2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar 37. haftadan once hurma yeme dogumu hızlandırır erken dogum yaparsın dıolar dogrumu acaba ?

Haftasını bilmiyorum ama son haftalarda yemeye başlayın deniyor , daha öncesinde çok yemek ; rahim kasılmalarını artırıp , doğumu tetikleyip , kolaylaştırırmış . Ramazan için hurma aldık da yemedim ki çok severim biaz daha bekleyeyim dedim :)

Ah arastaaaaa ahhhhhhhhhhhhhhhh gelse de sorsam kaç günüm kalmış
Ben biliyorum ama o giriyo hep oğlumun aklına zatennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Yoksa benim oğlan İdoşa mı sevdalıdır nedir

ahh be canım oğluşuna söyle başka kızlara meyletsin zira İdoşun başı bağlı

iNŞALLAHHH HEPİMİZE ÖYLESİ NASİP OLSUN (Ayyy caps açık kalmış pardonnnn)

Valla sözü kestiniz benim oğlan dellendi içerde bilemicem rakip var belli ki demedi deme

ahahahaha kedicik üzgünüm canım Paris Arda'yla kerttik biz kızı. Oğluna söyle hiç boşa ümitlenmesin. Ama ne derler bi kızı 1000 kişi ister vs. vs. DDD

Ben de Plasenta previa var. Muhtemelen 37-38. haftada sezaryan olacağım.İlk doğumum normaldi.Şİmdi çok korkuyorum sezaryan doğumdan

korkma canım ha normal ha sezeryan ne farkeder..hepimiz bi şekilde doğurucaz..Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inş

Bebekler acele ediyor anlaşılan ; zamane bebekleri hayata hızlı atılmak istiyorlar :)
Anne karnında ne kadar kalırsa o kadar iyi de işte bunu aceleci bebeklere anlat :)
Her şeyin hayırlısı sağlıklı olsunlar da erken ya da zamanında gelecekler bakalım .

ben kızımı tembihliyorum valla akıllı kız ol zamanında gel diye. inşaallah söz dinleyin bi kızdır benim meleğim. çünkü kendimi hiç hazır hissetmiyorum ben...

Kızlar ramazanınız hayırlı olsun. Bu mübarek ayda herşeyimiz yolunda gider inşallah.

aynen öyle dünüşüm bir de şey derler yapılan kertik geri alınmaz ya da öyle bişeyler işte

Dünüşü acayip yaratıcıyız terlikli, taçlı, kertikli her türlü söz uydurabilitemiz var. Ne demişler dünüşü, dünüşü toprağından olurmuş. Al bu da yenisi

Dünüşü acayip yaratıcıyız terlikli, taçlı, kertikli her türlü söz uydurabilitemiz var. Ne demişler dünüşü, dünüşü toprağından olurmuş. Al bu da yenisi

bu da iyiymiş eyy TDK gör bunlarıı ne cevherler var buradaa atasözleri ve deyimler sözlüğünün son baskısını biz yayımlayacz bi keşfedilirsek

Son düzenleme:
bu da iyiymiş eyy TDK gör bunlarıı ne cevherler var buradaa atasözleri ve deyimler sözlüğünün son baskısını biz yayımlayacz bi keşfedilirsek

TDK bu topiği takip etmesi için bir yetkili göndermeli. Türkçeyi zenginleştiriyoruz burda boru değil. Hele bi bebişler doğsun uykusuz gecelerde ne sözler çıkar daha burdan Demedi demeyin

Merhabalar annişler ve bebişler. Ramazanınız hayırlı olsun,hayırlar getirsin.
Hemen anlatmaya başlayayım..Dr ablamız durumumuzun süper olduğunu söyledi. Standart bir oğlum olacakmış haftasıyla gayet uyumlu. 45cm 2500gr civarında. Tüm bunların yanında duruşumuz biraz farklıymış..Dr hanım bebek ters duruyor dedi bende aa hala mı oturuyor dedim o da aslında oturmuyor ayakta demezmi!!Kısacası benim yakışıklı oğlum hazırolda bekliyor bakmayın güldüğüme ayakları tam kanaldaymış..bu da sıkıntı yaratabilirmiş. Kordonda boynunun etrafında gibi ama dolanmamış bu da dönmesini zorlaştırıyor olabilirmiş. Eğer böyle giderse sezaryen kaçınılmaz..korkuyorum sanırım :18:

iyi geceler kızlarrr aşkımın sahur sofrasını hazırlayıp yatayım artıkkk uykum geldisize iyi sahurlar kızımla öpüyoruz sizi teyzeleri

Ahahahah ayakta mı duruyomuş ayy ne güldüm Vaay yaramaz yaa Canım dikkat et arada ayak filan çıkarsa ittiri ver geri Öyle durmak çok zor olsa gerek rahim içinde senin bebiş baya yorgun doğacak desene, asker mi olacak büyüyünce ne

çok uykum geldi yaaaa zor dururyorum sahur hazırlamak için bekliyorum aşkıma bu gecelik deneyeyim dedim ama bakalım yarın gece hak kerim uyuyp uyanmak dahamı zor gelir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…