- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #40.321
İyi geceler;
medcezir;İdoşuna maşallah
Kizlar cepten giriyorm bnm takvimi paylasirmisnz.... Gunaydn kuzular..herkese hyrli ramazanlar olsun bu sicakta oruc tutan herkese allah sabrini versnn
Günaydın kızlar. Bebeklerimizi bize yaklaştıran bir güne daha merhaba dedik:) Gününüz güzel geçsin..
Canım idoş benim kimselere vermemmmMedcezirinki Elif Ece
bugün kontrolumuz var bakalım kilo aldık mı hiç iştahım yok resmen yemek için yiyorum siz nasılsınız bu konuda
Canım dediklerimi uygularsan yaparsın
Üst tarafta sağda KULLANICI KONTROL PANELİNE GİR
Sonra çıkan bölümde AYARLAR altında PROFİLİ DÜZENLE GİR
Sonra -Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi:- Kısmına bebeğinin doğacağı tarihi gir mesela bu şekilde 14-08-2013 rakamların arasında orta tire - olması lazım nokta . koyma
Canim yaptim heralde simdi bi bakabilcekmisin
slm annişlerrrrrrrrrrr ...biz oğluşla son açlık, tokluk kanımızı verdık dünle, bugunoff bu kaçınçıı bıktım artık iğnelerdennn..bizim doktor hala şeker testıne onem verıo neden bu kadar ustune dusuo acaba :44:tüp bebek diemı bu kadar düşüolar usune anlamadımki:44: aslında bı yandan ıyı ama ne bılım iğneler sıktı artık TARTILDIM 62 kılo çıktım 14 kılo almışım 2,5bebegın bakalım kaç kıloyla giricez doguma
kalan gün : 22
Olmuş canım takvimin hayırlı olsun. Bu senin takviminde yazanlar
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 25-08-2013
Hamileliğimin 34. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 47 gün kaldı.
Bebeğinizin gözleri günlük aktivite zamanlarında açık ve uyuduğu zamanlarda gözlerini kapatıyor. Bebeğinizin gözlerindeki pigmentasyon tamamlanmadığı ve göz renkleri tam gelişmediği için bebeğinizin gözleri şimdi mavi. Bebeğinizin gözlerinin renk pigmentasyonunun tamamlanması için bir kaç haftası daha var. Bebeğinizin hareket edecek yeri gittikçe daraldı fakat hala çok aktif.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2200 gr. - Yaklaşık boyu : 45.1 cm. (Baştan Topuğa)
Kızlar sizinle kasilmalariniz çok mü? Dün 3 saat boyunca durmadan kasildi karnım. 10-15 kere olur yazıyordu bı yerde galiba. Bende en az 30-40
Kedociklerden sonra dün aksam bende panikledim galiba
Canım magnezyum alıyormusun bilmiyorum ama onun kasılmaları azalttığı bir gerçek. Uzun süren kasılmalarda allah korusun doğum gerçekleşir. Şahsen 30 40 defa kasılsam durmam doktorumu arardım. O esnada magnezyum ve 2 lt su içip 2 saatte geçmeyen kasılmalar tehlikelidir.
günaydın güzel annecikler odamızı bebeğenen bütün can arkadaşlarıma tekrar tekrar çook teşekkür ediyorum daha güzelleri sizlerin olsun inşallah
Ramazan hayırlı olsun bu güzel ay bize bebişlerimizide getirecek inşallah hayırlısıyla
Bu arada Hera bebekle ikinizde çok tatlı görünüyosunuz maşallah
Gece uyandıkça aklıma kedicik ve bynsu geldi valla ya bende onlar kadar heyecanlıyım hayırlı doğumlar olsun gelsin tatlı minnaklarrrrr
Kızlar sizinle kasilmalariniz çok mü? Dün 3 saat boyunca durmadan kasildi karnım. 10-15 kere olur yazıyordu bı yerde galiba. Bende en az 30-40
Kedociklerden sonra dün aksam bende panikledim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?