2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm bnmkide 26 agustos gorunuyo ama oyle olmicak buyuk ihtimal..kndi adimada dusunuyorm agustos sicaginida cekemem hralde diye cok kotu oluyrm cnku artik snrada kiziyrm.kndme sanki minik pamugumu sikayet ediyomusm gbi..insanlar evlat diye malini mulkunu satiyo bnm surda ne kldi oturuo sikayetleniyrm diye

saolun kızlar, kilosunu da kordonu da o kadar takmıyorum ama suyun az demesi çok korkuttu beni. içimden bir ses başka bi doktora daha git diyor, bir ses doktoruna güven diyor. bu ara akıntım çoktu, normal diyordum. doktor akıntın çok mu diye sordu, suymuş meğersem. haftaya kadar bişey olmaz kuzuma di mi

nadiacım ben de sabırsızlanıyorum ama içerde ne kadar kalsa o kadar akr diyordum. ahh şu suyu bari azalmamış olsa...

çok dikkat et canım, ben acayip dalgınım bu ara yolda yürümem bile tehlikeli hale geldi. Allahım hepimizi korusun.

aslında nette okuduğum kadarıyla kordon dolanınca bebeğin hareketleri azalırmış. ama benim oğlum hala çok hareketli. gerçi bazen kasılmaları bebek hareketi ile karıştırıyormuyum diye düşünmüyor değilim. ben hiçbişey hissetmedim. normal doğumu da çok istiyordum ama kısmet olmayacak anlaşılan.

bi de dün park yatak soran bi arkadaş vardı, biz de calipso almayı planlıyoruz. şimdi kararımdan biraz daha emin oldum.

off benim bebeğimin odası yeni geldi daha, hiçbişeyi de hazır değil. haftasonu beni çok iş bekliyor, çoookkk..

ben de hala çalışıyorum canım çok zor oluyor artık.neyse ki bu hafta son. iki gün daha sabredeceğim..

Cnm bnmki kordonu 24.hftada dolamisti hep son hftalrda olurmys bn napicam doguma kdr diye korkmustum ki ablamda bnde boynumzda kordonla dogmusz annemn kordonu cok uzunmus cnku..bdaki gittgmmzde kontrole cozmustu...cok candir bi kizm.var galiba hamilelign her donemnde bi atraksiyon cikariyo

Bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum dün akşam iftar sofrasını toplayamadım eşim topladı bi ateş bastı beni bi ter gittim yattım azcık sahurda hapı içecektim nidilatı unutmuşum sabah bi kalktım ağrım var içtim hemen yavaş yavaş geldim işe gelir gelmez gittim hemşire odasına uzandım şimdi iyiyim ama ayaklarımın şişkinliğinden üzerine basamıyorum somun gibi oldu bunlar aşağı sallanmaktan oluyo böyle 1 hafta evdeyken hiç bişey yoktu yanıyo elim ayağım ateş Allah dan hava serin bide sıcak olsa Rahatsızlanan arkadaşlarada geçmiş olsun bu arada:18:

Günaydın Ağustos böcekleri ve anneleri :) Şaka maka haftayı ortaladık yine ve Temmuz ayı da ortalanmak üzere.(ben bu saatte kalkarak günü de ortalamış oldum) Çok güzel bir kitabın mutlu sonuna gelir gibiyiz sanki:)

Herkese mutlu günler...

Geçmişe gittim dönücem!

Yaaa inan ben de öyleyim. Bacak kemiklerim ağrıyor sürekli bi uzatıyorum bi kıvırıyorum. Bi aerobik yapar gibi iki bacağımı ayırıyorum. Tabii bu arada kütür kütür sesler de geliyor. Aslında o sesleri duydum mu kütürdedi mi rahatlıyor bacaklarım.

nicki mouse takvimdeki gibi 37.haftadamısın gercekten? eğer öyleyse zaten az kalmış..suyunun geldiğini de anlamamışsın ozaman öle mi? aman ne cok soru sordum.. bol bol su içip sol tarafa yat ozaman düzeliyomuş su olayı.inş normale döner de normal doğum yaparsın.sezeryanı bende hiç istemiyorum iyi değil.ama işte bazen şartlar sürüklüyo.benim mesela hamileliğimin başından beri suyum hep az denildi en bastan beri günde 3-3,5 lt su içtim bugünlerde de daha cok içmeye çalışıyorum aynı durum benim başımada gelebilir yani korkuyom allah yardımcımız olsun

alıntı yapamıyorum kızlar ama tüm rahatsızlığı olan sorun yaşayan sıkıntı yaşayan arkadaşlarıma dua ediyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağlıcakla huzurla bebeklerimize kavuşalım inşallah

evet canım bazen çözebiliyomuş hem sende uzak değilmişsin baksana konuya eylüş seni hep korkutuyo galiba ama maşşallah cok iyi inş hep böyle sağlıklı olur cadılık da olsa tatlı sevimlilikler yapar annesine..birazda bizden kaynaklanıyo heralde diyorum bende aynıyım çünkü derdimiz bastan beri hiç bitmedi sizinki gibi...ilk zamanlar suyu azdı deli gibi su içtim kesesi sarktı kanama geçirdim bi kaç gün sürdü ödüm koptu düştü dye.ondan sonra biraz suyu bıraktım bu defa yine azaldı doktor böbreklerinden biri çalışmıyo olabilir dedi o endişe aldı beni.ama doğuma kadar göremeyiz dedi oyüzden avuttum kendimi bi de allahıma güveniyorum dedim baska çarem yok aldıramam ya..ondan sonra bunu da atlattık son kontrolde kordon dolanmış bi tur ve kalbinde çok ufak bi üfürüm var dedi doktor bi dahaki aya kapanır endişe etme sadece ayrıntı dedi ama anne yüreği dayanırmı bi de ovar içimde şimdi.10 günde bir gidip baktırıcam kontrole kadar...anlıycan bizimki de aynı her ay bi sürpriz olmassa olmas hee şunu da atlamayalım tam haftasıyla uyumlu kiloda ama kilosu cok iyi değil dedi doktor minyon olacakmış hatta ince belli doktor amcası böle tarif etti kızımızı ee dedim annesi kocaman fil oldu aylarca beslyeyim dye yemediği yumurta sür kalmadı 20 kilo oldu malesef yapısı böleymiş 3- 3,200 doğacakmış ohhhhhhhh ne dertliymişim ne cekmişim ammma uzattım kusuruma bakma bi tane daha cadıyı duyunca bende döküleyim dedim

Kızlar kociş aradı eve alıncak bi kaç bişey vardı öğle arası bi market yapıp gelcez, sayfa 4059 da kaldım. Kısmetse 1 saat kadar sonra görüşürüz yavlulalım)

Ağustos sonunda doğuracak olan bende varım kızlar.yalnız değilsiniz.an ve an doğumlara tanık olacağız.son aya girip iyice ağırlaşınca bizi de uyku tutmayacağı için gece falan doğuran olursa hastaneye giderken sakin olup buraya yazsında biz de beklerken 2 dua ediverelim.sonrada Temmuz sonu Ağustos başı doğuranlar emzirmek,alt değiştirmek,gaz çıkarmak için kalktıklarında foruma baksında biz giderken arkamızdan dua etsin.koskoca 1 ay olacak aramızda yaaaaa,biz nst'te bağlandık şöyle şöyle oldu yazarken ne diyor bunlar yaaaa falan dersiniz.şaka tabi biliyorum demezsiniz.görürsünüz bu forumda en son ben doğururum bu şansla.benim kız Eylül sıpası olurmuş ne gülerim.babası gibi mıy mıy olursa Ekim'e bile gider bu iş.gece ağrısı acısı olan bütün arkadaşlarım geçmiş olsun hepinize.inşallah bi daha bu kadar sıkıntılı bir gece geçirmezsiniz.Parme'cim iyi olmana çok sevindim bu arada,Rüzgar'cım hadî güzel haberlerle gel sende.sağlıcakla ve neşeyle kalın dostlar

Kızlar kociş aradı eve alıncak bi kaç bişey vardı öğle arası bi market yapıp gelcez, sayfa 4059 da kaldım. Kısmetse 1 saat kadar sonra görüşürüz yavlulalım)

Öğle arasında kocisle markete gitmek :) vay be küçük yerlerin gözünü seveyim, bu nasil bir hayat bizimkisi hep koştur hep kostur . Yok yok biz gidelim buralardan . Ne de olsa yollar bize memleket .

Tünaydın hanımlar ,
Doktorumuz Herman beye kontrolümüzü olduk geldik. Haftaları aynı olan anne adayları için sonuçları yazayım :)
Anne kilo : 75 :)
Deniz kg : 1900
Deniz boy : 44 cm

olmuşuz her şeyimiz haftamız ile uyumlu imiş , tahmini sezeryan ile alım tarihi 22 ağustos..
Florance nightingale fulya sezeryan doğum fiyatı : 1000 tl :)
Bilgilerinize.

Cucu masallh bebikona..guzel hberlerle gldin cok svndm soz dnliyo uzmuyo anneyi

evet meloşum cok sükür güzel haberler duydukk ...inş. hepimizz güzel güzel haberler duyarız sonrada sağlıkla kucaklarızzz bebişlerimiziii

sağol canım benim bende cok sevindim valla cok az kaldıııbakalım sana ne dicekkk bugün senden gelicek güzelll haberleride sabırsızlıkla bekliyorummmm

bu arada herkeslereee kocaman merhaba
yeni bi gün doktora gidicekler güzel haberler bekliyoruzzz
cok güzel ağrısız sızısız bigün olsun inş....
bol bol tekmelesinler bizi minişlerimizzz

Haklısın cnm ben de utanıyorum bazen söylenirken, offf kalkamıyorum yerimden , dönemiyorum yatakta, ayaklarım şiş, tatile gidemedim, ağrım var vs vs... Ya ben bu günleri deli gbi hayal etmiştim karnım büyüyecek mi benm de her normal hamile gbi diye.. 2 tane arka arkaya kaybedince karnımda hiç olmıycak gbi geliyordu da.. Ağız da susmuyo işte:)
Senn sezeryanmı olcak cnm niye erken olur dedin. Acaba benm ki nasıl olur , herşey yolunda olduğu sürece normal yap dedi Dr um, ben de öyle düşünüyorum. Ama biraz korku yok değil ,,,)

kızlarrr aramızda 20 gün olan kız arkadaşım saat 3te sezeryana gırıyorrr 2de hastanede olacak cok heycanlı yaaa ,ben ondan daha cok heycanlandım valaa .şimdi sordum napıosun dıe süslendim püslendim 2de hastanede olacağım dıyorrr 3te bebısıne kavusucakk...20 gun sorna bu heycanı yasıyacak olmakta ayrı bı güzellllllllllllll allahın ıznıyleee 15-20 gun sonra bızlerde pıtır pıtır kavuşuruz kuzularımızaaaa inşallahhhhhhhhhh sağlıklaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…