2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Heycanlandımm ben de cnm , inş sağlıkla vaktinde gelir bebişler.. Çatı muayenesini ben de çok merak ediyorum hayırlısı.. Kolay gelsin size :)

ayyy............. bende çok heyecanlandım şimdi hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz darısı bizim başımıza ALLAH kolay dogumlar nasip etsin ..............

Haydiiiiii, alir beni bi heyecannnn... size haftaya start verelim demistim. aman ya rabbi. hadi pitir pitir doguralim. saglikla hayirla en asgari aciyla... holey beeee.. ne de guzel bi duyguymus bu haberleri almak :-D

canım okurken hem heycanlandım hemde güldüm o koşturmaca geldi gözmün önüne yetiştirirsiniz inşallah herşeyi yetişmesede senin ve bıcırıgın canı sağolsun
hayırlısı olsun inşallah ben anlamadım bu nişan olayını nasıl gelmişte sen farketmemişssin ki akıntı çok oluncamı oluyormuş ayy korktum ben şimdi

O kadar panik oldum ki soramadım biliyo musun bebeğin kilosunu

Çarşamba yine gidicez, o zaman söyler heralde :)

İşin garibi çatı nasılmış normal doğurabilir miyim dedim, biraz daha kurcalasam doğumu tetiklerim diye çok içlere bakamadım dedi Yani hibişey belli değil sonuçta gene

cnm çok beğendim ve de imrendim ne yalan söleyim evim kira olduğu için ben oda yapmadım inşallah güle güle yatar büyür bebişin Allah nazarlardan saklasın

hayırlı haberler alırsın inş canım, çatı muayenesini anlat gelince olur mu

cnm maalesef haftaya yapacağını söledi doktorum kendimi nasılda hazırlamıştım keşke yapsaydı yanibebeğim daha kanala inmemiş ama ters dönmüş şükr bi problem yok haftya anlatırım aslında alttan muayenenin her türlüsünü gördüm rahim filmi bile çekindim ama direk oraya bakması utandırıo biraz beni inşallah kolay bişedirDD

ben haftaya pazartesi yazarım inşallah cnm

Hic korkma cati muayneemi ben oldum anlstilan kadar zor bir sey degil bende cok cekinerek gittim ama normal vajinal muayne gibi ve 1dkbile surmuyor

inşallah öledir cnm haftaya görecem bakalım

cnmcım merhaba bencede doktora bi danış sen ne olur ne olmaz

kedicim hayırlısı buymuş demekki.. inş sağlıcakla kucağına alırsın bebişini.bişey sorcam nişanının geldiğini anlamadın mı kendin :26:

Anlamadım valla
Benim başından beri akıntım hep var, açık sarı renkli oluyodu.
Bugün hatta ayna yardımıyla jilet yapıyodum aa akıntım beyaza dönmüş niye ki dedim geçtim. Biraz da çoğalmıştı ama hiç aklıma nişan gelmedi. Ben onu hep pembemsi sanıyodum valla beyaz da mı oluyomuş acemilik işte :26:

Selam kızlarr muayane çok yorucu stresli geçti kontrol oldum sıra nstye gelince sancılar çıktı ve bebiş az hareket ediyordu çatı muayanesi yapıldı 1cm açılma kalmış artmamış ama rahimde kısalma ve yumuşama haydi tekrar nst bu defa bebek iyi sancılar devam işin garibi 10dk bir sancı çıktı ben sancıyı sertleşme olarak hissediyorum canım çok sıkıldı yatırıcaklardı bebişimin hareketleri meyve suyu içince normale döndü yatırmadı doktor her an hazır ol geliyor bebiş dedi 1 hafta daha sabretse paşam keşke

Heycanlandımm ben de cnm , inş sağlıkla vaktinde gelir bebişler.. Çatı muayenesini ben de çok merak ediyorum hayırlısı.. Kolay gelsin size :)

ayyy............. bende çok heyecanlandım şimdi hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz darısı bizim başımıza ALLAH kolay dogumlar nasip etsin ..............

Haydiiiiii, alir beni bi heyecannnn... size haftaya start verelim demistim. aman ya rabbi. hadi pitir pitir doguralim. saglikla hayirla en asgari aciyla... holey beeee.. ne de guzel bi duyguymus bu haberleri almak :-D

Sümüksü oluyomuş ama ben hiç elimi sürüp de incelememiştim ki günlük pedi çıkarıp atıyodum işte :)) Demekki kurcalamak lazım arada

Çooook teşekkür ederim yoldaşlarım iyi ki varsınızzzzzzzzzzzzzzzzzz
Siz siz olun işlerinizi bitirin çantanızı arabaya atın belli olmuyo bu bıcırıkların işi

kızlar sanırım belli bi haftadan sonra bebeğin büyümesi biraz yavaşlıo eskiden 1 hafta falan hep öndeydi bebeğim bugün günüyle uyumlu çıktı ya da ben izne ayrılınca uyku düzenim yeme düzenimi bozdum hep ondan oldu kendimi suçluyorum biraz sabah 9 da işbaşı yapıodum kahvaltımı yapıp gidiodum 11 gibi süt ve mısır gevreği yiyodum şimdide yapıorum ama en erken 11de falan kalkıorum acaba bebğim aç mı kalıo kigerçi şükür günüyle uyumlu sağlıklı ama yinede insan kendini suçluo doğumdan konuştuk biraz sonuna kadar normal dedi doktorum ama korktuğumu söledim haftaya çatı muayenene bakalımda konuşuruz dedi hayırlısı olur inşallah ama ben bayaa tırsıyorum

ay öyle bir hii demişimki eşim koştu yanıma. çok heyecanlandım. nasıl ya nişan beyaz renkte mi olabiliyormuş. ay kedicik yanında olmak sarılmak istedim sana şimdi.işler yetişecek diye yorma kızım kendini boşver :)birde bizi sakın habersiz bırakma

Enemmmmm,abooooooowwww.biz iyidik böyle hamiş hamiş.start verildi artık.dökülürüz biz de arkandan patır patır.hayırlısı olsun canım ya,benimde ilk düşündüğüm nişanının gelmesini ve çatı muayeneni hissetmediğin gibi sancıları ve doğum acısını da hissetmemen.madem senin velet etmiş bir halt gelicem diye uğraşmakla buna da bir el atıversin bir zahmet.telaş dört dörtlük hazırlanan herkezde olacak.kolay mı taaaaa nerelerden geliyor bizim kıymetli misafirlerimiz.Bizi hep haberdar et tamam mı?çok merak ederiz seni

Cnm bi bebisimz daha yolda demekk.heyecanlandmm bakkanli sumuksu olur diyolar nisana demekki degisiyo hberlerini bkliyorz

canımm bi bebişimiz daha gelicek demekki... sağ selamet doğurup bebeğini kucağına alırsın inş...panik yapma herşey yetişir...ay ben bile heycanlandımm

ozaman benim nişanda gelmiş o dediğinden geldi geçen hafta ve sancı çıktı 1cm açılmada varrr hayırlısı hakkımızda bir avazda inşallah

KEDİCİKLER
canım hadi hayırlısı bakalım rabbim yardımcın olsun son hazırlıklarını tamamlamana fırsatın olur inş. hayırlı haberlerini bekliyoruz inş.
hiç sıkıntı çekmeden ne olduğunu bile anlamadan bebişini kucağına alırsın inş.

Kedicikkkk hakkında hayırlısı canım demekki bebişin hazır artık gelmek istiyo çok heyecanlandım bende tahmini doğum tarihimiz aynı nerdeyse benımde çarşamba kontrolüm bakalım ne dicek:26:

Oyyyyyyyyy sen de miiiii
Hadi hayırlı doğumlar sana da :))))))))

Cnm bi bebisimz daha yolda demekk.heyecanlandmm bakkanli sumuksu olur diyolar nisana demekki degisiyo hberlerini bkliyorz

Valla doğururken artık böyle olmicaktır, gayet fark ettirecek kendini biliyorum Ama inşallah kısa sürer ve bebişi kucağıma verdiklerinde acılarım dinmiş olur....
Allah hepimize kolay doğumlar/sezaryenler nasip etsin yarabbim....

Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ağlattınız beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Çok seviyorum sizi be çok çok çok çok çokkkkkkk!!!!!

Yani kızlar yatmadan önce bir bakayım size asayiş berkemal mi diye dedim,biriniz sağdan biriniz soldan attınız kroşeleri.hayırlısı olsun canım yaaaa,şaşkınlıktan ağzımı toplayamıyorum.sanki hep hamile kalacakmışız gibi geliyormuş demek ki bana.siz sağlıklı olun,bebekleriniz sağlıklı olsunda varsın 1-2 hafta erken gelsinler.dikkat edin kendinize,güzel haberlerinizi bekliyoruz artık.

ramazan_ı şerifimiz mübarek olsun kızlar bu sene oruç tutamasakta inşallah Rabbim seneye nasip eder.mübarek ayda inşallah yavrularımıza kavuşacağız

aminn cnm inşallah cümlemize hayırlı olsun bol bereketli, olsun hepimiz sağlıkla yavrularımızı kucağımza alalım inşallahh

ayyy cnm nasıl heyecanlandım okurken hayırlısı olsun inşallahhh,bende istediğim gibi pijama bulamadım bide terliğim yok bana da öle olsa bende onların derdine düşerdim herhalde şükür çabalarken evimin işi bitti dünde beşiği hazırladım nevresimi falan ayy acnm sen yorma kendini bolca dinlen bakalım bi bebiş daha gelio desene kilosu ne kadarmış cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…