2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canm bıçak gbi giren ağrılar bende de oluyodu ayakta kaldığımda.. Dikkat etmek lazım. Bak Dr bana yatıcaksın dedi. Akşam üzeri iftar sofrasına biraz yardım edeyim dedim kardeşime kıyamadım, ağrım oldu gene moralim sıfır :/

Merhabalar tekrar :)

Kızlar sizleri çok ihmal ettiğimin farkındayım. Ama izne çıktığımdan beri evde internet olmadığı için giremedim.
Kısaca sizden ayrı gecen günlerimden bahsedeyim :)

Öncelikle ev dip köşe temizlendi, yeğenimle beraber yavaş yavaş günlere yayarak hallettik... Kapılar pencereler perdeler halılar dolap içleri vs. aklına ne gelirse hijyen fırtınası 1 hafta kadar sürdü :)

Son bir haftadır da ağrılarımdan hareket edemiyorum nerdeyse

Allahtan kızım iyi teyzeleri, 3 kg olduk
Bebeğim hala dönmediği için normal doğum şansım kalmadı, üstelik dün gittiğim dr. doğumumun tehlikeli olduğunu ve heran normal doğum için sancılarımın başlayıp bebeğimi kaybedebileceğimi ve acil sezeryana girmem gerektiğini söyledi.... Dünki dr. a ilk defa gittim, bir arkadaşımın tanıdığı... Kendi dr.umla kontrolüme bir hafta vardı, ağrılarıma dayanamayınca Antalya ya kadar gitmek yerine ona gidelim hemen dedik. Çok tecrübeli iyi bir dr. Epeyce olumsuz seyler söyledi, moralim çok bozuldu.

Dün gece yine ağrılar falan derkeen doğru dürüst uyuyamadım. Bugünde acile NST ye baktırmak için gittik. Kendi dr. NST çektir haber ver demişti tedbir olsun diye o maksatla gittik ama acildeki nöbetçi dr. beni görünce muayene etmek istedi. Senin doğumun yaklaşmış dur bir bakalım dedi. Sonra ultrasona aldı, bebeğim iyi çok şükür. ama durumun tehlikeli heran doğum başlayabilir hemen sezeryana alınman lazım, normal doğum bebeğini tehlikeye atar dedi sürekli yat dinlen, dr.la hemen konuş dedi....

Neyse bizde pazartesi kendi doktorumuza Antalya ya gideceğiz, çantam herşeyim hazır, doğuma gider gibi gideceğim. Bakalım bizim dr. ne diyecek :44: Belki pazartesi doğuma alınabilirim kızlar :18::18:
Aslında 26 temmuza sezeryan tarihi vermişti dr. ama durum böyle olunca bizde korkmaya ve heyecanlanmaya başladık. Biran önce sezeryanı yaptıralım diyoruz.
Zaten son bir haftadır beni gören herkes doğumun gelmiş diyordu hep kızıyordum nerden anlıyorlarki hemen yorum yapıyorlar diye. Ama dün ve bugün 2 ayrı dr. acil sezeryana alınmalısın deyince iyice kötü oldum....

Offff çok uzattım yaaa.... Bizden haberler böyle... Hepinizi çok merak ediyorum, hemde çok özledim. Allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.
Şu mübarek günlerde dualarınıza beni de eklemeyi unutmayın dostlar.
Artık sürekli yatış halindeyim, herşey yasak, yeme içme wc. çok sıkıldım ama sabredeceğiz artık....
İmkanım oldukça girmeye çalışacağım....
Hepiniz Allaha emanet olun. Allah yavrularımızı bizlere bağışlasın inşallah...
Öpüyorum hepinizi

iyi geceler canlarr

biz bu akşam oğlumun bezlerini aldık.. Migros'da çok güzel kampanya var kızlar söyleyim kaçırmayın bence.. 2. ürüne %40 indirim

yapıyolar.. ben Primanın 2 paket 1 numara (2-5 kg) 2 paket de 2 numarasını (3-6 kg) aldım. normalde 95 civarı tutacakken 70 tl verdik.. bence gayet iyi bir indirim hele ki bebek bezinde tabii money card ile yapılan alışverişte geçerli onu da söyleyim..

heh yaşa bende de aynı aynı saatlerde başladı ama öncesinde evi dip kapı temizledim paraladım kendimi. akabinde tabi sofra kurma telaşı,o esnada başladı.

Hahhhahah hiç gülesim yoktu yaa Allah iyiliğini versin. Hay Allah nöbetçi kırtasiye bulmak lazım şimdi

Seyyah , hayir canim endişe edilecek birşey değil normal beklenen bu diyor. Çok canını yakıyorsa mimişler icebilirsin dedi.

Reoc bende gebelik nedeni ile insulin kullanıyorum. Verdigin bilgiler icin teşekkürler. Ancak kendiliğimizden doktora danışmadan insulin dozunu yediğimiz içtiğimizi gore arttırmak dogru bir davranış mı? İnsanlar bilmeden fazla doz artirabilir tehlikeli yani bence bu durum hipglisemide tehlikeli sonuçta

ben polaristen beyaz rahat bir terlik aldım canım hem de 1 numara büyük aldım çünkü daha rahat oldu hem şu an giyiyorum hem de hastanede giyeceğim rahatlığını göz önünde bulundurdum

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRYIBGcChC8lPf4oBHD9e5pQUn23h0CBb0HJkQB65Oh3dNFyewh

Son düzenleme:

Çok az kalmış , sen de hazırsın artık negüzel cnm :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

hayırlı haberlerini bekliyorus o zmn beyazçekirge...

inş. sağlıkla bebişini kucağına alırsınnn bizede yazarsın :) dualarımız seninlee wee doğuma giden herkesle :)

canım gerçekten özlettin kendini.. neyse ki iyiymişsiniz.. Yağmurcuk'a da maşallah annesi büyümüş kızımız madem yatman gerekiyor o zaman hiç yormayacaksın kendini canım..zaten çok az bir zamanın kaldı senin. azıcık sabır sonra da inşallah hayırlısıyla kızını alacaksın kucağına

Ayyyyyy uykusuzluktan oluyorum ama sipam yatirmiyor ayaklarini gezdirip duruyo gobegimde....cogu gitti azi kaldi su son gunler ne zor geciyor pufffff ((

Kızlar bugünki dr. alttan muayene etti beni rahimde acılma falan varmı bakalım diye. O ultrasonun ucunu sokunca o kadar canım acıdı,gözümden yaşlar geldi... Dr.da şaşırdı kaldı, ultrasonla bakamadı ve elle çatı muayenesi yaptı.
Allahım o ne kadar iğrenç birşey yaaa hala canım acıyor desem inanırmısınız.... Hayatımda hiç o kadar acı çekmedim ben...
Niye böyle oldu anlamadım, sizde de oldumu? dr. kadında resmen panik oldu, kaç defa özür diledi...
Ama bu kadar acı çekmeme oda anlam veremedi...
Allahım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, Allahım sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin yavrularımızı...
Güçlü olmaya çalışıyorum ama bazen çok endişeleniyorum elimde değil

Allahım iki haftadır haftasonlarım berbat geçiyor . Bügünde babamla tartıştık. Çok uzun süredir hic tartışmiyorduk. Sanırım benim sabır katsayım çok düştü. Dayanamıyorum ve söyleniyorum . Het zaman senin alttan aldığın gibi karsı tarafta almıyor alttan maalesef. Sonra üzüldüm çok yine ağladım ağladım . Annemde çok üzüldü.

Son 2 hafta annemlerde kalırım belki diyord yok yok en rahatı yine insanın kendi evi. Vazgeçtim .

Tabii ki de kafamıza göre dozu arttırıp azaltmak yanlış.Ne zaman dozun arttırılıp azaltılacağını doktorunun şimdiye dek öğretmesi gerekirdi zaten.Bunlar genel geçer bilgilerdir. Şekerin yüksekse eğer (diğer şeylerde sorun olmadığı halde) ins. yetersiz geliyordur.Bu durumda da dozu arttırırsın. Enfeksiyon vardır, adet dönemindesindir, yoğun stres altındasındır ya da insülinlerin bozulmuştur onlar ayrı.O zaman bu değişkenleri düzeltir sonra müdahale edersin.

wallaa ben ortapedik rahat beyazz sade çiçek war üstünde küçük öyle bi terlik aldm çünküü en önemlisi rahatlık...

evet canım öncelik rahatlık tabiki :) ne marka senin aldığın? sitesine girip bakayım

hem şuan giyip hem hastane de giymen oldukça mantıklı ve hesaplı :) aldığın hoşmuş valla

bazılarıda sabo öneriyo ama
sabolar çok mu kaba durur ki ? o şık pijamaların altına ?

bende sonunda çantamı hazırlayabildim yavrular
çantama idil baby den aldığımız 20li hastane çıkışını, biberon, emzik, bez, ıslak mendil, battaniye
kendim için pijama terlik koydum bir de bez alacağım
çantam
terliğim

Anladım canım şimdi sen tip 1 oldugun icin tabi her türlü şeyi biliyor ve uyguluyorsun. Sanıyorum sizin icin karbonhidrat sayma yöntemi gibi yöntemler falan var. Sürekli seker ile yasamak zorunda olduğunuz icin tabi bu çok normal . Ancak benim gibi gebeliğe bağlı diyabette doktorlar bu tarz insulin dozu azaltma arttırma gibi yöntemlere hic girmiyorlar . Süreli olduğu icin sadece diyet egzersiz ve yürüyüş üzerinde duruyorlar

REOC
Canım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim bende gestasyonel çıktı diyet yapıyorum kilo almıyorum bu sayede bebeğim besleniyor çok şükür bazen haftası ilerde görünüyor bazen de normal görünüyor ... Ben dondurma konusunda fena hassasım çok severim ve yemiyorum çok çok canım isterse bir çay kaşığı yiyorum o kadar doğumu bekliyorum umarım doğumdan hemen sonra normal yaşantıma dönerim ...
BEYAZÇEKİRGE
Canım sezaryen olacaksan neden alttan muayene edip strese soktu ki seni bir de canını yakmış o kadar

Doğrudur canım.Ben k.hidrat sayımı yapıyorum; ama bazı diyetisyenler yüzünden bunu herkes uygulamıyor.Diyetisyenler işin kolayına kaçıp hastalara hazır liste vererek hayatı daha da zorlaştırıyor. Allah yardımcın olsun senin de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…