- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #40.761
ama cücüüü "davete icabet etmek farzdır" derler dimi amaaa (yanlışsam Arasta düzeltir)ayıp olmasın şimdi o kadar çağırmış ben bi gideyim bariiii
tabi tabi farzı yerine getirmek şart olduuu
yanlışsaa düzenlt arasta
hadi bu seferliktee icabet et madem ısrarcı
yan gel bak keyfine fındığım sefan olsunnn
Aradım yokmuş maalesef sadece A tipi saglık ocaklarında oluyormuş bunlar A tipi değilmiş . Sagol canım yinede bilgi icin. Belki baskasının işine yarar.
Pardon da 38 haftalıksın şuan dan diye doğumun da başlayabilir o zaman kim temizliycek evini ?
Funda'ya aynen katılıyorum bir yanlış göremedim. Hemen TDK için hatta Diyanet için not alıyorum bu sözü
Canım geçmezse yakındaki bir acile git. Ramazanda sakindir şimdi gündüz. Yat ve sancılarının zamanına bak bakalım bir düzen var mı? Haberdar et sonra da aklım sende kalmasın.
Kizlar doktordan geliyorm...bnm kiz gne ters donmusalay ediyo bnmle resmen.bu 3.tur..
Daha sinirliyim ya..
Sogumak icin kalkip sancilara tekmelere aldirmadan deli gibi temizlik yaptim.
Trt muzikte super sarkilar caliolar...
Ben bu doktorun inadina gidip iki takla atip ziplayarak evde dolascam. O ufak ihtimali gozune bi sokayim.
Gece gelip ayaginda sallasin beni. Ninni de isterim. Masaj da yapsin. Uykuya hasret kaldim dort gundur. Bide dalga gecio benle. Sen simdi yeter dogurayim diosundur dio. Yok ya ben memnunum gidip gelip seni gormeye...
Hey Allahiiimmmmm....
Daha sinirliyim ya..
Sogumak icin kalkip sancilara tekmelere aldirmadan deli gibi temizlik yaptim.
Trt muzikte super sarkilar caliolar...
Ben bu doktorun inadina gidip iki takla atip ziplayarak evde dolascam. O ufak ihtimali gozune bi sokayim.
Gece gelip ayaginda sallasin beni. Ninni de isterim. Masaj da yapsin. Uykuya hasret kaldim dort gundur. Bide dalga gecio benle. Sen simdi yeter dogurayim diosundur dio. Yok ya ben memnunum gidip gelip seni gormeye...
Hey Allahiiimmmmm....
Kızlar valla geceki kadar olmasada hala sancım var saatlerde geçmiyor ter icinde kaldım . Doktorada gitmek istemiyorum iki günde bir bu ne ya . İdrar yoludur herhalde ya adet sancısı gibi gece belimden vuruyordu.
Bu arada ben 66 ile hamile kaldım 80 oldum su anboyum 168
canım doktoruna niye bu kadar kızdın anlamadım açıkçası
tşklerr canımm
benimde bu bikaçgündür hiç iştahım yok full su meyve dün akşam zorla yedim zaten sulu yemek falan hic canım istemiyoo bu sıcaklardanben hergün tartılıyom valla alışkanlık oldu
sende cok almamışsın canım yaa 10 kilo ii bence
masa başında çalışmak gittikçe zor olmaya başladı resmen kaburgalarımın arasında ayagı oğluşumunbi bakayım dedim ne var ne yok diye beyazçekirge dogurdu mu acaba merak ettim onu
Rüzgarcm ben senin neye sinirlendiğini gerçekten anlamadım.. doktorlar hepimize ihtimalleri söylüyor (sezeryan için tarih verenler hariç) senin normal doğurma durumun var o yüzden kesin bir şey söyleyemiyormuş.. neden bu kadar aceleci davranıyorsun canım doğurmak için? hepimiz sıkıntılar yaşıyoruz,uyuyamıyoruz,nefes alamıyoruz. ama kuzuların zamanında gelmesi hepimiz için en hayırlısı..
biraz daha sakin olmalısın bence......
canım çalşırken ne giyiyosun, sandalyede rahat oturabiliyomusun,
benim üzerimde geniş bir kumaş pantolon var, hamile pantolonu tabi, 38 beden ve ayağa kalkınca belimden düşecek gibi oluyor,
ama oturunca sakin şu geniş torba kısmının başladığı yer karnımın alt tarafını sıkıştırıyo gibime geliyo,
alt taraftada şu an bebeğin başı var zarar veriyomudurki acaba,
elbisede giyemiyorum en rahatı elbise aslında
aynen öle hepimizin doktoru ihtimallerle konuşuyo bana 39 haftada alırız dedi sezeryan istiyosan ...ama öncesinde gelebilir sonuçta bunu kimse bilemezkii ...
Ben anladım sana anlatayım canım. Doktoru mümkün olduğunca bebeği anne karnında tutmak istiyor. Eli öpülesi doktormuş gel pat diye alayım ve senden kurtulayım dememiş. Ama haftası yakın olduğu için acil bir durum olursa haftaya da almak durumda kalabilirim demiş. Sen kendini ona göre hazırla demiş. Ama olmaya da bilir bebeğin durumu iyi olursa biraz daha bırakabilirim içerde demiş. Normal yoldan gelirse engellemem ama gerekirse sezeryan da yapabilirim demiş. Bence harika bir doktor hangi hastanedeyse beni takip etmesini isterdim.
Edit: Doktorun niyetini yazmışım sadece rüzgarın neye kızdığını eklemeyi unutmuşum. İyilik yapmış sadece doktoru:) ondan bu öfke.
Bugün doktorum sezeryan da 10 gün öncesi bebek alınır dedi..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?