- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #40.601
günaydın güzel anneler.. dün gece bende de bi gariplik vardı.. karnım kasılmadı ama ağrım vardı. girip girip çıktı. yarım saate düştü sonra geçti.. birde böyle oram sızlıyor benim dün geceden beri. böyle garip bir sızlama.. sanki oram şişiyormuş gibi.. bebeğimin haraketlerini de çatımın içinde hissediyorum.. benimki de çok durmayacak galba. dün gece kardeşimi yolcu ettim.. gitme dedim 20 gün sonra gelcem nasılsa kursumu bitireyim dedi dinlemedi beni.. kocamda pazartesi şehir dışına çıkıyor 2 hafta olmayacak.. tanıdığım biri de yok gideyim kalayım yanında. zaten komşudan eser yok.. inş bi aksilik olmaz... bana bişi olsa kimsenin ruhu duymaz
Canim karninin dustugunu nasil anladin, karnina yan bakinca asagida mi duruyor? Bende hergun bakiyorum acaba dogum yakin mi erken dogururmuyum diye ama bir fark gormuyorum, acikcasi ben biran once dogum yapmak icin sabirsizlaniyorum :)
Canım kendini şimdiden kötüye hazırlayıp üzmeAllah korusun hiçbir şey olmayacak eşin selametle gidip gelir çabucak geçer zaman sen merak etme tatlım Bu arada o doğum yapan halan çok mu uzak size nerde oturuyodunuz :26:
Canlar günaydın.gece 2:30'ta uyuduk ama yine alarm çalmadan ulaştık.rüyamda şarkıcı Sıla ile arabayla gezdik biraz.bıraksalar uyurum daha,silah zoruyla da kalkmadım ama işle ilgili sıkıntı olunca insan uyuyamıyor.PARME,nasıl olsun canım?umarım sıradan bişleydir.öpüyorum hepinizi,harika bir gün dile hepimize
GÜNAYDIN CANLAR; 3 SAAT UYKUYLA DURUYORUM GECELER ARTIK TAM ANLAMIYLA KABUS GİBİTOPİĞİMİZİN 2. BEBEĞİ HOŞGELMİŞ ALLAH ANNESİNİN KUCAĞINA SAĞLIKLA KAVUŞTURSUN İNŞALLAH,TOPARLANSIN HEMENCİK.
PARMEPARME CANIM NASIL OLDUN HABER VER BİZE MERAK ETTİM.
Ayyyy yoksa bebiş mi geliyor habersiz bırakma parmeciiim
kızlar bebeğin boyunu nasıl hesaplıyorduk,dün doktor boyunu söylemedi merak ettim.
günaydın kızlar. kaç gündür telefondan okuyordum yazdıklarınızı, yeni haberleri okuyunca heyecanlanıyordum ama yazamıyordum. dün doktora gittim ve temmuz annesi olacağımı öğrendim. ama mutlu olmadım. benim miniğim daha çok minik, damarlarımda çentikten dolayı. oğlum şu an 2500 gr...37+1 haftalık. yaramaz oğlum kordonu boynuna dolamış. bi de üstüne suyum çok azalmış. doktorum her hafta kordonu ve suyu kontrol edecekmiş. büyük ihtimalle 26 temmuzda sezeryan olacağım. tabi suyum daha önce bitmezse
Gunaydn kizlar kabus gbi bi akaam gcrdm.bebegm saatlerce hareket etmeynce hastaneye gittk nst ye bglndm sanci yok ama kalo atisi bi kere 118 e dustu geri ckti ben olucem sandm resmen.ebe doktoru aramadi bi sorun yok nst de dedi eve git 3 sa icnde 10 hareket hssetmzsn gel dedi..bn sanirm o panikle iyice gerildm ve hc hareket etmedi kizm.hmen kocami cagrdm geti gldi doktoru aradi gittm gne nst ye bglandm bi sorn yok yine sancida yok eve geri gldk bseyi varsa alsn bebegimi bu gce diye resmn delirdm off bn artk bebegmi kucagma almk istiyrm cok zor olmaya bsladi
günaydın kızlar. kaç gündür telefondan okuyordum yazdıklarınızı, yeni haberleri okuyunca heyecanlanıyordum ama yazamıyordum. dün doktora gittim ve temmuz annesi olacağımı öğrendim. ama mutlu olmadım. benim miniğim daha çok minik, damarlarımda çentikten dolayı. oğlum şu an 2500 gr...37+1 haftalık. yaramaz oğlum kordonu boynuna dolamış. bi de üstüne suyum çok azalmış. doktorum her hafta kordonu ve suyu kontrol edecekmiş. büyük ihtimalle 26 temmuzda sezeryan olacağım. tabi suyum daha önce bitmezse
FL yi 7 ile çarpıyorsun canım
Vallahi ben de doğum sonrasını o kadar çok düşünmüşüm ki doğumu şimdi yeni yeni düşündükçe tırsıyorum. Doğum sonrasını dah hamile kalmadan kafama takıyordum. Annemi, kayınvalidemi, eşimi tanıyorum çünkü. Kendimi de biliyorum. Benim annem de herşey onun dediği gibi olsun ister. Herşeye o karar versin ister. Ben zaten sürekli bu yüzden kavga ederim de artık eşime de müdehale etmeye başladı. O da sinir oluyor bişey demiyor ama ben onu tanıyorum ve hissediyorum. Sürekli alttan alttan işliyorum artık... Bi de teyzemlerin gelmesi var tabii. Iyyyyy bak yazarken bile gerildim. Allah yardımcımız olsunİnsan bunları düşünmekten doğumu düşünemiyor. Şuan zerre kadar doğum korkum yok benim korkum sonrası :)
Hayatımsın canım kafes çok tatlı olmuş. Ne güzel süslediniz masal kzın odasını bizim ayça kuşumuz kıskanmaz inşallah:))) Eşinin hevesi hep böyle devam eder inşallah...Eki Görüntüle 751591
Kuş kafesimiz nasıl olmuş kızlar.. Kocam oraya kafes koyamadı diye uyku uyuyamadı onuda koyduk tam oldu :))) odayla oynamaya bayılıyor ya.. Keçeden bana kuşla kelebekte yaptırdı..
Gunaydn kizlar kabus gbi bi akaam gcrdm.bebegm saatlerce hareket etmeynce hastaneye gittk nst ye bglndm sanci yok ama kalo atisi bi kere 118 e dustu geri ckti ben olucem sandm resmen.ebe doktoru aramadi bi sorun yok nst de dedi eve git 3 sa icnde 10 hareket hssetmzsn gel dedi..bn sanirm o panikle iyice gerildm ve hc hareket etmedi kizm.hmen kocami cagrdm geti gldi doktoru aradi gittm gne nst ye bglandm bi sorn yok yine sancida yok eve geri gldk bseyi varsa alsn bebegimi bu gce diye resmn delirdm off bn artk bebegmi kucagma almk istiyrm cok zor olmaya bsladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?