2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kasılma şöyle bir şey mi? Göbeğin altında sanki uzun süre yürümüşüm de nefes nefese kalmışım gibi bir ağrı. 1-2 dk sürüyor ve nadir oluyor. Bazen nefes alınca dahi acıyor. Yolda yürürken de aniden alt bölgeye bıçak saplanır gibi bir ağrı giriyor.

Hayır canım o yorulduğunda seni durduruyor, kasılma dinlenince geçmiyor. Kasılma bebek bir tarafa toplanıyor sertleşiyor taş gibi oluyor için geriliyor bu uzun sürüyor sonra 15 dk ve 10 5 dk diye iniyor.

Maşallah.Dediğin gibi kilo aldığın hiç belli olmuyor.Ben 8-10 kilo gibi bir şey almışsın diye düşündüm.Bu hafta sonu kontrolüm var, bakalım doğum şekli hakkında bir şey söyleyecek mi? Allah yardımcın olsun. Eşim de 4 hafta sonra gelsin, fazla kalmasın diyor. Biraz da arkadaşlarından duydukları yüzünden. Bir arkadaşının bebeği içeride uzun süre kaldığından kakasını yemeye başlamış. Bunları duydukça tedirgin oluyor; ama Allah'ın izniyle her şey yolunda gider. Ben 39+1 diye başlayan haftada doğum yapmak istiyorum.Ponponumla biraz daha vakit geçireyim.Hem içerisi dışarıdan daha güvenli Şaka bir yana içeride ne kadar kalırlarsa o kadar gelişirlermiş. Tabii bir sorun yoksa. Hakkımızda hayırlısı.Zaten 37'den sonrası miyadında doğum.

Ne yapmam lazim gozukmesi icin

bizim günlüğümüzün altında Kadınlar Kulübü Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın yazıyor. oraya tıkla. yada profil bilgilerinden ekliceksin.. hakkında kısmında yanılmıyosam

Canım benimde kızın kafası ve bacak boyu hafta önden gidiyormuş. Ben 34 iken bacak ve kafa 36 haftayla uyumlu cıktı..

Senin bıcırıkkk gelmek istiyor artık desene hayırlısıyla vaktinde gelir inşallahhh.. Ne güzel eşinde yanındaa beraber beklersiniz oğluşunuu mis kokulunuu

günaydınnn

aynı şekilde sen de kaynını hiç takma canım şurda zaten ne kaldı doğurdun doğuracaksın yeri gelio kendi işimizi yapmaya üşenioz çok fazla hizmet etme sakın sen de
sorma yav çok saçlı doğdu.. ablasıda aksine kel doğmuştu :)
çok tatlısınızzzz

mide yanması çok olanlar için bebek saçlanıo derler ya, annesi çok zorlanmış mı acaba bi an aklıma bu soru geldi
ne güzel söylemişsin, kesinlikle öyle, zaman yaklaştıkça daha da algılıyoruz sanırım ikiydik üç olacağız
Günaydın kızlar kalktıgımdan beri baş ağrıısından çatlayacağımmm
türk kahvesi iyi gelir derler bi dene istersen, geçmiş olsun bu arada
Kizlar brnim takvimide paylasma imkaniniz varmi ????

takvimin görünmüyor

Son düzenleme:

Telden girdigim icin sizin gunlugu goremiyorum profil bilgilerimide degistirmeye calisiyorum ama olmuyo cok sagol yardimin icin ben biraz ugrasiyim

ikinizede maşallah canım

bu arada dipnot:insanın doğumundan yaşlılığına kadar sürekli büyüyen tek organımız burnumuzmuş. bebekken minicik burunlar yaşlandıkça uzarmış... boşver sıkıntı etme bence eşimde benimle dalga geçiyor hep burnum konusunda olmasada diğerlerine bulmadığı kusur kalmadı

Ne yapmam lazim gozukmesi icin

Canım dediklerimi uygularsan yaparsın
Üst tarafta sağda KULLANICI KONTROL PANELİNE GİR
Sonra çıkan bölümde AYARLAR altında PROFİLİ DÜZENLE GİR
Sonra -Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi:- Kısmına bebeğinin doğacağı tarihi gir mesela bu şekilde 14-08-2013 rakamların arasında orta tire - olması lazım nokta . koyma

Hayır canım o yorulduğunda seni durduruyor, kasılma dinlenince geçmiyor. Kasılma bebek bir tarafa toplanıyor sertleşiyor taş gibi oluyor için geriliyor bu uzun sürüyor sonra 15 dk ve 10 5 dk diye iniyor.

Sağ ol canım.Gece de olunca herhalde kasılma dedim. Gerçi suyumu muntazam içiyor, magnezyumu da pek ihmal etmiyorum. Kasılma olmaması için doktor günde 3 litre su içmemi söylemişti. aylardır öyle yapıyorum.Yaz gelince 3,5-4 litreye ulaştı bu rakam.

Hemen deniyorum

allahım içim kıpır kıpır nasıl heyecanlandım Başladık zaten doğumlara bi tane bebeğimiz var med doğurdu allah bağışlasın. çok aceleci çıktı bizimkiler,benim ki de gelsin o zaman yaaa özledim ben onu Herşey yetişir sıkma canını,rabbim korusun sizleri. Bu arada şu nişan işini bende araştırmıştım önceleri ama beyaz da oluyormuş demek ki:26: Benim de akıntım çoğaldı napsam ki?

çok tatlısınızzzz

mide yanması çok olanlar için bebek saçlanıo derler ya, annesi çok zorlanmış mı acaba bi an aklıma bu soru geldi

evet canım miğdesi çok yandı

inş doğumdan sonra eski boyutuna döner.. eski boyutuda küçük değildi ama bu kadar da değildi yani

evet doktorlar da öyle olduğunu söylüyor bebek zamanını geçirirse kakasını yeme durumu olabilirmiş bu yüzden zamanı geçen bebeği bekletmez sezaryenle alırlar genelde

hayırlısı herkes için vakitli doğumlar versin allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…