- 14 Kasım 2010
- 392
- 49
- 318
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #40.221
iNŞALLAHHH HEPİMİZE ÖYLESİ NASİP OLSUN(Ayyy caps açık kalmış pardonnnn)
Valla sözü kestiniz benim oğlan dellendi içerde bilemicemrakip var belli ki demedi deme
Aminnnnnnnn :)))))))))
Şu an eşim sağolsun evde son hızla hazırlıkları yapmakta, canım benim
ilahi kedicik güldüm valla - acilen değil de çabuk çabuk ha :). cnm hayırlı doğumlar dilerim, zaman gitgide daralıyor. anlamadığım nişanın gelmiş ama sen anlamadın mı? bi de ben sezeryan istediğim için çatı muayenesi olmadım. yumuşama, açılma vs. bizde de olabilir mi yani? farkedilmiyor mu böyle şeyler. valla ben de tırstım şimdi. umarım sezeryan tarihimizi bekler bebişim.
beni de bugün sağlık ocağından ebemiz aradı, kontrole çağırdı. yakın zamanda yapılan kan, idrar tahlilin varsa getir dedi. ctsi kendi doktorum bi sürü kan aldı ama sonuçları bilmiyorum, idrar yapılmadı. neyse gidip kan ve idrar numunesi verdim. kan normal çıktı ama dr. idrarda yoğun enfeksiyon olduğunu söylediantibiyotik verdi. oysa benim sık tuvalete gitmek dışında hiç şikayetim yok, ne yanma ne acıma. sadece bazen çok sıkışık hissetmeme rağmen bi-iki damla yapıyorum. onu da bebek baskı yapıyordur normaldir diye düşünüyordum. yarın kendi doktoruma gidicem bakalım. şunun şurasında 15 günüm kaldı, şimdiye kadar hiç ilaç kullanmadım kullanmak da istemiyorum. bakalım kendi doktorum ne diyecek. sizden idrar yolu enfeksiyonu yaşayıp da yanma, ağrı, acı hissetmeyen var mı?
cnm bnm en yakın ıkı arkadasımda hamıleydı onlar dogum yaptılar bı hafta oldu ben dayanamıyorum sımdı onları gordukten sonra gun sayıyorum resmen ama kesın bnm oglan erken fln gelmez 40 doldurur korkuyom gecerde :):) 37 den sonra erken dogum sayılmadıgı için gelsın ıstıyorum ıkı uc hafta sonra dayanamıyorum yaaaaaaaaaaaaaa :)
Biz geldik...
Maceramızı anlatayım hemen
Önce hastaneye gittik çalışamaz raporu almaya (37. hafta)
Ordan muayenehaneye geçtik. Baya bekledik çok kalabalıktı. Neyse sıra bize geldi önce bebeği inceledi, herşey yolunda. Önceden bacaklar 2-3 hafta önde gidiyordu şimdi nedense kafa 39 haftalık çıktı, bacaklar 37 haftalık. Sırayla mı büyüyolar nedir. Ben cuma günü olan sıkıntımı anlattım. Bebeğin suyunu inceledi, suyu da iyi.
Gel çatına bakalım dedi yan tarafa geçtim.
Parmakları soktu çıt yok. Normalde çok konuşkan bir kadın. Kurcaladıkça kurcalıyor ama konuşmuyor. Çıldırıcam ben tabi. Akıntın arttı mı dedi evet dedim. Kedicim senin nişanın gelmiş demez miRahim duvarı çok incelmiş, 2 cm de açılman var dediii ben şok!!! O ana kadar sakin, lay lay lom olan ben o kadar stres oldum ki ağladım ağlicam... Nst çektir dedi biz geri gittik hastaneye. Eşim benden de panik :) İşyerini aradı yıllık iznini başlattı. Nst çekildi 20 dakika kadar. 40 birimlik ağrıyı doğum ağrısı kabul ediyolarmış, benimkiler 20 birim çıktı ama 5 dakkada bir. Oradaki ebe (çok tatlı bir kızdı, bizi çok rahatlattı hep) yarın da olabilir 1 hafta sonra da dedi. Tekrar döndük bizim doktorun muayenehanesine. o da aynı şeyi söyledi.
Yani fıstıklar kıssadan hisse, bizim zibidinin bi gelesi var anlayacağınız...
Ben tutturdum lohusa tacım yok daha diyeHadi gittik bi alışveriş merkezine kırmızı taç arıyoruz
Bulduk neyse ki. Dışarda yemek yedik sonra geldik evimize.
Şimdi yatağı kuruyo eşim. Sonra da oto koltuğunu takacak arabaya. Yarın da temizlik yapacakmış :)
Bu arada uyku setini attık hemen makineye
Koşturmaca yani :)))))
Bugun doguruyum, bugun doguruyum, bugun doguruyumm... Salla sancisini falan, bugun doguruyum... en gec 17sinde doguruyum. 17si annemle babamin evlilik yildonumu ve benim dogum gunum. mehmetimi de 17 temmuzda dogurayim. nolur allahim gecikmesin hayrli saglikli gelsin artik :'(
ilahi kedicik güldüm valla - acilen değil de çabuk çabuk ha :). cnm hayırlı doğumlar dilerim, zaman gitgide daralıyor. anlamadığım nişanın gelmiş ama sen anlamadın mı? bi de ben sezeryan istediğim için çatı muayenesi olmadım. yumuşama, açılma vs. bizde de olabilir mi yani? farkedilmiyor mu böyle şeyler. valla ben de tırstım şimdi. umarım sezeryan tarihimizi bekler bebişim.
beni de bugün sağlık ocağından ebemiz aradı, kontrole çağırdı. yakın zamanda yapılan kan, idrar tahlilin varsa getir dedi. ctsi kendi doktorum bi sürü kan aldı ama sonuçları bilmiyorum, idrar yapılmadı. neyse gidip kan ve idrar numunesi verdim. kan normal çıktı ama dr. idrarda yoğun enfeksiyon olduğunu söylediantibiyotik verdi. oysa benim sık tuvalete gitmek dışında hiç şikayetim yok, ne yanma ne acıma. sadece bazen çok sıkışık hissetmeme rağmen bi-iki damla yapıyorum. onu da bebek baskı yapıyordur normaldir diye düşünüyordum. yarın kendi doktoruma gidicem bakalım. şunun şurasında 15 günüm kaldı, şimdiye kadar hiç ilaç kullanmadım kullanmak da istemiyorum. bakalım kendi doktorum ne diyecek. sizden idrar yolu enfeksiyonu yaşayıp da yanma, ağrı, acı hissetmeyen var mı?
canımm hayırlısı olsun inş. şimdi beni de bir korku ve heycn sardııı. benimde beyaz renkte akıntım var.. şu nişan meselesii kafamı karıştırdı, çünkü bende kırmızı bişeyler bekliyrdummm...
cnm bendede 3 haftadır var bugünde çıktı enfeksiyon doktor sordu yanma faln varmı die yok dedim ilaca gerek yok o zaman son zamanlarda vermiyoruz ilaç zaten dedi
aynı benimde cuma günüde 37 haftalık arkadaş doğurdu eşim dio onlarınki büyücek bizimkide doğsun büyüsün çabucak dioDD
Kedicikk gecemin şoku olduuu artık dünya hayatına atılmak için içerde zor duruyor demek kisağ sağlim gelsin inşallahhhh.
Bu arada soranlar olmuş Nisa hastanesinde Derya kanza Güle gidiyorum mürvet kadar iyi hatta mürvet asık suratlı ama Derya çok anlayışla ve sorulan her soruya cevap veriyor çok memnunum sırf onun için o hastanede doğum yapıcam inşallah
ozaman benim nişanda gelmişo dediğinden geldi geçen hafta ve sancı çıktı 1cm açılmada varrr hayırlısı hakkımızda bir avazda inşallah
Kizlar kedicigi ve bunu okuyunca bende korktim gecen bendede yogun bembeyaz bi akinti geldi yoksa benimkidemi nisannnnn
Biz geldik...
Ordan muayenehaneye geçtik. Baya bekledik çok kalabalıktı. Neyse sıra bize geldi önce bebeği inceledi, herşey yolunda. Önceden bacaklar 2-3 hafta önde gidiyordu şimdi nedense kafa 39 haftalık çıktı, bacaklar 37 haftalık. Sırayla mı büyüyolar nedir. Ben cuma günü olan sıkıntımı anlattım. Bebeğin suyunu inceledi, suyu da iyi.
Parmakları soktu çıt yok. Normalde çok konuşkan bir kadın. Kurcaladıkça kurcalıyor ama konuşmuyor. Çıldırıcam ben tabi. Akıntın arttı mı dedi evet dedim. Kedicim senin nişanın gelmiş demez miRahim duvarı çok incelmiş, 2 cm de açılman var dediii ben şok!!! O ana kadar sakin, lay lay lom olan ben o kadar stres oldum ki ağladım ağlicam... Nst çektir dedi biz geri gittik hastaneye. Eşim benden de panik :) İşyerini aradı yıllık iznini başlattı. Nst çekildi 20 dakika kadar. 40 birimlik ağrıyı doğum ağrısı kabul ediyolarmış, benimkiler 20 birim çıktı ama 5 dakkada bir. Oradaki ebe (çok tatlı bir kızdı, bizi çok rahatlattı hep) yarın da olabilir 1 hafta sonra da dedi. Tekrar döndük bizim doktorun muayenehanesine. o da aynı şeyi söyledi.
Ben tutturdum lohusa tacım yok daha diyeHadi gittik bi alışveriş merkezine kırmızı taç arıyoruz
Şimdi yatağı kuruyo eşim. Sonra da oto koltuğunu takacak arabaya. Yarın da temizlik yapacakmış :)
kızlar 37. haftadan once hurma yeme dogumu hızlandırır erken dogum yaparsın dıolar dogrumu acaba ?
Biz geldik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?