- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #41.921
Su anda yok ama dun akşam be ondan oncekı gece ozelıkle gobeğimin alt kısmında bayagı bir kasılmam vardı. Doktoru arasam gel der heralde muhtemelen boşuna gıdıp hastanede strese de gurmek ıstemıyorum açıkcası . Bi de alttan muayene ederlerse olmasa bile doğum tetiklenir diye korkuyorum bebişim biraz küçük ya napsam bilemedim canm ya
Kızlar çok kötüyüm. Oğlumun kanında mikrop çıktı. Anne karnında kapmış geceden beri göremedim bebeğimi. Parmaklarım uyuştu üzüntüdennefes alıp vermesi hırıltılıydı çok küçük benim bebeğim . Yoğun bakımda
günaydın arkadalşar,şu temmuz bir bitse
Bebeğime dua edin nolur. Yarım saat önce gidip gördüm. bi daha da 2-3 arası gidip görücem. Kanında mikrop varmış. Ne zaman iyileşeceği bebeğime bağlıymış. Benim oğlumdan da küçük bebekler vardı. Allah anne babalarına sabır versin. Evladını öyle görmek. Evladının ağrı sızısı derdi daha kötüsü yok. sütüm kesilmesin diye kendime moral vermeye çalışıyorum kendime
Bebeğime dua edin nolur. Yarım saat önce gidip gördüm. bi daha da 2-3 arası gidip görücem. Kanında mikrop varmış. Ne zaman iyileşeceği bebeğime bağlıymış. Benim oğlumdan da küçük bebekler vardı. Allah anne babalarına sabır versin. Evladını öyle görmek. Evladının ağrı sızısı derdi daha kötüsü yok. sütüm kesilmesin diye kendime moral vermeye çalışıyorum kendime
canım kusura bakma ama eşine " ohaaa" demek istiyorum. saat kaç olmuş adam kahveye okeye mi gidiyobende de ges. diabet var son 2-3 ayda 1 kilo aldım ama toplamda 10 kilo oldu bugün sanki sancılarım var gibi bebişim alta baskı yapıor gibi eşimde beni bırakıp kahveye okey oynamaya gitti
canım allah yar ve yardımcın olsun. çok üzüldüm ve yaşadığın acıyı yüreğimde hissedebiliyorum. umarım bir an önce kucağına alırsınKızlar çok kötüyüm. Oğlumun kanında mikrop çıktı. Anne karnında kapmış geceden beri göremedim bebeğimi. Parmaklarım uyuştu üzüntüdennefes alıp vermesi hırıltılıydı çok küçük benim bebeğim . Yoğun bakımda
geçmiş olsn canım kendini çok sıktın belki ondan çok canın yanmış.Rahat olabilirse insan çok acı olmuyor.Bide senin dr kadın iyiy benimki erken bide beni düşün nasıl rahat olcağımKızlar bugünki dr. alttan muayene etti beni rahimde acılma falan varmı bakalım diye. O ultrasonun ucunu sokunca o kadar canım acıdı,gözümden yaşlar geldi... Dr.da şaşırdı kaldı, ultrasonla bakamadı ve elle çatı muayenesi yaptı.
Allahım o ne kadar iğrenç birşey yaaahala canım acıyor desem inanırmısınız.... Hayatımda hiç o kadar acı çekmedim ben...
Niye böyle oldu anlamadım, sizde de oldumu? dr. kadında resmen panik oldu, kaç defa özür diledi...
Ama bu kadar acı çekmeme oda anlam veremedi...
Allahım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, Allahım sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin yavrularımızı...
Güçlü olmaya çalışıyorum ama bazen çok endişeleniyorum elimde değil
Günaydınlar herkeseeee
Yaa sizi çok merak ediyorum ama takip edemiyorum. çok sükür az zamanımız kaldı.
Rabbim sağlıkla kavuştursun bebişlerimize.
Doğum yapan varmı arkadaşlar geömiş çok fazla bakamıyorum. Biri cevap verirse sevinirim
Bu arada merhaba bebek kodu nasıl alınıyor bilgisi olan varmı.Eksiklerimi tamamlamam lazımmm
Kızlar çok kötüyüm. Oğlumun kanında mikrop çıktı. Anne karnında kapmış geceden beri göremedim bebeğimi. Parmaklarım uyuştu üzüntüdennefes alıp vermesi hırıltılıydı çok küçük benim bebeğim . Yoğun bakımda
herkese günaydınlar ve iyi pazarlar
canım benim çok geçmiş olsun.. inşallah hemen iyileşir meleğin..zor olsa da güçlü olmaya çalış canım kendini salıverme sakın.. bebeğine lazımsın sen.. emin ellerde olduğunu düşün ve çabucak atlatacağınıdualarımız sizinle..
günaydın canım..nerelerdesin sen böyleee :)
merhaba bebek programında çıkan kodu alıyosun merhababebek.tv sitesine giriyosun bilgilerinle beraber.. sonra telefonuna bir şifre gönderiyolar. onunla e-bebek ten 125 tl. alışverişe indirim kazanıyosun. artık ne kadar gelirse 20-30-40-50 tl lik
bu arada ben alışveriş yapmicam ama şifreyi alırım isteyen olursa diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?