- 13 Temmuz 2012
- 1.430
- 1.715
- 133
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #40.301
Kizlar brnim takvimide paylasma imkaniniz varmi ????
canım takvimin gözükmüyor
Kızlar kasılma şöyle bir şey mi? Göbeğin altında sanki uzun süre yürümüşüm de nefes nefese kalmışım gibi bir ağrı. 1-2 dk sürüyor ve nadir oluyor. Bazen nefes alınca dahi acıyor. Yolda yürürken de aniden alt bölgeye bıçak saplanır gibi bir ağrı giriyor.
canım ben çok zayıftım hamile kaldığımda.. o yüzden fazla kilo almamış gibi duruyorum ama dün tartıldım 17 kilo almışımbende 1 aylık bile değildim öğrendiğimde.. 9 ay nasıl geçicek diye sızlanıyordum.. sona yaklaştıkça haftalar birbirini kovalamaya başladı .. bide ben 38. haftada sezeryan olucam.. benim ki hepten yakın
Ne yapmam lazim gozukmesi icin
Biz geldik...
Maceramızı anlatayım hemen
Önce hastaneye gittik çalışamaz raporu almaya (37. hafta)
Ordan muayenehaneye geçtik. Baya bekledik çok kalabalıktı. Neyse sıra bize geldi önce bebeği inceledi, herşey yolunda. Önceden bacaklar 2-3 hafta önde gidiyordu şimdi nedense kafa 39 haftalık çıktı, bacaklar 37 haftalık. Sırayla mı büyüyolar nedir. Ben cuma günü olan sıkıntımı anlattım. Bebeğin suyunu inceledi, suyu da iyi.
Gel çatına bakalım dedi yan tarafa geçtim.
Parmakları soktu çıt yok. Normalde çok konuşkan bir kadın. Kurcaladıkça kurcalıyor ama konuşmuyor. Çıldırıcam ben tabi. Akıntın arttı mı dedi evet dedim. Kedicim senin nişanın gelmiş demez miRahim duvarı çok incelmiş, 2 cm de açılman var dediii ben şok!!! O ana kadar sakin, lay lay lom olan ben o kadar stres oldum ki ağladım ağlicam... Nst çektir dedi biz geri gittik hastaneye. Eşim benden de panik :) İşyerini aradı yıllık iznini başlattı. Nst çekildi 20 dakika kadar. 40 birimlik ağrıyı doğum ağrısı kabul ediyolarmış, benimkiler 20 birim çıktı ama 5 dakkada bir. Oradaki ebe (çok tatlı bir kızdı, bizi çok rahatlattı hep) yarın da olabilir 1 hafta sonra da dedi. Tekrar döndük bizim doktorun muayenehanesine. o da aynı şeyi söyledi.
Yani fıstıklar kıssadan hisse, bizim zibidinin bi gelesi var anlayacağınız...
Ben tutturdum lohusa tacım yok daha diyeHadi gittik bi alışveriş merkezine kırmızı taç arıyoruz
Bulduk neyse ki. Dışarda yemek yedik sonra geldik evimize.
Şimdi yatağı kuruyo eşim. Sonra da oto koltuğunu takacak arabaya. Yarın da temizlik yapacakmış :)
Bu arada uyku setini attık hemen makineye
Koşturmaca yani :)))))
aynı şekilde sen de kaynını hiç takma canım şurda zaten ne kaldı doğurdun doğuracaksın yeri gelio kendi işimizi yapmaya üşenioz çok fazla hizmet etme sakın sen degunaydin kizlar bende yakinda dogururum heralde bu stresle...esimin ailesi yurt disinda kv benle konusmadigi icin doguma gelmiycekmis dun soylemis....esim cok uzgundu dun( napicam ben de bilemedim nasil davranacam bilemedim....ustune ustluk erkek kardesi gelio esimin persembe gunu 24 yasinda simdi bide bu halimle ona hizmet et....bardagini bile ellemz...hayir hizmet etmesine ederimde oda annesine uyup benle konusmadi 1 yildir bi kere bile aramadi beni ben yokmusum gibi davraniyolar...zaten dogum icinde gelmiomus 30 temmuzda donecekmis....yani benim bebegim umurlarinda degil simdi ben napayim nasil davranayim bu insanlara
çok tatlısınızzzzsorma yav çok saçlı doğdu.. ablasıda aksine kel doğmuştu :)
ne güzel söylemişsin, kesinlikle öyle, zaman yaklaştıkça daha da algılıyoruz sanırım ikiydik üç olacağızEveeeeet çok heyecanlıyızzzzzzzzzzzz
Düne kadar sadece hamileliği yaşıyordum ama şimdi şimdi idrak ettim hastaneden eve bir bebekle döneceğimizi. Hala tuhaf geliyor ama gene de
Eşim de aynı durumda, bücür mü geliyo yani şimdi deyip duruyor çok tatlı yaa
türk kahvesi iyi gelir derler bi dene istersen, geçmiş olsun bu aradaGünaydın kızlar kalktıgımdan beri baş ağrıısından çatlayacağımmm
Kizlar brnim takvimide paylasma imkaniniz varmi ????
bizim günlüğümüzün altında Kadınlar Kulübü Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın yazıyor. oraya tıkla. yada profil bilgilerinden ekliceksin.. hakkında kısmında yanılmıyosam
kızlar eşim burnumla dalga geçiyor.. hamilelikte burnum kusur kalmadı oda büyüdübakın buda halamın kızı.. 22 günlük.. tutmaya korktum.. kendi kızımı nasıl alacağım kucağıma bilemedim maşallah diyin nolur Eki Görüntüle 751265
Ne yapmam lazim gozukmesi icin
Hayır canım o yorulduğunda seni durduruyor, kasılma dinlenince geçmiyor. Kasılma bebek bir tarafa toplanıyor sertleşiyor taş gibi oluyor için geriliyor bu uzun sürüyor sonra 15 dk ve 10 5 dk diye iniyor.
Canım dediklerimi uygularsan yaparsın
Üst tarafta sağda KULLANICI KONTROL PANELİNE GİR
Sonra çıkan bölümde AYARLAR altında PROFİLİ DÜZENLE GİR
Sonra -Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi:- Kısmına bebeğinin doğacağı tarihi gir mesela bu şekilde 14-08-2013 rakamların arasında orta tire - olması lazım nokta . koyma
bugün kontrolumuz var bakalım kilo aldık mı hiç iştahım yok resmen yemek için yiyorum siz nasılsınız bu konuda
allahım içim kıpır kıpır nasıl heyecanlandımbiz geldik...
Maceramızı anlatayım hemen
önce hastaneye gittik çalışamaz raporu almaya (37. Hafta)
ordan muayenehaneye geçtik. Baya bekledik çok kalabalıktı. Neyse sıra bize geldi önce bebeği inceledi, herşey yolunda. önceden bacaklar 2-3 hafta önde gidiyordu şimdi nedense kafa 39 haftalık çıktı, bacaklar 37 haftalık. Sırayla mı büyüyolar nedir. Ben cuma günü olan sıkıntımı anlattım. Bebeğin suyunu inceledi, suyu da iyi.
Gel çatına bakalım dedi yan tarafa geçtim.
Parmakları soktu çıt yok. Normalde çok konuşkan bir kadın. Kurcaladıkça kurcalıyor ama konuşmuyor. çıldırıcam ben tabi. Akıntın arttı mı dedi evet dedim. Kedicim senin nişanın gelmiş demez miRahim duvarı çok incelmiş, 2 cm de açılman var dediii ben şok!!! O ana kadar sakin, lay lay lom olan ben o kadar stres oldum ki ağladım ağlicam... Nst çektir dedi biz geri gittik hastaneye. Eşim benden de panik :) işyerini aradı yıllık iznini başlattı. Nst çekildi 20 dakika kadar. 40 birimlik ağrıyı doğum ağrısı kabul ediyolarmış, benimkiler 20 birim çıktı ama 5 dakkada bir. Oradaki ebe (çok tatlı bir kızdı, bizi çok rahatlattı hep) yarın da olabilir 1 hafta sonra da dedi. Tekrar döndük bizim doktorun muayenehanesine. O da aynı şeyi söyledi.
Yani fıstıklar kıssadan hisse, bizim zibidinin bi gelesi var anlayacağınız...
Ben tutturdum lohusa tacım yok daha diyeHadi gittik bi alışveriş merkezine kırmızı taç arıyoruz
Bulduk neyse ki. Dışarda yemek yedik sonra geldik evimize.
şimdi yatağı kuruyo eşim. Sonra da oto koltuğunu takacak arabaya. Yarın da temizlik yapacakmış :)
bu arada uyku setini attık hemen makineye
Koşturmaca yani :)))))
çok tatlısınızzzz
mide yanması çok olanlar için bebek saçlanıo derler ya, annesi çok zorlanmış mı acaba bi an aklıma bu soru geldi
ikinizede maşallah canım
bu arada dipnot:insanın doğumundan yaşlılığına kadar sürekli büyüyen tek organımız burnumuzmuş.bebekken minicik burunlar yaşlandıkça uzarmış... boşver sıkıntı etme bence eşimde benimle dalga geçiyor hep burnum konusunda olmasada diğerlerine bulmadığı kusur kalmadı
Maşallah.Dediğin gibi kilo aldığın hiç belli olmuyor.Ben 8-10 kilo gibi bir şey almışsın diye düşündüm.Bu hafta sonu kontrolüm var, bakalım doğum şekli hakkında bir şey söyleyecek mi? Allah yardımcın olsun. Eşim de 4 hafta sonra gelsin, fazla kalmasın diyor. Biraz da arkadaşlarından duydukları yüzünden. Bir arkadaşının bebeği içeride uzun süre kaldığından kakasını yemeye başlamış. Bunları duydukça tedirgin oluyor; ama Allah'ın izniyle her şey yolunda gider. Ben 39+1 diye başlayan haftada doğum yapmak istiyorum.Ponponumla biraz daha vakit geçireyim.Hem içerisi dışarıdan daha güvenliŞaka bir yana içeride ne kadar kalırlarsa o kadar gelişirlermiş. Tabii bir sorun yoksa. Hakkımızda hayırlısı.Zaten 37'den sonrası miyadında doğum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?