2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi canım vay be bu gerçeği de öğrenmiş olduk canım sayende demek göbiş gerginken belli olmuyo artık ne çıkarsa bahtımıza :) O minik düğme ağızlı kızını öp bizim için onlar herşeye değer

Maşallah ada kızımıza ne guzel büyümüş guzel haberlerle gelmissin annesi duygusallık isin güzelliği ya bosverin yasayalım gitsin kac kez daha yasayacağız ki :)

Hadi ya bende çatlak görmediğim icin seviniyordum tenimiz gergin tabi ya belli olmaz ki şimdi hele bir kilolar gitsin neler çıkacak kim bilir :)

Angel Tatli meleğim azıcık daha sabır herkes kolay geçirmiyor hamileliği sanada bu piyango çıktı aman bosver hayatta ki en büyük sıkıntın bu olsun. Eylül gelsin Pespembe olsun hersey :)

kızlar sanırım beril koycaz minnoşumun adını,
en sonunda eşiminde benimde evet bu olabilir dediğimiz bir isimde anlaştık gibi,
anlamı aydınlanmış aklanmış demekmiş, anlamıda güzel.
bakalım fikir değiştirmezsek sanki beril olcak.

bende 59 la başladım dün 67.800 cıktım tartıda boyumda 1.68 sanırım 70 olmadan bitiricem inş...

cucu Ne güzel fazla almamışsın. Son ay kilo alımı hızlanır diyenler de var, yavaşlar diyenler de. 32. haftadan sonra kilo alımın nasıldı? Yürüyüş, egzersiz yapıyor musun? Neler yiyorsun?

Bende 76 ile kaldım 86 ile gidiyorum boyumda 1.80 hiç dikkat etmiyorum herşeyde yiyiyorum Bende de çatlak oluştu göğüs bel göbek çevresinde ama hiç umursamıyorum onlardan utanmıyorum nasıl geçer diye düşünmüyorum çünkü onlar minik kızımın bana annelik hediyesi onun varlığının hediyesi. Çocuk istiyorsak Kiloyada çatlağada hoşgeldin demek lazım

bende 59 la başladım dün 67.800 cıktım tartıda boyumda 1.68 sanırım 70 olmadan bitiricem inş...

helal sana cücümm çok güzel kilo almışsınn ben de 54,5 ile başladım şimdi 64 buçuğum benim de hedef en fazla 67

amaninnn çatlamadım demeyelim yani şimdi öyle mi medd bizi bu acı gerçekle şimdiden yüzleştirdiğin için teşekkürler canım

Benimde derdim sıcak sıcak sıcakkkkk.Rüzgar var dışarıda ama hiç bir faydası yok bana sanki çölün ortasında kalmış gibiyim.
Evde iç çamaşır ile dolaşıyorum,duşa girip çıkıyorum banamısın demiyor.

Bende 69 kg ile hamile kaldım şuan 81 kg toplamda 12 kg almışım.Bakalım 14-15i geçmem sanırım.

Red 41 kere maşallah kuzuna kilosu,boyu çok güzel.

Ben geçen hafta erken doğum riski çıkınca çok korkmuştum ama şimdi doğurmak istiyorummm. :)
Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inş.

merhaba tombik anneleeeerr özlüyoz sizi valla 2 gün girmeyince nete.kimseyi tanımadan herkesi tanımak garip bişiy ama iyi ki varsınız ben son günlerde pek rahatsızım eminim sizde öylesiniz.yerimden kalkamıyorum evi toz pis götürüyo valla.ramazanda geldi kimseyi çağıramıyorum.som günlerde sürekli sancım var.progestanı bıraktık daha kötü oldum.
med sana nasıl özeniyorum bi bilsen canım.artık bende kucağıma almak istiyorum bebişimi ve şu ağırlıktan kurtulmak istiyorummm.
bi bakalım tüm anni,şler ii mi ?

slm kızlar belkı aranızda beni hatırlayanınız vardır haftaya doğumum var allah herkesi kolay kurtarsın

canım sağlıkla kavuş bebişine inş... Allahım mis mis kokusunu içine çekmene cok az kalmışş

cok güzelmiş beril ismi canım anlamıda cok güzel ...
bide biz karar verebilsekkk

cucu Ne güzel fazla almamışsın. Son ay kilo alımı hızlanır diyenler de var, yavaşlar diyenler de. 32. haftadan sonra kilo alımın nasıldı? Yürüyüş, egzersiz yapıyor musun? Neler yiyorsun?

evet canım cok almadım ...aslında bu son aya kadar hareketlerimde bi kısıtlama yapmadım canım bu son ayda biraz ayak şişmeleri falan yaşıyorum sıcaklardanda etkilendim yinede akşamları yürüyorum hergün olmasada
neler yiyorum valla ekmek cok tüketmiyorum onun yerine bulgur pilavı hepimizin yediği seyler sağlıklı olan herşeyi yiyorum bol yeşillik et,tavuk,süt ve süt ürünleri badem ceviz fındık bal bol meyve hepsinden ayırt etmeden yiyorum...
ayran cacık bunlarda tok tutuyo hemde besleyici böle canımcım zaten şurda 20gün falan kaldı en fazla 2 kilo alırım diye düşünüyorum

seninde maşallahın var fındığım sende cok almamışsın cok ideal
zaten bu sıcaklarda doğumdan sonra ha bire sıvı tüketiriz bol su meyve komposto falan hemencik gider bence bu kilolardaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…