2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aminnnnnnnn(önemli değil)

cnm bendede 3 haftadır var bugünde çıktı enfeksiyon doktor sordu yanma faln varmı die yok dedim ilaca gerek yok o zaman son zamanlarda vermiyoruz ilaç zaten dedi

aynı benimde cuma günüde 37 haftalık arkadaş doğurdu eşim dio onlarınki büyücek bizimkide doğsun büyüsün çabucak dioDD

Aman Allah im kizlar cok heyecanlandim:)
Bebekler siraya dizildi geliyorlar
Hepsi hayirlisiyla saglikli sihatli gelsinler..
Sms sistemimiz olasa da topik arkadalarim doum yaptikcca mesaj gelse:)

canımm hayırlısı olsun inş. şimdi beni de bir korku ve heycn sardııı. benimde beyaz renkte akıntım var.. şu nişan meselesii kafamı karıştırdı, çünkü bende kırmızı bişeyler bekliyrdummm...

Deli mi ne yaaaaaaaaaaaaaaa

Farketmemişim valla, pembe olmayınca aklımın ucuna bile gelmedi
Bende de vardı biraz enfeksiyon, aynen dediğin gibi hissetmiyodum :)

Yoğunlaşırsa dikkate al canım, benden söylemesi

Kedicikk gecemin şoku olduuu artık dünya hayatına atılmak için içerde zor duruyor demek ki sağ sağlim gelsin inşallahhhh.

Bu arada soranlar olmuş Nisa hastanesinde Derya kanza Güle gidiyorum mürvet kadar iyi hatta mürvet asık suratlı ama Derya çok anlayışla ve sorulan her soruya cevap veriyor çok memnunum sırf onun için o hastanede doğum yapıcam inşallah

Dr. Yuz ifademden kullanmak istemedigimi anladi herhalde. Bana ilaclari kullanmazsan dogumda ve dogumdan sonra cok sıkinti yasarsin dedi. Cnm sıkildi kendi doktoruma da. Ozel guya iki kurusluk tahlilden kaciyor. Ebe cagirmasa haberim bile olmayacak. Bakalim yarin benim dr. Ne diyecek. Umarim kullanmama gerek yoktur.

Amin canım sağolasın hepimizin bücürleri sağ salim gelsinler

Bu arada çamlık hastanesinde nst 20 liraydı bilginize...

ozaman benim nişanda gelmiş o dediğinden geldi geçen hafta ve sancı çıktı 1cm açılmada varrr hayırlısı hakkımızda bir avazda inşallah

Kizlar kedicigi ve bunu okuyunca bende korktim gecen bendede yogun bembeyaz bi akinti geldi yoksa benimkidemi nisannnnn

Kizlar kedicigi ve bunu okuyunca bende korktim gecen bendede yogun bembeyaz bi akinti geldi yoksa benimkidemi nisannnnn

kızlar bence akıntıyla nısanı karıstırmayın hamılelıgın son ayında akıntılar ıyıce artıyo zaten benden hergun gelıyo bembeyaz akıntı nişan genellıkle kanlı yada pembemsı olurmu bole ıstısnalarda olabılıyo tabı korkma cnm eger nısanın geldıyse buyuk ıhtımalle 2 gun ıcersınde dogumun olur :) nisan geldıkten ıkı gun ıcersınde dogum gerceklesıyomus bnm doktorm bole soylemıstı

ne güzel demısım korkma cnm ıkı gun içinde dogurursun :):) cok güldm kendıme yanı bı kac gun once geldıyse nısan sımdıye kadar bı hareketlenme olurdu zaten demek ıstedıydım :)

Kedicik şuan şoklardayım. Ben seni şakacıktan günün yaklaştığına hazırlamaya çalışırken elin kadını cart diye söyler işte böyle. Çok heyecan yaptım ayy heran doğurabilirsin. Ben de yaşlı teyzeler gibi diyim Allah bir avazda kurtarsın Seni burda görmediğim her dakika düşünücem şimdi acaba naptı diye sakın bize haber vermeden doğurma bak ALOOOOOOOOOOO

herkese iyi geceler. hayırlı ramazanlar. ramazan ayının hakkımızda hayırlısı olması duasıyla... ay durun doğurmayın daha ben kendimi hazır hissetmiyorum. daha erken yahu. daha çok olması lazım. ben bayramdan önce doğurmak istemiyorum. anne karnında daha iyi büyürmüş bebişler duyduğuma göre...

Hadi hayırlısı :) Nasılsa 37.haftadasın artık bundan sonrası rahat :) Tacını da bulmuşsun , eksik yok nasılsa .
Kendini yorma sen ; temizlik halolur ; eşin yapar sen de son hazırlıklarını yaparsın .
Sağlıcakla kucağına almak nasip olsun , ayyy çok heyecanlısındır valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…