2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok sağolun kızlar,hepimize maşallah evet nst çıkışında hoplamaya başladı yendiden cadı,zamane veletleri çok fena anacım eşimi ilk kez bugün çok heyecanlı gördüm normalde çok sakin cool bi adamdır ama kendisi de itiraf etti,ilk kez böyle heycanlandım dedi. bi garip haldeyim bugün içimden sürekli ağlamak geliyor,gözyaşım düştü düşecek :44: üzüntülü falan değilim ama garip bi ruh hali.

Son düzenleme:

Cnm bnm erken dogum riskm olabilecegni soyluyo doktorum o yuzden 37 olunca sezeryn olucm 37 zamanu dolmus gebelik oluyomus ...

Çok az kaldı ama ben çok tırsıyorum doğumdan :18: Cuma günü kontrolüm var, 37 hafta dolmuş oluyor. 2 ağustosta sezaryan yapacaktıı.. Ama ben dayanamıyorum artık kızlar, belim bi yandan, karnımdaki çatlaklar dün gece o kadar acıttı ki anlatamam. Kızım vurunca çok canım yanıyor artık,hele göbek deliğinin oraya geldi mi patlayacak zannediyorum.. Bende hiç orta da bişey yokken ağlayacak gibiyim şu anda

Kilo durumları nasıl kızlar? Bu kalan 4-5 haftada daha kaç kilo alırız acaba?
65 ile başladım 75 teyim toplamda " şimdilik :) " 10 kg.
İlk kızım da 26 kg rekorum var..

Kampanyadan bahsetmediler , sezeryan nedir diye sordum 1000 tl dedi :) umarım normal fiyatıdır..2750 ise başka yerde yaparım daha iyi.
Herman beyden çok memnunum ilk kızımda da ona gidiyordum .8 yıl önce.. bunda da gözüm kapalı , evet biraz hızlı muayene ediyor ama ne soruyorsam yanıtını alıyorum.

canım ne güzel az kalmış şükret bitti sayılır..ne güzel bebişin de maşallahı var tekmeliyo annesini...bebeğini kucağına alacaksın ya onun heyecanı basmıştır seni onun duygu yoğunluğu vardır iyi, güzel şeyler düşünmeye çalış

Teşekkür ederim canım ya.. Sizinde moralinizi bozmayım, öyle duygusallaştım bi an... Heyecanla bekliyoruz prensesimizi

Cnm bu kdr seyin karsilignda kocamn ailesndn duydugm seyde naz yapiyomusm ben herkes hamile oluyomus

canım anlamıyolar seni hiç bi zaman.boşa evham veya abartma yada naz olduğunu düşünüyolar malesef..halbuki bizim tek beklediğimiz sadece anlayış fazladan ilgi göstersinler üzerimize titresinler değil sadece duygularımıza ortak olsunlar yeter.ama biliyosun sadece onlar doğurmuş onlar büyütmüş sıkıntı olmamış ya herkesin öle olur sanki acıdan zevk alcaz ben istemezyim yada sen bebeğim cok iyi ohh deyip şöyle bi rahat nefes almak ama işte insanlar artık hep art niyetli olmuş...

Ay gelsin kızımın arkadaşları yahu böyle tek başımıza olmuyor beraber garklatalım pışpışlatalım :))) bu arada kızlar değinmeden geçemeyeceğim çok az çatladığımı düşünüyordum bebik karnımdayken ve karnım gerginken. Hiç belli olmuyormuş bebik Doğunca gerçekler ortaya çıktı karnım Türkiye haritası gibi :)))

cok az kaldı med 15-20 gün içindee doğucaklarr var gibi gibiiikızcenee arkadaşlar gelioookokla bizim içinn güzel suratııı
gergin diye çatlak patlaklar görünmüyoo deseneee amaninn bende diom hic catlamadım göbiş gidince pörsicekmiyizz yaniii
napalım güzeller güzellerii için değerr varsın annelerii dünya haritası olsun coğrafya dersini bizim göbişimizde öğrenirler fenamııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…