2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım dr gitmek istemiyorsan arama o zmana.Zaten doğum gelirsa gelcek gitsen de gitmesen de.:)))3 gün içinde doğurmasan demek nişan değilmiş.Belkide üşüttün canım ondan ağrın varmış ve hani beyaz akıntıdır belki.

Canım cok gecmis olsun , Allah acil şifalar versin,insallah hemen iyileşir
Sen sütünü sağmaya calis bol bol, anne sütü en iyi ilaç

Son düzenleme:

canım seni anlamazmıyız biz.Ah keşek minikler hiç hasta olmasaydılar.Benim oğlum da 10 günlükken hastalnmıştı öylede bulmadılar nedeni ama yüksek ateşle baygın baygın halini görmek beni bitirmişti.Haytaımda ilk kez böyle bir üzüntü yaşamıştım.eşimle ağladık ağladık inanaılmaz bir üzüntü yaşadık.Ama herşey geçiyor cnaım maalesef bundan sonra hastalıklarla karşılaşacağız ve ne dkar büyüseler de hep üzülüeceğiz.pek emizirebiliyormusun.emizremiyorsan sütünü sağıp verirsin.Benim oğlum emmedi ama bir sene hep sağıp verdim.süt kolay kesilmez canım azalır ama kesilmiyor.Ben süt pompayı alınca 40 günlüktü oğlum damla damla geliyordu süt bir göğüsümden hiç gelmeyiordu.ama pomapyla her boş dk sağydım süt yavaşça artıı ve bir ara o kdar çoktuki buzdolapta depolamıştım.Bu işte en öneli olan moralini bozmamak ve süütm var süütm geelcek iananmasıdır.Psiholojik bir şey.çabucak iyileşir yavru İnşallah.Tüm dualrımız sizi için olur.

canım Rabbim bebeğine şifa versin inşaallah.

bende de ges. diabet var son 2-3 ayda 1 kilo aldım ama toplamda 10 kilo oldu bugün sanki sancılarım var gibi bebişim alta baskı yapıor gibi eşimde beni bırakıp kahveye okey oynamaya gitti
canım kusura bakma ama eşine " ohaaa" demek istiyorum. saat kaç olmuş adam kahveye okeye mi gidiyo sanırım daha baba olacağını fark edememiş çok yadırgadım
canım allah yar ve yardımcın olsun. çok üzüldüm ve yaşadığın acıyı yüreğimde hissedebiliyorum. umarım bir an önce kucağına alırsın

BU ARADA HERKESE GÜNAYDIN İYİ PAZARLAR.

canım üzülme sakın inş iileşicek üzüldükçe sütün gelmez ilerde sütüne ihtiyacın olacak bol bol dua edelim rabbim ya saşi ismiyle şifa versin sen güçlü olki bebişinde güçlü olsun seni hissediyor biliosun dimi diğer topicte biri 31 biri 32 haftalık doğan ikizlerimiz vardı 1 ay kadar yoğun bakımda yttılar şimdi çok şükür evlerindeler kolay değil eminim canından can gidiyo kendine beslenmene dikkat et dualarımdasınız inş güzel haberlerini bekliorum

Günaydınlar herkeseeee
Yaa sizi çok merak ediyorum ama takip edemiyorum. çok sükür az zamanımız kaldı.
Rabbim sağlıkla kavuştursun bebişlerimize.
Doğum yapan varmı arkadaşlar geömiş çok fazla bakamıyorum. Biri cevap verirse sevinirim

Bu arada merhaba bebek kodu nasıl alınıyor bilgisi olan varmı.Eksiklerimi tamamlamam lazımmm

Canım allah acil şifalar versin bebeiğine dirayetli ol sütün kesilmesin inşallah hemen toparlanır çıkar bebişin

geçmiş olsn canım kendini çok sıktın belki ondan çok canın yanmış.Rahat olabilirse insan çok acı olmuyor.Bide senin dr kadın iyiy benimki erken bide beni düşün nasıl rahat olcağım((ama Alalhtan benimki çatı myayaneyi pek yapmaz.Sorar ağrılar ne durumda ona göre karar veriyor.Hele benim ikinci doğumum olduğu için bana göveniyor halimi anlıyorum diye.İlk doğumda sorunsuz olunca çok rahat gidiyoruz:))çatı muayenelerimiz olmadı hiç.Artık ancak son haftada olursa olur.

Günaydın annecikler dün pek giremedim eşim görümcem be onun eşiyle şilede güzel bir plaja gitti herkes foşur foşur denıze girerken ben elbisemle teyzeler gibi şemsiyenin altında çıkmadımzira denize girerim de bu koca göbişle milleti ürkütmek istemedim zaten tek hamile bendim herkes doğurdu doğuracak diye bakıyodu ahanda böyleama görseniz bebeğini alan gelmiş öyle tatlı bebişler vardıkı içimden hep dualar ettim şimdi ben gidiyom yıne bebişin küçük sepetini kurucaz beyimleöptüm

herkese günaydınlar ve iyi pazarlar

canım benim çok geçmiş olsun.. inşallah hemen iyileşir meleğin..zor olsa da güçlü olmaya çalış canım kendini salıverme sakın.. bebeğine lazımsın sen.. emin ellerde olduğunu düşün ve çabucak atlatacağını dualarımız sizinle..

günaydın canım..nerelerdesin sen böyleee :)
merhaba bebek programında çıkan kodu alıyosun merhababebek.tv sitesine giriyosun bilgilerinle beraber.. sonra telefonuna bir şifre gönderiyolar. onunla e-bebek ten 125 tl. alışverişe indirim kazanıyosun. artık ne kadar gelirse 20-30-40-50 tl lik
bu arada ben alışveriş yapmicam ama şifreyi alırım isteyen olursa diye.

geçmiş olsunnn cnm üzülmee toparlanır inş.

herkeslereeeeeeee günaydınnnnnnnnnn

iyipazarlar bu saate kadarda uyumuşum maşallah bize...ama parmakalrım çok ağrıo

bis kahwaltı yapcas görüşürüs

Ayyyy tanıdık isim görğnce nasıl sev,indimmmm :))
Canım memleketteyim 20 gğn oldum geleli telden girmeye calışıyorum neteç takip edemiyorum ama aklım burdaç
doğum yapan varmı. takip edebiliyormusun

Bu arada kod benim için alabilirmisin tatlım :)

günaydın kızlar dizlerim ellerim yaşlı nineler gbi ağrıo bi iş yaptığımda yok bugün kocişle bi evi süpürsek yeter geçen hafta temizlikçiyi iiki almışım benim bebek dönmüş ama kanla girmemiş yarın çatı muayenem var annemle kardeşim gelio memleketten onları alacaz inşallah eşimde heycanla beklio onları panik olurum die korkuo doğumda

Canım benim inşaallah en kısa sürede iyileşir bebeğin için çok dua edeceğim.

günaydın annişlerrrrrr.herkese güzel haftasonları güzeller.
phalanx çok üzüldüm tatlım bebişin durumuna ama sen artık bi annesin güçlü olman lazım sütün falan giderse daha kötü olur.iyileşecektir bebişin inş.dualarımız seninle cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…