- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #40.741
vay supermiş, tebrik ediyorum gerçekten. son 1 haftada iştahım çok açıldı,tartılmaya cesaret edemiyorum ama 1 hafta önce 10 kilo almıştım.
arasta kuzucum nasılsınnnnn...
pazar alışverişinide yapmışşş kocişiylee kücük yerler gercekten nimet yaa heryere ulaşmak cok kolay hemde tazecik olurr
bende kalkıp bi çesit bişiy yapıcam ismi lazım diilakşam iftara teyzoşa gidicez elim boş gitmiyim didimmmm
cnmm mylovel ne zaman diyor doğuma doktorunnnn???
Kızlar valla geceki kadar olmasada hala sancım var saatlerde geçmiyor ter icinde kaldım . Doktorada gitmek istemiyorum iki günde bir bu ne ya . İdrar yoludur herhalde ya adet sancısı gibi gece belimden vuruyordu.
Bu arada ben 66 ile hamile kaldım 80 oldum su anboyum 168
Sanırım beni şuanda anlatacak en güzel şey bu smileyMarket+pazar+aldıklarımı dolaba yerleştirme= Sabah yağmur yağdı güya ama felaket bir sıcak var. Bu yorgunluktan sonra ben de basit bişey yapıcam uğraşamam bugün. Sen iyisin oh mis gibi iftar sofrasına koncan
gercekten bu smiley cok şeyi anlatıyoo
dolaba yerleştirmek başlı başına bi iş zaten
ankarada sıcak bugün arada esiyor neysekiii...
boşver yorma kendini tazecik seyler almışsın zaten donat şöleee kahvaltı sofrasını mismiss
evet sabah aradı teyzoşş sevindirik oldum valla bugün rahatım şimdi mutfağa geciyim yapıyım yemeğimi hemde çene çalarız
elim işte gözüm sizdee
gercekten bu smiley cok şeyi anlatıyoo
dolaba yerleştirmek başlı başına bi iş zaten
ankarada sıcak bugün arada esiyor neysekiii...
boşver yorma kendini tazecik seyler almışsın zaten donat şöleee kahvaltı sofrasını mismiss
evet sabah aradı teyzoşş sevindirik oldum valla bugün rahatım şimdi mutfağa geciyim yapıyım yemeğimi hemde çene çalarız
elim işte gözüm sizdee
Sağlık ocağı varsa bir gitsene sadece nstye gir istersen için rahatlamış olur. Hay Allah yaa ne sancısı ki bu :26:
Cnm bu kdr seyin karsilignda kocamn ailesndn duydugm seyde naz yapiyomusm ben herkes hamile oluyomus
Sevinmez mi insan yaa. Ben kalabalık iftar sofralarına bayılırım. Bir de herşey çok özene bezene oluyor o sofralarda. Afiyet olsun balım, bizim için de ye
ben de mutfağa gidip gelirken yatağımla kesişiyorumgöz kırpıyor bana sanki gel yavrum gel benim şefkatli kollarıma der gibi bakıyor sanırım birazdan tuzağına düşecm
Saglık ocaklarında nst oluyor mü? Bak bunu duymamıştım. Saglık ocağımız taksinin almayacağı kadar yakın su an yuruyemeyecegim kadar uzak tatlım ya. Yolu yokuş birde öldürüyor beni oraya gitmek. Dur bakalım geçmez ise esimi çağırır araba ile gideriz .
Normal doğum olduğunda bu kilolardan ne kadar gidiyor acaba:44:
aynen kuzucum cok keyifli oluyoo ,keşke yakın olsakta her birlikte yapsak upuzunnn bi masa bol göbişli hatun
zaten o yatağın gözüü hep bizdee canım sen gelme bu oyunlara düşme bu tuzaklaraaa
Ben 65 le basladim. Gecen hafta 90dim. 95 i gorurum. Patlayin rekor bende :-D
Bu doktor beni cildirtiyor. Bu hafta da beklicekmisim. Haftaya carsamba hazirlikli gitmeliymisim doguma alabilirmis. Ama almaya da bilirmis. Ona goreymis. Aslinda bana onbes gunudoldurtturmak istiyormus da ama haftaya doguma gider gibi gitcekmisim. Hatta carsambayi beklemeden de dogurabilirmisim. Ufak bi ihtimalmis bu. Belki sezeryan olurmus. Belki de normal.
Allah allah dedim yaaaa, alaninda mükemmel bi doktormussun. Herseyi ne de guzel acikladin dedim. Bi tane agzina geciriyim mi şimdi senin dedim. Kicimin operator dr u dedim. Bunlari uc yasindaki bebege sor o da soler dedim. Karin gelip evimi temizler mi sen beni dan diye doguma alinca dedim.
Keşke de soyleseymisim... Offf...
ama cücüüü "davete icabet etmek farzdır" derler dimi amaaa (yanlışsam Arasta düzeltir)ayıp olmasın şimdi o kadar çağırmış ben bi gideyim bariiii
Genelde oluyor ama sizinkinde var mıdır bilmem. Hamile takibi yapıyolar sonuçta olması lazım hepsinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?