2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Peşinen söyliyim de merak etmeyin, bugün pek gelemem muhtemelen. Birazdan okula raporumu vermeye gidicez. Akşam üstü de doktor randevumuz var. Aralarda da şu kapı süsüyle uğraşıcam. Zaten bugün doğuracağımı pek sanmıyorum ama arastaya sormak lazım

Öpüyorum çok :)

günaydın güzel anneler.. dün gece bende de bi gariplik vardı.. karnım kasılmadı ama ağrım vardı. girip girip çıktı. yarım saate düştü sonra geçti.. birde böyle oram sızlıyor benim dün geceden beri. böyle garip bir sızlama.. sanki oram şişiyormuş gibi.. bebeğimin haraketlerini de çatımın içinde hissediyorum.. benimki de çok durmayacak galba. dün gece kardeşimi yolcu ettim.. gitme dedim 20 gün sonra gelcem nasılsa kursumu bitireyim dedi dinlemedi beni.. kocamda pazartesi şehir dışına çıkıyor 2 hafta olmayacak.. tanıdığım biri de yok gideyim kalayım yanında. zaten komşudan eser yok.. inş bi aksilik olmaz... bana bişi olsa kimsenin ruhu duymaz

Canim karninin dustugunu nasil anladin, karnina yan bakinca asagida mi duruyor? Bende hergun bakiyorum acaba dogum yakin mi erken dogururmuyum diye ama bir fark gormuyorum, acikcasi ben biran once dogum yapmak icin sabirsizlaniyorum :)[/QUOTE]

görüntü olarak çok aşağıda zaten, etrafımdaki herkes de söylüyor bunu canım. bir de yürürken felan bebek çok aşağılara baskı yapıyor, her hareketinde fırlayıp çıkacak sanıyorum, yürümekte falan zorlanıyorum artık o derece... az daha dayansa...

Gunaydn kizlar kabus gbi bi akaam gcrdm.bebegm saatlerce hareket etmeynce hastaneye gittk nst ye bglndm sanci yok ama kalo atisi bi kere 118 e dustu geri ckti ben olucem sandm resmen.ebe doktoru aramadi bi sorun yok nst de dedi eve git 3 sa icnde 10 hareket hssetmzsn gel dedi..bn sanirm o panikle iyice gerildm ve hc hareket etmedi kizm.hmen kocami cagrdm geti gldi doktoru aradi gittm gne nst ye bglandm bi sorn yok yine sancida yok eve geri gldk bseyi varsa alsn bebegimi bu gce diye resmn delirdm off bn artk bebegmi kucagma almk istiyrm cok zor olmaya bsladi

Canım kendini şimdiden kötüye hazırlayıp üzme Allah korusun hiçbir şey olmayacak eşin selametle gidip gelir çabucak geçer zaman sen merak etme tatlım Bu arada o doğum yapan halan çok mu uzak size nerde oturuyodunuz :26:

Canim karninin dustugunu nasil anladin, karnina yan bakinca asagida mi duruyor? Bende hergun bakiyorum acaba dogum yakin mi erken dogururmuyum diye ama bir fark gormuyorum, acikcasi ben biran once dogum yapmak icin sabirsizlaniyorum :)

görüntü olarak çok aşağıda zaten, etrafımdaki herkes de söylüyor bunu canım. bir de yürürken felan bebek çok aşağılara baskı yapıyor, her hareketinde fırlayıp çıkacak sanıyorum, yürümekte falan zorlanıyorum artık o derece... az daha dayansa...[/QUOTE]

canım tahminim o yönde ama bebek çok aşağıda. zaten doğum pozisyonunda. korkuyorum.

ah canım halamlar yarın bozcaadaya gidiyorlar babannemin yanına. eylülde dönecekler geri kimsem yok..

günaydın kızlar. kaç gündür telefondan okuyordum yazdıklarınızı, yeni haberleri okuyunca heyecanlanıyordum ama yazamıyordum. dün doktora gittim ve temmuz annesi olacağımı öğrendim. ama mutlu olmadım. benim miniğim daha çok minik, damarlarımda çentikten dolayı. oğlum şu an 2500 gr...37+1 haftalık. yaramaz oğlum kordonu boynuna dolamış. bi de üstüne suyum çok azalmış. doktorum her hafta kordonu ve suyu kontrol edecekmiş. büyük ihtimalle 26 temmuzda sezeryan olacağım. tabi suyum daha önce bitmezse

günaydın arkadaşlar,nasılsınız?sizce sezeryan doğumda gecelik mi daha kullanışlı olur,pijama mı.beni bi panik aldı.günüm belli değil ama,doğum şeklim aşağı yukarı belli sezeryan olacak.sezeryan doğumda göbek kalır diye korkuyorum.sarabilirmiyiz acaba,göbeğim çok büyük zaten şuan doğumdan sonra da böle olmak istemiyorum.bişeyler yapmak lazım.siz ne düşünüyosuz

Ayyyy yoksa bebiş mi geliyor habersiz bırakma parmeciiim

Sabah 6 gibi uyuyabildim sonunda . Tirstim çok fena . Yalancısı böyle ise gercegi nasil acaba ? Velhasil iyiyim kızlar sagolun. Cumartesiyi iple çekiyorum doktora gitmek icin

günaydın kızlar güzel bir gün olsunhepimiz için
artık hepimiz ağırlaştık hepimizin bi şikayeti var. şu son ayıda atlatsak Allahın izniyle..
dün gece yorgunluktan zor uyudum. karnım okdar gergindi ki bi sağa bi sola dönmekten uyuyamadım ya zorlanıyorum artık fazla iş yapmaya gelmiyor..

Cnm kilosu az degil korkma..kordondanda korkma esnek oldugu icn bebege bi zarari yok onun..allah sag saglin kavustrsn bebislere.bnde buyuk ihtimal 37.hftada flan sezeryan olucm.yrin doktor soyler bseyler..kotu seyler dusunme mubarek gunler allah yardmcimz olsn cogu gitti azi kaldi

Canım geçmiş olsun bu kadar panik yapma bak bişey yokken Eylüşü de geriyosun annesi :) Çok bunaldın biliyorum kuzum sabret azıcık kaldı dünyalar güzeli kızın kucağında olacak

Tatlım ben de günümde o kilolarda doğmuşum o zamanlar çentik falan bilinmiyormuş tabi belki ben de o yüzden gelişmemişimdir :) Şimdi şükür ki bütün kontrollerimiz tam suyumuzu herşeyimizi görüyorlar da zamanında müdahale edilebiliyor. Karnında yeterince beslenemedi bebişin ama sen onu sütünle bol bol beslersin çabucak büyür canım iyi düşün iyi olsun

Günaydın hanımlar;
Hala yorgunluğumu atamadım. Ayaklarım şiş. Bu gece kantaron yağı süreceğim. Dinlenince şişliği inmiyor artık çünkü...
Ağustos başı doğum yapacakları kıskanmaya başladım. Siz doğururken biz bekliyor olacağız. İyice hevesleniyorum valla.

İnsan bunları düşünmekten doğumu düşünemiyor. Şuan zerre kadar doğum korkum yok benim korkum sonrası :)
Vallahi ben de doğum sonrasını o kadar çok düşünmüşüm ki doğumu şimdi yeni yeni düşündükçe tırsıyorum. Doğum sonrasını dah hamile kalmadan kafama takıyordum. Annemi, kayınvalidemi, eşimi tanıyorum çünkü. Kendimi de biliyorum. Benim annem de herşey onun dediği gibi olsun ister. Herşeye o karar versin ister. Ben zaten sürekli bu yüzden kavga ederim de artık eşime de müdehale etmeye başladı. O da sinir oluyor bişey demiyor ama ben onu tanıyorum ve hissediyorum. Sürekli alttan alttan işliyorum artık... Bi de teyzemlerin gelmesi var tabii. Iyyyyy bak yazarken bile gerildim. Allah yardımcımız olsun

Eki Görüntüle 751591

Kuş kafesimiz nasıl olmuş kızlar.. Kocam oraya kafes koyamadı diye uyku uyuyamadı onuda koyduk tam oldu :))) odayla oynamaya bayılıyor ya.. Keçeden bana kuşla kelebekte yaptırdı..
Hayatımsın canım kafes çok tatlı olmuş. Ne güzel süslediniz masal kzın odasını bizim ayça kuşumuz kıskanmaz inşallah:))) Eşinin hevesi hep böyle devam eder inşallah...

Canım geçmiş olsun yaaaa. Eylül sizi böyle korkutmayı seviyor galiba:)) Doğunca poposunun ısırılmasını haketti artık. Eminim çok korkmuşsundur. Allahtan sancı falan çıkmamış. Kalp atışları da normalse sorun yoktur inşallah. Bugün yine takip edersin. Olmadı doktoruna gidersin bi de o ultrasonda bakar...

günaydın kızlar..

kötü bir gece geçirenler listesine beni de ekleyin uyumadan önce başladı kasılmalar, 2 gibi yatağa girdim ama uyumak ne mümkün..hareket etmek işkence,nefes almak çok zor! ne pozisyona girsem oğlum toplandı,karnım taş kesildi alt bölgemin ağrısını söylememe gerek bile yok.. korktum çok ama bizimkine de belli etmedim panik yapmasın diye.. sabahı ettik sonunda ama gözümden uyku akıyor şu an

ANGYS,PARME kızlar size de geçmiş olsun neyse ki hepimiz iyiyiz şimdi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…