2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar belkı aranızda beni hatırlayanınız vardır haftaya doğumum var allah herkesi kolay kurtarsın

Canım araya kaynayan olmazsa topiğin 3. şanslı annesi olacaksın hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde yavruna kavuşursun inşallah Doğunca bize yazmayı unutma gelişmeleri bekliyoruz... :)

Karar vermenize çok sevindim canım Beril güzel isimmiş beğendim :81:

Kilo konusu açılmışken yazayım da moraliniz düzelsin, halinize şükürler edin...
Boyum 1.70
İlk hamileliğimde 68 kg. ile başladım 95 kg. da doğurdum. 27 kg. almıştım. 1 sene içinde anca 70 e kadar düşebildim. Aradan 6 sene geçti, şimdi 75 kg. ile hamile kaldım, şu anda 100 kg. dayım. 25 kg. almışım. Yine 1 sene içinde vermeyi planlıyorum. Gerçi yaş da ilerledi artık ama bakıcaz artık. Emzirme sürecim ne kadar uzun olursa o kadar kolay olur.

cucu Ne güzel fazla almamışsın. Son ay kilo alımı hızlanır diyenler de var, yavaşlar diyenler de. 32. haftadan sonra kilo alımın nasıldı? Yürüyüş, egzersiz yapıyor musun? Neler yiyorsun?

Merhaba kızlar, bende 54 ile hamile kaldım şuan 65 im. 1.73 boyum var aslında tum aylarda duzenlı kılo almıştım. Yalnız;

33. ve 34. Haftalarımda stres sebebiyle hiç kilo alamadım bebeğin kilosu hiç artmamış dedi doktorum. Çok üzülmüştüm.. Aradan 2 hafta geçti yemeğime dikkat ettim ama abartmadım zaten pek iştahlı bir tıp değilimdir..sadece süt, ceviz pekmez, meyve, peynir ve ete ağırlık verdım. 2 haftada 600 gr birden almış 2500 kilo olmuş. Anladımkı ona yarayan şeylerın ve kendını ıyı hissetmenın ona çok faydası var..

Bir arkadaşım iş stresi sebebiyle ne yediyse yesin bebek 1 ay geride kalmıştı. Doktor hemen rapor verdı bı anda bebek kılo aldı. Bebek kordonu büzüşüyormuş bu gıbı durumlarda o nedenle stressız rahat ve mutlu hamile olmaya çok dikkat edın.. Sakın bişeye kafanızı takmayın bu son haftalarda..:)

Kendime de aynısını hep söylüyorum ..

36 doldu canım, bizim takvim biraz önden gidiyo bence. doktorum doldurduğum haftayı doğru kabul ediyo. aslında az kaldı ama bu suyun azalması ne kadar tehlikeli bilemedim, nette çok korkutucu bilgiler var. bol su içmeye çalışıyorum ama kimisi de hiçbir faydası olmadığını söylüyor. bu hafta işte son haftam, haftaya 37. hafta raporumu alcam. saolsunlar işte çok yormuyorlar beni ama bu hafta taşındık biz, ondan yoruldum biraz. aman deyim dikkat edin kendinize, işleri güçleri sallayın. ben akıntı sanıyordum meğer suymuş onlar, son haftalarda artar diyorlardı demek miktarı da önemliymiş. benimki normalin üstündeymiş demek ki... Kendini asla yorma, zararı olmaz su içmeye devam et. inşallah sağ salim alacağız kucağımıza miniklerimizi.

maşallah kızına redcim, aynı günlerde doğum yapcaz desene, sanırım aynı hastanede hem de :)

slm kızlar belkı aranızda beni hatırlayanınız vardır haftaya doğumum var allah herkesi kolay kurtarsın

Allah kolaylık versin canım, sağ salim kucağına alırsın inşallah.

maşşallah kuzuya canım yerım onu ben.. cnm kılosuda cok ıyı maşşallahhhh sağlıkla inşallah ...senle 1 gun var aramızda red bakalım yrn bende gıdıcem doktora ne kadar oldu kılosu merak edıyorum gerçi ben 33+1 de gittiğimde 2,169 du yarın doktor gunumuzz 35+1 olacaz sizce kaç olmuşuzdur ama 3 kılolara lara varmamışızdır bız daha

Benim fena 56 ile başlamıştım 79 olmuşum

canım bende 47 ile başladım dün tartıldımm 62 kilo olmuşumm

yapma ya, çatlaklar kendini göbek inince gösterdi yani. çatlak tedavisi için de kremler var ama çok ciddi sonuçlar vermiyormuş. kilolar da gider de, ah o çatlaklara yapılacak pek birşey yok. ilerleyen haftalardan çok korkuyorum, hiç bir çatlağı olmayıp 38-39'da çok çatlayanını duydum...

ben de durumlar feci...17 kilo oldumm heralde 20 ile bitircem...yürüyüş yapamıyorumm...çok faslada yemiyorum amaaa napalımm bebiş doğsunda weririss kiloları inş.

S-akcam, bebegin hayirli ugurlu olsun. Tez zamanda kuvezden ciksin insallah.

Onurumsun,allah kolay dogum nasip etsin. Kuzucugun saglikla dunyaya gelsin insallah.

Basta kilo konusunda cok iyi gidiyordum. 6-7 aydan sonra biraz abur cubura dustum sanirim. Cikolata filan. 17-18 kilo aldim toplamda. 13gun kaldi dogumuma. 20yi tamamlarim herhalde. Cok odemim var benim. İnsallah dogumdan sonra balon gibi sonerim

Kedicik o değil de kaç saat kaldı?

Öğle arasında kocisle markete gitmek :) vay be küçük yerlerin gözünü seveyim, bu nasil bir hayat bizimkisi hep koştur hep kostur . Yok yok biz gidelim buralardan . Ne de olsa yollar bize memleket .

Canım pazar alışverişi bile yaptık Küçük yerler iyi oluyor bu anlamda gerçekten. Bu arada geçmiş olsun İnci'ye söyle az daha beklesin. İdoş daha gelmiyo bak

Red maşallah çok güzel kilosu boyu. Cumartesi randevu var bakalım benim minik kanaryam ne kadar oldu :)

merhaba kızlarrr.... ben de 58 kg ile hamile kaldım en son cuma günü 68,9 dum. bakalım dah ne kadar alıcam öyle boylu poslu biri de değilim hepitopu 1,59 boyum

kayseri mı? Kayseri mı dedıııınnn??

ayy amanın bi karşımızdaki markete gittim ne sıcak yaa aldığımda 2 kücük poşet zor taşıdım merdivenleri cıkarken kendi kendime güldüm bi oyana bi buyana devrile devrilee cıktımmtaşıyamıyorum diye az az aldım herşeyden napim kociş alma diyo ben alırım diyoo oda hangi birine yetişsin canım benim ya kıyamıyorum

arasta kuzucum nasılsınnnnn...
pazar alışverişinide yapmışşş kocişiylee kücük yerler gercekten nimet yaa heryere ulaşmak cok kolay hemde tazecik olurr
bende kalkıp bi çesit bişiy yapıcam ismi lazım diil akşam iftara teyzoşa gidicez elim boş gitmiyim didimmmm

Kızlar valla geceki kadar olmasada hala sancım var saatlerde geçmiyor ter icinde kaldım . Doktorada gitmek istemiyorum iki günde bir bu ne ya . İdrar yoludur herhalde ya adet sancısı gibi gece belimden vuruyordu.

Bu arada ben 66 ile hamile kaldım 80 oldum su an boyum 168

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…