- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #40.381
çok güzel canım ya inş. sizinde istediğiniz olur..
Eşlere güzelce değincede haklısın sabret derler.. Bende birşeyi soyledıgımde he der geçersin bildiğini yaparsın diyor. Ama öyle olmuyor işte. Bu sabah eve gelince kahvaltıya bi arkadaşım kv ile yaşıyordu kavga etmışler kv evden gitmiş onu anlattım zor işleri seni annemle aynı evde yaşarken düşünemiyorum dedi ben hiç düşünemiyorum dedim.. Lohusa döneminde neler yapacağız allah yardımcımız olsun sen kurtulacaksın bizleri o dert alacak .. Bozulsun boşverr ser çıkmalasın gerçekten yoksa hepten sinir olursun eşler birşey demesede bilsinler rahatsız olduklarımı söylemek lazım.. Canım benim ya allah sanada sabır versin yaşamadım daha bunları ama yaşayacagıma eminim çok zor((
Kızlar ne kadar şanslısınız. Yanınıza gelmek için can atanınız var.Benim kv rahmetli.Annem de bayramdan sonra gelecekmişKeyfine düşkündür sağ olsun. Bayramda veya hemen sonrasında zaten doğum olur büyük ihtimalle. Gelmesin daha iyi.9 ay yanımda olmayan iki üç gün surat yaparak gelecekse...Hamileliğin başında 1 ay gelip kaldı; ama öldüm öldüm dirildim. Bir surat bir surat.Zaten temizlikçi geliyor eve.Tek yapacağı yemekti; ama ona da nazlandı. Gitsin diye dua ettim. En güzel günlerimi bana zehir etti. Artık eşim de ben de istemiyoruz. Ben sormadan da gelmekten bahsetmiyor.Sırf konu açılmasın diye de her gün arayan kadın, 3 günde bir arıyor. Babam da ayrı alem.Bir de utanmadan eşimin yemek, ev toparlama vs.ye yardım ettiğini söylediğimde ya da artık rahat hareket edemediğimi söylediğimde "Eee hayat müşterek, aferin sana bu işin de üstesinden gelirsin, şöyle pişir şu kadar yap..." gibi şeyler söylüyorlar. Allah'a şükür sorunsuz bir hamilelik geçiriyorum ve eşim çok yardım ediyor.Bir gün olsun "of" demedi. Size belki bir evladın ailesi hakkında bunları yazması garip gelecektir;ama o kadar bunaldım ki... Allah dualarımı kabul ediyor.Hep yalvardım beni kimseye muhtaç etmesin diye.İnşallah bundan sonra da eşim hariç kimseye muhtaç olmam.
he aynı benimki he de geç salla diyor. geniş ol rahat ol diyor. diyor diyor. ama bu sinir olmama en gel olamıyor. zaten ruhen ve bedenen bu kadar yorgunken üstüne bu stres.ayyyyyyyyyyyyy daraldımmmmmmm
Med arkana bakmadan Ayvalık'a git canım. Mis gibi hava bebişe çok iyi gelir bana kalırsa. Ben olsam dakika durmazdım.
Canım benimde kızın kafası ve bacak boyu hafta önden gidiyormuş. Ben 34 iken bacak ve kafa 36 haftayla uyumlu cıktı..
Senin bıcırıkkk gelmek istiyor artık desene hayırlısıyla vaktinde gelir inşallahhh.. Ne güzel eşinde yanındaa beraber beklersiniz oğluşunuu mis kokulunuu
ikinizede maşallah canım
bu arada dipnot:insanın doğumundan yaşlılığına kadar sürekli büyüyen tek organımız burnumuzmuş.bebekken minicik burunlar yaşlandıkça uzarmış... boşver sıkıntı etme bence eşimde benimle dalga geçiyor hep burnum konusunda olmasada diğerlerine bulmadığı kusur kalmadı
allahım içim kıpır kıpır nasıl heyecanlandımBaşladık zaten doğumlara bi tane bebeğimiz var med doğurdu allah bağışlasın. çok aceleci çıktı bizimkiler,benim ki de gelsin o zaman yaaa özledim ben onu Herşey yetişir sıkma canını,rabbim korusun sizleri. Bu arada şu nişan işini bende araştırmıştım önceleri ama beyaz da oluyormuş demek ki:26: Benim de akıntım çoğaldı napsam ki?
Kızlar sizinle kasilmalariniz çok mü? Dün 3 saat boyunca durmadan kasildi karnım. 10-15 kere olur yazıyordu bı yerde galiba. Bende en az 30-40
Kedociklerden sonra dün aksam bende panikledim galiba
işte son haftam çok şükür evde kafa dinlemeye göbişimi uzatıp dinlenmeye yavrumu sevmeye o kadar çok ihtiyacım var ki.
herkesin ramazan ayını kutlarım hayırlara vesile olur inşallahhh:)) kuzucuklarımıza çoğumuz kavuşacağız bu güzel mübarek ayda çok sevi
niyorum ben böyle denk düşmesine....
KEDİCİKK
hadi gözün aydın yavrun geliyor ne güzel ya
ben de doğurmak istiyorum artık. dayanamıyorum gecelerin işkencesine. 3 tür serum yiyorum sancılarımdan. amma dışarı çıkma meraklısıymış kızım
Şu yerde bacak bacak üstüne atma hareketini yapabiliyor musun ? Test edelim bakalım doğruluk payı nedir. Bu hareketi yaparken dimdik oturmak gerekiyormuş dene ve yaz şekerim bekliyorum :))
Bak canım kosusturuyor olabilirsin ama senin en büyük sorumluluğun doguma gitmediğin sürece altta online kisiler listesinde adın yazacak . Öyle açık kalsın pc banane ya az once kayboldun gittimi acaba diyorum. Yoksa çamlık hastanesini basım tüm dogum katındaki odalara girip Kedicik Kedicik diye seslenirim :)
ben de durmayacağım da 1 aylık olunca kontrolü ve aşısı var canım. mecbur duruyorum. ama dediğin gibi basıp gidicem haklısın. koyarım pusetine sahil boyu gezeriz kızımla ohMed arkana bakmadan Ayvalık'a git canım. Mis gibi hava bebişe çok iyi gelir bana kalırsa. Ben olsam dakika durmazdım.
aynılar canım. anlamıyorlar. aslında anlıyorlar da onların da elinden bir şey gelmiyor malum onların da annesi...bunlarda hep aynı sanırım canım heee dersek sorun olmucak kafamıza takmıcaz sanıyorlar ama onların baktıgı gibi olmuyor bunu anlamıyorlar işte..
Üst üste gelmiş canımm allah yardımcın olsunnn
parmecik doğur atla gel bacım yanyana pusetlerde gezdiririz çıkarır memikleri emziririz denize sokarız ohhhhhEvet ya gitsin gitsin hatta arkasından bizde gidelim çok bunaldık tatill diye oluyorum hayatımda ilk kez. Yani tatil tabi çok guzel bir şey bizde çok gezeriz ama bugüne kadar rüyalarıma girmedi hic yani . Şimdi bademi inciyi alsam bir dag bası bile olsa gitsem diyorum
Evet ya gitsin gitsin hatta arkasından bizde gidelim çok bunaldık tatill diye oluyorum hayatımda ilk kez. Yani tatil tabi çok guzel bir şey bizde çok gezeriz ama bugüne kadar rüyalarıma girmedi hic yani . Şimdi bademi inciyi alsam bir dag bası bile olsa gitsem diyorum
Yapabiliyorum
Cuma günü çok ağrıyarak yapabiliyodum şu an çok zorlanmadan yapabiliyorum. Yok ya doğurmuyorum ben bi karışıklık oldu galiba muayenehanede
günaydın canlar,
iyi dilekleriniz için herkese binlerce teşekkür. tek tek alıntı yapamıyorum. malum bizimki ilgi olmayınca basıyor zılgıtı basıyor zılgıtıdoğumu yaklaşmış olanlar var bekliyorum dört gözle haberlerinizi. Allah bir avazda kurtarsın inşallah.
kızlar bir şey danışıcam size. malum benim bıdık erken geldi. dolayısıyla 40 ı ramazana denk geliyor. mevlüdünü hep 40 ında yaparım diye düşünmüştüm ama minik turtam bizi ters köşe yaptı. ramazanda aç aç millet mevlüde gelmez. bayram sonrasına bırakayım mı yapayım mı sizce?
bi de, kızçemin 30 günlük olunca aşısı var onu yaptırıp ayvalığa anneme kaçmak istiyorum. ama yol nerden baksan 7 8 saat sürer. karar veremedim. doktoruna danışıcam en doğrusunu o söyler gerçi. sizce yola dayanabilir mi bebik yahu? kaçsak şöyle deniz havası, yemyeşil huzurlu anne kucağıma. çok bunaldım kv de yanımda 2 haftadır sürekli onun bebği öle bunun bebeği öle, yok o öle emzirmiş yok bu böyle delirtiyor beni herseferinde hatırlatıyorum benim bebeğim prematüre normal doğan bebeklerden farklı diye he he diyor ama kafası basmıyor sanırım. sütüm kesilecek diye tırsıyorum inanın. bi de takmışlar şimdi pompa sütü kesiyormuş. yahu 1 yıl sırf sağarak bebeğini besleyenler var o kadar. kafayı yememe ramak kaldı. bozucam birgün eşime saygımdan ses etmiyorum.
Evet ya gitsin gitsin hatta arkasından bizde gidelim çok bunaldık tatill diye oluyorum hayatımda ilk kez. Yani tatil tabi çok guzel bir şey bizde çok gezeriz ama bugüne kadar rüyalarıma girmedi hic yani . Şimdi bademi inciyi alsam bir dag bası bile olsa gitsem diyorum
canım benim bildiğim kadarıyla yere oturuyosun sırtın dik. sonra sağ ayağının topuğunu sol ayağının parmak uçlarının üstüne koymaya çalışıyosun tabii desteklemedencanım nasıl yapılıyo yere oturacagız sırtımız dik olacak ve bacak bacak üstüne atacagız doğrumu anladım
canım nasıl yapılıyo yere oturacagız sırtımız dik olacak ve bacak bacak üstüne atacagız doğrumu anladım
kvler keşke uzak dursalarama torun olunca dayanamıyorlar dır dır dır. arabayla giddicez canım dediğin gibi deniz otobüsü, klima herşey olacak tabi. güneşliği eşim de söyledi bak sen de söyledin hemen alayım bari teşekkürler canım.
evet canım ayvalık harika gerçekten. bizimkilerin orda yazlığı var yaklaşık 4 5 ay orda kalırlar yazları. bizim de ilerde isteğimiz o taraflara yerleşmek hayırlısı bakalım.
kv nin ettiklerini eşime ilettim nazikçe canım. ama malum o da onun annesi azcık sabret diyor. dedim o kadar şey atlattım neler yaşadım ben bu bebek için sütüm giderse müsebbibi sizssiniz dedim. biraz bozuldu ama arada sert çıkmam lazım sanırım. bazen kimsenin beni anlamadığını düşünüyorum inan
canım benim minik 32 + 5 te geldiği için emme refleksi henüz gelişmemişti mecburen bireron falan devam ediyoruz şu ara ama günde 2 3 kere de emiyor ama aç kalıyor tabi. üstünü sağıp tamamlıyorum. ilk başlarda iki göğüsten 30 40 cc çıkarken şimdi 140 lara kadar çıkıyor. 40 ından sonra daha da artar yazıyor heryerde. inşallah artar. eltimin kesilmiş sütü 1 ayda pompa kesti demiş bunlarda buna inanmışlar bana da bır bır ediyorlar. halbuki onun sağamadığını yanlış yaptığını biliyorum çünkü kendisi söylemişti bana. ceremesini ben çekiyorum malesef.
Evet. Yapamadığımızda bebeğin doğum kanalına girdiği anlaşılıyomuş. Doğruluğunu test edip öğrenicez artık :)
Evet. Yapamadığımızda bebeğin doğum kanalına girdiği anlaşılıyomuş. Doğruluğunu test edip öğrenicez artık :)
yaptım ama sırtım tam dik olmuyo zor oldu baya :)
ya bu sıra benim alt tarafın kemikleri ağrıyor ama nasıl ara ara sancı oluyor diyorum benim kız iyice kafayı gömüyo galiba :)
dün gece hem alt tarafımda sancı vardı hemde afedersnz makatımda bi acı sanki tuvaletim varmış gibi ama sabaha geçmişti bu cumartesi kontrolümüz var bakalım neler diyecek doktor merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?