- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #40.721
slm kızlar belkı aranızda beni hatırlayanınız vardır haftaya doğumum var allah herkesi kolay kurtarsın
kızlar sanırım beril koycaz minnoşumun adını,
en sonunda eşiminde benimde evet bu olabilir dediğimiz bir isimde anlaştık gibi,
anlamı aydınlanmış aklanmış demekmiş, anlamıda güzel.
bakalım fikir değiştirmezsek sanki beril olcak.
cucuNe güzel fazla almamışsın. Son ay kilo alımı hızlanır diyenler de var, yavaşlar diyenler de. 32. haftadan sonra kilo alımın nasıldı? Yürüyüş, egzersiz yapıyor musun? Neler yiyorsun?
nicki mouse takvimdeki gibi 37.haftadamısın gercekten? eğer öyleyse zaten az kalmış..suyunun geldiğini de anlamamışsın ozaman öle mi? aman ne cok soru sordum..bol bol su içip sol tarafa yat ozaman düzeliyomuş su olayı.inş normale döner de normal doğum yaparsın.sezeryanı bende hiç istemiyorum iyi değil.ama işte bazen şartlar sürüklüyo.benim mesela hamileliğimin başından beri suyum hep az denildi en bastan beri günde 3-3,5 lt su içtim bugünlerde de daha cok içmeye çalışıyorum aynı durum benim başımada gelebilir yani korkuyom allah yardımcımız olsun
yeniden merhaba kızlar sabah bi slm verip çıkmıştım. kimseler yoktu,doktora gittim geldim bu arada. kuzucuk 3028 gr olmuş boyu da 49 cm.gayet sağlıklı NSTye girdik bi sorun yok çünkü benim hatun doktor bakarken kıpır kıpırdı NSTye bağlanınca uyudu öldür Allah uyanmıyor tam bir cadı kan tahlili yapıldı 2 tüp kan aldılar doğuma hazırlık. haftaya cuma tekrar gidicem NST ve kontrol için sonra da doğuma ayın 27si veya 29 doğum tarihimiz.
slm kızlar belkı aranızda beni hatırlayanınız vardır haftaya doğumum var allah herkesi kolay kurtarsın
yeniden merhaba kızlar sabah bi slm verip çıkmıştım. kimseler yoktu,doktora gittim geldim bu arada. kuzucuk 3028 gr olmuş boyu da 49 cm.gayet sağlıklı NSTye girdik bi sorun yok çünkü benim hatun doktor bakarken kıpır kıpırdı NSTye bağlanınca uyudu öldür Allah uyanmıyor tam bir cadı kan tahlili yapıldı 2 tüp kan aldılar doğuma hazırlık. haftaya cuma tekrar gidicem NST ve kontrol için sonra da doğuma ayın 27si veya 29 doğum tarihimiz.
Benim fena 56 ile başlamıştım 79 olmuşum
ben de çok merak ediyorum 15 kilo aldım ve 68 kiloyu zorluyorum şu anda. 70 leri görmek istemiyorum :18:
36 doldu canım, bizim takvim biraz önden gidiyo bence. doktorum doldurduğum haftayı doğru kabul ediyo. aslında az kaldı ama bu suyun azalması ne kadar tehlikeli bilemedim, nette çok korkutucu bilgiler var. bol su içmeye çalışıyorum ama kimisi de hiçbir faydası olmadığını söylüyor. bu hafta işte son haftam, haftaya 37. hafta raporumu alcam. saolsunlar işte çok yormuyorlar beni ama bu hafta taşındık biz, ondan yoruldum biraz. aman deyim dikkat edin kendinize, işleri güçleri sallayın. ben akıntı sanıyordum meğer suymuş onlar, son haftalarda artar diyorlardı demek miktarı da önemliymiş. benimki normalin üstündeymiş demek ki... Kendini asla yorma, zararı olmaz su içmeye devam et. inşallah sağ salim alacağız kucağımıza miniklerimizi.
evet takvim 1 hafta önden gidiyo ben mesela hala 32.haftadayım 33 yazıyo.son aylarda su azalması okadar önemli değilmiş çünkü bebeğin bütün organları oluşmuş oluyomuş.benim bastan beri az diyodu doktor hatta bir böbreği çalışmıyo olabilir demişti..bol su çoğaltmıyomuş ama azalmasını da önlüyomuş canım biz su içmeye devam edelim..inş sağlıcakla izne ayrılırsın da bitirirsin canım.bizimde taşınma işi var önümüzdeki hafta bakalım napcaz çok saol canım benim uyarıların için az kaldı deyip de tedibiri bırakmamak lazım allah yardımcımız olsun
Benimde derdim sıcak sıcak sıcakkkkk.Rüzgar var dışarıda ama hiç bir faydası yok bana sanki çölün ortasında kalmış gibiyim.
Evde iç çamaşır ile dolaşıyorum,duşa girip çıkıyorum banamısın demiyor.
Benı de sıcak fena yaptı, üstelik üşüyen biriydim :) her yeri açıyorum boğazım, göğüs arası ve sırtımdan ter boşalıyor günde 4 kere duştayım ve evim de rüzgar alıyor halbukı.
Araştırdım biraz menapoz evresı gıbı olurmuş sıcak basar birkaç dakıka sonra geçer sonra tekrar basarmış :) sebebi hormonlarımızın yüksek seviyede olması.. Aman dıkkat et ben bu sebeple faranjit oldum boğazlar fena sürekli öksürüyorum.
Tek tavsiye edebileceğim keten ya da teri çeken pamuklu elbiseler.. İçlerinde naylon karışımı olan hiçbir bluzu giyme canım.. Sevgiler..:)
Ay gelsin kızımın arkadaşları yahu böyle tek başımıza olmuyor beraber garklatalım pışpışlatalım :))) bu arada kızlar değinmeden geçemeyeceğim çok az çatladığımı düşünüyordum bebik karnımdayken ve karnım gerginken. Hiç belli olmuyormuş bebik Doğunca gerçekler ortaya çıktı karnım Türkiye haritası gibi :)))
Peşinen söyliyim de merak etmeyin, bugün pek gelemem muhtemelen. Birazdan okula raporumu vermeye gidicez. Akşam üstü de doktor randevumuz var. Aralarda da şu kapı süsüyle uğraşıcam. Zaten bugün doğuracağımı pek sanmıyorum ama arastaya sormak lazım
Öpüyorum çok :)
Öğle arasında kocisle markete gitmek :) vay be küçük yerlerin gözünü seveyim, bu nasil bir hayat bizimkisi hep koştur hep kostur . Yok yok biz gidelim buralardan . Ne de olsa yollar bize memleket .
bnxe anlatim cnm ilk 3 ay kanama gcrdm.bi sefer artk dusuyi sandm oluk oluk bi knamaydi hstanede yttm.snra plesenta onde dedi doktor..onla ugrastik o gcti ultrasonda kalbinde delik olabilir dedi doktor kayseriye gttk profa o da bsey yok dedi..onu atlattm boynuna kordon doladi oldum dirildm o da gcti dogum.pozisyonuna dondu snra geri dondu popo ustu serviksimi kisaltti nidilat iciyorum igneler flan.snra serviksm uzadi ve en son dun bnu ypti iste....
bende 59 la başladım dün 67.800 cıktım tartıda boyumda 1.68 sanırım 70 olmadan bitiricem inş...
36 doldu canım, bizim takvim biraz önden gidiyo bence. doktorum doldurduğum haftayı doğru kabul ediyo. aslında az kaldı ama bu suyun azalması ne kadar tehlikeli bilemedim, nette çok korkutucu bilgiler var. bol su içmeye çalışıyorum ama kimisi de hiçbir faydası olmadığını söylüyor. bu hafta işte son haftam, haftaya 37. hafta raporumu alcam. saolsunlar işte çok yormuyorlar beni ama bu hafta taşındık biz, ondan yoruldum biraz. aman deyim dikkat edin kendinize, işleri güçleri sallayın. ben akıntı sanıyordum meğer suymuş onlar, son haftalarda artar diyorlardı demek miktarı da önemliymiş. benimki normalin üstündeymiş demek ki... Kendini asla yorma, zararı olmaz su içmeye devam et. inşallah sağ salim alacağız kucağımıza miniklerimizi.
evet takvim 1 hafta önden gidiyo ben mesela hala 32.haftadayım 33 yazıyo.son aylarda su azalması okadar önemli değilmiş çünkü bebeğin bütün organları oluşmuş oluyomuş.benim bastan beri az diyodu doktor hatta bir böbreği çalışmıyo olabilir demişti..bol su çoğaltmıyomuş ama azalmasını da önlüyomuş canım biz su içmeye devam edelim..inş sağlıcakla izne ayrılırsın da bitirirsin canım.bizimde taşınma işi var önümüzdeki hafta bakalım napcaz çok saol canım benim uyarıların için az kaldı deyip de tedibiri bırakmamak lazım allah yardımcımız olsun
şu anda su içiyorum zaten :) ben büyük işlere hiç kalkışmadım ama yine de iş yaptım yani, kendimi tutamadım. sen yapma sakın, hani ben ettim sen eylemeben de bi tek erken doğum riskini düşünmüştüm, suyu hiç hesaba katmamıştım. inşallah riskli bi dönemde değilizdir dediğin gibi. akıntım oldukça endişeleniyorum şimdi
merhaba kızlarrr.... ben de 58 kg ile hamile kaldım en son cuma günü 68,9 dum. bakalım dah ne kadar alıcam öyle boylu poslu biri de değilim hepitopu 1,59 boyum
bence normal gibi, ben 5 kilo fazlalıkla başlamıştım hamileliğe 8 kilo anca aldım şu anda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?