- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #40.641
Günaydın kızlar.. Keyifli bi gün olsun hepimiz için:) şikayetler çoğalmaya başladı artık eyvah eyvah , Allah yardımcımız olsun.. Benm doğum tarihi şimdilik sata göre 28 Ağustos ya, doğumlar başladıkça ben burda kafayı yerim herhalde , hop oturup hop kalkıcaz kızımla ,)
Cnm kilosu az degil korkma..kordondanda korkma esnek oldugu icn bebege bi zarari yok onun..allah sag saglin kavustrsn bebislere.bnde buyuk ihtimal 37.hftada flan sezeryan olucm.yrin doktor soyler bseyler..kotu seyler dusunme mubarek gunler allah yardmcimz olsn cogu gitti azi kaldi
Canım geçmiş olsun bu kadar panik yapma bak bişey yokken Eylüşü de geriyosun annesi :) Çok bunaldın biliyorum kuzum sabret azıcık kaldı dünyalar güzeli kızın kucağında olacak
Tatlım ben de günümde o kilolarda doğmuşum o zamanlar çentik falan bilinmiyormuş tabi belki ben de o yüzden gelişmemişimdir :) Şimdi şükür ki bütün kontrollerimiz tam suyumuzu herşeyimizi görüyorlar da zamanında müdahale edilebiliyor. Karnında yeterince beslenemedi bebişin ama sen onu sütünle bol bol beslersin çabucak büyür canım iyi düşün iyi olsun
cnm üzme kendini, 26 temmuza kadar bebişin 3 kg olur, şu durumda bile küveze gerek kalmaz. ayrıca verdiği doğum tarihi olması gereken tarih, sezeryanda zaten o kadar öne çekiyorlar. şöyle düşün, ne kadar az kaldı bebeğine kavuşmana, bu çok güzel. ben sabırsızlıkla bekliyorum, biraz erken kavuşsak keşke diyorum hatta bazen...
selam vermeden daldım kızlar umarım hepiniz iyisinizdir herşey yolundadır işe gitmeden bi bakayım dedim son bikaç haftadır 12 gibi gitmeye başladım bu hafta uzaktan bağlantı sisteminide kurdurmam lazım malum bana doğum analık izni yok evden çalışmaya devam etmek istiyorum artık araba kullanmaktan bıktım zor geliyor bide gittiğim yol sanayi yolu tırlar kamyonlar sanki yolların sahibi gibi deli gibi gidiyorlar iyice tırsmaya başladım zaten dalgınlığımda var Allah kazadan beladan korusun hepimizi
herkese selam kızlar...nicki mouse canım aynı durum bende de vardı bir tur dolanmış ded, doktor geçen ayki kontrolde ama ben hiç bişey anlamamıştım bi sıkıntısı yok merak etme yeterki bi kaç defa dolanmasın dedi.bi de 10 günde bir kalp atışlarını kontrol ettir dedi işte.sen bi değişiklik sezmişmiydin bebeğinde yoksa gayet normal miydi? bu arada geçmiş olsun demeyi unuttum canım.kısmet işte nereden biliyosun ki bunun böle olacağını hayırlısıyla sağlıkla alırsın inş kucağına.kordon olayı pek sıkıntı yapmıyomuş sadece normal doğum olmazmış napalım katlancaz bebeğimiz için dimi allah kolaylık sabır versin canım...
evden çalışman daha iyi olur canım senin için bende aynı durumdaydım geçen aya kadar allah yardımcın olsun yollar cok yoruyo hamileyken insanı allaha emanet ol inş.
canım bende aynıyım ayaklarımın üzerine basarken canım acıyor daha düne kadar hiçbişiy yoktu ne olduysa cumartesiden beri oldu bende hala işe gitmeye devam ediyorum ama tüm gün değil 12 gibi gidiyorum saat 18:00 e kadar 6-7 saat oturmakta mahvetti beni
herkese selam kızlar...nicki mouse canım aynı durum bende de vardı bir tur dolanmış ded, doktor geçen ayki kontrolde ama ben hiç bişey anlamamıştım bi sıkıntısı yok merak etme yeterki bi kaç defa dolanmasın dedi.bi de 10 günde bir kalp atışlarını kontrol ettir dedi işte.sen bi değişiklik sezmişmiydin bebeğinde yoksa gayet normal miydi? bu arada geçmiş olsun demeyi unuttum canım.kısmet işte nereden biliyosun ki bunun böle olacağını hayırlısıyla sağlıkla alırsın inş kucağına.kordon olayı pek sıkıntı yapmıyomuş sadece normal doğum olmazmış napalım katlancaz bebeğimiz için dimi allah kolaylık sabır versin canım...
evden çalışman daha iyi olur canım senin için bende aynı durumdaydım geçen aya kadar allah yardımcın olsun yollar cok yoruyo hamileyken insanı allaha emanet ol inş.
Kızlar size bişey söyleyeyim beterin beteri var dua edin yatıp uzanıp dinlenebiliyorsunuz. Sağdan sola dönmek hakikaten zor gece terlemeleri nefes alamamak çok zor. Bir de benim gibi yatamayanlar var malesefResmen baykuş gibiyim bacaklarımın ağrısından yatamıyorum bir türlü... Saat dakika sayarak sabah oluyor. Bacaklarımı aldırıp bağışlamayı düşünüyorum ihtiyaç sahiplerine töbe yarabbim o kadar canımdan bezdirdiler
Cnm bnmki kordonu 24.hftada dolamisti hep son hftalrda olurmys bn napicam doguma kdr diye korkmustum ki ablamda bnde boynumzda kordonla dogmusz annemn kordonu cok uzunmus cnku..bdaki gittgmmzde kontrole cozmustu...cok candir bi kizm.var galiba hamilelign her donemnde bi atraksiyon cikariyo
Kızlar kociş aradı eve alıncak bi kaç bişey vardı öğle arası bi market yapıp gelcez, sayfa 4059 da kaldım. Kısmetse 1 saat kadar sonra görüşürüz yavlulalım)
Cucu masallh bebikona..guzel hberlerle gldin cok svndm soz dnliyo uzmuyo anneyi
Cücü haberler çok güzel çok sevindim canım 20 günün kaldı kızzzbakalım banada yarın ne diycek
aman canım allah bozmasın dilimizi ısıralım benım babam benı sever bilirdim ama hiç göstermezdi yakın durmazdı ama eşim öyle bi baba olmayacak bunun için kendimi ve çocuğumuzu çok şanslı görüyorum binlerce şükür
Canım ben en başından beri sezaryen istiyorum çünkü normal doğum yapacak kadar dirayetli değilim biliyorum o yüzden bebeği riske atamam hem bence önemli olan bebişlerimizi sağsalim kucağımıza almak bence ne şekilde olduğu hiiiiç önemli değil
Cnm bnmkide 26 agustos gorunuyo ama oyle olmicak buyuk ihtimal..kndi adimada dusunuyorm agustos sicaginida cekemem hralde diye cok kotu oluyrm cnku artik snrada kiziyrm.kndme sanki minik pamugumu sikayet ediyomusm gbi..insanlar evlat diye malini mulkunu satiyo bnm surda ne kldi oturuo sikayetleniyrm diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?