2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım benim hamile olmadan çok olurdu şimdi hiç olmadı şükür. travazol diye bi krem var iyi geliyor ama doktoruna danış önce çünkü bebiş var hamilelik öncesine benzemez...

Gecen haftaki doktor kontrolumde soyledim doktoruma kasinti vardi o zaman sadece kabarikliklar yoktu mantar olabilir mi dedim. Sanmiyorum dogumda bakalim ne olduguna dedi. Nette yazanlara gore normal dogumda bebege gecebilirmis ve tehlikeliymis taktim kafama uyuyamiyorum simdi.sanada hastaligin adi olarak genital herpes mi demisti canim doktorun ?

Geçmiş olsuncanım doktor randevunu bekleme bir an önce git görün dediğin gibi doğumda tehlikeli olabilir

iltihap demişti. rahim ağzında olabilir dedi bakmasına izin vermedim. kremle geçti. tam adını bilmiyorum canım...

allah razı olsun canım.erken doğum yaptım 33+5de.kilosu 2.075 boyu ise 48 cm.küvezde şimdi.........

bi annemiz daha mı doğum yaptı...Allah analı babalı büyütsün canım..darısı bizim başımıza.doğum haberlerini duydukça dahada heyecanlanıyor insan.
geçen gün eşimle konuşuyoruzda diyorum ki sanırım kucağıma alana kadar inanamayacağım bebeğimiz olucağına.yani şimdide karnımda hissediyorum tekmeliyor falan ama sanki hep içerde kalıcak gibi ne bileyim garip hisler

ben de öyle düşünüyorum valla. hep orda duracak ben hep onun için bişeyler alıcam ama o hep orda duracak.

Benm de cok sis cnm. Dr. Normal diyor. Hatta gece ellerim uyusuyordu simdi gunduzleri de uyusuyor. Saglik ocaginda idrarda yogun enfeksiyon var dediler. Dun hastanede idrar kulturu yaptirdim 3 gun sonra cikiyormus. İdrarda protein cikarsa da oluyormus. Bilmiyorum benim 2 aydir hic inmedi. Fil gibi ayaklrim ve ellerim

Canlar günaydın.gece 2:30'ta uyuduk ama yine alarm çalmadan ulaştık.rüyamda şarkıcı Sıla ile arabayla gezdik biraz.bıraksalar uyurum daha,silah zoruyla da kalkmadım ama işle ilgili sıkıntı olunca insan uyuyamıyor.PARME,nasıl olsun canım?umarım sıradan bişleydir.öpüyorum hepinizi,harika bir gün dile hepimize

canım bendede aynı şey var kenarları ağrıyor yatarken kalkarken artık olacak böyle şeyler son aydayız

ben de merak ettim

bu arada ben sanki bugün yarın doğurcam gibi hissediyorum. Karnım o kadar düştü ki ve sancılar da düzensiz de olsa çok sıklaşmaya başladı. şu anda bile adet ağrısı var...

seninde sancın var demek sizin doğumlar eli kulagında desene

ya agustos anneleri erkenden başladılar hadi hayırlısı

allah razı olsun canım.erken doğum yaptım 33+5de.kilosu 2.075 boyu ise 48 cm.küvezde şimdi.........

Saatlerdir geçmeyen sancım var Uyuyamiyorum.
GÜNAYDIN CANLAR; 3 SAAT UYKUYLA DURUYORUM GECELER ARTIK TAM ANLAMIYLA KABUS GİBİ TOPİĞİMİZİN 2. BEBEĞİ HOŞGELMİŞ ALLAH ANNESİNİN KUCAĞINA SAĞLIKLA KAVUŞTURSUN İNŞALLAH,TOPARLANSIN HEMENCİK.
PARMEPARME CANIM NASIL OLDUN HABER VER BİZE MERAK ETTİM.

Canım,bebeğin nasıl,sen nasıl oldun?inşallah bir an önce çıkar bebeğin sağlıkla küvezden.dualarımızdasın.Parme'cim hadi güzel haberlerini bekliyoruz.umarım herşey yolundadır.korkuttun bizi,geçmiştir inşallah sancıların.herkes iyi olsun şu son aylarında lütfen Allahım.

Günaydın canlarım,

çınarcık 'ta tatil yaptım, bebiş gelmeden biraz kafa dinliyim dedim 1 haftadır forma giremiyorum. sizleri çokk özledim .doğuran varmı?

Günaydın canlarım,

çınarcık 'ta tatil yaptım, bebiş gelmeden biraz kafa dinliyim dedim 1 haftadır forma giremiyorum. sizleri çokk özledim .doğuran varmı?

Sen benim memleketteymişin canım,hoşgeldin.aslında yalova eşimin memleketi,ben 7 yıldır burda oturuyorum.cuma günü çınarcıktaydım.keşke karşılaşmış olsaydık.umarım dinlenmişindir.

gunaydin tatlisler 2 tane dogum var agustos annelerinden...cok tatli birini gorduk bbegimizin digerininde resmini en kisa zamanda yukler annesi insalah.....saglikla buyutmenizi dilerim allah uzun omurler versin yavrularimiza....

Günaydınlarrrrr

Evet bizimki vazgeçti sanırım gelmekten :) Bugün kontrole gidicez, bakalım ne dicek doktorumuz. O söylemese ben farkında değilim zaten

Eki Görüntüle 751591

Kuş kafesimiz nasıl olmuş kızlar.. Kocam oraya kafes koyamadı diye uyku uyuyamadı onuda koyduk tam oldu :))) odayla oynamaya bayılıyor ya.. Keçeden bana kuşla kelebekte yaptırdı..

Çok tatlı olmuşşşşşşş
Biz de dün duvarlarına çıkartmalar yapıştırdık odanın havası değişti. Tavsiye ederim.
Deco-orjinalin bi de d-c-fix'in yapıştırmaları vardı. Deco bizi mahvetti hiç kaliteli değilmiş çok zor oldu.
Düşünüyorsanız d-c-fixi tavsiye ederim kesinlikle :))

Eşim resim de çekti ama daha yollamadı bana, eklicem buraya.

Acele eder gibi yaptı, odasını hazırlattı, yatağını kurdurttu, rahatladı Hiç gelesi yok sanki :) Ortalık süt liman şu an

Geçmiş olsunnn

Bence de çok hoş görünüyor, söylemeyi unutmuşum iyi hatırlattın :)

Kac saattir görünmüyor. Bu kiz gittimi yoksa doguma ?

ben de merak ettim

bu arada ben sanki bugün yarın doğurcam gibi hissediyorum. karnım o kadar düştü ki ve sancılar da düzensiz de olsa çok sıklaşmaya başladı. şu anda bile adet ağrısı var...

Teşekkür ederim fıstıklar, yok daha doğurmadım. Hatta tık yok diyebilirim :) Sancıyı bırakın bel ağrısı bile yok :)
Burdayım aslında, makine uykuya geçince ismim düşüyor demek ki.
Malum kapı süsüyle uğraştım hep dün. deli etti beni daha da bitmedi beceremedim hala

Büyük konuşma

Çok geçmiş olsun canım. Maydanoz sapını mı kaynatıyolardı, bazı tarifler vardı ödem attırıcı. Ama hamilelikte uygun olmayabilir, maydanoz sakıncalıydı galiba... Doktoruna danış en iyisi canım sen...

Saatlerdir geçmeyen sancım var Uyuyamiyorum.

Geçmiş olsun canım, haberdar et bizi....

Sen benim memleketteymişin canım,hoşgeldin.aslında yalova eşimin memleketi,ben 7 yıldır burda oturuyorum.cuma günü çınarcıktaydım.keşke karşılaşmış olsaydık.umarım dinlenmişindir.

sağol canım benim dinlendim sayılır ama kafam hiç rahat değildi ya doğrursam diye çok korktum. beni gören herkes senin burda ne işin var. doğurcan nerdeyse maşallah ne cesaret diye eleştirdi
sanki hamileyiz diye kafa dinlemeye hakkımız yok. bende pazar akşamı geldim .söz dinleyip oğlumu evde beklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…