2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy kızlar ben yanıorumm yaa gece 3bucukta yattım sabah 7de kalktım soğuk duşun altına zor attım kendimi suuu gibiyim şu andada yanıorum bu ter beni öldürecek eşime diorum sende mi yanıosun yok dio aslında serin esio ama ben yanıorum çookk terliorum,dünde annemi bi tatlı tarifi için aramılştım kardeşimin canı çekmiş annemde yapmış dayanamamış kendide yemiş şeker hastası annem sabah namazdan sonrada şekeri yükselmiş bayılmış çok üzüldüm ne kadar ağladım çenemi tutamadım die babam yok kardeşimde uyuyomuş bayılmış kendi ayılmış yüreğim parçalandı şimdide kardeşim üniversiteye gidecek büyük ihtimal tek kalsa nolacak vs moralim çok bozuk düşünmekten alamıorum kendimi((moralim çok bozuk yani kızlar sizle paylaşmak istedim

Niye kusura bakalım canım yaa tabi ki içini dökecek rahatlıyacaksın. Şuan girdiğin stres hep insanlar için, bebek doğana kadar yetişemezse, hayalimde kurduğum odayı yapamazsam diye düşünüyorsun. Burda önceliğin başkaları değil sen ve bebeğin olmalı. Kendini hiç üzdüğüne, sıkıntı yaptığına değer mi. Bak yurt dışında yaşayan, tanıdığı tek bir kişi bile olmayan arkadaşlarmız var. Böyle düşün. Ne zamandır beklediğin bebeğin binbir zahmetle karnına yerleşti. Şimdi doğmasına az kaldı ve sen onları en iyi şekilde hem görsel hem manevi anlamda ağırlamayı düşünüyosun. Hevesini anlıyorum ama yardım gelmiyorsa kendini yorarak ve üzerek bunları yapmaya çalışma. Bebiş doğsun biraz toparlan sonra hepsi olur. Bırak dağınık kalsın şimdi.

Doktorcuğum başka ihtimal kalmadı zaten deseydin hepsini saymış normalde sezeraynda doğurabilirsinde doğuramazsında çok yardımcı olmuş gerçekten haketmiş o geçirmeyi geçir sen geçir

Hay agzin bal yesin. Benim demek istedigim de bu zaten. Bu dokuz aydaki ucuncu doktorum. Utanma pazari ufak ufak sikayet ediodum benimkine ama degiselim diyemedim. Dort aydir bi turlu konusturmaz. Bi allahin gunu tam tatmin olup cikmadim odasindan. Benimkinin yorumu da butun doktorlar catlak demi, oldu.

masa başında çalışmak gittikçe zor olmaya başladı resmen kaburgalarımın arasında ayagı oğluşumun bi bakayım dedim ne var ne yok diye beyazçekirge dogurdu mu acaba merak ettim onu

Aynen oturmaktan bizim çocuklar aşağı inip kanala giremiycek diye korkuyorum

Kesinlikle en rahatı elbise, etek canım... Şu beli lastikli olan eteklerden edin mutlaka çalışmaya daha devam edeceksen. Sen de sıcak yerdesin hamile pantolonları çekilmez olmuştu ben giymiyorum artık çünkü o katlanan kısımdan çok terliyodum ayrıca sanki kasıyodu kan akışımı yavaşlatıyodu otururken çok bunalttı.

Ağlamak geliyorsa ağla sakın içine atma ; ağlamak her zaman rahatlatır , dışarı atarsın sıkıntılarını göz yaşları ile .
Moral bozacak bir şey yok ; yazarak insan kendini rahatlatır , belki de insanlar bunun için günlük tutar , burada da yazınca hem yazdıklarına cevap veren oluyor hem de rahatlıyorsun . Buradaki herkesin öyle ya da böyle bazı sıkıntıları olabiliyor ; dertleşmek iyidir :)
Dediğine katılıyorum ; boş vaatlerde bulunan , sözde akıl verip , icraata gelince ortada olmayan insanlara sinirlenmemek elde değil ama sinirlenince yine zarar kendimize onlar umursamıyor ki . Zaten umursasalar böyle davranmazlar . Onların karakterleri yüzünden niye kendimize zarar verelim ki , uğurlar olsun deyip bazen umursamamak gerekiyor . Bunu da yavaş yavaş insan yapıyor ya da şöyle diyelim hayat yaptırıyor . O nedenle ağladın biraz rahatladın , şimdi kalk elini yüzünü yıka , duanı et rahatla . Müziğini aç dinle ; hadi annesi yavrun için .

Sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün emi?

bende çekirgeyi merak ediyorum ne zamandır yok demi gerçi geçmişi pek takip edemiorum ama

Canım kıyamam ya üzülme geçmiş olsun. Şeker hastaları malesef kendilerinin doktoru olmak zorundalar bunun farkına varıp hayatlarına o şekilde devam etmeleri lazım. Annen koskoca kadın sen üzülme o yalnızken kendine çok daha iyi bakar, dikkat eder yediğine içtiğine. Annen kaç yıldır şeker hastası bu arada?

Az once yeni dogum yapan bir arkadasım aradı. Son ayın ilk günleri çok zor gecer. Haftaya alisir vücudun sancılara kasilmalara diyor. bilmiyorum artık dogru mu moral vermek icin mı söyledi?

Bu arada sancım azaldı hafif bir sizi kaldı sadece geçmeyen

Son düzenleme:
Saol cnm benim babam öleli 2 yil oldu annemde üzüntüden şeker hastası oldu 1yildir falan hasta bide karaciger büyümesi var varda var((

kızlarrrr :) kontrole gittik meleğimm 3.100 grm olmuşş. herşey yolundaymışş. çok akıllı ve çkkk harektli bir kızımm varr.:))

Normal doğum sancıları gelince baya bağırtıyo sanırım ordan anlıycaz galiba gerçek doğum sancısı olduğunu. Ayy acemilik çok fena D Neyse azalmasına sevindim :))

Normal doğum sancıları gelince baya bağırtıyo sanırım ordan anlıycaz galiba gerçek doğum sancısı olduğunu. Ayy acemilik çok fena D Neyse azalmasına sevindim :))

Cnm bazılarının acı eşiği fazla acı olmadan da açılabiliyor. nişan gelince korkmaya başlayabiliriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…