- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #40.701
Cnm bnm erken dogum riskm olabilecegni soyluyo doktorum o yuzden 37 olunca sezeryn olucm 37 zamanu dolmus gebelik oluyomus ...
Ay gelsin kızımın arkadaşları yahu böyle tek başımıza olmuyor beraber garklatalım pışpışlatalım :))) bu arada kızlar değinmeden geçemeyeceğim çok az çatladığımı düşünüyordum bebik karnımdayken ve karnım gerginken. Hiç belli olmuyormuş bebik Doğunca gerçekler ortaya çıktı karnım Türkiye haritası gibi :)))
65 ile başladım 75 teyim toplamda " şimdilik :) " 10 kg.
İlk kızım da 26 kg rekorum var..
şeker kokusu canım ilk hamileliğindeki kilolarını verebildin dimi bana biraz anlatırmısın çünkü sanırım bende o kadar kiloyla kapatcak gibi duruyorum:26:
57'e kadar düştüm :) hiç merak etme veriliyor , Canan Karatay diyeti ile kısa sürede yine toparlayacağıma eminim
Birde " Ağustos anneleri zayıflıyor topiği açarız :)
yeniden merhaba kızlar sabah bi slm verip çıkmıştım. kimseler yoktu,doktora gittim geldim bu arada. kuzucuk 3028 gr olmuş boyu da 49 cm.gayet sağlıklı NSTye girdik bi sorun yok çünkü benim hatun doktor bakarken kıpır kıpırdı NSTye bağlanınca uyudu öldür Allah uyanmıyor tam bir cadı kan tahlili yapıldı 2 tüp kan aldılar doğuma hazırlık. haftaya cuma tekrar gidicem NST ve kontrol için sonra da doğuma ayın 27si veya 29 doğum tarihimiz.
Ay gelsin kızımın arkadaşları yahu böyle tek başımıza olmuyor beraber garklatalım pışpışlatalım :))) bu arada kızlar değinmeden geçemeyeceğim çok az çatladığımı düşünüyordum bebik karnımdayken ve karnım gerginken. Hiç belli olmuyormuş bebik Doğunca gerçekler ortaya çıktı karnım Türkiye haritası gibi :)))
57'e kadar düştüm :) hiç merak etme veriliyor , Canan Karatay diyeti ile kısa sürede yine toparlayacağıma eminim
Birde " Ağustos anneleri zayıflıyor topiği açarız :)
ayy ne güzel konuştun canımemzirirken diyet yaptın mı bu arada yaptıysan nasıl dikkat ettin? açarız tabiii yolumuza ordan devam
slm kızlar belkı aranızda beni hatırlayanınız vardır haftaya doğumum var allah herkesi kolay kurtarsın
bende 59 la başladım dün 67.800 cıktım tartıda boyumda 1.68 sanırım 70 olmadan bitiricem inş...
bende 59 la başladım dün 67.800 cıktım tartıda boyumda 1.68 sanırım 70 olmadan bitiricem inş...
slm kızlar belkı aranızda beni hatırlayanınız vardır haftaya doğumum var allah herkesi kolay kurtarsın
kızlar sanırım beril koycaz minnoşumun adını,
en sonunda eşiminde benimde evet bu olabilir dediğimiz bir isimde anlaştık gibi,
anlamı aydınlanmış aklanmış demekmiş, anlamıda güzel.
bakalım fikir değiştirmezsek sanki beril olcak.
cucuNe güzel fazla almamışsın. Son ay kilo alımı hızlanır diyenler de var, yavaşlar diyenler de. 32. haftadan sonra kilo alımın nasıldı? Yürüyüş, egzersiz yapıyor musun? Neler yiyorsun?
ayy ne güzel konuştun canımemzirirken diyet yaptın mı bu arada yaptıysan nasıl dikkat ettin? açarız tabiii yolumuza ordan devam
Yoo hiç diyet yapmadım , sadece yediklerime dikkat ettim , pasta börek , pilav , makarna , tatlı tüketmedim..ve gittiler :)
helal sana cücümm çok güzel kilo almışsınnben de 54,5 ile başladım şimdi 64 buçuğum benim de hedef en fazla 67
amaninnn çatlamadım demeyelim yani şimdi öyle mi meddbizi bu acı gerçekle şimdiden yüzleştirdiğin için teşekkürler canım
Yoo hiç diyet yapmadım , sadece yediklerime dikkat ettim , pasta börek , pilav , makarna , tatlı tüketmedim..ve gittiler :)
ne güzel canım inşşş darısı başıma
Kilo durumları nasıl kızlar? Bu kalan 4-5 haftada daha kaç kilo alırız acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?