe 06.25te 33+5 de normal doğum yaptım.kızım erken geldi ve küvezde şimdi.ciğerlei tam gelişmediği için oradaama şimdilik herşey normal.çooooooooooookkkkkkkkk duaya ihtiyacımız var:26:üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim
herşey normal gidiyordu aslında.sancılarım başlamıştı zaman zaman ama ben anlayamadım.kendinizi iyi di,nleyin sancıları hafife almayın arkadaşlar.heleki benim gibi ilk doğum yapacaksanız.
Rüzgar'cım geçmiş olsun canım.umarım katlanılmayacak kadar değildir sancıların.birazcık daha beklesin oğluşun.MYLOVEL,benimde son çalışma haftam kısmetse.sonra Ramazan ve evde olduğumuz için bus bus bunaldığım günler başlayacak benim için.umarım senin öyle olmaz.hadi son bir gayret,bu haftada bitecek sonra bol bol dinlen canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?