2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

he aynı benimki he de geç salla diyor. geniş ol rahat ol diyor. diyor diyor. ama bu sinir olmama en gel olamıyor. zaten ruhen ve bedenen bu kadar yorgunken üstüne bu stres. ayyyyyyyyyyyyy daraldımmmmmmm

Med arkana bakmadan Ayvalık'a git canım. Mis gibi hava bebişe çok iyi gelir bana kalırsa. Ben olsam dakika durmazdım.

canım cok haklısın bazen bunalıp insan cok kızıp böle düşünebiliyo işte..kendi annen nasıl bu kadar rahatmış çok şaşırdım gercekten allah yardımcın olsun.seni okuyunca düşündüm biraz bazen kızgınlıklar insanı kötü şeyler düşünmeye sevk ediyo işte.bizimde iki annede gelecek.bi de taşınma işleri var bizim doğumdan önce baska yere tayinimiz cıktı oraya gidicez bu ay içinde.o yüzden annemde gelcek kv de. ama ne yalan sölim kv hiç istemiyorum aslında.ama onunda torunu dyorum kendi kendime böyle yapma dye geçiştiriyorum.allah hayırlı olanı nasip etsin hakkmızda ne diyelim..

he aynı benimki he de geç salla diyor. geniş ol rahat ol diyor. diyor diyor. ama bu sinir olmama en gel olamıyor. zaten ruhen ve bedenen bu kadar yorgunken üstüne bu stres. ayyyyyyyyyyyyy daraldımmmmmmm

bunlarda hep aynı sanırım canım heee dersek sorun olmucak kafamıza takmıcaz sanıyorlar ama onların baktıgı gibi olmuyor bunu anlamıyorlar işte..

Üst üste gelmiş canımm allah yardımcın olsunnn

Med arkana bakmadan Ayvalık'a git canım. Mis gibi hava bebişe çok iyi gelir bana kalırsa. Ben olsam dakika durmazdım.

Evet ya gitsin gitsin hatta arkasından bizde gidelim çok bunaldık tatill diye oluyorum hayatımda ilk kez. Yani tatil tabi çok guzel bir şey bizde çok gezeriz ama bugüne kadar rüyalarıma girmedi hic yani . Şimdi bademi inciyi alsam bir dag bası bile olsa gitsem diyorum

Kokusunu çok merak ediyorum gerçekten......

Ben kulak diye biliyorum, sonsuza kadar büyüyor kulaklar yav

Arkadaşlar çok üzülüyorum hepinizi paniklettim özür dilerim. Böyle olacak diye bir şey yok, tam tersi son aylarda zaten akıntı artıyor. telaş yapmayın. Doğuruyor olsak zaten anlarız mutlaka, ha anlamadan doğurabilen varsa da alnından öperiz yani

Kızlar sizinle kasilmalariniz çok mü? Dün 3 saat boyunca durmadan kasildi karnım. 10-15 kere olur yazıyordu bı yerde galiba. Bende en az 30-40

Kedociklerden sonra dün aksam bende panikledim galiba

Canım kasılmaları ciddiye almak gerekiyor, düzenli aralıklarla geliyorsa mutlaka doktorunu bilgilendir.

işte son haftam çok şükür evde kafa dinlemeye göbişimi uzatıp dinlenmeye yavrumu sevmeye o kadar çok ihtiyacım var ki.

Ah canım benim, allah güç kuvvet versin.........

Canım çok geçmiş olsun, tez zamanda rahatlarsın inşallah....

Şu yerde bacak bacak üstüne atma hareketini yapabiliyor musun ? Test edelim bakalım doğruluk payı nedir. Bu hareketi yaparken dimdik oturmak gerekiyormuş dene ve yaz şekerim bekliyorum :))

Yapabiliyorum
Cuma günü çok ağrıyarak yapabiliyodum şu an çok zorlanmadan yapabiliyorum. Yok ya doğurmuyorum ben bi karışıklık oldu galiba muayenehanede

Hiiiii ayyyy bas valla ne güzel olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Tamam canım laptop zaten, açık bırakırım :) Ama makine uyku moduna geçince isim duruyor mu ondan emin değilim :)

Ben şu kapı süsünü bitirim artık (zahmet oldu kedi )

ben de durmayacağım da 1 aylık olunca kontrolü ve aşısı var canım. mecbur duruyorum. ama dediğin gibi basıp gidicem haklısın. koyarım pusetine sahil boyu gezeriz kızımla oh

bunlarda hep aynı sanırım canım heee dersek sorun olmucak kafamıza takmıcaz sanıyorlar ama onların baktıgı gibi olmuyor bunu anlamıyorlar işte..

Üst üste gelmiş canımm allah yardımcın olsunnn
aynılar canım. anlamıyorlar. aslında anlıyorlar da onların da elinden bir şey gelmiyor malum onların da annesi...

parmecik doğur atla gel bacım yanyana pusetlerde gezdiririz çıkarır memikleri emziririz denize sokarız ohhhhh yandan yandan

Hea ne güzel olurdu. Ben de Chester ve İda'yı alır gelirdim belki yanına

Yapabiliyorum
Cuma günü çok ağrıyarak yapabiliyodum şu an çok zorlanmadan yapabiliyorum. Yok ya doğurmuyorum ben bi karışıklık oldu galiba muayenehanede

Ebe arkadaşım kesinlikle yapılamacağını söylemişti kanala girince. Belki de yapılabiliyordur, kişiden kişiye değişiyodur ne bileyim. Günde 2-3 kez deniyorum ben Ama sanki biraz zor yapıyo gibiyim

Slm melek anneleri.) yetişemiyorum hızınıza ama okuyabildiğim kadar okuyorum.. Hayırlı ramazanlar hepimize.. Bebişler de bi ayaklanma var galiba inş sağlıkla gelir herbiri oy mis kokulular yaaa.. Benm kasılmalarım hala çok, bana bi nst şart ama ptesiyi bekliycez.. Hala eksiklerim var benm yaa avizesi eksik kuzumun, fon perde yaptırsammı diye düşünüyorum ya da tülü değişçem nezaman olcak bunlar çokkk üşeniyorum..

canım nasıl yapılıyo yere oturacagız sırtımız dik olacak ve bacak bacak üstüne atacagız doğrumu anladım

Kuzucum aşıyı yaptır kaç inşallah doktorun da bir sakınca görmez. Ohh mis gibi oksijen alsın ece de daha hızlı büyür

offf yaaa benim de nasıll tatil yapasım var anlatamamm bu aralar face'e girmek bile istemiyorum yahu herkes mi tatilde olur arkadaş! biri gitmiş Barcelona'ya yok öteki balayına Phuket'e, bir diğeri Fethiye'de Marmaris'de Çeşme'deee!! görmeye dayanamıyorum ya resimleri falan, sinir oluyorumm çok mu kıskancım acabaaa :26:

canım nasıl yapılıyo yere oturacagız sırtımız dik olacak ve bacak bacak üstüne atacagız doğrumu anladım
canım benim bildiğim kadarıyla yere oturuyosun sırtın dik. sonra sağ ayağının topuğunu sol ayağının parmak uçlarının üstüne koymaya çalışıyosun tabii desteklemeden yanlış biliyosam düzeltilir zaten

süt sağma makinalarının sütü %30 arttırdığı söyleniyor hatta cnm. arkadaşım bana baby frank diye bir süt sağma makinasını önerdi, avent fln onda işe yaramamış, denemiş. sen hangisini kullanıyorsun, önerirmisin?

Evet. Yapamadığımızda bebeğin doğum kanalına girdiği anlaşılıyomuş. Doğruluğunu test edip öğrenicez artık :)

eee dee benim baacaklarım bıle bır araya gelmio kemiklerim kasılıo gıbı agrıoo :18:

Evet. Yapamadığımızda bebeğin doğum kanalına girdiği anlaşılıyomuş. Doğruluğunu test edip öğrenicez artık :)

yaptım ama sırtım tam dik olmuyo zor oldu baya :)
ya bu sıra benim alt tarafın kemikleri ağrıyor ama nasıl ara ara sancı oluyor diyorum benim kız iyice kafayı gömüyo galiba :)
dün gece hem alt tarafımda sancı vardı hemde afedersnz makatımda bi acı sanki tuvaletim varmış gibi ama sabaha geçmişti bu cumartesi kontrolümüz var bakalım neler diyecek doktor merakla bekliyorum

kedicik canım çok heyecanlandırdın hepimizi,
nasıl da komik anlatmışsın güldüm çok. hadi bakalım bekliyoruz güzel haberlerini,
aslında nişan geldikten haftalar sonra doğum olan da varmış, birde benim arkadaşımın 32.haftasında 2 cm açıklık olmuştu, bebek 5 hafta sonra ancak doğdu 37'de, bu nişan ve açıklık önemli bir gösterge ama çok da belli olmuyor

Aynen benm de sabah alt tarafım resmen ağrıyordu , karnımda regl sancısı gbi.. İnş doğum alıştırması değil de bağların gerilmesidir.. Daha var gelmesine bebiimin .(

aaaaa öyle mi oluyormuş.. Akşama kociş gelince bende deniyeyim bakimm.. Malum yalnız denemeye kalkarsam yerımden kalkamam falan yada tutulur kalırım ne olur ne olmazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…