2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Daha sinirliyim ya..

Sogumak icin kalkip sancilara tekmelere aldirmadan deli gibi temizlik yaptim.

Trt muzikte super sarkilar caliolar...

Ben bu doktorun inadina gidip iki takla atip ziplayarak evde dolascam. O ufak ihtimali gozune bi sokayim.

Gece gelip ayaginda sallasin beni. Ninni de isterim. Masaj da yapsin. Uykuya hasret kaldim dort gundur. Bide dalga gecio benle. Sen simdi yeter dogurayim diosundur dio. Yok ya ben memnunum gidip gelip seni gormeye...

Hey Allahiiimmmmm....

ama cücüüü "davete icabet etmek farzdır" derler dimi amaaa (yanlışsam Arasta düzeltir) ayıp olmasın şimdi o kadar çağırmış ben bi gideyim bariiii

tabi tabi farzı yerine getirmek şart olduuu
yanlışsaa düzenlt arasta
hadi bu seferliktee icabet et madem ısrarcı
yan gel bak keyfine fındığım sefan olsunnn

Funda'ya aynen katılıyorum bir yanlış göremedim. Hemen TDK için hatta Diyanet için not alıyorum bu sözü

Aradım yokmuş maalesef sadece A tipi saglık ocaklarında oluyormuş bunlar A tipi değilmiş . Sagol canım yinede bilgi icin. Belki baskasının işine yarar.

Canım geçmezse yakındaki bir acile git. Ramazanda sakindir şimdi gündüz. Yat ve sancılarının zamanına bak bakalım bir düzen var mı? Haberdar et sonra da aklım sende kalmasın.

masa başında çalışmak gittikçe zor olmaya başladı resmen kaburgalarımın arasında ayagı oğluşumun bi bakayım dedim ne var ne yok diye beyazçekirge dogurdu mu acaba merak ettim onu

arkadaşlar ben Tunusta yaşıyorum, bu ülkenin yarısı çöl, o nedenle bu mevsimlerde sıcaklık 50 dereceyi geçiyor,
hiç güneşe çıkmadığım halde oturduğum yerde bronzlaştım,
geçen hafta hastaneye gittik kontrole, kadının birisi bebeğiyle çıkıyordu lohusa yatışlarının yapıldığı kısımdan,
küçücük bebeğe astronot tulumlarından giydirmiş, üstü kapalı bir ana kucağına koymuş, elinde eldivenler başında şapka, yüzündede küçük el havlusuna benzer bi şey örtmüştü,

kadını iteleyip bebeği kurtarasım geldi, zavallıdan küçük kedi yavrusuna benzer sesler geliyodu, 10 dakika daha öyle kaldıysa ölmüştür diye düşünüyorum,
allah akıl versin.

kızlar biz geldik... kayınvalidemi aradım kayınpederimi yanıma yollaması için.. 2 hafta yanlız kalamam.. onu çağırmadığım için üzülmemiştir inş.. ama kayınpederle daha iyi anlaşıyorum.. kendi öz babam gibidir benim için.çanakkaleden gelecek. tamam kesinleşince haber ver yollim dedi.. eşim yokken doğurursam çok üzülürüm.. kendimi çok yanlız hissederim.. böle aklıma bu geldikçe ağlayasım geliyor. zaten bu sıralar kafam bi değişik.. herşeye içimden ağlamak geliyor.. kocam bana nasıl davranacağını bilemedi şaşırıyor. kendimi tanıyamıyorum bazen

Pardon da 38 haftalıksın şuan dan diye doğumun da başlayabilir o zaman kim temizliycek evini ?

Ya aslinda temizlik sirketiyle anlastim. Ben dan diye gitsem de annemle kiz kardesim de anahtar var onlar yaptirirlar. Nasilsa bigun hastanede kalcam ya, tertemiz eve gelirim. Zaten sinirle bugun cogunu yaptim. Yikanacaklari yikadim. Dolap iclerini bile yaptim. Kuruyanlar yerlescek. Camlar ve silip supurmek kaldi. Camlari bilemem de silip supurmek de bi cinnete daha bakar.

hoca fetvayı verdiii bizede uymak düşerr

yok yanı ben gerçekten anladım yapayanlızımm ,şu ana kadar annemın bana bır çöp ne ayrdımı ne faydası oldu delırıcem güya bugun gelıp yardım edecektı hala yatıyorrrr ....yapa yanlızım bu karnımla ağrılarımlaa çocuğumun bıle hersyını tek basıma utuledım yıkadım hurçladım,yaptım ettim şekerinden odasına ... bazen delircek gibi oluyorum sinirden arayıp uyandırıp bana kımsenın faydası yok deyip yüzüne telefonda haykırmak ıstıyorummm.. yüzüne bunları desem daha erken,yapardık diyecek eminimmm ne dersinki bole diyene solesenıze kızlarrr

Kizlar doktordan geliyorm...bnm kiz gne ters donmusalay ediyo bnmle resmen.bu 3.tur..

normal dogum mu istiyordun canım demek ki çok hareketli esnek bi çocuk olacak seninkisi yerim onu ben yaa

canım doktoruna niye bu kadar kızdın anlamadım açıkçası bu arada geçen günkü eklediğin resmini görmüştüm hiç de 90 kg gibi durmuyorsun takma kafana illa veririz dogumdan sonra bebek bakımıyla ugraşmaktan

Son düzenleme:

Rüzgarcm ben senin neye sinirlendiğini gerçekten anlamadım.. doktorlar hepimize ihtimalleri söylüyor (sezeryan için tarih verenler hariç) senin normal doğurma durumun var o yüzden kesin bir şey söyleyemiyormuş.. neden bu kadar aceleci davranıyorsun canım doğurmak için? hepimiz sıkıntılar yaşıyoruz,uyuyamıyoruz,nefes alamıyoruz. ama kuzuların zamanında gelmesi hepimiz için en hayırlısı..
biraz daha sakin olmalısın bence......

cnm sancı geçmiyorsa her ihtimale karşı sen bir doktora git. nolcak cnm 2 gunde 1 gıttıysen, sağlıktan önemli değil ya. idrar yoluysa da bunu bil ,ilacını al, için rahatlasın.

canım doktoruna niye bu kadar kızdın anlamadım açıkçası

Ben anladım sana anlatayım canım. Doktoru mümkün olduğunca bebeği anne karnında tutmak istiyor. Eli öpülesi doktormuş gel pat diye alayım ve senden kurtulayım dememiş. Ama haftası yakın olduğu için acil bir durum olursa haftaya da almak durumda kalabilirim demiş. Sen kendini ona göre hazırla demiş. Ama olmaya da bilir bebeğin durumu iyi olursa biraz daha bırakabilirim içerde demiş. Normal yoldan gelirse engellemem ama gerekirse sezeryan da yapabilirim demiş. Bence harika bir doktor hangi hastanedeyse beni takip etmesini isterdim.

Edit: Doktorun niyetini yazmışım sadece rüzgarın neye kızdığını eklemeyi unutmuşum. İyilik yapmış sadece doktoru:) ondan bu öfke.

Son düzenleme:

iştahımın çok olmadığı günlerde ben de her sabah tartılıyordum da, böyle dağıttığım zamanlarda korkudan tartılmıyorum:) 15 kiloyu göze aldım zaten toplamda cnm, geçmesse iyidir:)

masa başında çalışmak gittikçe zor olmaya başladı resmen kaburgalarımın arasında ayagı oğluşumun bi bakayım dedim ne var ne yok diye beyazçekirge dogurdu mu acaba merak ettim onu

canım çalşırken ne giyiyosun, sandalyede rahat oturabiliyomusun,
benim üzerimde geniş bir kumaş pantolon var, hamile pantolonu tabi, 38 beden ve ayağa kalkınca belimden düşecek gibi oluyor,
ama oturunca sakin şu geniş torba kısmının başladığı yer karnımın alt tarafını sıkıştırıyo gibime geliyo,
alt taraftada şu an bebeğin başı var zarar veriyomudurki acaba,
elbisede giyemiyorum en rahatı elbise aslında

aynen öle hepimizin doktoru ihtimallerle konuşuyo bana 39 haftada alırız dedi sezeryan istiyosan ...ama öncesinde gelebilir sonuçta bunu kimse bilemezkii ...

Bende oturarak çalışıyorum , luboyf , masanın altına bir sahpa koydum ayaklarımı uzatıyorum ki , şişmesin yada az şişsin , genelde kot hamile pantolonlarımı giyiyorum biraz da büyük alıyorum sıkmıyor beni fazla.

Valla her ihtimali ince detayına kadar söylemiş dr. , ne güzel .
Bizler de ilginciz yahu ; gideriz bir şey demez ; ilgilenmedi deriz . Gideriz her ihtimalden bahseder ; ona sinirleniriz . Umarım sadece geçici süreli hormonal bir durumdur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…