- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #40.201
canımm bi bebişimiz daha gelicek demekki... sağ selamet doğurup bebeğini kucağına alırsın inş ...panik yapma herşey yetişir...ay ben bile heycanlandımm
ozaman benim nişanda gelmişo dediğinden geldi geçen hafta ve sancı çıktı 1cm açılmada varrr hayırlısı hakkımızda bir avazda inşallah
KEDİCİKLER
canım hadi hayırlısı bakalım rabbim yardımcın olsun son hazırlıklarını tamamlamana fırsatın olur inş. hayırlı haberlerini bekliyoruz inş.
hiç sıkıntı çekmeden ne olduğunu bile anlamadan bebişini kucağına alırsın inş.
Kedicikkkk hakkında hayırlısı canım demekki bebişin hazır artık gelmek istiyo çok heyecanlandım bende tahmini doğum tarihimiz aynı nerdeyse benımde çarşamba kontrolüm bakalım ne dicek:26:
Selam kızlarr muayane çok yorucu stresli geçti kontrol oldum sıra nstye gelince sancılar çıktı ve bebiş az hareket ediyordu çatı muayanesi yapıldı 1cm açılma kalmış artmamış ama rahimde kısalma ve yumuşama haydi tekrar nst bu defa bebek iyi sancılar devam işin garibi 10dk bir sancı çıktı ben sancıyı sertleşme olarak hissediyorum canım çok sıkıldı yatırıcaklardı bebişimin hareketleri meyve suyu içince normale döndü yatırmadı doktor her an hazır ol geliyor bebiş dedi 1 hafta daha sabretse paşam keşke
aminn cnm inşallah cümlemize hayırlı olsun bol bereketli, olsun hepimiz sağlıkla yavrularımızı kucağımza alalım inşallahh
ayyy cnm nasıl heyecanlandım okurken hayırlısı olsun inşallahhh,bende istediğim gibi pijama bulamadım bide terliğim yok bana da öle olsa bende onların derdine düşerdim herhalde şükür çabalarken evimin işi bitti dünde beşiği hazırladım nevresimi falan ayy acnm sen yorma kendini bolca dinlen bakalım bi bebiş daha gelio desene kilosu ne kadarmış cnm?
offf of yarın doktor kntrlm var keske bnmde sancım cıksa ıkı hafta sonra dogursam artık gunler gecmıyo 40 haftayı bekleyebılcemı sanmıyorum hep dua edıyorum 38 de dogururum ıns dıe :)
Hehe valla doğuracağıma mı panik yapayım, ev darmadağan ona mı bilmiyorum
Haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Aminnnn cümlemiz inşallah.....
Hadi bakalım hayırlısı :) Haber et mutlaka :)))
Aminnnnnn
Canım ne diyodu necati şaşmaz acilen değil de çabuk çabukişte öyle hazırlanın sürpriz yapabiliyolar işte böyle
Kilosunu soramadım heyecandan, doktorum da unuttu söylemeyi
özlem selam canım banada doktor magvital 365 verdi iyi geliyo kasıklarım rahatladı baya...
Aynen canım allahım bebeğimi sağlıklı zamanında versin inş olan bi çatlak olsun takmıyorum artık
Evet baya kalabalık dediğin gibi öle slm falan yazsan görülcek gibi değil,ne kadar cok ağustos annesi varmış dedim burayı görünce
Benimde ilk doğumum canım, 3 takım eşofman bir de gecelik aldım. 3 üde lohusa pijamsı değil ama ben bilmeden öle aldım.minikinde dediği mantıklı geldi aslında bana ama işte durumlar neyi gösterir bilmiyoz ya kanama cok olursa dye de illaki yedek olmalı dye düşünüyorum bende..
Canım allah yardımcın olsun ciğerleri gelişince cıkar inş küvezden içini ferah tut baska bi sıkınıtı olmamış ya buna şükür..dua et,bi de hayırlısı böleymiş de sevin allahım ona göre ayarlamıştır herseyi.cabuk görmmüş oldun bebişini bundan sonrası daha güzel olur inş allah analı babalı büyütsün..yalnız bişey sorucam doktorun falan uyarmışmıydı seni hiç dikkat et bebek aşağıda falan dye,yoksa tamamen sürpriz mi oldu senin için merak ettim de
KEDİCİİİİKİİMMamaniinn hepimizi heyecanlandırdın aferin sana yaniiii valla vakitler daralıyor kızlaarrr hadi hayırlısı artık hepimiz içinn
bu arada Arasta sana az kaldı diye diye gerçekten oldu olanşaka bi yana hakkınızda hayırlısı olsun inşallah kuzucm benim tele gece gündüz istediğin zaman mesaj atabilirsin haberin olsun habersiz bırakma ok?
anamm bi bebiş daha mı geliyoağustos ayı bebişlerimiz çok hızlı maşallah...sende inş canım sağ selamet bebeğine kavuşursunn
cnm sendemi yaa kızlar noluo valla tek tek dökülecez deyinsene tırsıyorum kızlar yaa eşime de diorum çıkarmıcam hep içimde kalsın dieDDD
Ah arastaaaaa ahhhhhhhhhhhhhhhh gelse de sorsam kaç günüm kalmış
Ben biliyorum ama o giriyo hep oğlumun aklına zatennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Yoksa benim oğlan İdoşa mı sevdalıdır nedir
Biz geldik...
Maceramızı anlatayım hemen
Önce hastaneye gittik çalışamaz raporu almaya (37. hafta)
Ordan muayenehaneye geçtik. Baya bekledik çok kalabalıktı. Neyse sıra bize geldi önce bebeği inceledi, herşey yolunda. Önceden bacaklar 2-3 hafta önde gidiyordu şimdi nedense kafa 39 haftalık çıktı, bacaklar 37 haftalık. Sırayla mı büyüyolar nedir. Ben cuma günü olan sıkıntımı anlattım. Bebeğin suyunu inceledi, suyu da iyi.
Gel çatına bakalım dedi yan tarafa geçtim.
Parmakları soktu çıt yok. Normalde çok konuşkan bir kadın. Kurcaladıkça kurcalıyor ama konuşmuyor. Çıldırıcam ben tabi. Akıntın arttı mı dedi evet dedim. Kedicim senin nişanın gelmiş demez miRahim duvarı çok incelmiş, 2 cm de açılman var dediii ben şok!!! O ana kadar sakin, lay lay lom olan ben o kadar stres oldum ki ağladım ağlicam... Nst çektir dedi biz geri gittik hastaneye. Eşim benden de panik :) İşyerini aradı yıllık iznini başlattı. Nst çekildi 20 dakika kadar. 40 birimlik ağrıyı doğum ağrısı kabul ediyolarmış, benimkiler 20 birim çıktı ama 5 dakkada bir. Oradaki ebe (çok tatlı bir kızdı, bizi çok rahatlattı hep) yarın da olabilir 1 hafta sonra da dedi. Tekrar döndük bizim doktorun muayenehanesine. o da aynı şeyi söyledi.
Yani fıstıklar kıssadan hisse, bizim zibidinin bi gelesi var anlayacağınız...
Ben tutturdum lohusa tacım yok daha diyeHadi gittik bi alışveriş merkezine kırmızı taç arıyoruz
Bulduk neyse ki. Dışarda yemek yedik sonra geldik evimize.
Şimdi yatağı kuruyo eşim. Sonra da oto koltuğunu takacak arabaya. Yarın da temizlik yapacakmış :)
Bu arada uyku setini attık hemen makineye
Koşturmaca yani :)))))
ayy cnm sende benim eşim gibisin o da bugün dio uff daha kanala girmemiş doğsa ya hemen die ama ben çok trsıyorum bide son dkkaya kadar dursun büyyüsün iice diorum
sormayın bende bende38 haftayı doldursaydı razıyım neyseki izne çıktım ayaklar havada yatış bu şekilde tamamlarız belki 38
evi takma kafana yetiştiği kadar napcan mecburrrdoğumuda takma ya canım pıt diye hemencicik bebişin doğar inş
ahh be canım oğluşuna söyle başka kızlara meyletsin zira İdoşun başı bağlı
Çok heyecanlı yazdıklarınızı okuyunca ben de telaşlandım:)))) hadi hayırlısı :)))
Aminnnnnn
Canım ne diyodu necati şaşmaz acilen değil de çabuk çabukişte öyle hazırlanın sürpriz yapabiliyolar işte böyle
Kilosunu soramadım heyecandan, doktorum da unuttu söylemeyi
Günaydın kızlaaar azimle haftasonunu okuyup bitirdim :) tamam itiraf ediyorum arada atladığım yerler olabilir yine çoook yazılmış napayım :))
Maşallah minik kuzuyaAllahım onlar nasıl bakışlar büyümüş de küçülmüş sanki hiç küçük bebek gibi durmuyor bu zilli gayet sağlıklı minik bi pıtırcık o yanaklar tam yemelik zaten Fenerlimiymişşş benim kızım gibi doğmadan fenerli
Ben de sormuştum canım oralarda hissediyorum sanki çok aşağıda dedim ama değilmiş inmemiş o kadar. Yumruklarını çalıştırıyo
Topiğimizin ikinci erkenci meleği hoşgelmişAllah bir an önce toparlanıp kucağına almayı nasip etsin canım. Merak etme annesi hemen iyileşir üzülme güçlü ol minik kızının sütlere ihtiyacı var onu düşün.
Odanıza bayıldım canım mobilyaları duvar kağıdı herşeyi çok uyumlu çok güzelGüle güle eskitsin hepsini minik kızın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?