2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

vay supermiş, tebrik ediyorum gerçekten. son 1 haftada iştahım çok açıldı,tartılmaya cesaret edemiyorum ama 1 hafta önce 10 kilo almıştım.

tşklerr canımm
benimde bu bikaçgündür hiç iştahım yok full su meyve dün akşam zorla yedim zaten sulu yemek falan hic canım istemiyoo bu sıcaklardanben hergün tartılıyom valla alışkanlık oldu
sende cok almamışsın canım yaa 10 kilo ii bence

Sanırım beni şuanda anlatacak en güzel şey bu smiley Market+pazar+aldıklarımı dolaba yerleştirme= Sabah yağmur yağdı güya ama felaket bir sıcak var. Bu yorgunluktan sonra ben de basit bişey yapıcam uğraşamam bugün. Sen iyisin oh mis gibi iftar sofrasına koncan

Sağlık ocağı varsa bir gitsene sadece nstye gir istersen için rahatlamış olur. Hay Allah yaa ne sancısı ki bu :26:

gercekten bu smiley cok şeyi anlatıyoo
dolaba yerleştirmek başlı başına bi iş zaten
ankarada sıcak bugün arada esiyor neysekiii...
boşver yorma kendini tazecik seyler almışsın zaten donat şöleee kahvaltı sofrasını mismiss
evet sabah aradı teyzoşş sevindirik oldum valla bugün rahatım şimdi mutfağa geciyim yapıyım yemeğimi hemde çene çalarız
elim işte gözüm sizdee

Ben de kilo durumumu vereyim. 65 ile hamile kaldım şu anda 74 ile 75 arası geziyorum. Vücudumun az biraz şişliği inse 74 oluyor seviniyorum valla. Boyum 1.76 .

RED canım kızına 41 kere maşallah. Boyu da kilosu da çok iyi. 4 kiloya yakın doğar heralde... Nazar boncuğu tak hemen.

Onurumsun hayırlı kolay doğumlar dilerim. Doğum hikayeni yazmayı unutma olur mu?

Acaba az yememiz bebeği olumsuz etkiler mi?Ben ekmek yemek istemiyorum; ama bir yerde ekmek yenmezse vücudun proteinlerden harcamaya başlayacağı yazıyordu.Biliyorsunuz bebeğe kilo aldıran, onun gelişimini olumlu etkileyen şey; protein.O yüzden 1 dilim de olsa yiyorum.Şeker hastası da olduğum için günde 6 öğün yiyorum (3 ana+3 ara öğün). İnsan son aylara gelince daha bir pimpirikli oluyor. Ponponum gelişemez diye damızlık gibi et, süt, ceviz, tavuk, sebze, yeşillik, yoğurt, meyve hepsinden yiyip içiyorum.Aslında doğru olan bu; ama bazen de yemek yememeyi özlüyorum. Bakalım ben sezonu kaçla kapatacağım.Ben de 8,5 kilo aldım.Dileğim 10; ama bu bir mucize olur. Bu ödemler de başlayınca hele ümit kalmadı

Sevinmez mi insan yaa. Ben kalabalık iftar sofralarına bayılırım. Bir de herşey çok özene bezene oluyor o sofralarda. Afiyet olsun balım, bizim için de ye

Son düzenleme:

ben de mutfağa gidip gelirken yatağımla kesişiyorum göz kırpıyor bana sanki gel yavrum gel benim şefkatli kollarıma der gibi bakıyor sanırım birazdan tuzağına düşecm

Sağlık ocağı varsa bir gitsene sadece nstye gir istersen için rahatlamış olur. Hay Allah yaa ne sancısı ki bu :26:

Saglık ocaklarında nst oluyor mü? Bak bunu duymamıştım. Saglık ocağımız taksinin almayacağı kadar yakın su an yuruyemeyecegim kadar uzak tatlım ya. Yolu yokuş birde öldürüyor beni oraya gitmek. Dur bakalım geçmez ise esimi çağırır araba ile gideriz .

Cnm bu kdr seyin karsilignda kocamn ailesndn duydugm seyde naz yapiyomusm ben herkes hamile oluyomus

Selam kizlarrr.. Redd kuzumuza masallah:) darisi benim oglana inssss

Angysangel cim..canim su naz yaoiosun dienleri mubarek gun Allah a havale ediyorum...sana laf sokusturankar beni tanimaz ne de olsa bi tenhada sikistirsam onlariiii gem senden bilmezlerrr

Sevinmez mi insan yaa. Ben kalabalık iftar sofralarına bayılırım. Bir de herşey çok özene bezene oluyor o sofralarda. Afiyet olsun balım, bizim için de ye

aynen kuzucum cok keyifli oluyoo ,keşke yakın olsakta her birlikte yapsak upuzunnn bi masa bol göbişli hatun

ben de mutfağa gidip gelirken yatağımla kesişiyorum göz kırpıyor bana sanki gel yavrum gel benim şefkatli kollarıma der gibi bakıyor sanırım birazdan tuzağına düşecm

zaten o yatağın gözüü hep bizdee canım sen gelme bu oyunlara düşme bu tuzaklaraaa

Genelde oluyor ama sizinkinde var mıdır bilmem. Hamile takibi yapıyolar sonuçta olması lazım hepsinde.

Ben 65 le basladim. Gecen hafta 90dim. 95 i gorurum. Patlayin rekor bende :-D

Bu doktor beni cildirtiyor. Bu hafta da beklicekmisim. Haftaya carsamba hazirlikli gitmeliymisim doguma alabilirmis. Ama almaya da bilirmis. Ona goreymis. Aslinda bana onbes gunudoldurtturmak istiyormus da ama haftaya doguma gider gibi gitcekmisim. Hatta carsambayi beklemeden de dogurabilirmisim. Ufak bi ihtimalmis bu. Belki sezeryan olurmus. Belki de normal.

Allah allah dedim yaaaa, alaninda mükemmel bi doktormussun. Herseyi ne de guzel acikladin dedim. Bi tane agzina geciriyim mi şimdi senin dedim. Kicimin operator dr u dedim. Bunlari uc yasindaki bebege sor o da soler dedim. Karin gelip evimi temizler mi sen beni dan diye doguma alinca dedim.

Keşke de soyleseymisim... Offf...

aynen kuzucum cok keyifli oluyoo ,keşke yakın olsakta her birlikte yapsak upuzunnn bi masa bol göbişli hatun

zaten o yatağın gözüü hep bizdee canım sen gelme bu oyunlara düşme bu tuzaklaraaa

ama cücüüü "davete icabet etmek farzdır" derler dimi amaaa (yanlışsam Arasta düzeltir) ayıp olmasın şimdi o kadar çağırmış ben bi gideyim bariiii

Pardon da 38 haftalıksın şuan dan diye doğumun da başlayabilir o zaman kim temizliycek evini ?

ama cücüüü "davete icabet etmek farzdır" derler dimi amaaa (yanlışsam Arasta düzeltir) ayıp olmasın şimdi o kadar çağırmış ben bi gideyim bariiii

tabi tabi farzı yerine getirmek şart olduuu
yanlışsaa düzenlt arasta
hadi bu seferliktee icabet et madem ısrarcı
yan gel bak keyfine fındığım sefan olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…