- 29 Nisan 2013
- 1.719
- 2.482
- 333
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #40.681
Kilo durumları nasıl kızlar? Bu kalan 4-5 haftada daha kaç kilo alırız acaba?
takvimimiz ne diyor bakalım . bu arada dün doktordaydık keyfimiz yerindeymiş :)
Benim fena 56 ile başlamıştım 79 olmuşum
Haklısın cnm ben de utanıyorum bazen söylenirken, offf kalkamıyorum yerimden , dönemiyorum yatakta, ayaklarım şiş, tatile gidemedim, ağrım var vs vs... Ya ben bu günleri deli gbi hayal etmiştim karnım büyüyecek mi benm de her normal hamile gbi diye.. 2 tane arka arkaya kaybedince karnımda hiç olmıycak gbi geliyordu da.. Ağız da susmuyo işte:)
Senn sezeryanmı olcak cnm niye erken olur dedin. Acaba benm ki nasıl olur , herşey yolunda olduğu sürece normal yap dedi Dr um, ben de öyle düşünüyorum. Ama biraz korku yok değil ,,,)
65 ile başladım 75 teyim toplamda " şimdilik :) " 10 kg.Kilo durumları nasıl kızlar? Bu kalan 4-5 haftada daha kaç kilo alırız acaba?
Maşallah Deniz'e :) Ben de herman beye gidiyorum, sezaryen fiyatı 1000 TL ama kampanyalıymış o canım ve kampanya her an bitebilir dediler, normal fiyatı 2750. herman bey de 2000 TL alıommnun musun doktorundan cnm, ben kontrollerin çok çabuk bitmesnden şikayetçiyim biraz
Çok az kaldı ama ben çok tırsıyorum doğumdan :18: Cuma günü kontrolüm var, 37 hafta dolmuş oluyor. 2 ağustosta sezaryan yapacaktıı.. Ama ben dayanamıyorum artık kızlar, belim bi yandan, karnımdaki çatlaklar dün gece o kadar acıttı ki anlatamam.Kızım vurunca çok canım yanıyor artık,hele göbek deliğinin oraya geldi mi patlayacak zannediyorum.. Bende hiç orta da bişey yokken ağlayacak gibiyim şu anda
ah canım seninki daha zor geçmiş ama olsun hepsi düzelmiş cokşükür.cimcimeler daha gelmeden basladılar yaramazlıklara allah yardımcımız olsun inş.
65 ile başladım 75 teyim toplamda " şimdilik :) " 10 kg.
İlk kızım da 26 kg rekorum var..
şeker kokusu canım ilk hamileliğindeki kilolarını verebildin dimi bana biraz anlatırmısın çünkü sanırım bende o kadar kiloyla kapatcak gibi duruyorum:26:
canım ne güzel az kalmış şükret bitti sayılır..ne güzel bebişin de maşallahı var tekmeliyo annesini...bebeğini kucağına alacaksın ya onun heyecanı basmıştır seni onun duygu yoğunluğu vardır iyi, güzel şeyler düşünmeye çalış
Eylül aksiyon seviyo annesi :) Öyle rahat rahat oturup bebek beklemek yokkkİlk üç ayda ben de yaşamıştım kanama olaylarını şimdi düşünüyorum şaka gibi nasıl da gelmiş geçmiş sona yaklaşmışız...
Cnm bu kdr seyin karsilignda kocamn ailesndn duydugm seyde naz yapiyomusm ben herkes hamile oluyomus
Cnm bu kdr seyin karsilignda kocamn ailesndn duydugm seyde naz yapiyomusm ben herkes hamile oluyomus
Teşekkür ederim canım ya..Sizinde moralinizi bozmayım, öyle duygusallaştım bi an... Heyecanla bekliyoruz prensesimizi
Ay gelsin kızımın arkadaşları yahu böyle tek başımıza olmuyor beraber garklatalım pışpışlatalım :))) bu arada kızlar değinmeden geçemeyeceğim çok az çatladığımı düşünüyordum bebik karnımdayken ve karnım gerginken. Hiç belli olmuyormuş bebik Doğunca gerçekler ortaya çıktı karnım Türkiye haritası gibi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?