2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar eşim burnumla dalga geçiyor.. hamilelikte burnum kusur kalmadı oda büyüdü bakın buda halamın kızı.. 22 günlük.. tutmaya korktum.. kendi kızımı nasıl alacağım kucağıma bilemedim maşallah diyin nolur

umarım her şey yolundadır bizden sana bol bol dua... sen kötü düşünme ... sevin bebeğin hasretine dayanamamış işşte

günaydın canlar,ramazanın ilk günü.Allah bu sıcakta oruç tutan herkese yardım etsin.kimsenin evini ekmeksiz katıksız bırakmasın.bugün kontrolüm var,inş güzel geçer.

Heracm cok tatlisin cnm..masallh mini bebise..o zamn kucuk flan demeden oyle bi tutucazki cnm.annelik icgudusy

kızlarr eşleri oruç tutacak olanlar varmıııı...eşlerinize sahur hazırlayacak hali olan varmıı ben cok zorlanacağım gibi geliyor ama dayanmam lazım oruç süresince heralde geceleri birlikteyiz burda

Ben de gece kalkıp eşime bişeyler hazırladım zaten o saate kadar uyuyamamıştım 4ten sonra uyudum iş için kalkmam gereken saatte zor kalktım

Canım benimmm oğluş geliyo demek yaşasınnn çok heyecanlı Ay ne güzel bi telaş vardır şimdi evinizde ha geldi ha gelecek Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin kolaycacık ağrıyı sancıyı anlamadan doğurursun inşallah canım. Haberlerini merakla ve heyecanla bekliyoruz :18:

İştee bir bebiş daha yolda :) Üzülme canım sevinmen lazım kavuşuyosun yavruna artık kritik dönemi atlattılar sağlıkla gelsin inşallah

kızlar 37. haftadan once hurma yeme dogumu hızlandırır erken dogum yaparsın dıolar dogrumu acaba ?

Evet yeme sakın kasılmaları artırıyormuş o yüzden doğuma yardımcı diyorlar :)

Oyy maşallah canım ikiniz de çok güzelsiniz Minik kuzucuğun saçları çok şeker :) Sen merak etme kendi kızını kucağına alıp kimseye vermek istemezsin

ya bu agustos bıdıkları erkenci cıktı bende akıntı falan olmuyo doktorda nasıl dogum dusunuyorsun dedi bende dusunmuyorum dedim nasıl olsa ki dogumum yani normal dersn sezeryan falan onun dısında kafamda bişey olustrmam gerekiyo acaba normale dayanablirim mi acep

Heracm cok tatlisin cnm..masallh mini bebise..o zamn kucuk flan demeden oyle bi tutucazki cnm.annelik icgudusy

teşekkür ederiz :) sorma yav çok saçlı doğdu.. ablasıda aksine kel doğmuştu :)

Kizlar cepten giriyorm bnm takvimi paylasirmisnz.... Gunaydn kuzular..herkese hyrli ramazanlar olsun bu sicakta oruc tutan herkese allah sabrini versnn

Kizlar cepten giriyorm bnm takvimi paylasirmisnz.... Gunaydn kuzular..herkese hyrli ramazanlar olsun bu sicakta oruc tutan herkese allah sabrini versnn

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 26-08-2013
Hamileliğimin 34. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 48 gün kaldı.
Bebeğiniz bu hafta içinde yaklaşık 10-15 mm. uzayacak. Bebeğiniz bugünden itibaren yaşamaya uyum sağlayacak gerekli olgunluğa ulaşmış durumda. Bu doğmak için doğum gününü bekleyemeyecek sabırsız bebekler için güven verici bir haberdir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 30-32 cm aralığında ve ağırlığı yaklaşık 1900-2100 gr aralığında.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2200 gr. - Yaklaşık boyu : 45.1 cm. (Baştan Topuğa)

Günaydın annelerrrrr Hava çok sıcak Allah kullarına yardım etsin, sahurda bende yedim acıktım şimdiden niyetli olanları düşünemiyorum. 2:30 a alarm kurdum ama ben uyuyamadım kalktım 2 de hazırladım imsakın çok erken olması daha zorlaştırıyor.

Kasıklarımda ağrılar artmaya başladı, sanki kız zorluyor beni. Bu hafta randevum var sezeryan için gün verecek bu ayı geçirmez ama. Miniklerimize kavuşmaya az kaldı, çok çektim hamileliğimde inşaallah doğumum iyi ve kolay olur yavrumu sağlıklı hayırlı şekilde kucağıma alırım. Herkese kucaaaaaak dolusu sevgilerrrrrrrr

Evet canım hemen günde 3er tane ile başladım. Zaten çok severim hiç zor olmicak

Amin canım cümlemizi inşallah...
akıntı var diye benim yüzümden hemen stres olmayın, benim bir akşam baya sıkıntım da olmuştu. Aslında iki işareti birleştirmem gerekirdi ama uyumuşum resmen işte kısmet

Amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok tatlı buuuuuuuuuuuuuuuuu
Maşallah......................

Eveeeeet çok heyecanlıyızzzzzzzzzzzz

Düne kadar sadece hamileliği yaşıyordum ama şimdi şimdi idrak ettim hastaneden eve bir bebekle döneceğimizi. Hala tuhaf geliyor ama gene de
Eşim de aynı durumda, bücür mü geliyo yani şimdi deyip duruyor çok tatlı yaa

Günaydın kızlar.

Desenize bu hafta iki bebiş daha gelecek.

Kedicikler ve bynsu Allah'tan hayırlısını diliyorum ikiniz içinde. Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine ah demeden kucağınıza alırsınız bebişlerinizi inşallah.

Cnm takvm.icn saol...bnde de bazen.senn dedign gbi akintilar oluyo.dun kedicik dedikten snra bnde tirstim biraz internette arastrdm biraz..7 . Aya grdkten snra akinti koyulasirimis...ozelliklede son ayda...korkma bu yuzdrn cnm normal bseymis

nasyaa odana bayıldım... çok güzel olmuş. baktıkça insanın içi ferahlıyo.

parme dikkat et kendine. boşver hazırlıkları öncelik senin mutlu olman

kedicik naptınız siz ya bebişinle... afalladım kaldım. sanırım hrkes doğurcak bi ben kalçam burda :) çok sevindim amaaa...

hera maşaalah bebişe bize el sallamış resmen çok tatlııı :)

Günaydın kızlar

Kediciğim canım Rabbim bu güzel günde seni ve biz diğer hamişleri bir avazda kurtarsın inşallah :)
Bende henüz hastane çantamı hazırlamadım.bu hafta nişan var birde pazartesi hazırlayayım bari :)
Daha beşiğimiz gelmedi bizim yarın gelecekti :)Eşime söylimde arasın mobilyacıyı :)

Günaydın hanımlar;
Dün kv rahatsızlanmış eşim apar topar memlekete gitti. Anneme haber verdim. Gece vakti o geldi izmirden. Yalnız kalmamı istemiyorlar ama annem o kadar pimpirikli ve panik ki... Ben sakinleştiriyorum artık onu. Dün eşimle ramazan alışverişi yapmıştık. Yiyebileceği şeyler aldık. Sahurluk malzemeler falan. O; gidince kalakaldım.

Kedicikler canım; Senin oğlan hızlı çıktı diyeceğim ama zaten 37. haftadasın. Artık doğum miyadında sayılıyor. İnşallah sağ salim kucağına alırsın da bu tatlı telaşları gülerek hatırlarsınız. İlk okuyunca çok heyecanlandım ama sonraki yazıların beni rahatlattı. Ne güzel sakin olman. Umarım doğum sancılarını da , açılmaları da hissetmeden rahat kolay bir doğum yaparsın. Bizi habersiz bırakma sakın.

BYNSU canım senin yazını da alıntılamıştım ama çıkmamış. Bebeğin sağlıklı doğsun sen sağlıklı ol da ne zaman doğduğu o kadar öenmli değil. Doğan bi şekilde büyüyor işte... Kalbini ferah tut...

hera17, bebeklerimizin tahmini doğum günleri aynı.Ben de dün 34. haftaya başladım.Bu günleri hiç hayal edemezdim. Başkası 20 haftalık, 30 haftalık hamileyim deyince "Vaay ne kadar uzun zaman.Yolu yarılamış, yolun sonuna gelmiş..." gibi şeyler söylerdim. Ben minnoş kızımı daha 4 haftalık bile değilken öğrendim. Zaman geçmez asla deyip dururken şimdi 5-6 hafta kaldı. Hem heyecan hem korku hissediyorum.Allah inşallah kimseyi korktuklarıyla sınamaz.
Fotoğrafta gayet iyi görünüyorsun.Fazla kilo almadın sanırım.

canım ben çok zayıftım hamile kaldığımda.. o yüzden fazla kilo almamış gibi duruyorum ama dün tartıldım 17 kilo almışım bende 1 aylık bile değildim öğrendiğimde.. 9 ay nasıl geçicek diye sızlanıyordum.. sona yaklaştıkça haftalar birbirini kovalamaya başladı .. bide ben 38. haftada sezeryan olucam.. benim ki hepten yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…