2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

allah razı olsun canım.erken doğum yaptım 33+5de.kilosu 2.075 boyu ise 48 cm.küvezde şimdi.........

gözünaydın cnmmm umarım bebişinde sende iyisindir :)

bebişler bazen uyuyo hiç kıpırdamıoo biras stres yapma cnmm sakince beklemelisinn umarım kötü bişi yoktur

bolbol su iç cnm sola yat...

herkeslereeee günaydınnn azıcık geçmişi okudumm daha alıntı yapamadığım çok şey war...en önemlisi stress yapmayın kızlaar....benmde dün başağrısı feciydi..iftarı bekledim yemedm sonrada çok geldi midemde kötüydü...bidaha az az yicem....baş ağrısı mafetti ağladım bide hormonlardan sanırım

Sayfaları okumayı ancak bitirebildim. Yordunuz beni Herkese geçmiş olsun. Ben de biraz anlatayım. 3 gündür belim tutulmuş halde aksayarak yürüyorum.Hala geçmedi.Bu sabah küveti doldurup sıcak suda bekledim; ama bana mısın demiyor.Biraz nemlendirici sürdüm o da kar etmedi.Eğilip kalkmak, yürümek işkence oldu.Dün yürüyüşüme de gidemedim.Onun yerine evde egzersiz yaptım. Klasik beden eğitimi dersi hareketleri işte
El ve ayak şişmeleri için bol su içmek, sola yatıp dinlenmek ve yürüyüş etkili.Bir de masaj tabii ki. Çok olmasa da benim de ayaklarım şişti.Masaj yaptıramıyorum;çünkü geçen hafta sütüm gelince doktor ayaklarıma masaj yapmamamı söylemişti.Sebebini de sormadım.Sanırım hormonları harekete geçiriyor. Tuzu azaltmak önerilen bir yol değilmiş.Vücudun tuza ihtiyacı olduğu için normal miktarlarda yemeye devam etmek gerekiyormuş.

Heyecandan doğurmassak biz de tabi:) hiç belli olmaz cnm önce de doğuraniliriz , 40 ı da aşabiliriz. Ama bnada eylülü bulur gbi geliyo.. Gerçi kasılıp duruyoruz içerde ama neye karar verir cimcimem bakalım görücez hep beraber .)

o şişmeler bende var bu ara , tuzu azaltayım diyordum iyi oldu mesajın çook teşekkür ederim bilgilendirme için..

Bnxe anlatim cnm ilk 3 ay kanama gcrdm.bi sefer artk dusuyi sandm oluk oluk bi knamaydi hstanede yttm.snra plesenta onde dedi doktor..onla ugrastik o gcti ultrasonda kalbinde delik olabilir dedi doktor kayseriye gttk profa o da bsey yok dedi..onu atlattm boynuna kordon doladi oldum dirildm o da gcti dogum.pozisyonuna dondu snra geri dondu popo ustu serviksimi kisaltti nidilat iciyorum igneler flan.snra serviksm uzadi ve en son dun bnu ypti iste....

gercekten cok heyecanlı canım yaa dediğin gibiii bizimde cok az kaldı 20 gün falannn ayyyy süper bi duyguu
sağlıkla kucaklasın arkadaşında minişini sonrada biz inş....
sezeryanın güzel bi yanıda bu olsa gerek hazırlanıp süslenip püslenip gidiyosunnbenim bi arkadaşımda sezeryanla doğum yaptı giderken nasıl hazırlanmıştı kuaföre gidip saçlarına fön cektirdi makyajını yaptı güzelce elbisesini giydi kokoş kokoş gitti doğuma vallabide videoya cekmişlerdii her anını süperdi...

Maşallah Deniz'e :) Ben de herman beye gidiyorum, sezaryen fiyatı 1000 TL ama kampanyalıymış o canım ve kampanya her an bitebilir dediler, normal fiyatı 2750. herman bey de 2000 TL alıo mmnun musun doktorundan cnm, ben kontrollerin çok çabuk bitmesnden şikayetçiyim biraz

yeniden merhaba kızlar sabah bi slm verip çıkmıştım. kimseler yoktu,doktora gittim geldim bu arada. kuzucuk 3028 gr olmuş boyu da 49 cm. gayet sağlıklı NSTye girdik bi sorun yok çünkü benim hatun doktor bakarken kıpır kıpırdı NSTye bağlanınca uyudu öldür Allah uyanmıyor tam bir cadı kan tahlili yapıldı 2 tüp kan aldılar doğuma hazırlık. haftaya cuma tekrar gidicem NST ve kontrol için sonra da doğuma ayın 27si veya 29 doğum tarihimiz.

Geçmiş olsun cnm. Kendimi gördüm sende , midem rahatsız oluyo ayarsız yediğim zaman. Baş ağrısından birkaç defa ağlamışlığım ve acile götürülmüşlüğüm var ehhheh çok komik .)

ah canım seninki daha zor geçmiş ama olsun hepsi düzelmiş cokşükür.cimcimeler daha gelmeden basladılar yaramazlıklara allah yardımcımız olsun inş.

Eylül aksiyon seviyo annesi :) Öyle rahat rahat oturup bebek beklemek yokkk İlk üç ayda ben de yaşamıştım kanama olaylarını şimdi düşünüyorum şaka gibi nasıl da gelmiş geçmiş sona yaklaşmışız...

hosgeldin RED
MAŞALLAH Adaya yerim onuu tosbikim yaa cok güzel kilosu boyuAllahım sağlıkla kucaklamayı nasip etsin hepimizeee....
aynen benim kızçemde öleydii uyanmadı bi türlüüü naptıysak hemşire kızda bugün gelen bebişler hep böle dediizorla bikaç kere kıpırdandıı popişini yediğimmm
hastaneden cıktık kocişee diyom bak şimdi nasıl kıpraşıyooo ne tepikler yedimmcadı ya
benimde o tarihlerde olucak sanırım canım 29 dan sonra ayyy cok az kaldııııııııı

Neeeeyyy doğumuna sadece 17 güncük mü kaldı Herkes pıtır pıtır doğurucak galiba bu ay çıkmadan... Adacık kocaman olmuş bu arada sağlıkla gelsin annesi gibi bıcırık tatlı bi kız olsun

oyyy maşallah kuzucuğaaaa 3 kiloyu geçmiş sıpacıkkk senin de çok az kaldı canım yaa 17-19 gün gibi bişey aman Allahhh hadi hayırlısı olsun bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…