- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #40.181
Biz geldik...
Maceramızı anlatayım hemen
Önce hastaneye gittik çalışamaz raporu almaya (37. hafta)
Ordan muayenehaneye geçtik. Baya bekledik çok kalabalıktı. Neyse sıra bize geldi önce bebeği inceledi, herşey yolunda. Önceden bacaklar 2-3 hafta önde gidiyordu şimdi nedense kafa 39 haftalık çıktı, bacaklar 37 haftalık. Sırayla mı büyüyolar nedir. Ben cuma günü olan sıkıntımı anlattım. Bebeğin suyunu inceledi, suyu da iyi.
Gel çatına bakalım dedi yan tarafa geçtim.
Parmakları soktu çıt yok. Normalde çok konuşkan bir kadın. Kurcaladıkça kurcalıyor ama konuşmuyor. Çıldırıcam ben tabi. Akıntın arttı mı dedi evet dedim. Kedicim senin nişanın gelmiş demez miRahim duvarı çok incelmiş, 2 cm de açılman var dediii ben şok!!! O ana kadar sakin, lay lay lom olan ben o kadar stres oldum ki ağladım ağlicam... Nst çektir dedi biz geri gittik hastaneye. Eşim benden de panik :) İşyerini aradı yıllık iznini başlattı. Nst çekildi 20 dakika kadar. 40 birimlik ağrıyı doğum ağrısı kabul ediyolarmış, benimkiler 20 birim çıktı ama 5 dakkada bir. Oradaki ebe (çok tatlı bir kızdı, bizi çok rahatlattı hep) yarın da olabilir 1 hafta sonra da dedi. Tekrar döndük bizim doktorun muayenehanesine. o da aynı şeyi söyledi.
Yani fıstıklar kıssadan hisse, bizim zibidinin bi gelesi var anlayacağınız...
Ben tutturdum lohusa tacım yok daha diyeHadi gittik bi alışveriş merkezine kırmızı taç arıyoruz
Bulduk neyse ki. Dışarda yemek yedik sonra geldik evimize.
Şimdi yatağı kuruyo eşim. Sonra da oto koltuğunu takacak arabaya. Yarın da temizlik yapacakmış :)
Bu arada uyku setini attık hemen makineye
Koşturmaca yani :)))))
Biz geldik...
Ordan muayenehaneye geçtik. Baya bekledik çok kalabalıktı. Neyse sıra bize geldi önce bebeği inceledi, herşey yolunda. Önceden bacaklar 2-3 hafta önde gidiyordu şimdi nedense kafa 39 haftalık çıktı, bacaklar 37 haftalık. Sırayla mı büyüyolar nedir. Ben cuma günü olan sıkıntımı anlattım. Bebeğin suyunu inceledi, suyu da iyi.
Parmakları soktu çıt yok. Normalde çok konuşkan bir kadın. Kurcaladıkça kurcalıyor ama konuşmuyor. Çıldırıcam ben tabi. Akıntın arttı mı dedi evet dedim. Kedicim senin nişanın gelmiş demez miRahim duvarı çok incelmiş, 2 cm de açılman var dediii ben şok!!! O ana kadar sakin, lay lay lom olan ben o kadar stres oldum ki ağladım ağlicam... Nst çektir dedi biz geri gittik hastaneye. Eşim benden de panik :) İşyerini aradı yıllık iznini başlattı. Nst çekildi 20 dakika kadar. 40 birimlik ağrıyı doğum ağrısı kabul ediyolarmış, benimkiler 20 birim çıktı ama 5 dakkada bir. Oradaki ebe (çok tatlı bir kızdı, bizi çok rahatlattı hep) yarın da olabilir 1 hafta sonra da dedi. Tekrar döndük bizim doktorun muayenehanesine. o da aynı şeyi söyledi.
Ben tutturdum lohusa tacım yok daha diyeHadi gittik bi alışveriş merkezine kırmızı taç arıyoruz
Şimdi yatağı kuruyo eşim. Sonra da oto koltuğunu takacak arabaya. Yarın da temizlik yapacakmış :)
aboooo ne diyosun bende heyacanlandım şimdi ne desem bilemedim nasıl böyle hissettirmeden nişanın geliyor ne güzel aynen bu şekilde hiç hissetmeden pat diye doğuruverirsin inşallah darısıda başımıza inşallah vallahi gelesi varsa tutma gelsin kaç gram oldu acaba :)
Canlar çok teşekkür ederim beğenen bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim hepinizi çok seviyorum
artık günler geçsin bebeklerimiz doğsun onlarında tatlı resimlerini paylaşalım hep beraber ben çok heyecanlıyım artık gün sayıyoruz
hayırlı haberler alırsın inş canım, çatı muayenesini anlat gelince olur mu
slm kızlar doktorum 37.haftada çatı muayenesi yapması gerektiğini ve ona göre doğum şeklini belirleyeceğimizi söyledi ama ben hayatımda hiç vajinal muayene olmadım ki çatı muayenesini çok farklı anlatmışlar forumlarda normal doğum yapacak olanlara yapılması zorunlu bir muayeneymiş yaptıranlar var ise nasıl birşey olduğunu yazabilirler mi gerçi daha 37 olmadı çoğumuz ama merak ettim
Hic korkma cati muayneemi ben oldum anlstilan kadar zor bir sey degil bende cok cekinerek gittim ama normal vajinal muayne gibi ve 1dkbile surmuyor
Günaydın kızlar
Size bir sorum olacak.. Göğsümden sarı sıvı gelirdi normal olduğu için önemsemiyordum ama bu sabah kalktığımda koyu kahverengi bi sıvı gelmişti banaa kanlı gibi geldi eminde olamadım ama bi garipti.. Sizce bu nedemek oluyor. Nette doktorunuza başvurun diyor amaa ???
kedicim hayırlısı buymuş demekki..inş sağlıcakla kucağına alırsın bebişini.bişey sorcam nişanının geldiğini anlamadın mı kendin :26:
Heycanlandımm ben de cnm , inş sağlıkla vaktinde gelir bebişler.. Çatı muayenesini ben de çok merak ediyorum hayırlısı.. Kolay gelsin size :)
ayyy............. bende çok heyecanlandım şimdi hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz darısı bizim başımıza ALLAH kolay dogumlar nasip etsin ..............
Haydiiiiii, alir beni bi heyecannnn... size haftaya start verelim demistim. aman ya rabbi. hadi pitir pitir doguralim. saglikla hayirla en asgari aciyla... holey beeee.. ne de guzel bi duyguymus bu haberleri almak :-D
canım okurken hem heycanlandım hemde güldüm o koşturmaca geldi gözmün önüne yetiştirirsiniz inşallah herşeyi yetişmesede senin ve bıcırıgın canı sağolsun
hayırlısı olsun inşallah ben anlamadım bu nişan olayını nasıl gelmişte sen farketmemişssin ki akıntı çok oluncamı oluyormuş ayy korktum ben şimdi
Biz geldik...
Sümüksü oluyomuş ama ben hiç elimi sürüp de incelememiştim kigünlük pedi çıkarıp atıyodum işte :)) Demekki kurcalamak lazım arada
Çooook teşekkür ederim yoldaşlarım iyi ki varsınızzzzzzzzzzzzzzzzzz
Siz siz olun işlerinizi bitirin çantanızı arabaya atın belli olmuyo bu bıcırıkların işi
Anlamadım valla
Benim başından beri akıntım hep var, açık sarı renkli oluyodu.
Bugün hatta ayna yardımıyla jilet yapıyodum aa akıntım beyaza dönmüş niye ki dedim geçtim. Biraz da çoğalmıştı ama hiç aklıma nişan gelmedi. Ben onu hep pembemsi sanıyodum valla beyaz da mı oluyomuş acemilik işte :26:
Selam kızlarr muayane çok yorucu stresli geçti kontrol oldum sıra nstye gelince sancılar çıktı ve bebiş az hareket ediyordu çatı muayanesi yapıldı 1cm açılma kalmış artmamış ama rahimde kısalma ve yumuşama haydi tekrar nst bu defa bebek iyi sancılar devam işin garibi 10dk bir sancı çıktı ben sancıyı sertleşme olarak hissediyorum canım çok sıkıldı yatırıcaklardı bebişimin hareketleri meyve suyu içince normale döndü yatırmadı doktor her an hazır ol geliyor bebiş dedi 1 hafta daha sabretse paşam keşke
ay öyle bir hii demişimki eşim koştu yanıma. çok heyecanlandım. nasıl ya nişan beyaz renkte mi olabiliyormuş. ay kedicik yanında olmak sarılmak istedim sana şimdi.işler yetişecek diye yorma kızım kendini boşver :)birde bizi sakın habersiz bırakma
Enemmmmm,abooooooowwww.biz iyidik böyle hamiş hamiş.start verildi artık.dökülürüz biz de arkandan patır patır.hayırlısı olsun canım ya,benimde ilk düşündüğüm nişanının gelmesini ve çatı muayeneni hissetmediğin gibi sancıları ve doğum acısını da hissetmemen.madem senin velet etmiş bir halt gelicem diye uğraşmakla buna da bir el atıversin bir zahmet.telaş dört dörtlük hazırlanan herkezde olacak.kolay mı taaaaa nerelerden geliyor bizim kıymetli misafirlerimiz.Bizi hep haberdar et tamam mı?çok merak ederiz seni
Cnm bi bebisimz daha yolda demekk.heyecanlandmm bakkanli sumuksu olur diyolar nisana demekki degisiyo hberlerini bkliyorz
ramazan_ı şerifimiz mübarek olsun kızlar bu sene oruç tutamasakta inşallah Rabbim seneye nasip eder.mübarek ayda inşallah yavrularımıza kavuşacağız
Biz geldik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?