- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #40.801
Ayy bu kk nın reklamları öldürcek beni
Çanakkale Evlilik Sitesi
Aradığınız sayfa bulunamadı | eCift.com
Çanakkale'de Yaşayanlara Özel Site. Ücretsiz Üye Olun, Hemen Tanışın!
Hamile topiğinde ne işi varsa bu reklamın. Çanakkale işaretli ya benim bu çıkıyoKoca arayanlar topiği falan varsa oraya koysalar ya. Ya da çay içenler topiği [/QUOT
bende de sürekli PARİS KUAFÖR ün reklamı çıkıyooosence bu bir tesadüf mü
AhahahahayyyYere düştüm ordan yazıyorum şuan.
siz varya ömürsünüz ömürrben uslu uslu mutfakta yemek yaparken ne hakkınız var benii gülme krizine sokmayaa her yanı batırdım zaten size laf yetiştircem diyeee
Kıskandım valla :) benim boyumda 1.68 ama ben 79 U buldum. nası az kilo aldın maşallah sana . Ben 56 ile başlamıştım.
bilmiyom canım cok farklı bişiy yapmadım aslında bünyeylede alakalı sanırım birazonun dışında bol su gerisi hepimizin yediği seylerr
ben inanıyorum doğumdan sonra hepimiz eski halimize geri dönücezz
saol cnm.. ama geldiler bana yıne salya sümük oldum ..evet herseyın ustune çıkarlar cunku ben cok sesızım adaplıyım azımı açıp bısy dıyemıyorum ...şimdi eşim aradı konuşmadım boğazıma dugumlendı hersey anladı ağladığımı..o sınırle kardesıme yazdım faceden akıl vermeye gelınce herkez verıo akıl verıldıgı zmn sorcam ben bu umursamamazlıkların hesabını dıye..şimdi oturdum yatak odamın kaputunelerı vardı onları kestım biçtim bebegın odası ıcın dikemedim ellerim tutmuo sinirlerim bozuldu başladım makına basında ağlamaya ....k.bakmayın kızlar moralınızı bozdum sızınde kötü oldum bırden .insanınn boş etrafı olacağına kımsesı olmasın daha ıyı yemın edıyorum hiç yoktan beklemez ınsan bışey...ama bole olunca akıl vermeye gelınce verıp yadıma gelınce etrafında kımse olmadımı daha gücüne gıdıyor ınsanın bunu aşmak güçleşioo..
Doktorcuğum başka ihtimal kalmadı zaten deseydin hepsini saymış normalde sezeraynda doğurabilirsinde doğuramazsında çok yardımcı olmuş gerçekten haketmiş o geçirmeyi geçir sen geçir
masa başında çalışmak gittikçe zor olmaya başladı resmen kaburgalarımın arasında ayagı oğluşumunbi bakayım dedim ne var ne yok diye beyazçekirge dogurdu mu acaba merak ettim onu
canım çalşırken ne giyiyosun, sandalyede rahat oturabiliyomusun,
benim üzerimde geniş bir kumaş pantolon var, hamile pantolonu tabi, 38 beden ve ayağa kalkınca belimden düşecek gibi oluyor,
ama oturunca sakin şu geniş torba kısmının başladığı yer karnımın alt tarafını sıkıştırıyo gibime geliyo,
alt taraftada şu an bebeğin başı var zarar veriyomudurki acaba,
elbisede giyemiyorum en rahatı elbise aslında
saol cnm.. ama geldiler bana yıne salya sümük oldum ..evet herseyın ustune çıkarlar cunku ben cok sesızım adaplıyım azımı açıp bısy dıyemıyorum ...şimdi eşim aradı konuşmadım boğazıma dugumlendı hersey anladı ağladığımı..o sınırle kardesıme yazdım faceden akıl vermeye gelınce herkez verıo akıl verıldıgı zmn sorcam ben bu umursamamazlıkların hesabını dıye..şimdi oturdum yatak odamın kaputunelerı vardı onları kestım biçtim bebegın odası ıcın dikemedim ellerim tutmuo sinirlerim bozuldu başladım makına basında ağlamaya ....k.bakmayın kızlar moralınızı bozdum sızınde kötü oldum bırden .insanınn boş etrafı olacağına kımsesı olmasın daha ıyı yemın edıyorum hiç yoktan beklemez ınsan bışey...ama bole olunca akıl vermeye gelınce verıp yadıma gelınce etrafında kımse olmadımı daha gücüne gıdıyor ınsanın bunu aşmak güçleşioo..
Ben 65 le basladim. Gecen hafta 90dim. 95 i gorurum. Patlayin rekor bende :-D
Bu doktor beni cildirtiyor. Bu hafta da beklicekmisim. Haftaya carsamba hazirlikli gitmeliymisim doguma alabilirmis. Ama almaya da bilirmis. Ona goreymis. Aslinda bana onbes gunudoldurtturmak istiyormus da ama haftaya doguma gider gibi gitcekmisim. Hatta carsambayi beklemeden de dogurabilirmisim. Ufak bi ihtimalmis bu. Belki sezeryan olurmus. Belki de normal.
Allah allah dedim yaaaa, alaninda mükemmel bi doktormussun. Herseyi ne de guzel acikladin dedim. Bi tane agzina geciriyim mi şimdi senin dedim. Kicimin operator dr u dedim. Bunlari uc yasindaki bebege sor o da soler dedim. Karin gelip evimi temizler mi sen beni dan diye doguma alinca dedim.
Keşke de soyleseymisim... Offf...
Aynen oturmaktan bizim çocuklar aşağı inip kanala giremiycek diye korkuyorum
Kesinlikle en rahatı elbise, etek canım... Şu beli lastikli olan eteklerden edin mutlaka çalışmaya daha devam edeceksen. Sen de sıcak yerdesin hamile pantolonları çekilmez olmuştu ben giymiyorum artık çünkü o katlanan kısımdan çok terliyodum ayrıca sanki kasıyodu kan akışımı yavaşlatıyodu otururken çok bunalttı.
ayy kızlar ben yanıorumm yaa gece 3bucukta yattım sabah 7de kalktım soğuk duşun altına zor attım kendimi suuu gibiyim şu andada yanıorum bu ter beni öldürecek eşime diorum sende mi yanıosun yok dio aslında serin esio ama ben yanıorum çookk terliorum,dünde annemi bi tatlı tarifi için aramılştım kardeşimin canı çekmiş annemde yapmış dayanamamış kendide yemiş şeker hastası annem sabah namazdan sonrada şekeri yükselmiş bayılmış çok üzüldüm ne kadar ağladım çenemi tutamadım die babam yok kardeşimde uyuyomuş bayılmış kendi ayılmış yüreğim parçalandışimdide kardeşim üniversiteye gidecek büyük ihtimal tek kalsa nolacak vs moralim çok bozuk düşünmekten alamıorum kendimi ((moralim çok bozuk yani kızlar sizle paylaşmak istedim
Saol cnm benim babam öleli 2 yil oldu annemde üzüntüden şeker hastası oldu 1yildir falan hasta bide karaciger büyümesi var varda varCanım kıyamam ya üzülme geçmiş olsun. Şeker hastaları malesef kendilerinin doktoru olmak zorundalar bunun farkına varıp hayatlarına o şekilde devam etmeleri lazım. Annen koskoca kadın sen üzülme o yalnızken kendine çok daha iyi bakar, dikkat eder yediğine içtiğine. Annen kaç yıldır şeker hastası bu arada?
Az once yeni dogum yapan bir arkadasım aradı. Son ayın ilk günleri çok zor gecer. Haftaya alisir vücudun sancılara kasilmalara diyor. bilmiyorum artık dogru mu moral vermek icin mı söyledi?
Bu arada sancım azaldı hafif bir sizi kaldı sadece geçmeyen
Normal doğum sancıları gelince baya bağırtıyo sanırım ordan anlıycaz galiba gerçek doğum sancısı olduğunu. Ayy acemilik çok fenaD Neyse azalmasına sevindim :))
Ayy delüüüü Capsini bile almışAy ölcem şimdi gülmekten. Yapma böyle şeyler cucunun mutfağa yazık
Cnm bazılarının acı eşiği fazla acı olmadan da açılabiliyor. nişan gelince korkmaya başlayabiliriz :)
ahahahhahaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?