- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #40.241
kızlar 37. haftadan once hurma yeme dogumu hızlandırır erken dogum yaparsın dıolar dogrumu acaba ?
Ah arastaaaaa ahhhhhhhhhhhhhhhh gelse de sorsam kaç günüm kalmış
Ben biliyorum ama o giriyo hep oğlumun aklına zatennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Yoksa benim oğlan İdoşa mı sevdalıdır nedir
ahh be canım oğluşuna söyle başka kızlara meyletsin zira İdoşun başı bağlı
iNŞALLAHHH HEPİMİZE ÖYLESİ NASİP OLSUN(Ayyy caps açık kalmış pardonnnn)
Valla sözü kestiniz benim oğlan dellendi içerde bilemicemrakip var belli ki demedi deme
Ben de Plasenta previa var. Muhtemelen 37-38. haftada sezaryan olacağım.İlk doğumum normaldi.Şİmdi çok korkuyorum sezaryan doğumdan
yoksa ben ondanmı erken doğurdum acabaaaao kadar çok hurma yemiştim gecen hafta:18:
herkese iyi geceler. hayırlı ramazanlar. ramazan ayının hakkımızda hayırlısı olması duasıyla... ay durun doğurmayın daha ben kendimi hazır hissetmiyorum. daha erken yahu. daha çok olması lazım. ben bayramdan önce doğurmak istemiyorum. anne karnında daha iyi büyürmüş bebişler duyduğuma göre...
korkma canım ha normal ha sezeryan ne farkeder..hepimiz bi şekilde doğurucaz..Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inş
Ben de Plasenta previa var. Muhtemelen 37-38. haftada sezaryan olacağım.İlk doğumum normaldi.Şİmdi çok korkuyorum sezaryan doğumdan
Bebekler acele ediyor anlaşılan ; zamane bebekleri hayata hızlı atılmak istiyorlar :)
Anne karnında ne kadar kalırsa o kadar iyi de işte bunu aceleci bebeklere anlat :)
Her şeyin hayırlısı sağlıklı olsunlar da erken ya da zamanında gelecekler bakalım .
ahahahaha kedicik üzgünüm canım Paris Arda'yla kerttik biz kızı. Oğluna söyle hiç boşa ümitlenmesin. Ama ne derler bi kızı 1000 kişi ister vs. vs.DDD
aynen öyle dünüşüm bir de şey derler yapılan kertik geri alınmazya da öyle bişeyler işte
Kızlar ramazanınız hayırlı olsun. Bu mübarek ayda herşeyimiz yolunda gider inşallah.
Dünüşü acayip yaratıcıyız terlikli, taçlı, kertikli her türlü söz uydurabilitemiz var. Ne demişler dünüşü, dünüşü toprağından olurmuş. Al bu da yenisi
Dünüşü acayip yaratıcıyız terlikli, taçlı, kertikli her türlü söz uydurabilitemiz var. Ne demişler dünüşü, dünüşü toprağından olurmuş. Al bu da yenisi
bu da iyiymişeyy TDK gör bunlarıı ne cevherler var buradaa atasözleri ve deyimler sözlüğünün son baskısını biz yayımlayacz bi keşfedilirsek
Merhabalar annişler ve bebişler. Ramazanınız hayırlı olsun,hayırlar getirsin.
Hemen anlatmaya başlayayım..Dr ablamız durumumuzun süper olduğunu söyledi. Standart bir oğlum olacakmışhaftasıyla gayet uyumlu. 45cm 2500gr civarında. Tüm bunların yanında duruşumuz biraz farklıymış..Dr hanım bebek ters duruyor dedi bende aa hala mı oturuyor dedim o da aslında oturmuyor ayakta demezmi!!Kısacası benim yakışıklı oğlum hazırolda bekliyor bakmayın güldüğüme ayakları tam kanaldaymış..bu da sıkıntı yaratabilirmiş. Kordonda boynunun etrafında gibi ama dolanmamış bu da dönmesini zorlaştırıyor olabilirmiş. Eğer böyle giderse sezaryen kaçınılmaz..korkuyorum sanırım :18:
çok uykum geldi yaaaa zor dururyorum sahur hazırlamak için bekliyorum aşkıma bu gecelik deneyeyim dedim ama bakalım yarın gece hak kerim uyuyp uyanmak dahamı zor gelir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?