- 29 Mart 2013
- 2.049
- 5.553
- 158
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #40.261
Ahahahah ayakta mı duruyomuş ayy ne güldümVaay yaramaz yaa Canım dikkat et arada ayak filan çıkarsa ittiri ver geri Öyle durmak çok zor olsa gerek rahim içinde senin bebiş baya yorgun doğacak desene, asker mi olacak büyüyünce ne
İnan aynı yorumu bende yaptım. Asker oğlum deyip deyip güldüm de sonrasında biraz korktum. Dr eğer ayakları orda kalmaya devam ederse sıkıntı yaratabilir. En ufak bi ağrıda hemen gelmen lazım,kanala girerse Allah muhafaza!!!
Öyle garip bir duruşu varki çocuğumunkarnımda masa şeklinde duruyormuş resmen! Ayaklar kanalda düz,kafa sol tarafta popiş sağ tarafta..Sanki namazda rukudaymış gibi Marjinal oğlum benim
Onun popişini ısırırım ben. Tam ben yazacaktım valla marjinal bebek diye sen ağzımdan almışsınDaha şimdiden farklı çocuk annesi, büyürken de aynen gider heralde Umarım sıkıntı filan çıkmaz canım yaa, arada otursa bari, dinlense Neyle beslediysen artık çocuk ayakta bekliyo doğmayı, bizimkiler çok tembel çoook
Kizlar kedicigi ve bunu okuyunca bende korktim gecen bendede yogun bembeyaz bi akinti geldi yoksa benimkidemi nisannnnn
Kızlar hastane terliği almadım, nasıl bişey konur onu da bilmiyorum ki fikri olan var mı
Kedicik şuan şoklardayım.Ben seni şakacıktan günün yaklaştığına hazırlamaya çalışırken elin kadını cart diye söyler işte böyle. Çok heyecan yaptım ayy heran doğurabilirsin. Ben de yaşlı teyzeler gibi diyim Allah bir avazda kurtarsın Seni burda görmediğim her dakika düşünücem şimdi acaba naptı diye sakın bize haber vermeden doğurma bak ALOOOOOOOOOOO
ahahahaha kedicik üzgünüm canım Paris Arda'yla kerttik biz kızı. Oğluna söyle hiç boşa ümitlenmesin. Ama ne derler bi kızı 1000 kişi ister vs. vs.DDD
Merhabalar annişler ve bebişler. Ramazanınız hayırlı olsun,hayırlar getirsin.
Hemen anlatmaya başlayayım..Dr ablamız durumumuzun süper olduğunu söyledi. Standart bir oğlum olacakmışhaftasıyla gayet uyumlu. 45cm 2500gr civarında. Tüm bunların yanında duruşumuz biraz farklıymış..Dr hanım bebek ters duruyor dedi bende aa hala mı oturuyor dedim o da aslında oturmuyor ayakta demezmi!!Kısacası benim yakışıklı oğlum hazırolda bekliyor bakmayın güldüğüme ayakları tam kanaldaymış..bu da sıkıntı yaratabilirmiş. Kordonda boynunun etrafında gibi ama dolanmamış bu da dönmesini zorlaştırıyor olabilirmiş. Eğer böyle giderse sezaryen kaçınılmaz..korkuyorum sanırım :18:
Dur canım sakin ol :) Doktorun söyler zaten. korkma ayrıca, aylarca bu anı beklemedik mi kavuşma günü geliyor işte öyle düşün (Ben kendimi böyle oyalıyorum da)
Sabo denen terliklerden koydum ben canım.
Ben bilmem işteeeee, diye diye doğurtcan beniiiiiiiiii
Hayırlı ramazanlar hepimizeeeeeeee
yoksa ben ondanmı erken doğurdum acabaaaao kadar çok hurma yemiştim gecen hafta:18:
gunaydin kizlar bende yakinda dogururum heralde bu stresle...esimin ailesi yurt disinda kv benle konusmadigi icin doguma gelmiycekmis dun soylemis....esim cok uzgundu dun( napicam ben de bilemedim nasil davranacam bilemedim....ustune ustluk erkek kardesi gelio esimin persembe gunu 24 yasinda simdi bide bu halimle ona hizmet et....bardagini bile ellemz...hayir hizmet etmesine ederimde oda annesine uyup benle konusmadi 1 yildir bi kere bile aramadi beni ben yokmusum gibi davraniyolar...zaten dogum icinde gelmiomus 30 temmuzda donecekmis....yani benim bebegim umurlarinda degil simdi ben napayim nasil davranayim bu insanlara
Tabiki bugüne kadar nasıl başının çaresine baktıysan şimdide öyle yapacaksın.zaten fiziksel ve manevi bugüne kadar yanında değillermiş.yine de ayıp ama yaptıkları,o bebeğin ne suçu var.güya büyükler,birşeyin bedelinî masum birine ödetmenin yanlış olduğunu bilemeyecek kadar da çocuklarmış.ego ve bencillik ve cahillik işte.tek üzüldüğüm eşin olmuş,insan kendisini anne babasının gözünde değersiz hisseder,hiç hatırı yokmuş gibi düşünür.sen Gül gibi halledersin herşeyi güneşim.kaynında hem konuşmuyor,hem koca adam sana hizmet mi ettirecek hem de size mi geliyor bu halde,tabi Abi'sinin evi ama bu tavrını sürdürmemeli bence.değişik bir durum.
merhaba annişler biz geldikk :) çok özlüyorum sizi ben ya. resmen eksikliğini hissediyorum hepinizin. ama malum kaka beklemez
bugün kızım 19 günlük oldu. cuma günü tartıldı 2.360 gr olmuş. hedefim 1 aylık olana kadar 3 kg görmek inşallah. göğüslere asılmaya devam
nazardan korkuyordum ama foto paylaşmaya karar verdim. topiciğimizin ilk yaramazı olaraktan işte kızım, aşkım, ecem kraliçemnazar boncuklarımızı da unutmayalım
Eki Görüntüle 750269 Eki Görüntüle 750271
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?