- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #40.621
allah razı olsun canım.erken doğum yaptım 33+5de.kilosu 2.075 boyu ise 48 cm.küvezde şimdi.........
Gunaydn kizlar kabus gbi bi akaam gcrdm.bebegm saatlerce hareket etmeynce hastaneye gittk nst ye bglndm sanci yok ama kalo atisi bi kere 118 e dustu geri ckti ben olucem sandm resmen.ebe doktoru aramadi bi sorun yok nst de dedi eve git 3 sa icnde 10 hareket hssetmzsn gel dedi..bn sanirm o panikle iyice gerildm ve hc hareket etmedi kizm.hmen kocami cagrdm geti gldi doktoru aradi gittm gne nst ye bglandm bi sorn yok yine sancida yok eve geri gldk bseyi varsa alsn bebegimi bu gce diye resmn delirdm off bn artk bebegmi kucagma almk istiyrm cok zor olmaya bsladi
Bugün hayatımın dönüm noktası niteliğinde kızlar. Doktora gidiyoruz. Beni bekleyin anacim... baaaayyy ;-)
günaydın kızlar. kaç gündür telefondan okuyordum yazdıklarınızı, yeni haberleri okuyunca heyecanlanıyordum ama yazamıyordum. dün doktora gittim ve temmuz annesi olacağımı öğrendim. ama mutlu olmadım. benim miniğim daha çok minik, damarlarımda çentikten dolayı. oğlum şu an 2500 gr...37+1 haftalık. yaramaz oğlum kordonu boynuna dolamış. bi de üstüne suyum çok azalmış. doktorum her hafta kordonu ve suyu kontrol edecekmiş. büyük ihtimalle 26 temmuzda sezeryan olacağım. tabi suyum daha önce bitmezse
günaydın kızlar..
kötü bir gece geçirenler listesine beni de ekleyinuyumadan önce başladı kasılmalar, 2 gibi yatağa girdim ama uyumak ne mümkün..hareket etmek işkence,nefes almak çok zor! ne pozisyona girsem oğlum toplandı,karnım taş kesildi alt bölgemin ağrısını söylememe gerek bile yok.. korktum çok ama bizimkine de belli etmedim panik yapmasın diye.. sabahı ettik sonunda ama gözümden uyku akıyor şu an
ANGYS,PARME kızlar size de geçmiş olsun neyse ki hepimiz iyiyiz şimdi :/
kızlar ayaklarım ellerimde şişme vardı ama 3 gündür gözlerime inanamıyorum resmen yaratık ayağına dönmüş gibi yüzümde yok çok şükür burnum dudaklarım normal ama ayaklarım ve ellerim çok şiş çok su içmekten başka ne yapabilirm bu şişlikler için
ellerimdeki çok rahatsız etmiyor ama benim de ayaklarım ve bacaklarım çok şişiyor. dün ayaklarım öyle şişmişti ki ayak parmaklarımı oynatamıyordum resmen.son zaamnalrda ağrı da yapmaya başladı. bütün gün işte sandalyede oturduğum ve ayaklarımı sarkıttığım için maalesef bir şey yapamıyorum b şişliklere.
günaydın kızlar..
kötü bir gece geçirenler listesine beni de ekleyinuyumadan önce başladı kasılmalar, 2 gibi yatağa girdim ama uyumak ne mümkün..hareket etmek işkence,nefes almak çok zor! ne pozisyona girsem oğlum toplandı,karnım taş kesildi alt bölgemin ağrısını söylememe gerek bile yok.. korktum çok ama bizimkine de belli etmedim panik yapmasın diye.. sabahı ettik sonunda ama gözümden uyku akıyor şu an
günaydın kızlar. kaç gündür telefondan okuyordum yazdıklarınızı, yeni haberleri okuyunca heyecanlanıyordum ama yazamıyordum. dün doktora gittim ve temmuz annesi olacağımı öğrendim. ama mutlu olmadım. benim miniğim daha çok minik, damarlarımda çentikten dolayı. oğlum şu an 2500 gr...37+1 haftalık. yaramaz oğlum kordonu boynuna dolamış. bi de üstüne suyum çok azalmış. doktorum her hafta kordonu ve suyu kontrol edecekmiş. büyük ihtimalle 26 temmuzda sezeryan olacağım. tabi suyum daha önce bitmezse
Kızlar dün akşamdan beri baldırlarım tam kasık tarafı taş gibi oldu kendimi taşıyamıyorum. Resmen bacağım et kesti.
Ağır gelıyor .sizdede oluyromu . Acab bugün yarın doğurcammı ne
selam vermeden daldım kızlar umarım hepiniz iyisinizdir herşey yolundadır işe gitmeden bi bakayım dedim son bikaç haftadır 12 gibi gitmeye başladım bu hafta uzaktan bağlantı sisteminide kurdurmam lazım malum bana doğum analık izni yok evden çalışmaya devam etmek istiyorum artık araba kullanmaktan bıktım zor geliyor bide gittiğim yol sanayi yolu tırlar kamyonlar sanki yolların sahibi gibi deli gibi gidiyorlar iyice tırsmaya başladım zaten dalgınlığımda var Allah kazadan beladan korusun hepimizi
Kızlar size bişey söyleyeyim beterin beteri var dua edin yatıp uzanıp dinlenebiliyorsunuz. Sağdan sola dönmek hakikaten zor gece terlemeleri nefes alamamak çok zor. Bir de benim gibi yatamayanlar var malesefResmen baykuş gibiyim bacaklarımın ağrısından yatamıyorum bir türlü... Saat dakika sayarak sabah oluyor. Bacaklarımı aldırıp bağışlamayı düşünüyorum ihtiyaç sahiplerine töbe yarabbim o kadar canımdan bezdirdiler
allah korusun iyi düşün iyi olsun cnm inş. hiç bi aksilik olmayacakgünaydın güzel anneler.. dün gece bende de bi gariplik vardı.. karnım kasılmadı ama ağrım vardı. girip girip çıktı. yarım saate düştü sonra geçti.. birde böyle oram sızlıyor benim dün geceden beri. böyle garip bir sızlama.. sanki oram şişiyormuş gibi.. bebeğimin haraketlerini de çatımın içinde hissediyorum.. benimki de çok durmayacak galba. dün gece kardeşimi yolcu ettim.. gitme dedim 20 gün sonra gelcem nasılsa kursumu bitireyim dedi dinlemedi beni.. kocamda pazartesi şehir dışına çıkıyor 2 hafta olmayacak.. tanıdığım biri de yok gideyim kalayım yanında. zaten komşudan eser yok.. inş bi aksilik olmaz... bana bişi olsa kimsenin ruhu duymaz
zor bi akşam olmuş cidden senin için, cadı kızın daha şimdiden sana oyun yapıo heralde annesiGunaydn kizlar kabus gbi bi akaam gcrdm.bebegm saatlerce hareket etmeynce hastaneye gittk nst ye bglndm sanci yok ama kalo atisi bi kere 118 e dustu geri ckti ben olucem sandm resmen.ebe doktoru aramadi bi sorun yok nst de dedi eve git 3 sa icnde 10 hareket hssetmzsn gel dedi..bn sanirm o panikle iyice gerildm ve hc hareket etmedi kizm.hmen kocami cagrdm geti gldi doktoru aradi gittm gne nst ye bglandm bi sorn yok yine sancida yok eve geri gldk bseyi varsa alsn bebegimi bu gce diye resmn delirdm off bn artk bebegmi kucagma almk istiyrm cok zor olmaya bsladi
dün geceyi herkes uykusuz geçirmiş anlaşılan. uzun zamandır deliksiz uyuodum ilk defa dün ben de uyuyamadım bebeğimin hareketleri çok fazlaydı hiçbi tarafa dönmeme izin vermedi ara ara dalmışım iştegünaydın kızlar..
Kızlar size bişey söyleyeyim beterin beteri var dua edin yatıp uzanıp dinlenebiliyorsunuz. Sağdan sola dönmek hakikaten zor gece terlemeleri nefes alamamak çok zor. Bir de benim gibi yatamayanlar var malesefResmen baykuş gibiyim bacaklarımın ağrısından yatamıyorum bir türlü... Saat dakika sayarak sabah oluyor. Bacaklarımı aldırıp bağışlamayı düşünüyorum ihtiyaç sahiplerine töbe yarabbim o kadar canımdan bezdirdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?