2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar cepten giriyorm bnm takvimi paylasirmisnz.... Gunaydn kuzular..herkese hyrli ramazanlar olsun bu sicakta oruc tutan herkese allah sabrini versnn

Günaydın kızlar. Bebeklerimizi bize yaklaştıran bir güne daha merhaba dedik:) Gününüz güzel geçsin..

Canım idoş benim kimselere vermemmm Medcezirinki Elif Ece

isim karışıklığı kusura bakmayın canım

slm annişlerrrrrrrrrrr ...biz oğluşla son açlık, tokluk kanımızı verdık dünle, bugun off bu kaçınçıı bıktım artık iğnelerdennn..bizim doktor hala şeker testıne onem verıo neden bu kadar ustune dusuo acaba :44:tüp bebek diemı bu kadar düşüolar usune anlamadımki:44: aslında bı yandan ıyı ama ne bılım iğneler sıktı artık TARTILDIM 62 kılo çıktım 14 kılo almışım 2,5bebegın bakalım kaç kıloyla giricez doguma

kalan gün : 22

bugün kontrolumuz var bakalım kilo aldık mı hiç iştahım yok resmen yemek için yiyorum siz nasılsınız bu konuda

Benim de iştahım pek açık değil. Sanki içim yanıyor. Karpuz, limonata,dondurma gibi şeyleri yiyip içmek istiyorum; ama kızım için günde 6 öğün yiyorum.Bazen kendimi damızlık gibi hissediyorum. Süt, yoğurt, et, sebze, ceviz... Her gün yemeye çalışıyorum.Doktor 28. haftadan sonra proteini arttır demişti. Bebeğin gelişimi için gerekliymiş. Ben öyle bir takılmışım ki proteine rüyamda dedikoducu, fitne fücur 3 kadın "Aaa, hayvansal protein yasak, sen nereden buldun?" diyordu. Ne rüyalar ne rüyalar.Özcan Deniz'le Türkan Şoray'ı bile nişanlandırdım rüyamda.
Kilo durumu ne alemde? Şu son 1 ayda 1-2 kilo alıp bitirmek istiyorum sezonu.Mümkün mü bilmem tabii.Son haftalarda çok alan da hiç almayan da var.Bazı yerlerde 30. haftadan sonra kilo alımı yavaşlar yazıyor.

Canim yaptim heralde simdi bi bakabilcekmisin

Canim yaptim heralde simdi bi bakabilcekmisin

Olmuş canım takvimin hayırlı olsun. Bu senin takviminde yazanlar

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 25-08-2013
Hamileliğimin 34. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 47 gün kaldı.
Bebeğinizin gözleri günlük aktivite zamanlarında açık ve uyuduğu zamanlarda gözlerini kapatıyor. Bebeğinizin gözlerindeki pigmentasyon tamamlanmadığı ve göz renkleri tam gelişmediği için bebeğinizin gözleri şimdi mavi. Bebeğinizin gözlerinin renk pigmentasyonunun tamamlanması için bir kaç haftası daha var. Bebeğinizin hareket edecek yeri gittikçe daraldı fakat hala çok aktif.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2200 gr. - Yaklaşık boyu : 45.1 cm. (Baştan Topuğa)

Sanırım gebelik şekeri var.Ben neredeyse 9 yıldır şeker hastasıyım. Test senin ve bebeğinin iyiliği için. İçini ferah tut. Şekerlerinin iyi gitmesi için sıkı takip edilmesi önemli.İğneler biraz sıkıcıdır; ama sağlığınız için can simidi. İçini ferah tut.İyi düşündüğün sürece şekerin de dengede olacaktır. Ha bir de dışarıdaki kendini bilmez insanların "Şeker yüzünden şöyle olur, böyle olur..." gibi hikayelerine kulak asmamaya çalış.Ben yıllardır neler duydum.Allah onları ıslah etsin. Çok şükür her şeyimiz iyi. Doktorum "Sen normal hamilelerden bile daha iyi durumdasın." der her zaman. Bugüne kadar hiçbir sorunumuz olmadı çok şükür. Önemli olan nasıl, ne kadar ve ne zaman besleneceğini bilmen.Gerisi geliyor.

Cok tesekkur ederim cok mutlu oldum :))

Kızlar sizinle kasilmalariniz çok mü? Dün 3 saat boyunca durmadan kasildi karnım. 10-15 kere olur yazıyordu bı yerde galiba. Bende en az 30-40

Kedociklerden sonra dün aksam bende panikledim galiba

Merhabalar;
bir kaç haftadır yıllık izinlerimi kullanıp, bebişin odasını hazırladığım ve sonrasında tatile kaçtığım için forumu pek fazla okuyamadım bile. genelde çok fazla yazmasam da takipteyim ve sizinle çok şey öğrendim. iyi ki böyle bir ortam var...

dün doktorumuza gittik, 32. hafta çalışabilir raporumuzu aldık ve iş başı yaptık. bayrama kadar çalışmaya çalışacam:) bakalım halimiz ne olacak. bebişim önceki kotrolde doğum pozisyonundaydı ama şimdi ters dönmüş. kilosu 2200 müş, 1 hafta önde gözüküyor ama ters pozisyonda böyle büyük ölçümler olabilir dedi. çok özlemişim onu, görünce çok mutlu oldum.

artık çok fazla yorulduğumu hissediyorum hem fiziken hem ruhen. hamilelikde değişen hormonlar beni acayip duygusal ve takıntılı bir hale getirdi. normalde adet öncesinde yaşadığım 2-3 günlük gerginliği hamilelik boyunca yaşadım diyebilirim. doğumdan sonra lohusalık depresyonu yaşamam inşallah. sanki bebişimi kucağıma alınca tüm gerginliğim geçecek miş dünya umrumda olmayacakmış gibi geliyor. onu dört gözle bekliyorum...

Kızlar sizinle kasilmalariniz çok mü? Dün 3 saat boyunca durmadan kasildi karnım. 10-15 kere olur yazıyordu bı yerde galiba. Bende en az 30-40

Canım magnezyum alıyormusun bilmiyorum ama onun kasılmaları azalttığı bir gerçek. Uzun süren kasılmalarda allah korusun doğum gerçekleşir. Şahsen 30 40 defa kasılsam durmam doktorumu arardım. O esnada magnezyum ve 2 lt su içip 2 saatte geçmeyen kasılmalar tehlikelidir.

günaydın güzel annecikler odamızı bebeğenen bütün can arkadaşlarıma tekrar tekrar çook teşekkür ediyorum daha güzelleri sizlerin olsun inşallah
Ramazan hayırlı olsun bu güzel ay bize bebişlerimizide getirecek inşallah hayırlısıyla

Bu arada Hera bebekle ikinizde çok tatlı görünüyosunuz maşallah

Gece uyandıkça aklıma kedicik ve bynsu geldi valla ya bende onlar kadar heyecanlıyım hayırlı doğumlar olsun gelsin tatlı minnaklarrrrr

herkese merhaba tabiki bıdıklarada
geç uyuyunca sabahta geç uyandık kızımla şimdi kahvaltı yapıyoruz..
geçmişe bi bakayım geceden beri birikmiş bikaç sayfa
hayırlı ramazanlar...

Magnezyumu her gun olmasıda en az haftada 4-5 kere alıyorum. 2 Lt su zaten havada Kara'da iciyorum. Korktum bak şimdi demek 2 saatten fazlası tehlikeli. Ama her zaman sancılı olmuyor kasiliyor ama acısı yok rahatsız edici sadece

işte son haftam çok şükür evde kafa dinlemeye göbişimi uzatıp dinlenmeye yavrumu sevmeye o kadar çok ihtiyacım var ki.

nasya bebişinin odası gerçekten çok cici olmuş, tarzlarımız çok benziyor. bizimde perdemizle halımız kaldı. ve halını çok beğendim. nerden aldın, anti-alerjik mi?

benim de bu aralar çok fazla oluyor kasılma bıdıklar alıştırma yapıyor ..

Heracım bebek de sen de çok şirin görünüyosunuz

Parme daha dur beraber doğurcaktık hani. Bekle beni ama yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…