2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnan aynı yorumu bende yaptım. Asker oğlum deyip deyip güldüm de sonrasında biraz korktum. Dr eğer ayakları orda kalmaya devam ederse sıkıntı yaratabilir. En ufak bi ağrıda hemen gelmen lazım,kanala girerse Allah muhafaza!!!
Öyle garip bir duruşu varki çocuğumun karnımda masa şeklinde duruyormuş resmen! Ayaklar kanalda düz,kafa sol tarafta popiş sağ tarafta..Sanki namazda rukudaymış gibi Marjinal oğlum benim

Onun popişini ısırırım ben. Tam ben yazacaktım valla marjinal bebek diye sen ağzımdan almışsın Daha şimdiden farklı çocuk annesi, büyürken de aynen gider heralde Umarım sıkıntı filan çıkmaz canım yaa, arada otursa bari, dinlense Neyle beslediysen artık çocuk ayakta bekliyo doğmayı, bizimkiler çok tembel çoook

Aman sakıııın! Öyle zibidi bişi olmaz inşallaah!! Karnımda fena hareketli. Sol tarafım yara gibi acıyor,vura vuraaa içimi kazıdı sıpa! Anne-baba olarak çok usluymuşuz ama bilemedim ki.. Dediğin gibi bi aksilik çıkmaz inşallah. Sağlıklı olsunlar da..gerisi pek de önemli değil aslında

Kocama sahur hazirlicam die öleceğimuykusyzluktan yarin uatyatırım hemen bugün ilk yalniz birakmayim dedim ama zor duruyorum

İyi geceler;

hızlı hızlı geçmişi okudum ne çok sayfa birikmiş 2gün bakmadım altı üstü ..

Nasya;odana bayıldım canım güle güle büyüt meleğini...

medcezir;İdoşuna maşallah

nişanı gelen arkadaşında gözü aydın.sağlıklı sihatli bi şekilde kavuşursun inşallah canım bebeğine.

sahurluk hazırlayanlar arasında bende varım kahvaltılık bişiler hazırlıcam bende eşim için.Allah şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine inşallah yüzümüze bakarda bi avazda doğururuz bebişleri...

bugün eşimle anne kucağı bakmaya gittik internetten bakıp beğendiğim bi model vardı yerinde görelim dedik onuda bulamadık nere gittiysek yokmuş haftaya anca gelirmiş ya haftaya kadar doğurursam :18: ayhhhh
bikaçgündür karnım aşağıya inmiş gibi hissediyorum bebiş kasıklarıma yığılıyor sanki sağa yatıyorum olmuyo sola yatıyorum olmuyo sırt üstü yatsam belim ağrıyo otursam ben dayanamıyorum.gerçektende son aylar ne zormuş

sahurluk hazırlamam lazım acayipte acıktımmmmm

Neyse herkese hayırlı ramazanlar...

Kizlar kedicigi ve bunu okuyunca bende korktim gecen bendede yogun bembeyaz bi akinti geldi yoksa benimkidemi nisannnnn

Dur canım sakin ol :) Doktorun söyler zaten. korkma ayrıca, aylarca bu anı beklemedik mi kavuşma günü geliyor işte öyle düşün (Ben kendimi böyle oyalıyorum da )

Kızlar hastane terliği almadım, nasıl bişey konur onu da bilmiyorum ki fikri olan var mı

Sabo denen terliklerden koydum ben canım.

Ben bilmem işteeeee, diye diye doğurtcan beniiiiiiiiii

Hayırlı ramazanlar hepimizeeeeeeee

ahahahaha kedicik üzgünüm canım Paris Arda'yla kerttik biz kızı. Oğluna söyle hiç boşa ümitlenmesin. Ama ne derler bi kızı 1000 kişi ister vs. vs. DDD

Valla ben bilmem belli olmaz orası, gelin ata binmiş ya nasip demişşşşşş

Ayyyy marjinale bak yerim ben onuuuuu Çılgın bebek
Korkma canım ya, öyle de böyle de atlatıcaz, geçicek gidicek inşallah
Doktorlara emanetiz sonuçta, merak etme :)

(Çok cesur gördüm kendimi beh )

canım normal doğum bekliyorsun sanırım hurma ye rahmin kolay açılmasını sağlıyormuş bol bol ye rahmin kolay açılsın banada saçma gelmişti ama deneyip olumlu sonuç alan var baktım netden bilimsel açıklamasıda var ramazan hurması ama içindeki maddeler bir hormonu artıtıyormuş buda doğuma yardımcı oluyormuş

sonra orana zeytin yağı sür doğuma kadar senin günün yakın bana 10 gün kala başla demişlerd buda rahmin kolay açılmasını sağlıyormuş i sen kenarlarına sürmeye başla masaj yaparaak sana kolay gelsin

Günaydın gece mesaicileri.gece sahura kadar iyi kaynatmışsınız valla.bundan sonra muhabbetler belli ki gece dönecek.haftaya izne çıkınca takılırım bende size.gece mece bile doğuracak olsak hemen herkesin haberi olacak yani.canlı canlı hastaneye gidişimize tanık oluruz artık.hepinizi öpüyorum canlar.ben şimdi hazırlanıp çıkayım gün içinde yetişirim size.herkese hayırlı Ramazan'lar.şu mübarek günlerin hürmetine Allah herkesin yardımcısı olsun.

Son düzenleme:
Daha kimseler uyanmamış yaaaa,sayfayı yenileyip duruyorum ama tık yok.bir arkadaşımla buluşacaktık,yarım saat geç kalacakmış size takılayım dedim ama yalnızım heralde sayfamızda.bundan sonra gece bile uyanıp bakarım dize doğuran var mı diye.benim içimden bir ses Ramazan'ın çok hareketli geçeceğini söylüyor.sağlıkla inşallah,e artık vaktidir zaten.hepinize sevgiler canlarım.ben saçmalayıp duracağıma sakin sakin bekleyeyim.

gunaydin kizlar bende yakinda dogururum heralde bu stresle...esimin ailesi yurt disinda kv benle konusmadigi icin doguma gelmiycekmis dun soylemis....esim cok uzgundu dun ( napicam ben de bilemedim nasil davranacam bilemedim....ustune ustluk erkek kardesi gelio esimin persembe gunu 24 yasinda simdi bide bu halimle ona hizmet et....bardagini bile ellemz...hayir hizmet etmesine ederimde oda annesine uyup benle konusmadi 1 yildir bi kere bile aramadi beni ben yokmusum gibi davraniyolar...zaten dogum icinde gelmiomus 30 temmuzda donecekmis....yani benim bebegim umurlarinda degil simdi ben napayim nasil davranayim bu insanlara

Günaydın güzel anneler Hayırlı ramazanlar herkeslere Allah ım oruç tutanlara sabır versin..

Tabiki bugüne kadar nasıl başının çaresine baktıysan şimdide öyle yapacaksın.zaten fiziksel ve manevi bugüne kadar yanında değillermiş.yine de ayıp ama yaptıkları,o bebeğin ne suçu var.güya büyükler,birşeyin bedelinî masum birine ödetmenin yanlış olduğunu bilemeyecek kadar da çocuklarmış.ego ve bencillik ve cahillik işte.tek üzüldüğüm eşin olmuş,insan kendisini anne babasının gözünde değersiz hisseder,hiç hatırı yokmuş gibi düşünür.sen Gül gibi halledersin herşeyi güneşim.kaynında hem konuşmuyor,hem koca adam sana hizmet mi ettirecek hem de size mi geliyor bu halde,tabi Abi'sinin evi ama bu tavrını sürdürmemeli bence.değişik bir durum.

ya her yaz zaten gelio 1 ay kalio kaynim bizde yapiorum ediorum yemegini herseyini...ama son olanlar beni mahvetti annesi kimsenin giki cikmadi beni azarlarken...sonrada koptu ipler zaten...kadin hasta parasiyla herseyi satin alabilecek zannedio sorun burda...banada ben sana onu yaptim bunu aldim diye hep soylendi zaten....simdide bebegime oda aldi parasini yollamis yani...kiyafetler almis telsiz atesolcer falan ivir zivir seyler almis yolluyo kardesinden....benim derdm maddi seyler degilki bunu anlatamadim onlara...ben bi tel bi guler yuz bekledim hepsi bu....yine bir guc gosterisi...midem bulaniyor valla yaa napicamda bilmiorum

tembellik edip 3 gün boyunca topiğimizi okumazsam bu dünya güzelini de böyle geç görürüm işte maşallah maşallah ay bayıldıım valla

günaydın güzel anneler..

kedicik canım geçmiş olsun.. demek normal akıntı da nişan olabiliyormuş.. bende de 3 gündür çok fazla geliyor. bildiğin koyu beyaz ne zaman tuvalete gitsem akıntı görüyorum.. baya yoğun.. bende tırstım şimdi.. cuma günü minik faremle görüş günümüz.. doktorumu öne mi çeksem acaba :S neyse.. canım hakkında hayırlısı olsun.. sen sona yaklaştın artık.. Allah bir avazda kurtarsın seni.. bizim yerimize de çek bebeğinin kokusunu içine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…