2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla gecelik olayını ben yuzsuzluk yapıp direkt doktora sordum. 2 takım pijama almıştım çünkü . Gecelikten pek hoşlanmam . Ama herkes Sezaryanda lazım diyince sordum. Doktor sonda takılıyor en az 6 saat sonda dürüyor gecelik kullanımı daha rahat dedi en azından ilk gun icin , ben 2 adet gecelik bir takım pijama tavsiye ederim dedi. Ben 2 tane olmasıda 1 gecelik almaya karar verdim. Tabi dışarı çıkmaya gücüm olursa :)

Kizlar saolun..nst de kalp atislarinn inip ckmasi normalmis..tabi bn hmen panik...bnm.kiz cok cadi belli bna smdiden kök sökturuyo bde sanci flanda yok.yerindende memnun son ay gercekten hepimizi deldi gecti kizlar allah hepinize yardm etn sabir versn

canım çok geçmiş olsun neyseki eylüşün iyiyimiş az kaldı biraz daha sıkalım dişimizi

Bugün hayatımın dönüm noktası niteliğinde kızlar. Doktora gidiyoruz. Beni bekleyin anacim... baaaayyy ;-)

Rüzgar bende gidiyom bugün kontrole çok umutluyum inşallah doğum tarihim netleşir hihooyt

Geçmiş olsun bebeşin sağlıkla zamanında gelir inşallah

o kasılmalar bende de çok var ya bebek bi tarafa toplanıyo sağdan sola dönmek işkence kan ter içinde uyumaya çalışıyorum sabır allahım

ellerimdeki çok rahatsız etmiyor ama benim de ayaklarım ve bacaklarım çok şişiyor. dün ayaklarım öyle şişmişti ki ayak parmaklarımı oynatamıyordum resmen.son zaamnalrda ağrı da yapmaya başladı. bütün gün işte sandalyede oturduğum ve ayaklarımı sarkıttığım için maalesef bir şey yapamıyorum b şişliklere.

Kızlar dün akşamdan beri baldırlarım tam kasık tarafı taş gibi oldu kendimi taşıyamıyorum. Resmen bacağım et kesti.
Ağır gelıyor .sizdede oluyromu . Acab bugün yarın doğurcammı ne

canım bende aynıyım ayaklarımın üzerine basarken canım acıyor daha düne kadar hiçbişiy yoktu ne olduysa cumartesiden beri oldu bende hala işe gitmeye devam ediyorum ama tüm gün değil 12 gibi gidiyorum saat 18:00 e kadar 6-7 saat oturmakta mahvetti beni

canım tam beni anlatmışsın ya,
tek farkım sabah 7.30 da mesai yaptığım için gece nasıl uyduğumu bilmiyorum, arada uyanırsamda karnım taş kesilmiş bebek toplanmış oluyor, dönemiyorum bile,
sonra yorgunluktan öylece uyuya kalıyorum,
sonra sabah 6 da uynamak için baya bir çaba sarfediyorum,
bebişim öyle bir kaskatı oluyoki korkuyorum artık,
zaten uyandığımda vajina kısmınada kocaman taş koymuşlar gibi oluyo bacaklarımı birleştiremiyorum,
sabah masaj yapıyorum konuşuyorum, ancak yumuşuyo karnım

Kızlar size bişey söyleyeyim beterin beteri var dua edin yatıp uzanıp dinlenebiliyorsunuz. Sağdan sola dönmek hakikaten zor gece terlemeleri nefes alamamak çok zor. Bir de benim gibi yatamayanlar var malesef Resmen baykuş gibiyim bacaklarımın ağrısından yatamıyorum bir türlü... Saat dakika sayarak sabah oluyor. Bacaklarımı aldırıp bağışlamayı düşünüyorum ihtiyaç sahiplerine töbe yarabbim o kadar canımdan bezdirdiler

cnm üzme kendini, 26 temmuza kadar bebişin 3 kg olur, şu durumda bile küveze gerek kalmaz. ayrıca verdiği doğum tarihi olması gereken tarih, sezeryanda zaten o kadar öne çekiyorlar. şöyle düşün, ne kadar az kaldı bebeğine kavuşmana, bu çok güzel. ben sabırsızlıkla bekliyorum, biraz erken kavuşsak keşke diyorum hatta bazen...

Kızlar dün akşamdan beri baldırlarım tam kasık tarafı taş gibi oldu kendimi taşıyamıyorum. Resmen bacağım et kesti.
Ağır gelıyor .sizdede oluyromu . Acab bugün yarın doğurcammı ne

canım doğuma hazırlık yapıyor senin bebiş inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın

selam vermeden daldım kızlar umarım hepiniz iyisinizdir herşey yolundadır işe gitmeden bi bakayım dedim son bikaç haftadır 12 gibi gitmeye başladım bu hafta uzaktan bağlantı sisteminide kurdurmam lazım malum bana doğum analık izni yok evden çalışmaya devam etmek istiyorum artık araba kullanmaktan bıktım zor geliyor bide gittiğim yol sanayi yolu tırlar kamyonlar sanki yolların sahibi gibi deli gibi gidiyorlar iyice tırsmaya başladım zaten dalgınlığımda var Allah kazadan beladan korusun hepimizi

Selam kızlar;
Geçenlerde sınıf öğretmeni bir arkadaşımla konuştum. Kişiliğin temellerinin 0-2 yaş arasında oluştuğunu, 0-4 yaş arası ise aile, hayat, gibi konularda beynin kullanılan kısmının %50 si doluyormuş.Onun bana anlattıkları bunlar. Ben zaten hamileliğimin başında almak istediğim kitapların listesini yapmıştım. Dün hemen siparişi verdim. Bebek doğunca okumaya fırsatım olmaz diye. Bol bol okumayı planlıyorum. Okuduklarımın hepsini yapmasam da yaptıklarımız yanımıza kar kalır diye düşünüyorum. Kitap almayı düşünelere de fikir olsun diye buraya ekliyorum.

Aldığım kitaplar;

1. 0- 1 Yaş Bebek Beslenmesi -Prof.Dr. Hilal MOCAN
2. Bebek Gelişiminde Oynayarak Öğrenme (0- 36 Aylar) Bebek Gelişimini Sağlayıcı Basit Zeka Oyunları-Penny WARNER
3. Çocuğunuzu Büyütürken Karşılaşılan Sorunlar ve Çözüm Yolları Kıskançlık- Ağlama- Öfke- Beslenme- Davranış- Pınar AKKAŞ
4. Genç Anneye Mektuplar-Dr. Wilhelm Stekel
5. Çocuk Eğitimi El Kitabı- Haluk YAVUZER
6. Özgüvenli Çocuklar Yetiştirmenin 365 Yolu-Sheila Ellison-Barbara Ann Barnet
7. Akıllı Bebekler Akademisi
8. Kendi Başına Düşünen Çocuklar Yetiştirmek

Günaydın kızlar.. Keyifli bi gün olsun hepimiz için:) şikayetler çoğalmaya başladı artık eyvah eyvah , Allah yardımcımız olsun.. Benm doğum tarihi şimdilik sata göre 28 Ağustos ya, doğumlar başladıkça ben burda kafayı yerim herhalde , hop oturup hop kalkıcaz kızımla ,)

herkese selam kızlar...nicki mouse canım aynı durum bende de vardı bir tur dolanmış ded, doktor geçen ayki kontrolde ama ben hiç bişey anlamamıştım bi sıkıntısı yok merak etme yeterki bi kaç defa dolanmasın dedi.bi de 10 günde bir kalp atışlarını kontrol ettir dedi işte.sen bi değişiklik sezmişmiydin bebeğinde yoksa gayet normal miydi? bu arada geçmiş olsun demeyi unuttum canım.kısmet işte nereden biliyosun ki bunun böle olacağını hayırlısıyla sağlıkla alırsın inş kucağına.kordon olayı pek sıkıntı yapmıyomuş sadece normal doğum olmazmış napalım katlancaz bebeğimiz için dimi allah kolaylık sabır versin canım...

evden çalışman daha iyi olur canım senin için bende aynı durumdaydım geçen aya kadar allah yardımcın olsun yollar cok yoruyo hamileyken insanı allaha emanet ol inş.

Günaydınlar. Gece buralar çok sıcaktı onun dışında ağrım sızım yok çok şükür. Tabi sabah kalkınca ayaklarımın altı sızlıyor, ayaklarım şiş ve çok hızlı kilo alıyorum galiba. Ama yine buna da şükür. Bakalım kızım ne kadar olmuş

Cnm o bacaklar bnmde sorunum...gnelde soluma yatiyorm cnku saga toplaniyo gce bebek.bi uyaniyorm sol bacagm resmn zonkluyo sagima donene kdr bi ugras donuyotm hem karnm geriliyo hem bebek o tarafta oldugndan yatamiyorm kalkiyorm sol bacagm acilana kdt geziniyorm her saat basini goruyorm gnelde

Selam kızlar;
Geçenlerde sınıf öğretmeni bir arkadaşımla konuştum. Kişiliğin temellerinin 0-2 yaş arasında oluştuğunu, 0-4 yaş arası ise aile, hayat, gibi konularda beynin kullanılan kısmının %50 si doluyormuş.Onun bana anlattıkları bunlar. Ben zaten hamileliğimin başında almak istediğim kitapların listesini yapmıştım. Dün hemen siparişi verdim. Bebek doğunca okumaya fırsatım olmaz diye. Bol bol okumayı planlıyorum. Okuduklarımın hepsini yapmasam da yaptıklarımız yanımıza kar kalır diye düşünüyorum. Kitap almayı düşünenlere de fikir olsun diye buraya ekliyorum.

Aldığım kitaplar;

1. 0- 1 Yaş Bebek Beslenmesi -Prof.Dr. Hilal MOCAN
2. Bebek Gelişiminde Oynayarak Öğrenme (0- 36 Aylar) Bebek Gelişimini Sağlayıcı Basit Zeka Oyunları-Penny WARNER
3. Çocuğunuzu Büyütürken Karşılaşılan Sorunlar ve Çözüm Yolları Kıskançlık- Ağlama- Öfke- Beslenme- Davranış- Pınar AKKAŞ
4. Genç Anneye Mektuplar-Dr. Wilhelm Stekel
5. Çocuk Eğitimi El Kitabı- Haluk YAVUZER
6. Özgüvenli Çocuklar Yetiştirmenin 365 Yolu-Sheila Ellison-Barbara Ann Barnet
7. Akıllı Bebekler Akademisi
8. Kendi Başına Düşünen Çocuklar Yetiştirmek

allah korusun iyi düşün iyi olsun cnm inş. hiç bi aksilik olmayacak
zor bi akşam olmuş cidden senin için, cadı kızın daha şimdiden sana oyun yapıo heralde annesi
dün geceyi herkes uykusuz geçirmiş anlaşılan. uzun zamandır deliksiz uyuodum ilk defa dün ben de uyuyamadım bebeğimin hareketleri çok fazlaydı hiçbi tarafa dönmeme izin vermedi ara ara dalmışım işte

allah kolaylık versin az daha sabır sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…