- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #40.581
geçmiş olsun canım benim hamile olmadan çok olurdu şimdi hiç olmadı şükür. travazol diye bi krem var iyi geliyor ama doktoruna danış önce çünkü bebiş var hamilelik öncesine benzemez...
Kızlar Yaklaşık 1 haftadır Falan Dış Genital Bölgemde Sivilce Gibi Beyaz Kabarıklıklar Var. Kaşıntı Yapıyor. Kaşıdıkça Da Tahriş Oluyor. Benzeri Birşey Yaşayan Var Mı? Netten Araştırdığım Kadarıyla Genital Herpes Deniyormuş, Genital Uçuk Yani.. Ve Gebelikte Tehlkeli Olduğunu Yazmışlar. Nedir Ki Bu Ya?
Gecen haftaki doktor kontrolumde soyledim doktoruma kasinti vardi o zaman sadece kabarikliklar yoktu mantar olabilir mi dedim. Sanmiyorum dogumda bakalim ne olduguna dedi. Nette yazanlara gore normal dogumda bebege gecebilirmis ve tehlikeliymistaktim kafama uyuyamiyorum simdi.sanada hastaligin adi olarak genital herpes mi demisti canim doktorun ?
allah razı olsun canım.erken doğum yaptım 33+5de.kilosu 2.075 boyu ise 48 cm.küvezde şimdi.........
bi annemiz daha mı doğum yaptı...Allah analı babalı büyütsün canım..darısı bizim başımıza.doğum haberlerini duydukça dahada heyecanlanıyor insan.
geçen gün eşimle konuşuyoruzda diyorum ki sanırım kucağıma alana kadar inanamayacağım bebeğimiz olucağına.yani şimdide karnımda hissediyorum tekmeliyor falan ama sanki hep içerde kalıcak gibi ne bileyim garip hisler
kızlar ayaklarım ellerimde şişme vardı ama 3 gündür gözlerime inanamıyorum resmen yaratık ayağına dönmüş gibi yüzümde yok çok şükür burnum dudaklarım normal ama ayaklarım ve ellerim çok şiş çok su içmekten başka ne yapabilirm bu şişlikler için
Saatlerdir geçmeyen sancım var Uyuyamiyorum.
canım ben bilmiyordum hurmanın bu durumu hızlandırdığını inan.zaten erken doğum oldu .33+5 haftada.
s_akcam 2 minigimizin anniskosuu seni tebrik efiyoruz bebisimlerabbim saglikla mutlu uzun omurler versin size ins ...
Kizlar bugun bende daha once olmayan bisey oldu...vajen yan taraflari acayip agriyo hele ayaga kalkarsam ciddi bi agri oluyo kedicikler ı okuduk tan snra da iyice tirsdimmm sizler den boyle bi agri yasayan var mi?
bende yiyorum 1haftadır hergün ama tık yok enaz 3 tane yiyorum daha fazla yediğimde oluyor... Ben hastane çantamı tekrar gözden geçirmeye gidiyorum
ben de merak ettim
bu arada ben sanki bugün yarın doğurcam gibi hissediyorum. Karnım o kadar düştü ki ve sancılar da düzensiz de olsa çok sıklaşmaya başladı. şu anda bile adet ağrısı var...
allah razı olsun canım.erken doğum yaptım 33+5de.kilosu 2.075 boyu ise 48 cm.küvezde şimdi.........
GÜNAYDIN CANLAR; 3 SAAT UYKUYLA DURUYORUM GECELER ARTIK TAM ANLAMIYLA KABUS GİBİSaatlerdir geçmeyen sancım var Uyuyamiyorum.
Günaydın canlarım,
çınarcık 'ta tatil yaptım, bebiş gelmeden biraz kafa dinliyim dedim 1 haftadır forma giremiyorum. sizleri çokk özledim .doğuran varmı?
kedicik canım çok heyecanlandırdın hepimizi,
nasıl da komik anlatmışsın güldüm çok. hadi bakalım bekliyoruz güzel haberlerini,
aslında nişan geldikten haftalar sonra doğum olan da varmış, birde benim arkadaşımın 32.haftasında 2 cm açıklık olmuştu, bebek 5 hafta sonra ancak doğdu 37'de, bu nişan ve açıklık önemli bir gösterge ama çok da belli olmuyor
Eki Görüntüle 751591
Kuş kafesimiz nasıl olmuş kızlar.. Kocam oraya kafes koyamadı diye uyku uyuyamadı onuda koyduk tam oldu :))) odayla oynamaya bayılıyor ya.. Keçeden bana kuşla kelebekte yaptırdı..
Çok sıcakk yanıyorum,terliyorum,nefes alamıyorum.Sizi okuyorum ama yazamıyorum. :)))))))))
Allah yardımcımız olsun.Bebişlerimizin erken doğma duumları oluyor sağlıkla gelsinlerde erken gelsinler vallahi 40.-41.haftayı
görürsek yandık ki ne yandık. :))))
Kedicik canım kuzun acele ediyormuş hadi hayırlısı sağlıkla gelsin inş.
Kızlar sormayın başıma ne geldi sabah biber doğradım meğerse acıymış ellerim yandı kızardı şişti ne yaptıysam geçmedi doktora gittim alerjik reaksiyon yapmış biber kremle hap verdi kremi sürünce hafifledi ben de rahatladım biraz uyumuşum şimdi kalktım yine yanıyor
Ay maşallah ne tatlı bir de poz vermiş bıcırıkBu arada burnun o kadar da kocaman görünmüyor canım bence gayet hoş görünüyorsun...
Kızlar bebeğim 5 dakikadır hıçkırıyor bu şekilde uzun süren var mı ve benim de akıntım bugün arttı KEDİCİK seni görünce ben de korkmaya başladım yarın bir doktora görünsem mi ??
Kac saattir görünmüyor. Bu kiz gittimi yoksa doguma ?
ben de merak ettim
bu arada ben sanki bugün yarın doğurcam gibi hissediyorum. karnım o kadar düştü ki ve sancılar da düzensiz de olsa çok sıklaşmaya başladı. şu anda bile adet ağrısı var...
Bir de çok tahammülsüz olmuşum hayatım boyunca bir çocuğa kızmış biri değilim bugün evimize gelen 5 yaşında bir çocuğu kolundan tutup fırlatıp atmak istedim ama yapmadım sakince gülümsedim çocuğu uyardım ... Salondaki vitrine girmişti çocuk, bir de elinde hani şu otomobillerin camlarına yapıştırılan oyuncaklar var ya ondan vardı ay o plastik kısmını yalayıp yalayıp kapılara falan yapıştırmaya çalıştırıyordu çok iğrendim , giderken de tükürüğünü ağzında biriktirip bana gösterdi içim fena oldu çocuğu boğasım geldi bu ne beeeeeBenim oğlum kesinlikle böyle olmayacak...
kızlar ayaklarım ellerimde şişme vardı ama 3 gündür gözlerime inanamıyorum resmen yaratık ayağına dönmüş gibi yüzümde yok çok şükür burnum dudaklarım normal ama ayaklarım ve ellerim çok şiş çok su içmekten başka ne yapabilirm bu şişlikler için
Saatlerdir geçmeyen sancım var Uyuyamiyorum.
Sen benim memleketteymişin canım,hoşgeldin.aslında yalova eşimin memleketi,ben 7 yıldır burda oturuyorum.cuma günü çınarcıktaydım.keşke karşılaşmış olsaydık.umarım dinlenmişindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?