- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #41.881
kızlar merhaba şu kasılmayı halen ayırt edemiyorum ben;
özellikle ayaktayken kitlenip kalıyorum hatta bir saat evvel resmen 2ye katlandım vajinama bir şiş sokuluyor sanki içerden. rahimden aşağı doğru ve bu defalarca oluyor. bu nedir?:18:
heh yaşa bende de aynı aynı saatlerde başladı ama öncesinde evi dip kapı temizledim paraladım kendimi. akabinde tabi sofra kurma telaşı,o esnada başladı.Canm bıçak gbi giren ağrılar bende de oluyodu ayakta kaldığımda.. Dikkat etmek lazım. Bak Dr bana yatıcaksın dedi. Akşam üzeri iftar sofrasına biraz yardım edeyim dedim kardeşime kıyamadım, ağrım oldu gene moralim sıfır :/
Kızlar gece gece canım ne isteseee kağıttttt !Hani böyle matbaadan çıkmış kokar ya onu yemek istiyorum. Sanırım ciddi anlamda demir eksikliğim var. Demir ilacımı bir içip bir içmeyişimin cezası bu sanırım
ya kızlar bide bi sorum olacak çok kararsızım bu konuda
hastanede terlik olarak ne tercih ettiniz ? bugün çarşıdan baktım ama çooooooooooookkkkkkkkkk kararsızııııııımmmmmm
hem rahat hem şık bir şey istiyoruuummmmm
lütfen önerilerinizi esirgemeyin zira kararsızlıktan öliciiimm
Merhabalar tekrar :)
Kızlar sizleri çok ihmal ettiğimin farkındayım. Ama izne çıktığımdan beri evde internet olmadığı için giremedim.
Kısaca sizden ayrı gecen günlerimden bahsedeyim :)
Öncelikle ev dip köşe temizlendi, yeğenimle beraber yavaş yavaş günlere yayarak hallettik... Kapılar pencereler perdeler halılar dolap içleri vs. aklına ne gelirse hijyen fırtınası 1 hafta kadar sürdü :)
Son bir haftadır da ağrılarımdan hareket edemiyorum nerdeyse
Allahtan kızım iyi teyzeleri, 3 kg olduk
Bebeğim hala dönmediği için normal doğum şansım kalmadı, üstelik dün gittiğim dr. doğumumun tehlikeli olduğunu ve heran normal doğum için sancılarımın başlayıp bebeğimi kaybedebileceğimi ve acil sezeryana girmem gerektiğini söyledi.... Dünki dr. a ilk defa gittim, bir arkadaşımın tanıdığı... Kendi dr.umla kontrolüme bir hafta vardı, ağrılarıma dayanamayınca Antalya ya kadar gitmek yerine ona gidelim hemen dedik. Çok tecrübeli iyi bir dr. Epeyce olumsuz seyler söyledi, moralim çok bozuldu.
Dün gece yine ağrılar falan derkeen doğru dürüst uyuyamadım. Bugünde acile NST ye baktırmak için gittik. Kendi dr. NST çektir haber ver demişti tedbir olsun diye o maksatla gittik ama acildeki nöbetçi dr. beni görünce muayene etmek istedi. Senin doğumun yaklaşmış dur bir bakalım dedi. Sonra ultrasona aldı, bebeğim iyi çok şükür. ama durumun tehlikeli heran doğum başlayabilir hemen sezeryana alınman lazım, normal doğum bebeğini tehlikeye atar dedisürekli yat dinlen, dr.la hemen konuş dedi....
Neyse bizde pazartesi kendi doktorumuza Antalya ya gideceğiz, çantam herşeyim hazır, doğuma gider gibi gideceğim. Bakalım bizim dr. ne diyecek :44: Belki pazartesi doğuma alınabilirim kızlar :18::18:
Aslında 26 temmuza sezeryan tarihi vermişti dr. ama durum böyle olunca bizde korkmaya ve heyecanlanmaya başladık. Biran önce sezeryanı yaptıralım diyoruz.
Zaten son bir haftadır beni gören herkes doğumun gelmiş diyordu hep kızıyordum nerden anlıyorlarki hemen yorum yapıyorlar diye. Ama dün ve bugün 2 ayrı dr. acil sezeryana alınmalısın deyince iyice kötü oldum....
Offff çok uzattım yaaa.... Bizden haberler böyle... Hepinizi çok merak ediyorum, hemde çok özledim. Allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.
Şu mübarek günlerde dualarınıza beni de eklemeyi unutmayın dostlar.
Artık sürekli yatış halindeyim, herşey yasak, yeme içme wc. çok sıkıldım ama sabredeceğiz artık....
İmkanım oldukça girmeye çalışacağım....
Hepiniz Allaha emanet olun. Allah yavrularımızı bizlere bağışlasın inşallah...
Öpüyorum hepinizi
Merhabalar tekrar :)
Kızlar sizleri çok ihmal ettiğimin farkındayım. Ama izne çıktığımdan beri evde internet olmadığı için giremedim.
Kısaca sizden ayrı gecen günlerimden bahsedeyim :)
Öncelikle ev dip köşe temizlendi, yeğenimle beraber yavaş yavaş günlere yayarak hallettik... Kapılar pencereler perdeler halılar dolap içleri vs. aklına ne gelirse hijyen fırtınası 1 hafta kadar sürdü :)
Son bir haftadır da ağrılarımdan hareket edemiyorum nerdeyse
Allahtan kızım iyi teyzeleri, 3 kg olduk
Bebeğim hala dönmediği için normal doğum şansım kalmadı, üstelik dün gittiğim dr. doğumumun tehlikeli olduğunu ve heran normal doğum için sancılarımın başlayıp bebeğimi kaybedebileceğimi ve acil sezeryana girmem gerektiğini söyledi.... Dünki dr. a ilk defa gittim, bir arkadaşımın tanıdığı... Kendi dr.umla kontrolüme bir hafta vardı, ağrılarıma dayanamayınca Antalya ya kadar gitmek yerine ona gidelim hemen dedik. Çok tecrübeli iyi bir dr. Epeyce olumsuz seyler söyledi, moralim çok bozuldu.
Dün gece yine ağrılar falan derkeen doğru dürüst uyuyamadım. Bugünde acile NST ye baktırmak için gittik. Kendi dr. NST çektir haber ver demişti tedbir olsun diye o maksatla gittik ama acildeki nöbetçi dr. beni görünce muayene etmek istedi. Senin doğumun yaklaşmış dur bir bakalım dedi. Sonra ultrasona aldı, bebeğim iyi çok şükür. ama durumun tehlikeli heran doğum başlayabilir hemen sezeryana alınman lazım, normal doğum bebeğini tehlikeye atar dedisürekli yat dinlen, dr.la hemen konuş dedi....
Neyse bizde pazartesi kendi doktorumuza Antalya ya gideceğiz, çantam herşeyim hazır, doğuma gider gibi gideceğim. Bakalım bizim dr. ne diyecek :44: Belki pazartesi doğuma alınabilirim kızlar :18::18:
Aslında 26 temmuza sezeryan tarihi vermişti dr. ama durum böyle olunca bizde korkmaya ve heyecanlanmaya başladık. Biran önce sezeryanı yaptıralım diyoruz.
Zaten son bir haftadır beni gören herkes doğumun gelmiş diyordu hep kızıyordum nerden anlıyorlarki hemen yorum yapıyorlar diye. Ama dün ve bugün 2 ayrı dr. acil sezeryana alınmalısın deyince iyice kötü oldum....
Offff çok uzattım yaaa.... Bizden haberler böyle... Hepinizi çok merak ediyorum, hemde çok özledim. Allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.
Şu mübarek günlerde dualarınıza beni de eklemeyi unutmayın dostlar.
Artık sürekli yatış halindeyim, herşey yasak, yeme içme wc. çok sıkıldım ama sabredeceğiz artık....
İmkanım oldukça girmeye çalışacağım....
Hepiniz Allaha emanet olun. Allah yavrularımızı bizlere bağışlasın inşallah...
Öpüyorum hepinizi
heh yaşa bende de aynı aynı saatlerde başladı ama öncesinde evi dip kapı temizledim paraladım kendimi. akabinde tabi sofra kurma telaşı,o esnada başladı.
Seyyah , hayir canim endişe edilecek birşey değil normal beklenen bu diyor. Çok canını yakıyorsa mimişler icebilirsin dedi.
Reoc bende gebelik nedeni ile insulin kullanıyorum. Verdigin bilgiler icin teşekkürler. Ancak kendiliğimizden doktora danışmadan insulin dozunu yediğimiz içtiğimizi gore arttırmak dogru bir davranış mı? İnsanlar bilmeden fazla doz artirabilir tehlikeli yani bence bu durum hipglisemide tehlikeli sonuçta
wallaa ben ortapedik rahat beyazz sade çiçek war üstünde küçük öyle bi terlik aldm çünküü en önemlisi rahatlık...
ben polaristen beyaz rahat bir terlik aldım canım hem de 1 numara büyük aldım çünkü daha rahat oldu hem şu an giyiyorum hem de hastanede giyeceğim rahatlığını göz önünde bulundurdum
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRYIBGcChC8lPf4oBHD9e5pQUn23h0CBb0HJkQB65Oh3dNFyewh
Tabii ki de kafamıza göre dozu arttırıp azaltmak yanlış.Ne zaman dozun arttırılıp azaltılacağını doktorunun şimdiye dek öğretmesi gerekirdi zaten.Bunlar genel geçer bilgilerdir. Şekerin yüksekse eğer (diğer şeylerde sorun olmadığı halde) ins. yetersiz geliyordur.Bu durumda da dozu arttırırsın. Enfeksiyon vardır, adet dönemindesindir, yoğun stres altındasındır ya da insülinlerin bozulmuştur onlar ayrı.O zaman bu değişkenleri düzeltir sonra müdahale edersin.
Doğrudur canım.Ben k.hidrat sayımı yapıyorum; ama bazı diyetisyenler yüzünden bunu herkes uygulamıyor.Diyetisyenler işin kolayına kaçıp hastalara hazır liste vererek hayatı daha da zorlaştırıyor. Allah yardımcın olsun senin de.Anladım canım şimdi sen tip 1 oldugun icin tabi her türlü şeyi biliyor ve uyguluyorsun. Sanıyorum sizin icin karbonhidrat sayma yöntemi gibi yöntemler falan var. Sürekli seker ile yasamak zorunda olduğunuz icin tabi bu çok normal . Ancak benim gibi gebeliğe bağlı diyabette doktorlar bu tarz insulin dozu azaltma arttırma gibi yöntemlere hic girmiyorlar . Süreli olduğu icin sadece diyet egzersiz ve yürüyüş üzerinde duruyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?