2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nasya bebişinin odası gerçekten çok cici olmuş, tarzlarımız çok benziyor. bizimde perdemizle halımız kaldı. ve halını çok beğendim. nerden aldın, anti-alerjik mi?

Nadia çok teşekkür ederim canım ben halı ve perdeleri englısh home dan aldım o markayı çok seviyorum halı sanırım anti alerjık değil ama asla tüy çıkarmıyor altı tabana yapışıyor kaymıyor ve çamaşır makinasında rahatlıkla yıkanıyor temızlığı çok kolay tavsiye ederim

Amin canım cümlemiz inşallah...

kedicik naptınız siz ya bebişinle... afalladım kaldım. sanırım hrkes doğurcak bi ben kalçam burda :) çok sevindim amaaa...

hera maşaalah bebişe bize el sallamış resmen çok tatlııı :)

Kalmazsınnnnnnnn elbet çıkacaklar ordan merak etme :)))

Amin canım :)))) Bence de arayın gelsin mobilya artık, nolur nolmaz :))

Sabırsız yaa bizim zibidi :) Daha dün konuşuyoduk, çantaya terlik ve lohusa tacı koymamıştım
Kapı süsünü de bitiremedim

Eşimle bikaç işimiz var, sonra bitiricem kısmetse :))))

36. haftadan sonra çok rahat davranmamak lazımmış :)

günaydınlar,güzel sabahlar efendim
Ramazan-ı şerifiniz hayrolsun,Allah bu mübarek ayda hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

HERACMM ikiniz de çok güzelsiniz maşallah sizee bebiş bize el sallamış sanki yerim onun o yumuklarını yaa

Bn iyice nefes darligi cekiyorum ya...karnm buyudukce nefesm kesiliyo sanki.istahszlik bndede var ama mecburiyetten yiyorum...uykuszluktan artk het dakika gozlerim kapaniyo..hftaya kontrolumuz var bakalim doktor amcamz kizmn dogum tarihiyle ilgili ne soylicek..bu arada doktorlardn bhsedilms dun..buyuk sehirde olunca secenek oluyk memnun kalmzsan degistirebiliyosn dezantajlarida cok nstye bile bi dunya para aliyolr..bn sansliyim.allahtan hc doktorumu degstrmrk gbi bisey dusunmedm..bnm dilimden anliyo bni tanidi artik gecr gundz arayrm bni dnliyo gerekirse geliyo hstaneye bnm nazimi cekiyo resmen..normal dogumdn cok korkuyrm ama normal dogum yap dogumunu yptiricam desin yaparimm..devlet hstanesinn sartlari rezil eger orda olsaydi doktorum oraya gderdm ..ikincidede doktorum belli bnm.. Doktora guvenmek.cok onemli kizlar gercekten..

bizim de dün kontrolümüz vardı tam ramazan öncesi dr bi yoğundu ki sormayın fazla beklemeyelim die geç gittik 6 gibi ama hastane hıncahınç dolu.numaramızı alıp geri döndük 9 gibi tekrar gittik hala sıra var, saat 10u geçiodu sıra geldiğinde

neyse girdik oğlum doğum pozisyonunu almış ama sezaryen olacağım için ne yazık ki bi işimize yaramadı
31 haftalık olmamız gerekirken oğlum ölçümlere göre 34 haftalıkmış, kilosu da 2300 civarı, biraz kilosu fazla diil mi dedim, biraz öyle ama 200-300 yanılma payı şişlik olabilir dedi.

böbrekte biraz büyüme varmış, erkek çocuklarında olabilio normaldir dedi, böyle bişi yaşayan var mı kızlar aranızda:26:

bu ay sonu tam tarih vericek ama dün dediği ağustosun 20si gibi alırız

genel anestezi olursun dedi, bebek alındıktan sonra bi de kist operasyonum olacak çünkü, epidural olmaz mı dedim, istiosan öyle başlar bebeği aldıktan sonra komple bayıltırız dedi, bu komple bayıltma işini pek sevmedimnarkozdan ayılmam ve arınmam çok zor oluo benim ya

herkesin ramazan ayını kutlarım hayırlara vesile olur inşallahhh:)) kuzucuklarımıza çoğumuz kavuşacağız bu güzel mübarek ayda çok sevi
niyorum ben böyle denk düşmesine....

KEDİCİKK

hadi gözün aydın yavrun geliyor ne güzel ya
ben de doğurmak istiyorum artık. dayanamıyorum gecelerin işkencesine. 3 tür serum yiyorum sancılarımdan. amma dışarı çıkma meraklısıymış kızım

küçük küçük sancılara benziyor sanki reoc. alıştırma kasılmasıda olabılır rahımın bı dr.una sor ıstersen. ama kasılma bildiğin kasılıyorsun yaa bela bişey. yaşayan bilirr
bebek bi trafından çıkıcak gibi karnının yükseliyor yükseliyorrr tümsek oluyor böyle. allahım ne oluyo rbana dıyorsun. içimdeki bebek mi bir canavar mııı

güzel kızımm şaka yapıyorum sen alınma sakın

Şu yerde bacak bacak üstüne atma hareketini yapabiliyor musun ? Test edelim bakalım doğruluk payı nedir. Bu hareketi yaparken dimdik oturmak gerekiyormuş dene ve yaz şekerim bekliyorum :))

kızlar kociş kahvaltı yapayım die eve gelmişti sabah müşteriye çıkmış. Neyse yaparken o yedi gitti bende yedim birden fenalaştım. şu sıralar her gün yaşıyoru msanki ilk günlerim gebelikte. kalp çarpıntısı tansiyonum düşüyor yığılıp kalıcam sanki kendimi zor attım yatağa hala yatıyorum sofra kaldı öyle.. ağdaya gidicem yolda düşüp bayılıcam diye cesaret edemiyorum..

Sizlerde de birden baygınlık geçiricek gibi halsizlik oluyormu???

günaydınnnlar herkese....hayırlı ramazanlar...gece hiç uyuyamadım yaa...ilk defa böyle oldu..şimdide yeni uyandımm...geçmişi okuyummm

daha uyanadm heralde yanlışlıkla başka topice de yazmışım

küçük küçük sancılara benziyor sanki reoc. alıştırma kasılmasıda olabılır rahımın bı dr.una sor ıstersen. ama kasılma bildiğin kasılıyorsun yaa bela bişey. yaşayan bilirr
bebek bi trafından çıkıcak gibi karnının yükseliyor yükseliyorrr tümsek oluyor böyle. allahım ne oluyo rbana dıyorsun. içimdeki bebek mi bir canavar mııı

güzel kızımm şaka yapıyorum sen alınma sakın
[/QUOTE]

Alınmaz o alınmaz Karnımda dalga yaptıkça ben de sanki yeraltı canavarı diyorum.Alınmıyordur değil mi? C.tesi doktoruma bir danışayım. Bu hafta soracağım o kadar çok soru var ki...Doğum tarihimizi ve şeklini çok merak ediyorum. Burayı okudukça beni de bir heves sardı.İçimde kalsın, doğurmayayım, hep beni mıncıklasın tekmelesin diyordum; ama... Bir de yeni doğum yapan arkadaşlarım çok kötümser. Hamilelik çok güzel, bazen doğurmasa mıydım, çocuğa bakmak çok zor diyorlar. E kolay olduğunu kim söyledi? Tabii zorluğu olacak. Benim hayallerimi niye yıkıyorsunuz şimdiden?

canım bayılacak kadar olmuyor da bende çok fazla nefes darlığı ve akabinde gelen çarpıntı ve ateş basması oluyor maalesef :// bir de benim tansiyonum hep düşük. 9/5-4 gibi hep. bilmiyorum ki nedendir :26: :26:

Heracım bebek de sen de çok şirin görünüyosunuz

Parme daha dur beraber doğurcaktık hani. Bekle beni ama yaaaa

teşekkür ederiz :)

günaydın canlar,

iyi dilekleriniz için herkese binlerce teşekkür. tek tek alıntı yapamıyorum. malum bizimki ilgi olmayınca basıyor zılgıtı basıyor zılgıtı doğumu yaklaşmış olanlar var bekliyorum dört gözle haberlerinizi. Allah bir avazda kurtarsın inşallah.

kızlar bir şey danışıcam size. malum benim bıdık erken geldi. dolayısıyla 40 ı ramazana denk geliyor. mevlüdünü hep 40 ında yaparım diye düşünmüştüm ama minik turtam bizi ters köşe yaptı. ramazanda aç aç millet mevlüde gelmez. bayram sonrasına bırakayım mı yapayım mı sizce?

bi de, kızçemin 30 günlük olunca aşısı var onu yaptırıp ayvalığa anneme kaçmak istiyorum. ama yol nerden baksan 7 8 saat sürer. karar veremedim. doktoruna danışıcam en doğrusunu o söyler gerçi. sizce yola dayanabilir mi bebik yahu? kaçsak şöyle deniz havası, yemyeşil huzurlu anne kucağıma. çok bunaldım kv de yanımda 2 haftadır sürekli onun bebği öle bunun bebeği öle, yok o öle emzirmiş yok bu böyle delirtiyor beni herseferinde hatırlatıyorum benim bebeğim prematüre normal doğan bebeklerden farklı diye he he diyor ama kafası basmıyor sanırım. sütüm kesilecek diye tırsıyorum inanın. bi de takmışlar şimdi pompa sütü kesiyormuş. yahu 1 yıl sırf sağarak bebeğini besleyenler var o kadar. kafayı yememe ramak kaldı. bozucam birgün eşime saygımdan ses etmiyorum.

Bak canım kosusturuyor olabilirsin ama senin en büyük sorumluluğun doguma gitmediğin sürece altta online kisiler listesinde adın yazacak . Öyle açık kalsın pc banane ya az once kayboldun gittimi acaba diyorum. Yoksa çamlık hastanesini basım tüm dogum katındaki odalara girip Kedicik Kedicik diye seslenirim :)

benimde 12 yıldır var olan bir kistim var,senelerce doktorlar zararsız doğumda aldırırsın demişlerdi. bende epidural olmak istiyordum ama kist alınacağı için olmaz mı acaba diye düşünüyordum. doktorumuzlada doğum şekli ve tarihini 2 hafta sonra konuşacağız. ama şimdiden anladımki epidural olamayacak sanırım. çünkü epidural olarak başlayıp sonra komple bayıltmakta çok mantıklı gelmedi bana şimdi, 2 işlem yapmasınlar..

Bende olmuyor; ama susuzlukla ilgili olabilir. Malum, havalar sıcak.Su kaybediyoruz. Bol su iç ve dinlen.Sol tarafına yat.Sırt üstü yatmak tansiyonu düşürüyor.

Ben de oluyor cnm. Bazen evdeyken bi ates basiyor olucem sanki sanki. Boyle durumlarda klima kurtaricim oluyor. Bi de disari ciktiysam filan yine sicaktan olabiliyor. Bazen de sekerim mi tansiyonum mu dusuyor bilmiyorum ama ba anda ac kurt gibi acikiyorum. Elim ayagim tutmuyor. Biseyler yiyorum. Ayrica boyle fenalastigim zamanlarda mutlaka bi sure siziyorum. Yalniz basina disari cikma cnm. Allah korusun. Yanina birini al mutlaka.

aynen canım ateş basmasıda oluyor o an.. nefesim yetmiyor derin derin nefes almaya çalışıyorum sakinleşmek için ama tıkkk.. benimde düşünce 8-3 oluyor.. ayağa kalkmaya korkuyorum, bazen otururken bile fenalaşıyorum napacağız böylee (

okuyunca çok şaşırdımmmm bizim doğumlar başladı artık kıslaar......medvecezir şimdide kedicik mi anne olucak :))

hadi hayırlısı bakalımmm bizide unutmayın hep haber werinnn.....aklımızz sizdee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…