- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #40.341
Heracım bebek de sen de çok şirin görünüyosunuz
Parme daha dur beraber doğurcaktık hani. Bekle beni ama yaaaa
nasya bebişinin odası gerçekten çok cici olmuş, tarzlarımız çok benziyor. bizimde perdemizle halımız kaldı. ve halını çok beğendim. nerden aldın, anti-alerjik mi?
Günaydın kızlar.
Desenize bu hafta iki bebiş daha gelecek.
Kedicikler ve bynsu Allah'tan hayırlısını diliyorum ikiniz içinde. Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine ah demeden kucağınıza alırsınız bebişlerinizi inşallah.
kedicik naptınız siz ya bebişinle... afalladım kaldım. sanırım hrkes doğurcak bi ben kalçam burda :) çok sevindim amaaa...
hera maşaalah bebişe bize el sallamış resmen çok tatlııı :)
Günaydın kızlar
Kediciğim canım Rabbim bu güzel günde seni ve biz diğer hamişleri bir avazda kurtarsın inşallah :)
Bende henüz hastane çantamı hazırlamadım.bu hafta nişan var birde pazartesi hazırlayayım bari :)
Daha beşiğimiz gelmedi bizim yarın gelecekti :)Eşime söylimde arasın mobilyacıyı :)
Günaydın hanımlar;
Kedicikler canım; Senin oğlan hızlı çıktı diyeceğim ama zaten 37. haftadasın. Artık doğum miyadında sayılıyor. İnşallah sağ salim kucağına alırsın da bu tatlı telaşları gülerek hatırlarsınız. İlk okuyunca çok heyecanlandım ama sonraki yazıların beni rahatlattı. Ne güzel sakin olman. Umarım doğum sancılarını da , açılmaları da hissetmeden rahat kolay bir doğum yaparsın. Bizi habersiz bırakma sakın.
BYNSU canım senin yazını da alıntılamıştım ama çıkmamış. Bebeğin sağlıklı doğsun sen sağlıklı ol da ne zaman doğduğu o kadar öenmli değil. Doğan bi şekilde büyüyor işte... Kalbini ferah tut...
Kızlar kasılma şöyle bir şey mi? Göbeğin altında sanki uzun süre yürümüşüm de nefes nefese kalmışım gibi bir ağrı. 1-2 dk sürüyor ve nadir oluyor. Bazen nefes alınca dahi acıyor. Yolda yürürken de aniden alt bölgeye bıçak saplanır gibi bir ağrı giriyor.
kızlar kociş kahvaltı yapayım die eve gelmişti sabah müşteriye çıkmış. Neyse yaparken o yedi gitti bende yedim birden fenalaştım. şu sıralar her gün yaşıyoru msanki ilk günlerim gebelikte. kalp çarpıntısı tansiyonum düşüyor yığılıp kalıcam sanki kendimi zor attım yatağa hala yatıyorum sofra kaldı öyle.. ağdaya gidicem yolda düşüp bayılıcam diye cesaret edemiyorum..
Sizlerde de birden baygınlık geçiricek gibi halsizlik oluyormu???
Heracım bebek de sen de çok şirin görünüyosunuz
Parme daha dur beraber doğurcaktık hani. Bekle beni ama yaaaa
günaydınlar,güzel sabahlar efendim
Ramazan-ı şerifiniz hayrolsun,Allah bu mübarek ayda hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
HERACMM ikiniz de çok güzelsiniz maşallah sizeebebiş bize el sallamış sanki yerim onun o yumuklarını yaa
bizim de dün kontrolümüz vardı tam ramazan öncesi dr bi yoğundu ki sormayın fazla beklemeyelim die geç gittik 6 gibi ama hastane hıncahınç dolu.numaramızı alıp geri döndük 9 gibi tekrar gittik hala sıra var, saat 10u geçiodu sıra geldiğinde
neyse girdik oğlum doğum pozisyonunu almış ama sezaryen olacağım için ne yazık ki bi işimize yaramadı
31 haftalık olmamız gerekirken oğlum ölçümlere göre 34 haftalıkmış, kilosu da 2300 civarı, biraz kilosu fazla diil mi dedim, biraz öyle ama 200-300 yanılma payı şişlik olabilir dedi.
böbrekte biraz büyüme varmış, erkek çocuklarında olabilio normaldir dedi, böyle bişi yaşayan var mı kızlar aranızda:26:
bu ay sonu tam tarih vericek ama dün dediği ağustosun 20si gibi alırız
genel anestezi olursun dedi, bebek alındıktan sonra bi de kist operasyonum olacak çünkü, epidural olmaz mı dedim, istiosan öyle başlar bebeği aldıktan sonra komple bayıltırız dedi, bu komple bayıltma işini pek sevmedimnarkozdan ayılmam ve arınmam çok zor oluo benim ya
kızlar kociş kahvaltı yapayım die eve gelmişti sabah müşteriye çıkmış. Neyse yaparken o yedi gitti bende yedim birden fenalaştım. şu sıralar her gün yaşıyoru msanki ilk günlerim gebelikte. kalp çarpıntısı tansiyonum düşüyor yığılıp kalıcam sanki kendimi zor attım yatağa hala yatıyorum sofra kaldı öyle.. ağdaya gidicem yolda düşüp bayılıcam diye cesaret edemiyorum..
canım bayılacak kadar olmuyor da bende çok fazla nefes darlığı ve akabinde gelen çarpıntı ve ateş basması oluyor maalesef :// bir de benim tansiyonum hep düşük. 9/5-4 gibi hep. bilmiyorum ki nedendir :26: :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?