2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canımm bi bebişimiz daha gelicek demekki... sağ selamet doğurup bebeğini kucağına alırsın inş...panik yapma herşey yetişir...ay ben bile heycanlandımm

Hehe valla doğuracağıma mı panik yapayım, ev darmadağan ona mı bilmiyorum

ozaman benim nişanda gelmiş o dediğinden geldi geçen hafta ve sancı çıktı 1cm açılmada varrr hayırlısı hakkımızda bir avazda inşallah

Haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Aminnnn cümlemiz inşallah.....

Kedicikkkk hakkında hayırlısı canım demekki bebişin hazır artık gelmek istiyo çok heyecanlandım bende tahmini doğum tarihimiz aynı nerdeyse benımde çarşamba kontrolüm bakalım ne dicek:26:

Hadi bakalım hayırlısı :) Haber et mutlaka :)))

offf of yarın doktor kntrlm var keske bnmde sancım cıksa ıkı hafta sonra dogursam artık gunler gecmıyo 40 haftayı bekleyebılcemı sanmıyorum hep dua edıyorum 38 de dogururum ıns dıe :)

KEDİCİİİİKİİMM amaniinn hepimizi heyecanlandırdın aferin sana yaniiii valla vakitler daralıyor kızlaarrr hadi hayırlısı artık hepimiz içinn
bu arada Arasta sana az kaldı diye diye gerçekten oldu olan şaka bi yana hakkınızda hayırlısı olsun inşallah kuzucm benim tele gece gündüz istediğin zaman mesaj atabilirsin haberin olsun habersiz bırakma ok?

anamm bi bebiş daha mı geliyoağustos ayı bebişlerimiz çok hızlı maşallah...sende inş canım sağ selamet bebeğine kavuşursunn

Son düzenleme:
cnm sendemi yaa kızlar noluo valla tek tek dökülecez deyinsene tırsıyorum kızlar yaa eşime de diorum çıkarmıcam hep içimde kalsın dieDDD

Aminnnnnn

Canım ne diyodu necati şaşmaz acilen değil de çabuk çabuk işte öyle hazırlanın sürpriz yapabiliyolar işte böyle

Kilosunu soramadım heyecandan, doktorum da unuttu söylemeyi

Son düzenleme:
offf of yarın doktor kntrlm var keske bnmde sancım cıksa ıkı hafta sonra dogursam artık gunler gecmıyo 40 haftayı bekleyebılcemı sanmıyorum hep dua edıyorum 38 de dogururum ıns dıe :)

ayy cnm sende benim eşim gibisin o da bugün dio uff daha kanala girmemiş doğsa ya hemen die ama ben çok trsıyorum bide son dkkaya kadar dursun büyyüsün iice diorum

evi takma kafana yetiştiği kadar napcan mecburrrdoğumuda takma ya canım pıt diye hemencicik bebişin doğar inş

Aminnnnnn

Canım ne diyodu necati şaşmaz acilen değil de çabuk çabuk işte öyle hazırlanın sürpriz yapabiliyolar işte böyle

valla yaa pijama rüyalarıma girio 1 gecelik 1 gecelik sabahlık takımı koydum bi de kaprili normal pijama onlar az idare eder herhalde de uzun bi pijama bulamadım acele etmek lazım haklısın tez tez hazırlamak çok heycanlandım valla:)))

allah razı olsun sizlerde olmasanız içimi rahatlattınız.herşey normaldi tamamen sürpriz oldu...yarın ilk emzirme denemesini yaptıracakmış doktor.kaç gündür sağarak veriyorduk

Ah arastaaaaa ahhhhhhhhhhhhhhhh gelse de sorsam kaç günüm kalmış
Ben biliyorum ama o giriyo hep oğlumun aklına zatennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Yoksa benim oğlan İdoşa mı sevdalıdır nedir

anamm bi bebiş daha mı geliyoağustos ayı bebişlerimiz çok hızlı maşallah...sende inş canım sağ selamet bebeğine kavuşursunn

cnm sendemi yaa kızlar noluo valla tek tek dökülecez deyinsene tırsıyorum kızlar yaa eşime de diorum çıkarmıcam hep içimde kalsın dieDDD

sormayın bende bende 38 haftayı doldursaydı razıyım neyseki izne çıktım ayaklar havada yatış bu şekilde tamamlarız belki 38

Çok heyecanlı yazdıklarınızı okuyunca ben de telaşlandım:)))) hadi hayırlısı :)))

ayy cnm sende benim eşim gibisin o da bugün dio uff daha kanala girmemiş doğsa ya hemen die ama ben çok trsıyorum bide son dkkaya kadar dursun büyyüsün iice diorum

cnm bnm en yakın ıkı arkadasımda hamıleydı onlar dogum yaptılar bı hafta oldu ben dayanamıyorum sımdı onları gordukten sonra gun sayıyorum resmen ama kesın bnm oglan erken fln gelmez 40 doldurur korkuyom gecerde :):) 37 den sonra erken dogum sayılmadıgı için gelsın ıstıyorum ıkı uc hafta sonra dayanamıyorum yaaaaaaaaaaaaaa :)

Bugun doguruyum, bugun doguruyum, bugun doguruyumm... Salla sancisini falan, bugun doguruyum... en gec 17sinde doguruyum. 17si annemle babamin evlilik yildonumu ve benim dogum gunum. mehmetimi de 17 temmuzda dogurayim. nolur allahim gecikmesin hayrli saglikli gelsin artik :'(

evi takma kafana yetiştiği kadar napcan mecburrrdoğumuda takma ya canım pıt diye hemencicik bebişin doğar inş

iNŞALLAHHH HEPİMİZE ÖYLESİ NASİP OLSUN (Ayyy caps açık kalmış pardonnnn)

ahh be canım oğluşuna söyle başka kızlara meyletsin zira İdoşun başı bağlı

Valla sözü kestiniz benim oğlan dellendi içerde bilemicem rakip var belli ki demedi deme

Çok heyecanlı yazdıklarınızı okuyunca ben de telaşlandım:)))) hadi hayırlısı :)))

Aminnnnnnnn :)))))))))

Şu an eşim sağolsun evde son hızla hazırlıkları yapmakta, canım benim

Aminnnnnn

ilahi kedicik güldüm valla - acilen değil de çabuk çabuk ha :). cnm hayırlı doğumlar dilerim, zaman gitgide daralıyor. anlamadığım nişanın gelmiş ama sen anlamadın mı? bi de ben sezeryan istediğim için çatı muayenesi olmadım. yumuşama, açılma vs. bizde de olabilir mi yani? farkedilmiyor mu böyle şeyler. valla ben de tırstım şimdi. umarım sezeryan tarihimizi bekler bebişim.

beni de bugün sağlık ocağından ebemiz aradı, kontrole çağırdı. yakın zamanda yapılan kan, idrar tahlilin varsa getir dedi. ctsi kendi doktorum bi sürü kan aldı ama sonuçları bilmiyorum, idrar yapılmadı. neyse gidip kan ve idrar numunesi verdim. kan normal çıktı ama dr. idrarda yoğun enfeksiyon olduğunu söyledi antibiyotik verdi. oysa benim sık tuvalete gitmek dışında hiç şikayetim yok, ne yanma ne acıma. sadece bazen çok sıkışık hissetmeme rağmen bi-iki damla yapıyorum. onu da bebek baskı yapıyordur normaldir diye düşünüyordum. yarın kendi doktoruma gidicem bakalım. şunun şurasında 15 günüm kaldı, şimdiye kadar hiç ilaç kullanmadım kullanmak da istemiyorum. bakalım kendi doktorum ne diyecek. sizden idrar yolu enfeksiyonu yaşayıp da yanma, ağrı, acı hissetmeyen var mı?

MAŞALLAH ŞİRİNE NEDE GÜZEL ALLAH ESİRGESİN.İNŞ GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN ÇOK TEŞEKÜRLER CANIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…